NÄR MAN FÖRLORAR NÅGOT MEN SEDAN FÅR TILLBAKA DET, DÅ HAR MAN VUNNIT

shit vilket teknikstrul det har varit dom senaste dagarna! bra början på lovet, verkligen! blogg.se appen på ipaden har inte funkat, inte facebookappen heller för den delen.. mitt facebook konto blev hackat, lyckades ta tillbaka det.. mitt hotmailkonto blev hackat, och även detta, med hjälp lyckades jag få tillbaka. men hej och hå vad hjärnan har fått arbeta! jag har suttit här i 4 timmar och arbetat febrilt med att få allt att funka o.s.v. det är minsann inte bara en dans på rosor med teknik! nu ska jag slänga mig i soffan för herregud så trött jag är på allt som har med dator att göra nu! ha en bra kväll!








ph_ Jessica by ERIKA

IT'S ALREADY GONE

Efter två dagar med totalt kaos (oftast jäkligt trevligt kaos faktiskt!) så är jag nu ganska slutkörd. Tur att det inte är skola imorgon.. Newkid och kapten röd var helt otroliga! Dock var det som ett helt maratonlopp att kolla på kaptenen, alla var som galningar i trans, men det är ju så det ska vara! Tappade bort mina fina vänner på slutet, tur att dom är stora starka tjejer! Nu är det dags för mig att göra lite käk, yeppyepp!


CROSSROADS

För tillfället ligger jag och småspanar på criminal minds samtidigt som jag bläddrar i en gymnasietidning. Jag börjar känna lite panik över valet nu faktiskt.. Som tur är fick jag just lite tips på twitter som lugnade mig en aning. Hur som helst.. Skoldagen innebar gymnasieinfo 9-13 och sedan åkte jag och en god vän till vimmerby, vi tog sällskap med några andra vänner som också skulle dit vilket resulterade i en mycket trevlig eftermiddag! Imorgon får vi se vad som hinns med inom bloggvärlden, det är nämligen festivaldags i helgen!

Nu bjussar jag på lite gamla bilder och sen drar jag!


LIVET BLIR KANSKE BÄTTRE NÄR MAN VET VART MAN SKA, TROTS ALLT?

halli hallå kära vänner! som vanligt hoppas jag att ni har ena nedrans bra dagar, eller åtminstonde så bra det bara går!!
precis för en stund sen så insåg jag också att jag glömt nämna att jag hade en mycket trevlig lördag förra veckan då vi var hos en släkting och åt kräftor, spelade spel och busade lite. bara en liten parantes där..
idag har jag haft matteprov, som inte gick bra alls, teknik, bild och även lite idrott. ganska okej dag trots allt.
ikväll ska jag ta en lång dusch och sen bädda ner mig under filten med vakthunden bredvid, för usch så trött jag är! 
nu är det väl dags att avsluta här, jag fick ändå en del sagt.. ha det fint!




 




////

Jag har haft en lång dag och huvudvärk så jag lämnar min dag åt er fantasi, yeppyepp..


I'M STRONGER THAN YOU, I'M STRONG

just nu sitter jag och tröstäter lite onyttigheter bara för att jag har haft en deppdag. bläää... imorn ska jag ta tag i mitt liv och försöka börja om på nytt, stänga in allt det negativa i ett svart rum låååångt bak i hjärnan, yeppyepp. mitt internet på paden bråkar också, så det är därför uppandet har varit på noll de senaste 72 timmarna. äh, nu ska jag deppa ett par timmar till innan det är slut på det! häähäh.



oj så oseriöst det här blev nu... jaja.. två relativt nya, ovisade bilder kommer i alla fall...










PEACE

JAG SKA TA DIG TILL HIMLEN OCH TILLBAKA BABY

Igår jobbade jag mina sista timmar av praktiken, kollade hur många lingon finns det i världen, käkade sallad och myste med kära syster som är hemma över helgen. Nu på morgonen har vi gjort frukost, varm oboy, omelett, bacon och prinskorv, små tjockisar är vi! Nu ska vi slänga oss i soffan och catcha upp, kan behövas. Ha en bra dag!


