SJUKLING

och visst blev det så att jag fick stanna hemma fran skolan. ååh. och jag tror vi började på Europaresan idag i skolan med, hade gärna deltagit kan jag säga. hm.

det är inte bara jobbigt fysiskt det här att vara sjuk utan rätt jobbigt psykiskt också. ni skulle bara veta. mina muskler lever sitt egna liv och huvudvärken ger inte med sig eftersom jag är så obeskrivligt trött. om bara huvudvärken kunde slänga sig i väggen vore det mycket enklare.
glassbilen åker förbi, jag blev sugen på glass. tror jag har en i frysen. så jag sätter punkt här. heh.
ha en bra dag!

HAPPINESS IS A CONDITION, NOT A GOAL

rubriken fick jag från det underbara One Tree Hill som gick på tvn för en stund sen.
kändes bara helrätt på något vis..

jag har fortsatt vara sjuk, och det blir troligtvis ingen skola imorgon. kul.. jag har inte lika hög feber, utan den håller sig väldigt låg just nu och försvinner då och då. skönt! nog om det sjuka.

jag insåg för sisodär trettio sekunder sedan att jag inte har befunnit mig i studion på VECKOR. suget känns nu ska ni veta. jag får nog sjutton ta och springa ner dit en snabbis på fredag. bara kolla över låtarna och lite, spela gitarr och helt enkelt njuta av den mysiga stämningen där inne. heh.
men jag tror jag sätter punkt här och går och snyter mig för femhundrafemtio gången idag. haha.












phs_ 4 bilder som gör mig glad

mobilblogg it is.. blev inget Växjö igår e...

mobilblogg it is.. blev inget Växjö igår eftersom jag mådde sämre och sämre på morgonen, därför tog jag beslutet att stanna hemma. idag där emot mår jag bättre, halsen och huvudet krånglar fortfarande, men å andra sidan är ju inte det så ovanligt. sitter i bilen påväg till Tranås, ska hälsa på världens underbaraste systerson som blev så mycket som två år igår! hjälp vad tiden går? han ska få en paket och lite. låter helbra tycker jag. hoppas ni har en toppenbra dag!


MÖTER JAG VÄRLDEN MED ETT LEENDE SÅ LER DEN TILLBAKA MOT MIG

bestämde mig för att bli frisk nu under kvällen eftermiddagen eftersom jag planerar att glida iväg till Växjö badpalats med ett gäng ungdomar imorgon. det låter så otroligt kul att jag bara SKA med. turligt nog mår jag mycket bättre nu och termometern visar åtminstonde att febern har lagt sig. men nu planerar jag att ta mig ner till affären för att köpa glass och fika tills imorgon. kvällen spenderas i soffan med hostmedicin och huvudvärkstabletter så jag är helt frisk imorgon. jag hoppas att ni haft en bra dag och att morgondagen blir toppen! Puss

-

sjuk. igen.
har enligt pappsen relativt hög feber, fryser häcken av mig, funderar på om det kanske är nån som placerat hundra atombomber i skallen på mig. för exakt så känns det. ungefär..
har sovit två timmar sen omkring 1 inatt. med andra ord är jag lite småtrött just nu. men ska jag vara ärlig så känns det här som ett nålstick i jämförelse med hur fantastiskt kul jag hade igår. därför så befinner sig ändå ett litet leende på läpparna. hehe.
tack ebba, maja och nathalie för en heeelkanoners heldag i skidbacken igår!
vi anlände omkring kvart i elva, hyrde utrustning och plockade på oss den och sen gled vi iväg. underbar känsla det där alltså!
i slutet så gick det så bra att jag kunde tänka mig att fortsätta i några timmar till.
men hörrni. nu är jag helt slut, dags att sätta punkt!







ph_ sommarsommarsommar

SKIDOR I DACKESTUPEEEET

om en stund så drar jag och nathalie iväg till dacke och drar ett par vändor i skidbacken. låter rätt askalas i mina öron. för tillfället befinner jag mig i nathalie underbart sköna soffa med två små sovande långhåriga taxar i knät. myys! nån rulle rullar på tvn, helt okej faktiskt. men nu sätter jag punkt och önskar er en toppenbra dag!

