HELENA GUSTAFSSON

i söndags så åkte jag och Helena/Nea ut till en sjö ett par kilometer här ifrån vid namn Maren, vi hade med oss en liten matsäck och myste till tusen, vi knäppte också ett par bilder. bildbooomb!













du är mer än bra vännen!

30 JUNI

nea drog för en stund sen, underbar är hon tjejen! jag hamnade i här, vid datorn igen. veronica maggio - sju sorger spelas i högtalarna. hon är en riktig poet den kvinnan. på riktigt! 
eftersom jag inte har allt för mycket för mig så satt jag och kikade på massa struntsidor och hittade bland annat http://www.bloggriket.se/ och jag frågar er. funkar det? 
jaja, senare tar jag mig en tripp till hultsfred. hämta plånkan står på schemat. den har fått bo hos min vän Nättan sen i tisdags då jag glömde den i hennes väska. hah. tur man har minnet med sig ibland i alla fall!

imorgon bär det av på nya äventyr. men jag vet inte var. det har jag inte riktigt bestämt ännu. hmm..










ph_ regn. och vattenstämpeln säger väl en del också va?

DÅLIGT VÄDER

det är sämre väder nu igen, och det ska tydligen regna ett par dagar framöver. kanske lika bäst med tanke på min bränna. huden kan nog behöva en rejäl återhämtning!
om ett par minuter droppar Nea in här, så jag slänger in ett par bilder, sätter punkt, och förmodligen borde jag gå och öppna dörren, för nu kom hon visst. ha en bra fortsatt dag, jag hoppas jag slänger in ett inlägg ikväll, men det vet man ju aldrig...







ph_ regn
(fotat av mig)




I WAS BORN, BORN TO BE ALIVE


vitt och rosa. känns somrigt.




här ser ni det som ska likna mitt sönderbrända ansikte, men det syntes visst inte alls lika bra på bild som i verkligheten.. ser lite småtrött ut i ena ögat också, men hey, vad gör det när dagarna är fina som få?



ATT ERKÄNNA SINA MISSTAG ÄR ATT VARA STARK

ooookej. jag erkänner. den här bloggen har varit dötrist i allra högsta grad. men. jag skyller på att vädret är så bra att man knappt är innanför husets väggar under dagarna, och på kvällarna är man dödstrött och har inte lust att sätta sig vid datorn. Tyvärr.. jag skyller också på att jag varit sjuk dom senaste 2 dagarna, även ett tyvärr här. för de är ju inte så kul.. under dagen har jag trotsat min enorma förkylning och huvudvärk genom att jag umgåtts med lite klassisar, nämligen nathalie, linnette och rebecca. sol och bad är väl ledord för dagen faktiskt! detta har lett till att jag just nu sitter med en tomatröd kropp och en aning solfrossa. uscha! men det var nog värt det! imorgon får vi se vad som händer, troligtvis slänger jag in en liten sångövning någon gång under dagen, kanoners! nu satsar jag på nån rulle på tvn och lite gott att äta och dricka. adjö adjö!

WHATEVER YOU SAY, WHATEVER YOU DO, I'LL STAND NEXT TO YOU

vacker rubrik jag kom på där. alldeles själv. antagligen har jag hört orden någonstans och snappat upp dom, men jag minns inte, och vad gör väl det? det är sommarlov, jag hade en mysig midsommar med familjen och jag tjänade nyss en 4-siffrig slant för att jag fick igång tvn. lång historia, men för att göra den kort. pappa trodde tvn var sönder, vi stängde av den och drog ur sladdarna, sen klickade jag igång den och den funkade. hah. så enkelt var det!
 det enda som saknas för tillfället är lite sol, gott väder och vänner. jag har inte riktigt hunnit komma igång med att chilla med vännerna, vädret stoppar väl lite antar jag..
dags att ändra på det. SNART!
väntar på att maten ska bli klar, potatisgratäng och älgfilé med lingonsås. såå gott!
nu har jag inte mycket mer på hjärtat, hoppas ni hade en toppenmidsommar vare sig ni gjorde 80 % av sveriges befolkning på öland sällskap eller om ni var kvar på fastlandet! pussar och kramar till er allihopa!










ph_ ur arkivet 2011
snygg frisyr!!

