FRIDAY I'M TIRED

lyckan man känner när man lyckas hålla deadline och blir klar 5 minuter innan bussen går, den är nedrans go hörrni!
Hela dagen har gått i ett och jag måste fortsätta hålla tempot uppe eftersom jag har planer för kvällen..

I förmiddags sprang jag även ner till tandläkaren en sväng, lika jobbigt som alltid. haha, skämt åsido, dom få gånger jag gått dit har det gått rätt bra..nu ska jag hämta ut min mat, slänga mig i duschen, ringa ett par antal och ja, sen drar jag! ha en bra dag!


+++

Torsdagen är den tråkigaste skoldagen i veckan. Riktigt trist faktiskt! Men sånt är livet som man brukar säga.. Imorgon är det fredag och det innebär uppsatsdeadline och förhoppningsvis lite roligheter på kvällningen!

under dagen har jag hunnit med att plugga med Helena, lyssnat på massa musik, pluggat lite till, powerwalkat och just nu är ögonen riktade mot televisionsapparaten. jag tänkte bara dela med mig det och sen dra. slänger in tre bilder med. Två från Stockholm och en helt random.. Puss!!


PARTY ISN'T IN MY HEAD, SORRY

puh! livet tuffar på som ett x2000 ungefär.. plugg och fritidsintressen tar den mesta av tiden tyvärr. En liten snabbspolning skulle i alla fall se ut ungefär såhär.. "igår tog vi skolfoto, hoppas det blev någorlunda okej! efter det styrde jag kosan mot FG och Foto/photoshop/Mac - kurs. Förhoppningsvis ska jag lära mig något nytt! idag har jag bland annat promenerat skoljoggen och sjungit med mina flickor! nu har jag inget mer att säga, jag avslutar med en vacker punkt .


BLOGG.SE APPEN!!!!

fy fan rent ut sagt (ursäkta språket) så skönt att blogg.se appen till Iphone/Ipad har kommit ut! Äntligen blir allt enklare för oss paddare!

min förkylning har blivit en aning bättre. SKÖNT! uppar mer senare. I'm out...


TVÅ FRÅGOR


LISA: jag får faktiskt ta en rejäl omväg, men jag lägger först in bilder i arkivet (skapa-bild-välj bild-ladda upp) från mobilen eller datorn, och sen så finns ju dessa bilder sparade på bloggen. Då är det bara gå in via arkivet välja bild, full storlek och sen är det bara skriva! :) dock kan man då bara lägga in en bild. men det räcker ju. hoppas du förstår och blev hjälpt!


ELIN: på facebook så finns det en applikation som heter My Blog Posts, där kan man välja manuell uppladdning eller automatisk uppladdning. då tar det en liten stund och sen kommer alla dina inlägg upp på facebook! :)



kul med frågor! ÖS PÅ!


PLUS OCH MINUS

det här med bloggandet hjälps inte av att jag dragit på mig en rejäl förkylning. jobbigt läge.. jag hinner inte skriva några långa meningar då batteriet på paden håller på att ta slut, men jag tänkte bara hoppa in och uppdatera lite! (!!) Under dagen har jag lyckats vika lite tvätt, kollat på en massa trevliga tvprogram och försökt bli frisk. Nuuu måste jag avsluta, HEJ!!

GLÖMMA & GÅ VIDARE?

Ska jag vara ärlig så har jag helt enkelt struntat i bloggen de senaste 46 timmarna. jag vet inte riktigt hur jag ska göra, kanske är det dags att lägga ner bloggen? Glömma och gå vidare helt enkelt? troligen skulle jag ångra mig, men samtidigt så känner jag att det är en ganska så ointressant blogg, om sanningen ska fram. eller? det kanske bara är jag som är lite hård mot mig själv. Vad tycker ni? Ska jag kämpa mig igenom stormen av bloggtorka och ge det en chans till, eller ska jag bara lägga ner? Vill ni fortsätta läsa?

precis i detta nu så åker jag på Stockholm...