DET ÄR NU MAN SKA LEVA LIVET. DET KAN TA SLUT NÄR SOM HELST

gosh vilken huvudvärk. jag blir snart lite galen här tror jag..
jag tänkte bara hoppa in och meddela att jag inte har ett skit att skriva om, därför får jag väl slänga in nått inlägg om kläder sen eller något. låter bra va?
om cirka två sekunder ska jag springa ut i köket och slänga i mig lite tabletter för att lindra huvudvärken, sen spenderar jag resten av dagen i soffan. men filmer på. det kan behövas!
imorgon är det tänkt att jag ska till backen och åka lite skidor igen. grrryyyymt härligt att bara slänga sig ut i backen igen!

puss så länge!











ph_ klädhängare + gitarr on my room. (som förövrigt SKA göras om. nån gång när tiden finns..)


TV,TV,TV...

jo juste, det som står i rubriken har blivit min bästa vän.. eftersom jag helst inte ska träna och hålla på så har jag nu lagt ner det kortet nån månad för att min medicin ska börja verka ordentligt i blodet. men snaart är träningen min bästa vän igen. JAG LÄNGTAR!!!

precis just nu så har jag en plåt scones i ugnen som ska mumsas i strax. åh så gott! det var nämligen riktigt länge sedan jag käkade det.
ska jag vara ärlig har jag inte en aning om vad jag gjorde igår? jag tror jag var hemma iallafall. hm. mitt korttidsminne är nog sämre än jag tror? men skit sak samma, vad gör det om hundra år från nu..
idag har jag sjungit med min kör, kollat på tv, och. kollat på tv. hehehhe.
kul dag va? hemskt kul!!
men nu måste jag ta ut sconesen. hoppas ni har haft en toppendag!
puss








ph_ mobilbild!

BORTGLÖMT

för det första. jag har inte nämt att jag har ny hårfärg va? visserligen färgade jag ju förra helgen, så lite efter kanske. men bättre sent än aldrig som man brukar säga!
nu är jag Mocka/chokladbrun med inslag av rött. jag vet vad ni tänker, ungefär samma som innan. hehe.
hur som helst, för det andra.

vad tror ni om att byta blogg? hoppa över till ett annat namn liksom?
ge mig förslag tack!








DRESSES

Cut Out Lace Dress SEK 249, V London - NELLY.COM
One Shoulder Shiny SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM
Meshdress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM
Bodycone Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


fyra klänningar från Nelly.com som jag mer än gärna haft hängandes på klädhängaren. hm..

TIO ENKLA MEN SANNA SANNINGAR

1- Jag vill bli ridande polis, en dröm jag haft sedan jag gick i fjärde klass
2- film och chips är något av det bästa jag vet
3- jag pluggar nästan aldrig
4- jag tycker det mesta är pinsamt, men jag är den som nästan alltid gör pinsamma saker ändå
5- min mobil är min bästa vän, den säger aldrig nej och ställer alltid upp.
6- jag tycker flugor är ruskigt äckligt
7- jag är galet mörkrädd och väldigt fjantig
8- jag är väldigt envis av mig
9- jag är numera en skidälskare!
10- jag är ganska kass på att hålla rent.


VÅR FILM ÄR SEDAN LÄNGE SLUT

hej på er, dålig dag idag. träningsvärk efter skidåkningen igår, trött som en koala och huvudvärk så jag knappt orkade gå. därför skippade jag sista lektionerna och tog mig hemåt istället. soffläge it was!
vilade mig nån timme eller två, drog igång tvn och lite. och ja, nu hamnade jag här. och för cirka hundrasjuttiotvå sekunder sedan så insåg jag att huvudvärken är tillbaka. soffläge nästa.
det får helt enkelt bli lite Glee. men först ett avsnitt av den gamla godingen - mysteriet på greveholm!
he-he.
puss









ph_ kass mobilbild. 