I WANT A WORLD IN MOTION

Sitter i bilen påväg hem från Kalmar. köpte ny kyl och frys. infinner mig snart hos syster1 där vår systerdotter är och hälsar på. myys! i eftermiddag blir det soffhäng, kanske ett litet träningspass och ännu mer soffhäng. skönt! jag insåg för ett tag sedan att det inte blir nån Håkan+The Ark konsert i sommar eftersom jag inte är hemma. då blev jag lite besviken faktiskt.. meeen, livet traskar ju vidare så jag får helt enkelt satsa på rix fm istället! rocka på i blåsten!

2 ÅR

Idag firar hejjerikaah 2 år! jag har firat med gott sällskap i form av Alma, chips, hallonsoda och en hel massa skratt! tänka sig att den här lilla skitbloggen har hållt igång med uppdatering under så lång tid.. ganska kul. eller hur? 1 498 inlägg har jag hunnit med att skriva under alla dessa dagar, det är i snitt mer än 1 inlägg per dag i alla fall... och i mitt första inlägg skrev jag såhär,


Hejj, idag har jag varit med Amanda. Vi har spelat lite Sims 3 med Tönton och Häxan Morgana! Sen åt vi röda fina jordgubbar från Världsarvet på södra Öland. Så nu sitter vi här och lyssnar på Our Last Summer från Mamma Mia. Vi har fixat min blogg som ni ser. Är det inte fint?(;
Ikv är det fotbollsträning igen=D äntligen nya tränare! Åsa & Marie heter dom (hårda spring freakstränare)
Direkt efter fotbollen måste jag till stallet och rida älsklingen=)<3
Men hörreni, vi hörs och kanske syns, vem vet?<3


hahah. humor. eller hur? jag avslutar med lite gamla och nya bilder, så ni får se lite skillnad..














tack och godnatt!

BABY, DON'T STOP, WE KEEP ON ROCKING

som många av er förhoppningsvis vet så händer det lite då och då att jag får något slags fotofnatt och tar en del självporträtt, igår fick jag just ett sånt fnatt och tänkte att ni kanske ville se några stycken!







där fick ni några stycken.. fler kanske poppar upp allt eftersom! säg gärna vad ni tycker.
och för säkerhets skull så skriver jag ut här att det är INTE alkohol i glaset, det är endast smultrondryck som fick agera rekvisita för att fylla min vision!
*tanken med VISSA av bilderna är att det ska se ut som en "dam". dock så är det inte meningen att jag ska se gammal ut på bilderna.

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


haha, så här kul har jag en tisdagkväll som denna!


J-Lo


kvinnan är mer än grym, videon är grym, william levy är grymt snygg och låten är grym. all cred till JenniferLopez!






william levy.. mmmmmm.....

DON'T EVER LOOK BACK AND REGRET

Kan inte påstå att jag känner min som någon större inspirationskälla för tillfället..

COME TO ME, GET CLOSER

kom nyss på att jag visst glömt bort att jag skulle berätta lite kort om resan till liseberg här om dagen.. sen kom jag också på att jag inte har nån bild. haha. jag får höra mig för med de andra som var med och kanske komma överrens om nån deal eller nått.. men för den här gången får ni nöja er med en lite kort berättelse bara.

