ATT ÄLSKAS UTAV DIG VAR DET VACKRASTE JAG VISSTE

yeppyepp, jag är på bra humör, FINT! jag är faktiskt så himla glad att jag sitter och hoppar på min pilatesboll samtidigt som jag skriver, haha!
och det trots att jag fortfarande har min förbaskade huvudvärk kvar och att jag måste göra läxor och vika tvätt. förresten så firar jag och huvudvärken typ 2 veckor idag, grattis till oss! haha, skämt åsido..
här kommer i alla fall dagens som jag lovade (!!!)
och samtidigt som jag skriver och hoppar o.s.v så kan jag ju tillägga en liten ursäkt för att det råkade komma typ 7 likadana inlägg på raken imorse, det var min telefon som laggade sönder... nu ska jag draaaao , pussen och kramen!






vit skjorta med beige stickad tröja över, svarta småglänsande jeans och kilklackar

tjenamors kompisar! För tillfället sitter ...

100media_imag179 (MMS)

tjenamors kompisar! För tillfället sitter jag i skolan och jobbar med Hållbar framtid, ganska intressant tycker jag.. idag fick kilklackarna hänga på, bara för att jag känner mig lite retfull, för alltid retar det ju nån att man inte har converse som alla andra.. bilden är från rix fm Kalmar, och nu ska jag återgå till arbetet. puss o kram!!


PLUGG

engelska, vindruvor, vitaminvatten och house. jo men jag trivs ganska bra just nu faktiskt. hiho!
under dagen har jag haft på mig svarta jeans, en grön tubtopp och en spetströja utan armar över det. blev ingen bild, jag måste bli bättre på det, så just nu lovar jag att ni ska få en outfitbild imorn!
nu ska jag återgå till livet, och jag bjuder på tre bilder med. pussipuss!




KINA!




pluggredskap!





trött tjeeej!

BRA HUMÖR!

sitter och diggar musik, äter och funderar på vad jag ska göra härnäst. det lutar åt att vika tvätten.. plugga måste jag göra också. blaaah.. det känns värre än vanligt eftersom jag är på väldigt bra humör, och det känns sjukligt synd att förstöra det dåliga humöret med tvätt och sånt där påhitt.. meeen, så är det ju!
skoldagen har varit rätt okej, lunchade med nattis, Kina fick det bli. MUMS!
nu - punkt.






RUBRIIIIIK

hej hallå och tjena. hoppihej vad dagarna rusar iväg.. skola till 3 på dagarna, hem och äta, gå ut med hunden, plugga, sen är klockan 5, då vill man kanske träna en stund eller mysa i soffan så att inte hjärnan sprängs. för det vore ju inte alls kul, och sen så är klockan helt plötsligt 8, och då börjar dom bra programmen på tv. synd. men jaja. jag bloggar lite i all hast ändå.. tröttheten smyger sig på en tidigt på eftermiddagarna nu för tiden alltså, jisses så trött jag är. men nu kom jag på att jag har faktiskt inte skrivit något meningsfullt här, och jag har inget meningsfullt på hjärtat, så allt blev bara en stor röra, men å andra sidan kan ju det vara trevligt ibland.. eller? hihi! sätter en punkt och slänger mig i duschen. ha det så bra, au revoir!







ful tröttbild från... igår? bara för att piffa!

LISA





längesen jag tog mig tid att fota lite nu.. det har mest blivit social-bilder (bilder där jag umgås med mina vänner), så jag knäppte ett par bilder på min knäppa lisen igår. haha, hon är för söt hon!

UTAN ER ÄR JAG HALV

PRAISE THE LORD! solen skiner och gradantalet är högt. FINT! Dessvärre mår jag fortfarande inte helt tiptop, men jag har bestämt mig för att ta tag i det här bloggandet nu! igår åkte jagin till Hultsfred en sväng och hade planerna på att slå klackarna i taket, men istället åkte jag hem tidigt och myste ner mig i soffan.. Och tur var väl det, idag på förmiddagen läste jag överallt att en man blivit skjuten där igår, och mycket riktigt var det så. han överlevde som tur är, men det är ju väldigt läskigt och dessutom hemskt när något sånt här händer.. Usch.. Nu ska jag fortsätta det här hårda arbetet som det innebär att bli frisk! haha. Ha en bra dag kära vänner! (gammal bild)

såhär såg jag ut igår, helsvart med undant...