FAN

jag kan verkligen inte påstå att livet gör det lätt för mig just för tillfället, men SJÄLVKLART sitter ett leende på mina läppar, som vanligt!
jag är ju trots allt ändå väldigt nöjd med livet i allmänhet. heheh.

hela dagen har spenderats med awesome people från hela skolan. I skidbacken! jag ställde mig på ett par utförsskidor för första gången i mitt liv. spännande!
det hela slutade i en kanonkrasch rätt in i tjejerna jag åkte med (förlåt amanda! ;) ), ungefär tre vurpor i liften och huuur mycket skratt som helst. i vilket fall som helst så är jag väldigt nöjd med mig själv, för jag lärde mig ju trots allt att åka själv, åkte i familjebacken, svängde, plogade. näst intill hela paketet!
nån dag på lovet ska jag ta och finslipa mina kunskaper lite hade jag tänkt!
nu springer jag iväg till affären och köper chips. filmkväll med hunden. eh. mysigt!








phs_ i skidbacken!
1_ peppad nelly!
2_ nathalie som förbereder inför fortsättning nedför backen!
3_ backe med folk + utsikt över den frusna sjön!


kul

Jag vet att bloggen suger för tillfället och att jag lovade bättre uppdatering. håll ut, inom det närmsta halvåret kommer jag uppdatera igen. haaa-haaa. Kul. nej men ni får som sagt hålla ut, uppdatering kommer när tiden finns. imorn beger jag mig mot skidbacken och spenderar dagen där. huur fint!?

DET ÄR ETT MINNE FRÅN EN SVARTVIT FILM

sitter här och har precis stoppat i mig en apelsin, druckit ett glas apelsinjuice och kikat lite på televisionsapparaten. skoldagen har varit den segaste på ett bra tag. usch.
nog om det.
tänkte att jag skulle ta med mig mitt glas med apelsinjuice och vandra upp till mitt rum och städa lite. det ser FÖRJ*VLIGT ut. bokstavligt talat. eheh.
drar igång lite musik också så blir det nog himla bra!
hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag, eller jag kanske borde säga Hoppas ni får en bra fortsatt alla hjärtans dag. men ni väljer väl själva vilket ni tycker låter bäst. heh.
puss!







ph_ mobilbild från Metro förra gången

WOULD YOU KNOW MY NAME IF I SAW YOU IN HEAVEN?

hej på er, tillbaka på hemmaplan igen!
igår åkte jag som sagt upp till Tranås, till Syster, Svåger och Systerson med uppdraget att vara barnvakt eftersom min syster hade 25års fest. (grattis i efterskott) 
himla mysig och underbar systerson jag har. heelt otroligt att en unge kan vara så otroligt underbar. mitt allt helt enkelt! vi busade runt och hade oss halva kvällen.
när vi nattat arvid (tack för hjälpen erik!) så var det dags att spela spel och lite, Kinect. ha-ha säger jag bara!
ett gäng vuxna galningar är vad det är! himla kul kväll!

och ja, nu sitter jag här. rätt trött efter igår, så därför blir hela resten av kvällen hellugn. film, solsidan o.s.v.
låter rätt perfa tycker jag!




ph_ Jag (blondintimes) och Arvid a.k.a Systersonen!

NÄR ALLT FLYTER PÅ SOM BÄST

Visste du att..

 







att jag vill ha - sommar hela året om, förutom 1 vecka med snö.
att min senaste kyss - var fin
att jag lyssnar mest på - en kollosal blandning
att jag pratar - snabbt
att jag inte gillar - spindlar, ormar och kryp

 

 

att min första riktiga kyss - är ett minne blott.
att jag avskyr när folk snackar - skiiiiiiiit
att kärlek är - fint, men komplicerat
att jag gillar att - skratta
att sist jag grät var - ett bra tag sen
att min mobiltelefon är - bäst
att när jag vaknar på morgonen - undrar jag vart i helvete telefonjäveln är
att innan jag går och lägger mig - håller jag på med telefonen
att idag har jag - varit i skolan
att jag just nu tänker på - om jag ska gå och lägga telefonen på laddning eller inte
att i kväll ska jag - antagligen inte göra ett dugg
att i morgon kommer jag - sitta i en bil påväg till tranås
att jag hoppas - att sommaren 2011 ska bli lång, kokhet och UNDERBAR!

 

 

Har du..