omkring 8 styrdes bussen mot virserum och järnforsen där fler ungdomar skulle hoppa på. bussresan tog ungefär 4h inkluderat 1 stopp på 30 minuter. vi roade oss med både det ena och det andra, till exempel ett par avsnitt av solsidan. haha. kalas!
väl framme så sprang alla in på lissan och var redo för all spänning!
självklart åkte vi lisebergsbanan först. vad annars liksom? efter det fortsatte vi med allt som föll oss i smaken. sammandraget så åkte vi nog kållerado 10 gånger. MINST. haha albins favorit!
vi åkte också flume ride ett par gånger. och 1 av dessa gånger så blev jag illa tvungen att sätta mig längst fram. blöt tjej! hahaha. så blöt har jag aldrig blivit när jag åkt den innan kan jag lova!
men kul var det!
vi åkte också balder, kanonen och en massa annat kul. dessvärre hoppade jag Atmos Fear då det var 1 timme och 16 minuters kö, plus att jag verkligen inte var sugen på det. mer livrädd faktiskt..
hur som helst så hade jag en helt underbar dag! tack till alla som medverkade och gjorde den dagen minnesvärd!

//

översta bilden ska föreställa det jag hade på mig i fredags och den undre bilden visar vad jag haft på mig idag. förmodligen inte det roligaste jag burit, men ack så bekvämt! Godnatt kära vänner!

ALLT HAR SIN EGEN TID

jag har ändrat mig... jag berättar om gårdagen imorn istället. jag fastnade framför tvn (ja, rätt typiskt mig..) och nu är jag alldeles för trött för att sätta mig vid datorn. jag slänger där emot in tre mobilbilder från de senaste dagarna.. ph1_ jag på skolavslutningen ph2_ jag och Maja @ Liseberg ph3_ albin, saga och linnea på Ben&jerrys kaféet på Liseberg!

WHEN LIFE TAKES OVER

livet tar över, datorn, tekniken och allt annat hamnar åt sidan. jag skulle vilja kalla det livets gång.
i torsdags var det avslutning, då hann jag knappast sitta här nån längre stund eftersom jag spenderade hela kvällen med mina klasskamrater. dagen efter gick jag upp tidigt tidigt och åkte till hultsfred. igen. en skolavslutning som skulle förevigas, dagen spenderade jag hos min kära vän Linnette. påå kvällen var det partajj som gällde. och igår, ja då var jag på liseberg hela dagen. med andra ord. jag har varit rätt upptagen ett par dagar! jag berättar mer om morgondagen senare. nu ska jag mysa ner mig i soffan och vila. för trots att jag vaknade halv 2 idag så är jag trött.

dagen har bestått av tv-tittande, långprommis med hunden, tv-tittande och allmänt mys. gillar läget!!





ph_ från i fredags!


trött och sliten lycklig och taggad, buss ...

trött och sliten lycklig och taggad, buss och ett härligt gäng människor! det va några ord som beskriver min lilla tillvaro just nu.. underbart är bara förnamnet! Göteborg och Liseberg väntar på att vi ska komma och leva livet till fullo ett par timmar. KAAALAAAAS! har varit upptagen ett par dagar, därav uppdateringen, förhoppningen är att den ska bättras inom kort. heh. ha en bra dag allihopa!


I KNOW I CAN WORK IT OUT ON MY OWN

jag kom relativt nyligen hem från en totalt meningslös dag i skolan. men. det var ju sista dagen, så jag stog ut.. vi gjorde nämligen inte ett dugg, vi satt och pratade med varandra om allt möjligt som inte har med skolan att göra. okej. det låter rätt bra, men det var ganska så långtråkigt!
omkring 7-snåret drar jag mig mot hultsfred för lite avslutning. efter det unnar jag mig en liten tjejkväll på kinan också. GOTT! nu ska jag göra alla möjliga saker som jag bara kan komma på för att fördriva tiden och vara i tid ikväll. heh..
hoppas ni har en bra dag, även om ni inte slutat skolan än!