100media_imag217 (MMS)

precis i detta nu så åker jag på Stockholms gator påväg hem till älskade Småland. dagen har varit jättebra! mycket skratt och karuseller, HÄRLIGT! jag köpte även med mig en ny tröja och lite nya öronhängen. det visar jag imorgon.. nu ska jag vila, vi har en lång resa framför oss... tjingeling!


sitter i bussen, entrar straxt Stockholm, ...

100media_imag214 (MMS)

sitter i bussen, entrar straxt Stockholm, det känns fint! när vi kommer fram är tanken att vi ska springa in i riksdagshuset en stund och se oss omkring. spännande! nu ska jag fortsätta fokusera på allt härligt omkring mig. ha en fin dag kompisar!


DÅLIG UPPDATERING, PLANERING OCH TV

Ja, uppdateringen suger, och det lilla jag skriver är ganska så trist och ointressant. men, jag har flera prov nästa vecka så jag skyller på det! Imorgon åker jag till hufvudstaden och på fredag tar jag kompledigt. Och det känns ju faktiskt ganska underbart! Planen inför imorgon är att jag ska uppdatera minst tre gånger med roliga mobilbloggar! vi får väl hoppas att jag "lyckas"! Nu blir det planering inför morgondagen, bonde söker fru och Hawaii 5-o och en jäkla massa mys. Peace!

METALLIC

som ni såg häromdagen så har jag införskaffat mig en metallicfärgad tröja. det känns som ett säkert kort i vinter och jag kommer definitivt hålla ögonen öppna efter fler klädesplagg i metallic!
jag matchar tröjan med smått glänsande svarta jeans och min skinnjacka.

för tillfället sitter jag placerad vid en skolbänk med uppgift att ta reda på så mycket som möjligt om försäkringar. kaaanske inte det roligaste, men definitivt ganska så lugnt..
nu måste jag dra mig, men innan dess så bjuder jag på en close-up!



+

pluspoäng på att det inte har hunnit gå ett dygn sen jag sist uppdaterade!! faktiskt!!
och fråga mig inte vad jag gör med mina dagar.. för det vet jag inte.. idag kan jag iallafall bortförklara mig med att jag varit i skolan, varit ute och gått och kollat film med helena, bland annat.
fina dagar är det som gäller. trots skola....
hur som haver, ikväll satsar jag på tvn, eftersom det är både ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar. imorn får vi se vad dagen har att erbjuda!
PUSS!






phs_ by me - @ kolmårdens delfinshow 2011!

TRÅKIG

ja hej och gå så tråkig den här bloggen har blitt!
men jag får väl ta och låta er hänga med på en snabbspolning..
i fredags hade jag väldig huvudvärk och stannade hemma från skolan, nog om den dagen....
i lördags har jag inte en endaste aning om vad jag gjorde och idag.. idag har jag kollat massa härliga filmer och myst i soffan på grund av att min lilla höft har börjat bråka igen. illa..
sprang även bort ett par hus bort till min vän helena där jag, hon och snygga Saga kollade film. MYS!
nu har jag kollat Partaj, spelat wordfeud och funderat över vad jag ska ha på mig imorn. kul va?
adjöss!






ph_ old

NYTT








#silvrig, glittrig tröja #senapsgult linne med volanger #rosa linne med volanger #grön tjocktröja, som jag förövrigt varit på jakt efter länge!! #svarta gummistövlar, det blev även en basic midjekjol.




update: precis just nu när jag publicerat inlägget så la jag märke till att bilderna verkligen inte ger kläderna rättvisa. så oroa er inte, kläderna är förhoppningsvis snyggare i verkligheten.. ;)

TORSDAG



svarta tights, transparent leo-linne, svart halvlång kofta och ett stort halsband

GILLA LÄGET

just idag är jag hur trött som helst i ögonen, men det visste jag ju att jag skulle bli. men i vilket fall som helst har huvudvärken nästan försvunnit nu. och det känns underbart!
något som inte är så underbart är dessa följande saker..jag har inte ett dugg att skriva om.. jag har en bokrescension, en matteläxa, grammatik och lite annat påhitt som helst ska vara klart imorn.. grammatiken är nog inte deadline förrns nästa vecka kanske, men ändå. 97 sidor.... dööö....
men som rubriken säger, det är bara att gilla läget!
i'm OUT!




bild från rix-kalmar 2011

GLAJJER


vackert ju? glasögonoooooorm!!