Någon som förstår dig? delvis
Någon som du saknar? gaaash! ja
Någon som du hatar? jomen så kan det nog vara..
Vem kramade dig senast? kan ha varit helena
Vem pussade dig senast? jadu?
Vem ringde dig senast? nathalie
Vem ringde du senast? pappi
Vem var du hemma hos senast? mig själv
Har du några kärleksproblem? kan jag väl kanske inte påstå
Har du pratat med någon idag? hahahahahhahahaha. ja?  
Har du gråtit idag?
nejnejnej
Har du skrattat idag? hoh, jooooodå!!

 

Jag:




Är singel? jo så är det ju, heh

Svär ofta? usch ja

Sjunger i duschen? hah, jajjemen!

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? möjligtvis på spex

Skrattar åt dina egna skämt? hahaha. det händer några gånger om dagen ja

Skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt? kaaanske

   


Har du:





 

piercingar? öronen

Syskon? ohja

Jobb? inte än

För många vänner? kan man ha det?

Rymt hemifrån? näej

Färgat håret? jojjemen

Bra självförtroende? njae

Sagt "jag älskar dig" till någon? ohja

Varit kär? kan ha varit så ja

Gjort något olagligt? kanske?

Somnat i skolan? har hänt

Brutit ett ben? nej

Tappat bort mig i min hemstad? ha-ha, nej!

Sett en fallande stjärna och önskat? många gånger

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? jo det är väl så..

Smugit ut utan lov? kan kanske ha hänt nån gång

En hemlighet som ingen annan vet? jao

Sovit en hel dag? näe, möjligtvis en halv

Somnat gråtande? ja

Hånglat med två personer eller mer på en kväll? ja

Blivit generad inför folk? haha, jadu

Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej

Ätit musslor? nej!

Blivit kallad player? nej det hoppas jag veeerkligen inte!

Färgat ditt hår svart? neej

 

 

Vem/vilka:




 

Slog du senast? nelle?

Fick du sms från senast? mattias

Pratade du med? pappi

Skulle du kunna göra allt för? familjen & dom som står mig närmast

Kan du lita på mest? jl

Vet mest om dig? ingen aning faktiskt

Sov du tillsammans med senast? inte en endaste aning







Allmänt:





Har du pussat en groda?
nej usch nej!!
Kan du hjula? haha. nej
Biter du på naglarna? äckligt nog, ja.
Är du EMO? ha-ha. nae
Vad skulle du göra om du vann en miljon? spara lite, renovera rummet ordentligt och sen byta ut garderoben helt.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? självfallet, det är ett livsmål!
Har du sjungit inför publik? ja usch
Följer du mode? lite kanske, men mest kör jag på min egna konstiga lilla stil
Är du hungrig? nej, men himla sugen på kex och chips.
Är du blyg? ibland

 

 

DET ÄR ETT MINNE FRÅN EN SVARTVIT FILM









lite kläder från HM som jag mer än jättegärna hade velat ha hängandes på min klädhängare precis just nu. därför får jag väl ta och planera in en dag på sportlovet och ta med mig lite flickor ner till kalmar och shoppa lite. det skulle vara såååå bra! min garderob, (som även kan kallas golvet) är just nu väldigt tråkig och oinspirerande.

både garderoben och rummet måste förnyas lite, och båda ska ske inom en snar framtid. heh.

så är det med det hela..

bloggen får ligga lite åt sidan pga att mitt wi-fi har lagt av. igen. IRRITERAD TJEJ!!!
plus att jag har lite skolarbete som måste tas hand om i första hand, så som sagt, bloggen får läggas åt sidan lite grand. jag hoppas och tror att uppdateringen är som vanligt (och förhoppningsvis lite bättre) efter helgen!
men nu när jag ändå håller på kan jag ju berätta lite om mina två dagar utan er?

i tisdags hände inte mycket alls förutom att jag åkte iväg till målilla och tränade ett pass MAQ med Julia. häärlig tjej! sen åkte jag hem, duschade och gick och la mig. typ..
och igår när jag kom hem så åt jag, sen tog jag mig till Gården som vi så fint kallar det och kollade på film och lite med Helena och Saga och några andra. det fick bli Mirrors och ungefär halva Salt. hehe.
toppenhärlig kväll!

