DO YA THANG, DO YAH, DO YAH THANG.

hej och hå vad det dunkar i lurarna, musik är verkligen det absolut bäste som finns! förutom att jag dör i skolan och önskar att jag kunde få börja gymnasiet NU och träffa lite nya människor, så går det riktigt bra på studiefronten.. bortsett från att jag sitter här istället för att skriva ihop en muntlig redovisning tills imorgon alltså. men HEY,
jag får väl improvisera lite!

bloggen är som sagt världens tråkigaste nu pga en helvetes massa plugg, men även på grund av mig och mitt liv. Jag gör liksom inget om dagarna. jag degar, filosoferar och känner mig allmänt bruten i tusen bitar. jag vet inget, känner inget och helt ärligt så bryr jag mig inte om något eller någon just nu. om det är bra eller dåligt vet jag inte, men just nu när jag sitter här känns det gutt, så det är väl rätt bra antar jag! avslutar detta inlägg och filosoferar vidare.
rock on!






WOH!

I CONSIDER MYSELF STRONGER THAN MOST OF YOU. THATS IT.

Efter en upptagen men lyckad gårdag har jag idag suttit placerad under en filt och pluggat. Riktigt skön känsla man får efter att man pluggat! Jag har inte tänkt på det innan då jag nästan aldrig pluggar hemma.. Kanske på tiden att jag börjar med det..?
Hur som helst.. Igår så hade vi julskyltning här i lilla mörlunda, luciakören drog ett par låtar och vi kandidater presenterades. Kul!
7 december får vi reda på vem av oss som står som ljusdrottning den 13.
I eftermiddag ska jag iväg och sjunga med mina fina vänner och sedan ska jag hem och söndagsmysa!
Nu ska jag återgå till mitt matlagande och hoppas på att strömmen inte försvinner innan jag är klar med min wok! puss och kram!



Bjuder på lite bilder också, för att piffa upp lite..


-

börjar inlägget med herregud vad trött jag är.. vaknade omkring 8 av buller och bång när de satte igång ute i köket. längtar tills det är klart!!
nu på förmiddagen har jag sprungit runt och städat lite, plockat o.s.v. och nu är familjen här.
om ett par minuter så drar jag iväg på julskyltning där jag och mina vackra vänner ska stå som luciakandidater. kul!
dags att avsluta och dra, jag tänkte bara visa att jag lever, och mer viktigt, att bloggen lever..



JAHA?

skrev ett långt välformulerat inlägg och la in bilder. men allt försvann, så det här är till dig kära dator...




love ya'll!

ATT VÅGA ÄR EN VINST

Efter en lugn och relativt trevlig skoldag så begav jag mig hemåt, slängde i mig lite käk och drog iväg till luciaövningen. Härligt gäng den där kören!! Kom hem omkring halv 7, läste lite engelska och sen satte jag mig i soffan, och just där sitter jag nu. Sköönt! Slänger in lite bilder på outfits från förra veckan och drar ut en sväng med vovven, ha det brabrabraa! Auf wiedersehn


HELF MIR FLIEGEN

två jävligt fula bilder på dagens var det här ja! Yes, och fråga helst inte vad jag håller på med på helbilden. för det vet jag inte :)
Jag har inte mycket att säga utan jag avslutar med HÅLL UT! Bloggen kommer att vakna till liv så fort jag lämnat in och gjort klart alla inlämningsprojekt vi har i skolan! Häng gärna med mig på twitter om dagarna, där är jag mer social under skoltimmarna!


just nu sitter vi i Café(läs terian) och p...

100media_imag270 (MMS)

just nu sitter vi i Café(läs terian) och pimplar kaffe och förbereder oss inför engelskapasset. I eftermiddag ska jag försöka träffa min syster, laga mat, måla lite lister till köket och efter det ska jag även slänga in ett litet träningspass. Rätt skön dag ändå.. nu ska jag avsluta här och springa upp till salen. yeppyepp.. ha en bra dag!


WANT TO KNOW MOORE? FIND ME HERE..

då jag inte är nån superuppdaterare på bloggen så kan ni utöver bloggen hänga med mig på min twittersida där jag är väldigt social.
För alla er som har Iphone så finns jag ju såklart också på Instagram, där är ni också välkomna!