LIVET ÄR INTE DAGARNA SOM GÅTT UTAN DAGARNA MAN MINNS

klassisk rubrik, jo jag vet, men sanningsenlig är den minsann!
just den här dagen har varit allmänt bra, hängt i skolan 8-14.15, på lunchen sprang jag och nättan ner hämtade mina glajjer, så nu sitter dom på plats, alldeles klara, så nu håller vi tummar och tår för att min huvudvärk släpper inom nån vecka! det var nog allt för nu, PUSS!





två as-snygga cambilder från alldeles nyss! hiho


bilden är från igårkväll, I am number 4 me...

100media_imag206 (MMS)

bilden är från igårkväll, I am number 4 med Helena var det som gällde. ikväll satsar jag på FastFive med ett stort gäng mörlundafolk. finfint! tänkte bara uppdatera och skriva det. typ. Hey!


MÅNDAG



dagens enkla

SOL OCH VIND

idag startade ännu en skolvecka. trist men sant. dagen har ändå varit relativt bra och jag ligger bra till. med andra ord, ingen stress. någon dag under veckan kommer förhoppningsvis mina brillor, och då blir nog det mesta helt kalas. det ska bli spännande, jag kan knappt föreställa mig en värld utan huvudvärk dagarna i ända. ÅH!
nu måste jag i alla fall plocka ihop kameran och packa en väska med lite saker som kan tänkas behövas när man ska ut och fota. hoppas ni har haft en bra dag!





PUSS OCH KRAM!

I'LL WAIT FOR YOU

jo, Red Riding Hood kan vara den vackraste och bästa film jag sett på länge. helt otrolig faktiskt! lite på grund av att Shiloh Fernandez och Max Irons är förbaaaaaskat snygga, och en jäkla massa på grund av att Amanda Seyfried kan vara den bäste.. nu ska jag sätta mig och lyssna på musik och försöka rensa lite bilder. efter det slänger jag mig i sängen och sover så länge jag bara kan. myspys!
godnatt!




cambilder är ju kuuul?

RED RIDING HOOD

idag har jag hängt med Arvid och pussat en massa på honom hela dagen, man får ju passa på! därför har jag inte uppdaterat. datorn är hemma igen också, uppdaterad och redo för en massa bloggande, facebookande och twittrande. fint som snus!
tvn är upptagen och fjärrkontrollen är så gott som omöjligt att komma åt eftersom det är speedway GP på tv, så jag har tänkt sitta här och kolla på den nya filmen Red Riding Hood. den ska ju tydligen vara rätt bra, så vi får väl se nu helt enkelt.. annars är allt bra, livet flyter på precis som det faktiskt ska. nu sätter jag väl ut en punkt och avslutar med två bilder på mina otroligt söta och vackra systerdöttrar. PUSS!





Felicia





Emilia

DET GÅR RÄTT BRA NU..

nu är glasen till glajjerna beställda, jag har en klipptid om tre veckor (tror jag?) och det väntas störtsköna veckor i skolan framöver. visst låter det bra? det tycker jag i alla fall! dagen har varit rätt seg, men den har ändå gått ganska snabbt, och sånt är ju skönt! Ikväll tänker jag placera rumpan i soffan och kolla på den nya versionen av Åsa-Nisse med pappa, haha. Bild på Helena Gustafsson, tagen av mig!

dagens på bild. Svarta Jeans, oversize lin...