idag har jag spenderat hela dagen i skolan. såklart! och nu har jag ätit, soffhängt lite och alldeles snart planerar jag att sätta igång med lite skolarbete. det behövs faktiskt. ÄÖ och engelska. blöö.
men skolarbete it is. Ha en bra kväll!






ph_ från photoshoot med amanda

"Ich wünsche dir eine gute Fortsetzung Tage"

lite snygg tyskig rubrik där. har ingen aning om den är korrekt, men jag tror väl den ska vara det. hehe. imorse prick klockan åtta så fanns jag nere på VC igen, jag tog ytterligare lite prover. aj.
men nu ska det nog vara lugnt på den fronten ett tag!
tog sena bussen till skolan och anlände omkring nio.
nu har jag lite tyska, och tog en paus för att uppdatera lite. ehhehe. men nu är det väl dags att packa ihop grejerna och springa iväg för lite lunch. efter lunchen är det tydligen simning på idrotten. kuul!
men nu måååååste jag rusa. puss!


ph_ jag. hih.


something small but scary

hej på er! sovmorgon för min del idag eftersom jag om ett tag tar mig till vårdcentralen och placerar rumpan på en brits och får en nål i armvecket. AJAJAJ!! sprutor, nålar och diverse sjukhussaker är det värsta jag vet, men jaja. dom ska iallafall ta lite leverstatus, njurstatus o.s.v för att kolla så att allt är okej eftersom jag varit svullen i halsen sen i augusti. eftersom jag hatar det så sitter jag nu här och är smått livrädd.. har nån av er tagit blodprov i armvecket? gör det ont?
hur som helst, direkt efter åker jag till skolan och spenderar nån timme där och försöker få med mig lite stuff hem pga att jag ligger efter så mycket nu när jag varit sjuk. blä!
men hörrni, nu är visst plattången varm så jag ska platta till håret en snabbis och sen invänta skjutsen. ha en toppendag!






ph_ konstig bild på mig. ehe




update: hemma redan. det tog cirka 1 minut och gjorde inte alls så ont som jag trodde. onödigt att jag stirrade upp mig, men så kan det gå! däremot upptäckte jag att det är inte så skönt efteråt, armen känns iskall och lustig, jag fick dock höra att det brukar gå över efter några timmar. så nu ska snart jag och mina blåa arm gå ner till bussen och rusa rätt in på Minna-Marias bildlektion! puss!

små hål växer och förstör

god kväll! har ni haft en bra dag? min har varit helt okej. det blev ingen springtur, men det är ju inge ovanligt att jag ändrar mig. eheh. ni får ursäkta eventuella stavfel men jag är ruskigt trött och skriver från mobilen, och många vet väl hur HTC skrivbord ser ut? ungefär som iPhone. med andra ord är inte sena blogginlägg plus trött erika en bra blandning.. nu ska jag iallafall stänga igen ögonlocken och sova ända tills klockan 8 imorgon! puss och godnatt!

min sand i timglaset tar också slut en dag. en dag.

åh vad jag helst hade velat ligga i min varma säng i mitt extremt ostädade rum och sova just nu..
men nepp, upp och hoppa, kläder på och slänga i sig lite frukost. schemat för idag ser ut ungefär såhär.
kolla bil, handla, möjligtvis springa en sväng, möta upp Helena, gå till kyrkan för "konfirmationsupptakt" efter vår lediga tid, hem, film!
hmm, låter rätttt bra faktiskt!

vi får se om jag kanske springer ut i skogen och knäpper lite fina vårbilder också. för nu är snön påväg BORT! 
igår regnade det till och med, årets första riktiga vårregn. ååh, snaaart är sommaren här! 
dags att klicka ner bloggen och facebook och slänga på sig solglasögonen och glida iväg. ehehe. 







 
ph_ Lucia 2010, ofattbart att det är nästan två månader sen.


rubrik!