ph_ mina två otroligt vackra vänner Saga & Mathilda


I FELT LIKE I DANCED ON A RAINBOW

min födelsedag har varit annorlunda, men den får helt klart vg+!
det började med att jag vaknade så tidigt som halv 6 av att telefonen plingade, folk skrev grattis på både facebook och via sms.. tjugo i 8 hoppade jag på min älskade Pilen och trampade iväg mot målilla. väl där mötte jag upp min vän Nathalie. vi hoppade upp på våra cyklar och fortsatte kampen mot vinden och klockan. MOT HULTSFRED! från vackra mörlunda till hultsfred tog det cirka 60 minuter. 3,2 mil. ungefär..
väl framme i skolan så tog vi en kort paus, sedan skulle alla vidare ut till en sjö vid namn Bjärken där en av mian klasskamrater har en stuga som vi skulle hänga lite i under dagen. 1 mil till, haha, jag var inte överlycklig när jag kom fram kan jag ju tala om! men stolt det var jag, verkligen!
efter ett par störtsköna timmar vid stugan så hoppade vi på våra cyklar igen och cyklade milen tillbaka till hultsfred. med kortare mening har jag cyklat lite över 5 mil idag. STOLT är jag!
hängde med nättan hem till henne och cillade gärnet nån timme, sen fick käre far komma och hämta mig. haha.

eftermiddagen har jag spenderat med sällskap av min höggravida syster. hojj hojj så lilla Nova sparkade inne i magen! kommer bli en sprallig och bestämd liten dam tror jag minsann! nu har jag storartade planer på att spela något kul spel på datorn och sedan slänga mig i sängen. morgondagen bjuder på både det ena och det andra, men det tar vi då!







utsikten från stugan, även kallad deras trädgård.. finns även en bit med trädgård bakom mig






stugan till vänster, garaget/gästsuga till höger + grillfolk från klassen!





brygga och bastu nere vid sjön, halva stugan syns uppe till höger..




mina favvo-classmates!




BIRTHDAY!

och så var dagen kommen, min lilla födelsedag! grattis till mig!









MINA DAGAR UTAN ER


chilling in the pool...



orkar inte tänka efter om jag varit utanför kommunen? hur som helst har jag bara hängt!




massa mys med min fina vän Nea









och sen så har jag ju även hunnit med att konfirmera mig, en helt toppenkul upplevelse verkligen!

FALLING BEHIND

JAG ÄR TILLBAKA!
och förhoppningsvis kommer min lilla paus rycka upp mig ur bloggtorketräsket! och att det om 2 dagar är sommarlov hjälper förhoppningsvis till lite också..
jag har veeerkligen hamnat efter vad gäller upplägget av bilder här, så jag tänker slänga in ett senare inlägg där jag skriver vad jag gjort den senaste tiden.. kvällen spenderas här, NFS Undercover står högst på To Do listan, ha-ha. tro det eller ej, men jag är ganska bra på det!
sedan hoppar jag tidigt i sängen eftersom jag och vännen min har fått för oss att vi ska cykla till skolan imorgon. vanligtvis åker vi buss i ungefär en halvtimme (lite över 2 mil), så antagligen borde jag sova typ. nu? men det löser sig nog, haha!
hoppas ni har haft ett par toppendagar, för det har jag haft!


-

upptagen, bloggen ligger nere ett tag till, ni märker när jag är tillbaka!
PUSS!









ph_ mosters älskling som faktiskt kommer hit strax, LYCKA!

OH LOVE, DEAR LOVE

Come to me, come to me tonight
Oh god I need you, anyway... baby
I just wanna be, be around you all the time
Oh god I need you

I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of life
I'm running I'm scared of breathing
Cause I adore you
I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of breathing 
Cause I adore you

Come to me, come to me a bit more
Oh god I need you, there's nothing left for me to say
So rest on me darling, stay forever more
Oh god I need you, I need you
Cause I adore you







phs_ Weheartit


DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM

soliga dagar kan va nått av det bästa som finns. om man inte är klädd i svarta jeans!
ojojoj så varmt det har varit, imorgon kör jag på shorts!
smådryg dag i skolan, antagligen för att avslutningen närmar sig med stormsteg. bara 7 skoldagar kvar, och åtminstonde 2 av dessa dagar kommer försvinna, brännbollsdag och mentorsdag väntas!
nu har jag inte mycket mer på hjärtat, utan jag sätter punkt och slänger mig i poolen som är så varm som 26 grader, FINT SOM SNUS!







ph1_ sol och pool!
ph2_ my girls! (fredags)


SOMMAR OCH SOL - LIVET LEKER!