@ Instagram - Erikasoderberg
@ Twitter - ErikaSoderbergh

WHEN SOMETHING COMES UP YOU HAVE TO MAKE A CHOICE

jag har haft internetstrul under helgen och där av har jag inte kunnat blogga. jag ger er därför en snabbcheck på vad jag hunnit med!

- en massa plugg
- fått skönhetssömn jag inte brukar få
- suttit framflör brasan och kollat på längdskideåkning, Big Air och Free Ski (läs och backhoppning med snowboard och skidor)
- lyssna ikapp en massa musik
- städat ett par gånger om dagen efter byggarbetet som pågår i köket
- kollat på ett par filmer
- funderat och klurat på gymnasievalet

nu i efterhand när jag listar upp det såhär så inser jag ju att jag egentligen inte gjort så jävla mycket. men heey, det är ju rätt skönt ibland det med!
nästa helg blir desto mer action. men nu avslutar jag här och slänger mig i duschen. PUNKT!






två bilder från renoveringen. förvänta er fler, för ni kommer få följa med på resan till mitt nya superkök!

BLOGGNAMN

sugen på att byta namn på bloggen. eller rättare sagt flytta den till en annan domän.

ge mig förslag!

LYCKA ÄR ETT TILLSTÅND, INTE ETT MÅL

Igår hade jag fullt upp hela dagen, först ett par timmars skola, sen lite luciaövning och sist men absolut inte minst så drog vi iväg och spanade in Breaking Dawn @ the movies!
Den var faktiskt bättre än jag trott att den skulle vara. Skönt! Nu avslutar jag här och förbereder mig inför skoldagen.

Ph_yesterday


JAG HAR BEVISAT FÖR VÄRLDEN ATT JAG KLARAR MIG SJÄLV

Hej och hå så uppdaterat och fint det var här då! Ärligt talat hamnar bloggen lite åt sidan nu såhär innan jul eftersom det är mycket i skolan men även på fritiden.
Jag har en massa plugg helt enkelt.. ikväll slängde jag in ett träningspass och imorgon är det luciaövning, fotografering och sen ska jag gå på bio, Breaking Dawn, med mina underbara, härliga väninnor. Braa dag!! Nu ska jag duscha och sen slänga mig i soffan och invänta desperate houswifves.


Ph_bild från i somras, jag och helena!


LIFE'S SUPPOSED TO BE LIKE A MYSTERY

ohej vilken härlig dag! i sällskap av två systrar och deras respektive + en systerson har vi idag rivit ner hela taket. snart ska det nya upp, HÄRLIGT! jag längtar tills hela köket är klart! hur som helst så lovade jag er ju bilder på det nya, så här har ni. dessa bilder fick dock vara labbråttor i mitt experiment när jag lekte i photoshop (som inte alls blev som jag ville för övrigt..), därav burret för ansiktet.
är det nån som stör sig och känner att de prompt måste se hur originalet ser ut så får ni väl höra av er..... ha-ha!






spontanköpte dessa tre "plagg". Guldsprayad tröja, poncho och ett halsband.
Ponchon är nog mitt bästa köp det senaste halvåret tror jag. jäkligt skön och praktisk eftersom den har ett brett användarområde!

nu avslutar jag, kollar senaste avsnittet av Elsas Värld, duschar och sen sitter jag placerad framför tvn med Pan Am framför mig. BRA SÖNDAG!




I'M DOING FINE ON MY OWN. THAT'S IT.

det är verkligen svårt att veta hur man ska börja alla dessa inlägg, så idag börjar jag såhär. Rätt fiffigt enligt mig.. Igår spenderade jag ju dagen i Kalmar, men det visste ju alla redan hoppas jag? Hiihiiii. Jag visar bilder på det nya imorgon. Idag trodde och hoppades jag på att jag skulle få en härlig dag med syster och systersonen, men dom hade sagt fel dag så dom kommer imorgon. Istället har vi rivit ner halva köket under dagen, överskåp och halva taket är borta. Det känns skönt! Vad som inte känns lika skönt är att jag fått hicka 7 gånger idag, jag har druckit vatten upp och ner och allt möjligt men inget funkar. GALET! nu ska jag lägga mig och sura för att det gör så förbannat ont . puss..