Bjuder på lite gamla bilder också!


VAKNA MED THE VOICE

Godmorgon på er! Just nu ligger jag och myser i soffan under en filt, det brinner en brasa i kaminen och på tvn rullar vakna med The voice. Kan man annat än att älska Josefin crafoord? Så himla skön tjej!
Jaja, om nån timme hoppar jag på en buss som tar mig till h-fred. Där har jag en jäkla massa dötid, så vi får se vart jag hamnar.. Sist men inte minst så har jag två klasser idag, härligt är ordet!


//

Ska stå i alla fall i förra inlägget, bara så ni vet.. Kan tydligen inte ändra inlägg via bloggappen :'(


JAG R TILLBAKA, YEPPYEPP

även fast jag har tid att skriva nu så har jag faktiskt inte så mycket att dela med mig av.. Jag har jobbat 8-14 varje dag och sedan haft saker för mig på eftermiddagarna som hindrat bloggandet. Just nu sitter jag och kikar på The big Bang theory och käkar korv, mummmsss!!! För övrigt har jag uppdaterat ipaden till iOS 5 nu, så jävla lyckat! Det är verkligen bättre! Nu ska jag i alla föl återgå till torsdagsmyset, yeppyepp!


//

Been busy theese days, i'll be back when time's found! love yah!


P R A O

Ha en bra dag!


DAGENS






NEW IN

Eftersom mina favoritbyxor har gått sönder så blev jag sugen på att leta reda på ett par nya i samma "stuk", med andra ord så har jag shoppat idag, för inte kunde jag nöja mig med bara ett par byxor minsann... 


 
dessa skor var så jäkla sköna att dom bara var tvungna att hänga med mig hem, dom hoppade nästan ner i påsen själva! nästan alltså... Sko-Nisse





nya favoritbyxorna! JC




kändes bara som att den var ett måste just då.. JC




haha, JC alltsåå






THE OLD AND THE WONDERFUL




phs_ old by E

RELIGION

just nu sitter jag på plats i skolan och läser om Islam. Jag ska skriva en uppsats i brevform där jag ska svara på frågor jag fått, så ganska intressant är det ju trots allt.. dessvärre gick ungefär en kvart av lektionen till att leka med webcamen med nättan, två ord, HA-HA!
nu ska jag fortsätta med det här i någon timme och sen drar jag och lunchar med mina vänner. ha en bra dag!



TVÅ DAGARS

här kommer gårdagens svartbruna och dagens grönvita!


HOW DO YOU SLEEP WHEN THE REST OF US CRY?

hej på er! jag hoppas att allt är bra med er och att livet flyter på typ så där som det ska ni vet..
idag åkte jag hem tidigare från skolan på grund av huvudvärk. för tillfället ligger jag i soffan och myser under en filt, trött, det är jag. om huvudvärken lugnar sig inom en timme så ska jag även bege mig mot sångövningen senare. jag uppdaterar senare igen och då väntas gårdagens outfit, och kanske till och med dagens, vi får se..
nu ska jag blunda ett ögonblick och hoppas på att jag slumrar till en stund, peace.






Fotograf - Erika Söderberg

TRAINING

jisses så dött det har varit här de senaste dagarna!! Men så får det vara ibland.. Igår hade jag min första dag på länge som jag bara var hemma helt själv utan något att göra. Sköönt! Men idag är jag på't igen, först skola, sen träning och till sist ska jag äta ute ikväll. Mums!! Nu ska jag slänga i mig något lätt att käka och sen får jag ta och börja packa. PUSS


HELENA BY ERIKA

här kommer lite bilder på min vackra vän helena som jag glömt lägga ut tidigare..








lägg märke till hunden i vänstra hörnet, HAHA!



ERIKA BY ERIKA


image descriptionimage description


BLOGG.SE APPEN

blogg.se appen fungerar inte för mig, och sånt gör mig lite irriterad. faktiskt... hur som haver.. igår var jag upptagen hela dagen, och idag hade jag en massa för mig på förmiddagen. nu är det lugnt ända tills imorgon eftermiddag då jag har storartade planer!! som plåster på såren för den dåliga uppdateringen med vardagliga inlägg såväl som outfits så slänger jag in lite nya bilder i kategorin foto BY erika om en liten stund.. nu ska jag sätta mig under en filt och kolla film, LÖÖRDAAGSMYYYYS!!




bild från i somras någon gång

HÅR

Bild på nya cuten och dagens outfit!