hej på er! imorse gick jag upp relativt tidigt, slängde i mig lite frukost och satte mig i bilen. på schemat stog Provköra bil, eftersom vi är sugna på att införskaffa en ny sådan. sen åkte vi vidare och jag gick i lite affärer och så. köpte lite smått till min fina arvid bl.a. det ska han få när han fyller år. gullungen börjar bli alldeles för stor nu. ibland önskar jag att han kunde sluta växa. men å andra sidan, hur kul vore det liksom?

nu slänger jag mig i soffan och planerar att spendera nån timme där, sen har vi fått för oss att vi ska baka vaniljbullar, så vi får väl se hur det blir med den saken! nu är det dags för lite Zorro. hej!








ph_ jag i somras. ååååh..

it's like an addiction

morsning korsning. ingen skola idag heller. skulle tippa på att jag får stänga in mig på rummet i ett halvår för att jobba igen allt jag missat. plus börja gå på alla himla TTF-lektioner. kuuuul!

hur som helst så spelas musik i öronen, the sims 3 genvägen skriker att jag ska klicka ner den och fördriva tiden ett tag. rätt cool jag är va? ehehheh.
fööörst, ett stort glas med iskallt vatten!
heey.









ge mig sommar.. NUUU!!

härligahärliga kroppen!

och så fick jag visst spendera ännu en dag hemma från skolan, jag sväljer taggtråd och har lite smått ont i magen. jag ska uppdatera så mycket jag orkar!

vi pratar, säger, talar. vi skvallrar, skriker, gnäller

ehm men jo just snygg rubrik jag fick till därva? hittade meningen i nån låt jag hört, men jag vet i sjuttsingen vad den heter.. knasigt där!
som ni förhoppningsvis ser så är nu den nya headern på plats (hojjhojj så nöjd jag är när jag fäster blicken på den ett par extrasekunder och lägger märke till alla detaljer som matchat!)
jag har också ändrat färgen lite, den är lite ljusare än innan. rätt okej va?

orkar inte säga så mycket mer än att dagen har varit ruskigt kul, trots min magsmärta och halsont.
imorgon är det prov, och jag har inte haft böckerna hemma under helgen och såklart inte hämtat dom under mina sjukdagar, därför får det gå som det går och jag hoppas på åtminstonde ett g+!
livet går vidare, jag får helt enkelt ta igen det på ett annat prov om det inte går bra. he-he.
planerar in att sätta en punkt strax, och nån kul bild. kyss!






ph_ blommor, fotograf-erika söderbeeerg!!

upp till er

vad tror ni om den här som header?


Spring/Summer 2011 by Rodebjer & Dagmar

slänger in ett inlägg om mode, eftersom det trots allt är Stockholms Fashionweek.











phs_ från senaste kollektionen av Carin Rodebjer, en av sveriges just nu bästa fashiondesigner.
ljusa färger med inslag av kamel, brun/orange och blå. svartvit-trenden hänger i, tillsammans med stora ringartrenden. hela kollektionen är härlig, ljus och inspirerande. MUMS!













phs_ modemärket DAGMAR är ännu ett av sveriges just nu hetaste och bakom märket står de tre systrarna Kristina Tjäder-designer, Sofia Malm-säljare och Karin Söderlind-marknadsförare. 
de har valt att fortsätta med sin stil som innebär läder, ljusa färger, vida plagg och även en del stickat. en härlig kollektion överlag! 

vi säger vart vi ska just idag, men jag antar att vi menar resten av livet

hej på er! idag mår jag lite bättre och imorgon tänker jag pallra mig iväg till skolan. heh.
det är ju inte så kul att sitta hemma och göra, ingenting..
men idag mår jag så pass bra att jag tror att jag klarar av att baka mig en morotskaka eller något. sen om jag kan äta den, det får magen bestämma när den är klar. hehe.
ni vet magen är ju lite småkänslig efter magsjuka. B L Ä!

hur som helst känns det skönt att det bara blir en kort vecka för mig och att den börjar med favortidagen ONSDAG. onsdagar innebär nämligen en heeelt okej dag i skolan, ÄÖ, hemkunskap och syslöjd. bra där!
nu sätter jag punkt här och fortsätter med det jag gjorde innan. inte ett skit!











ph_ jag syster och hennes boyfriend i hufvudstaden!

RSS 2.0