åhja, rubriken stämmer!
jag har lite bloggtorka för tillfället, men det kan ju bero på att jag inte gör något om dagarna. jag ligger i solstolen eller i poolen och trivs som fisken i vattnet!
med det här inlägget ville jag bara meddela att jag lever, och jag hoppas att ni gör det också!

sola på!











ph_ MUMS!







DET ÄR I DIN FAMN JAG MÅR SOM BÄST

hamnade i hultsfred igår. med rejält bra sällis!
nämner inget mer än att det var en otroligt kul kväll!
idag har jag legat i solen, bränt mig och badat i poolen. gott gott goottt!
nu ska jag snart placera mig i soffan och glo på Hellcats och sen gossip girl. skön kväll..
hoppas ni har lika underbara dagar som jag!

OCH JAG UNDRAR DÅ, VEM ÄR DU ATT DÖMA VILKA SOM SKA FÅ LEVA OCH INTE?

lalalalalalalalalaaa, viiilken härlig dag! att vakna till ljudet av fåglarnas kvitter och av att solen kikar in genom fönstret kan ju vara det bästa som finns! att sedan gå ner och kika på en termometer som visar 22 plusgrader i skuggan gör det hela ännu bättre!
frukost ute på altanen i morgonrock också. SUPERMORGON!
nu tänker jag gå ut på gräsmattan och se vart livet för mig. men jag antar att jag hamnar ungefär 50 meter ifrån stället jag verkligen vill vara på, solstolen, och hamnar nere i andra huset med en massa städande. meen, man kan inte ha kul alla timmar på dygnet!








ph_ sommar 10'


NOTHING ELSE MATTERS

när en person man ser ofta, som man vet att man har sett, som man minns i livet försvinner och inte går att se så inser man att döden finns runt hörnet och hur viktigt det är att ta vara på tiden man får i livet





sitter och lyssnar på somrig musik, sånt som får en att vilja dansa hela natten. förhoppningsvis blir det så imorgon. ja, att jag dansar hela natten alltså. eller åtminstonde halva..
halva dagen spenderades i vimmerby där jag köpte ett par skjortor till pappsen, och sen tog jag mig en fika hos E. BRA är hon kvinnan!
väl hemma slängde jag mig i solstolen och har sen dess spenderat mesta tiden just där. otroligt skönt! jag har även hängt lite i poolen en stund. simmade ett par tag också!
nu planerar jag att glo på fotbollen, sedan lär jag hamna här igen. he-he. puss och hej leverpastej!






vem är du att döma vilka som är vackra och inte?







DAGENS




ganska somrigt. enligt mig.

NOT INTERESTED

mitt internet är inte så suget på att samarbeta just nu, och så var fallet igårkväll också.. därav inga inlägg på efterm. nu - glass och sångövning med Helena!
åter ikväll!

KALMAR 30/5


vit transparent ponchoinspirerad tröja med fransar!





beige stickad tröja!






två korta tubtoppar.





jeansshorts!





jumpsuit, sitter snyggare i verkligheten!
jag fick också med mig en enkel, vit transparent skjorta, men min dator verkar ha något stort emot att ladda upp den bilden, så ni får helt enkelt hålla ut tills jag har på mig den någon dag!
jag tror det här var det hela annars.. ett par svarta tights hängde på också, och en ring med en fungerande klocka, och ett handsmycke.

RSS 2.0