Ph_Jessica Persson by me


för tillfället sitter jag i bilen påväg he...

för tillfället sitter jag i bilen påväg hem från Kalmar. Efter att jag halverat min skoldag med att lämna skolan vid 12 istället för 14 så hann jag med både det ena och det andra som jag inte hunnit med annars. med mig hem har jag tre nya klädesplagg och ett halsband och vårt nya kök är planerat och beställt. SKÖNT! ikväll ska jag kolla på film och vila, jag håller nämligen på att bli lite sjuk. Hoppas att ni alla haft en bra dag och att ni får en überhärlig kväll!


PLUGG

så många pärmar som jag tog med mig hem från skolan idag har jag aldrig tagit med innan. KAOS!
engelskan är helt insane. tur att jag har rätt lätt för mig i engelska!
egentligen fattar jag inte varför jag sitter här och slösar tid medans jag borde pluggapluggaplugga, haha, men så är det helt enkelt! lite paus måste man ha. (säger jag och så har jag inte ens börjat än, ha-ha!)
jajajaja. imorn är det fredag, känns skönt på riktigt!
nu stänger jag ner allt som har med datorer, mobiler och Ipads att göra och begraver mig i religion, svenska och engelska. wish me luck!

hoppas ni har haft en fin dag!









TODAYS - DENIM




PUSS!

WE ARE THE ONES, THE ONES THAT LAUGH AND SING

Ligger i soffan, är förkyld, har hitills under dagen hunnit med att va ett par timmar i skolan, varit på första luciaövningen, skrattat, myst med saga och kollat på tv. Just nu rullar extraextra och jag håller på att avlida av skratt, SKÖNA!! Nu ska jag fortsätta mysa och skratta och dricka massa te och oboy, mummummummsss!!!

Bild på mig och saga i jackorna som vi ska mysa omkring i när vi presenteras som luciakandidater. Och ja, nu är det tredje och sista gången ni får se bilden om ni har både twitter, instagram och läser det här, promise!


PHOTOS








från min linköpingstripp!

JUST IDAG ÄR JAG TRÖTT

aa, rubriken säger det mesta.. huvudet och ögonen är inte överrens med mig alls. jag slänger istället för att skriva en massa in lite bilder på dagens och sen så avslutar jag min dag med att ta tempen och går och lägger mig. yepp..





godnatt kära vänner!

R.I.P HICKSTEAD

såg nyss den här videon och genast förstördes mitt goda humör. som gammal hästtjej har man ju alltid sett upp till Eric Lamaze, och Hickstead likaså. sänder alla mina tankar till Eric och alla som har tagit hand om den här underbara hästen! vila i frid Hickstead!




JAG FUNDERADE MEN KOM INTE PÅ NÅN RUBRIK

Igår åkte jag till linkan (läs Linköping) och spenderade ett par timmar i stan, alldeles själv, och jag njöt som aldrig förr. Jag trodde faktiskt inte jag skulle njuta att vara själv i en storstad, men jag upptäckte att jag det var otroligt skönt! Efter ett stopp på subway, en promenad runt domkyrkan och ett antal bilder senare så hoppade jag på en buss och hälsade på min storasyster och hennes kids utanför linköping. Efter att ha busat ett antal timmar åkte jag hem. totalt utmattad kan väl tilläggas.. Nu bjuder jag på ett par mobilbilder och sen återgår jag till min mysiga hemmakväll!


GOING AWAY

Om ett litet tag så slänger jag mig på tåget och far iväg till större delar av sverige och hälsar på mina syskonbarn. Jag ska försöka mobilblogga lite under dagen! Nu är det dags att rusa, men ha en bra dag!


NY HEADER?



vad säger ni om den här?

DAGENS

jag har ju faktiskt varit riktigt usel på att uppdatera med dagens dom senaste månaderna, så jag tänkte att jag skulle ta och försöka skärpa mig! men vi vet ju alla att det bara kommer hålla en stund, men ändå!!









WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER

jag har spenderat min morgon till att ligga under täcket och kolla film. Stupid, Crazy love bland annat, och herregud så sexig Ryan Gosling är! jag har aldrig riktigt tänkt på det förut, men woooh! den filmen lär jag se fler gånger kan jag tala om!
om en liten stund ska jag gå och städa lite, sen ska jag även hinna med att laga mat.
vi får se vart jag hamnar i eftermiddag, det vore ju kul att göra något medans jag faktiskt har tid och kan. yeppyepp..


ha en bra höstdag!








RSS 2.0