OM DU BARA VISSTE

Nu hoppas jag att mitt liv lugnar ner sig ett par dagar, för det har varit en aning stressigt de senaste dagarna. Konstigt nog mår jag bättre än någonsin! Kanske är jag en sån där människa som behöver full rulle varje dag? Man vet ju aldrig.. Igår gjorde vi bland annat höstkransar, pysslade lite och lyssnade på en tjej som föreläste om anorexia. På eftermiddagen satt jag ju i frisörsalongen ett par timmar vilket resulterade i en lite kleopatra liknande klippning och en mörkbrun färg med röda skiftningar. Jag är toppennöjd!!
Idag har vi haft lite ansiktsvård, ansiktsmask och så kom det en ünerhärlig tjej och snackade hår och hon visade även lite frisyrer o.s.v. Kulkul! Nu ligger jag och varvar ner framför en film. Punkt!!


just nu - sitter hos frisören och försöker...

100media_imag230 (MMS)

just nu - sitter hos frisören och försöker lugna nerverna, för nu ska här förändras! Resultatet får ni senare, nu ska jag återgå till min tidning!


TRÄNING OCH HÄLSA

Jisses amalia så trött jag är! Efter en lång skoldag med temat hälsa. Dagen innehöll bland annat ett Boxersise pass, jäkligt kul var det!! Efter skolan sprang jag iväg och myste med bästa systerdottern ett tag, mysmys! Jag hade även fotokurs där på eftermiddagen någon gång. Det senaste jag gjorde var att träna ytterligare. Ett MAQ pass med jullan var det som gällde, så imorgon får vi se hur mina muskler mår!! Nu ska jag slänga mig i sängen och sovasovasova. PUSS


CAN'T FIND THE WORDS TO EXPLAIN. YOU MAKE MY HEART GOING INSANE

Heej på er! För tillfället ligger jag och ler så mycket jag kan åt Maria montazami, hon är ju för go den kvinnan!! Synd att Gunilla är med i samma program..
Anyway.. Hela dagen har vi spenderat till att göra värdering och samarbetsövningar. Småkul men ändå smådrygt. Imorgon har jag ännu en dag med fullt upp, jag får försöka mobilblogga! nu avslutar jag med två bilder från idag.


UPP TIDIGT

Att gå upp tidigt är verkligen ingen favorit! Ingen borde behöva kliva upp förrens typ 9.. Själv har jag legat och snoozat i 45 minuter, HAHA! bra va? ;) nej men jag ska snaaart gå upp och ge lisen mat och lite..
Hur som helst så ligger jag just nu och glor igenom nattens händelser på Facebook, läser lite bloggar och annat mysigt, så jag får väl ta och avrunda här nu.. Ha en toppenbra dag!!


ÖVER HELA VÅR JORD STIGER EN HYLLNING, EN HYMN UTAN ORD

Just nu myser jag i soffan med massa kuddar, en filt och en latte. Det kan ju vara det bäste man kan göra på morgonen! Idag har jag inga speciella planer, jag ska mest ta det lugnt och ladda inför en vecka med en grupp tjejer och en massa roligheter. Gillar läget, ja det gör jag! Ha en bra dag!




EFTER TOLVSLAGET, NÅGON GÅNG

Äntligen ligger jag nerbäddad i min älskade säng! Det blev efter mycket om och men lite utgång med Jessi. Som förövrigt är helt otrolig! utan henne hade nog kvällen varit sämre än den var. Chaplin sög. På riktigt! Trots detta lyckades vi ha en rätt trevlig kväll, och det är ju faktiskt rätt bra. I vilket fall som helst så är det väldigt kul att träffa nytt folk! nu ska jag dra igång en film här på paddisen och sen ska jag sova gärnet! PUSS

- bild från ikväll. Lite love sådära..


RSS 2.0