100media_imag204 (MMS)

dagens på bild. Svarta Jeans, oversize linne och en sjal. framför mig har jag en seg dag bestånde av matte, tyska och svenska. det kan vara den segaste dagen på hela veckan.. hur som haver.. dags att kliva av bussen straxt, så jag önskar er en fin dag med bra sällskap!


ja just precis, jag fick glasögon igår! De...

100media_imag201 (MMS)

ja just precis, jag fick glasögon igår! Det är det som var överraskningen! jag har dock inte fått glasen isatta än, men jag har valt bågar nu, dom ni ser på bilden faktiskt.. ett par Burberry fick det bli efter mycket om och men. Känns helknasigt faktiskt.... men det är ju en vanesak så.. jag ska ha dom när jag är i skolan, läser, tv, sitter vid datorn eller ska använda min telefon under en längre tid typ. Så största delen av min tid. känns ändå skönt att om nu huvudvärken har/ beror på att jag har ett synfel så ska jag ju slippa den inom en snar framtid. GUTT SNACK! men nu ska jag återgå till Sol, Fest och Oroliga föräldrar!


CHILL'N

hej pojkar och flickor, hoppas allt är bra med alla er! Här är det bara bra och det mesta flyter på. dessvärre är det en hel del plugg just nu.. i vilket fall som helst skulle jag mest hoppa in och säga att imorgon ska ni få en liten överraskning! Så håll ut! Jag och min systers Mardi Gras på bild.

sitter i skolan och chillar aset. eller ka...

100media_imag070 (MMS)

sitter i skolan och chillar aset. eller kanske inte.. förbereder inför storprov på torsdag. fy så fint. (läs KAOS) sprang ner till tandläkaren förut, det gick fint, sedan satte jag mig och spelade kort, bubblan, med några snygga jäklar. och nu- ja nu sitter jag på engelskalektionen. bara tyska kvar efter det här och sen slutar jag. kalaas! men jag får väl ta och sätta punkt här.. So long!


bild på mig och min vackra systerdotter so...

100media_imag194 (MMS)

bild på mig och min vackra systerdotter som är jättestolt över sin tappade tand, haha! Dopet igår var jättefint och efteråt var det fika och lite vilket var väldigt trevligt! dock blev det lite småjobbigt när jag skulle gå och lilltjejen på bilden började gråta och blev helt förstörd. hjärtat!! Det får nog bli en liten tripp för att hälsa på henne snart igen! under dagen har jag vilat upp mig. studiedag as it was.. imorgon är det back to reality och tandläkare och skola står på schemat. kuuul!! Nu återgår jag till ensam mamma. puss och kram!


Det här är vad som hänger på mig under dag...

100media_imag193 (MMS)

Det här är vad som hänger på mig under dagen. ett par h-heels fick det bli också.. vädret är kalas och nu har inte mycket mer på hjärtat utan jag sätter punkt och intar kyrkan. ha en bra dag!


TRUBBEL I MITT PARADIS

Gahh, min dator flyttade just till Tranås en vecka framåt. KAOS! Jag var tvungen att skicka iväg den på uppdatering av windows.. Och det är ju såå knepigt att lägga upp bilder via iPaden.. Jag har inte riktigt kommit på hur man gör typ.. Hur som haver, jag skippar stadsfest och allt som innehåller ordet fest,partaj eller kalas och förbereder mig inför min underbara systerdotters dop som är imorgon. jag mobilbloggar och slänger upp en bild på vad jag har på mig imorgon. Nu tänker jag duscha och sen slänga mig i soffan med vindrutor och film. keep rock'n!

dagen har bestått av skola, film, läxor, s...

100media_imag189 (MMS)

dagen har bestått av skola, film, läxor, springtur och vila. kan behövas.. lite förkyld har jag gått och blitt också, blääe.. kommande dagar har jag lite mer än vanligt uppskrivet på schemat, ärenden, läxor, dop, och lite annat, men jag ska försöka blogga lite ändå! Nu ska jag duscha och sen slänga mig i sängen. byebye!! (Dagens på bild..)


RSS 2.0