100media_imag185 (MMS)

såhär såg jag ut igår, helsvart med undantagen vita converse och röda läppar. jag gör mitt bästa för att ta reda på varför jag mår som jag mår och därför lider bloggen, men jag hoppas nu förstår.. skolan känns hemsk, fast ändå inte, det går bra med uppgifterna vi får är otroligt tråkiga. menmen, det är ju så det ska vara antar jag :)


----

jag är fortsatt dålig men trots det kämpar jag på tappert i skolan och knaprar panodil.. hoppas i alla fall ni har bra dagar på jobbet eller i skolan. jag försöker uppa mer imorgon och hoppas jag mår bättre då!
jag bjussar i alla fall på en dagens..







frisyr - tvinnat på sidorna uppsatt i en slarvig knut





blåa jeans och ett peacelinne. enkelt och alldeles perfekt när man inte är på topp!

igår mådde jag skit rent ut sagt, idag mår...

100media_imag184 (MMS)

igår mådde jag skit rent ut sagt, idag mår jag lite bättre, men fortfarande inte bra. Huvudet har känts som en ballong dessa två dagar. usch! Hur som.. skolan började på allvar idag, vi har redan fått den första uppgiften, ett 96 sidors häfte (bilden) som ska vara klart om två-tre veckor. det innehåller både muntliga, skriftliga och höruppgifter. Kul! ha-ha.. nu ska jag i alla fall återgå till komaläge och vila lite!


SKOLA DAG 1

Heeej, Alma är här, snart ska vi gå ner till bussen och tagga inför första skoldagen, kuul! På bilden ser ni mitt nya citat och lite av bilderna på garderoben!

BUSY

ingenting funkade yesterday, försökte mobilblogga flera gånger men inget kom tydligen fram? och idag är jag förbaskat upptagen, men jag får väl försöka ta mig lite tid för alla er sen! så länge - á bientôt!

3 SNYGGINGAR


killen i HM reklamen, Jon Kortajena





Josh Duhamel!





och såklart, den sexige Hugo Rosas!

SISTA RYCKET

rubriken stämmer. typ. ikväll ger jag mig iväg till en av mina underbara vänner och njuter av en av dom sista kvällarna på mitt sommarlov. känns toppen samtidigt som jag känner lite stress. Men jag hoppas och tror att det här kommer bli mitt roligaste år i hultsfred!
imorgon får vi se hur det blir med uppdatering då jag ska iväg väldigt tidigt och är borta hela dagen, men självklart ska jag försöka mobilblogga lite!
just nu bjussar jag på lite gamla sjyssta bilder. yeppyepp!












3 MENINGAR SOM BERÄTTAR LITE KUL INFO

1 - jag är förälskad på nytt i Takida

2 - Jag har galet tråkigt just nu..

3 - mitt huvud är alldeles tomt. (läs bloggtorka!)

4 - jag längtar faktiskt lite till skolan

5 - jag har världens bästa vänner!

6 - jag slänger in en bild, bara för att piffa upp inlägget lite..














TIDSFÖRDRIV

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!  

Bloggvärldens:

Roligaste:
ingen aning. Den får jag nog spåna på ett tag..
Snyggaste: Hugo Rosas
Hetaste: Kenza
Bäst klädda: haaahaaa, dum fråga, Kenza!!
Coolast klädda: Fanny lyckman
Sötaste: paow
Störigaste: kissiekatten, who else?
Mest imponerande: Kenza eller blondinbella


Vilken bloggare vill du..

Bli kompis med
: fleraflera stycken!
Ge en kram: Lisa Olsson
Ge en diss: kissseee
Helst träffa: Kenza
Inte träffa: dessie

kuligt tidsfördriv, yesyes!




fanny lyckman!




VI NÄRMAR OSS BÖRJAN PÅ SLUTET SOM LEDER TILL EN NY START I LIVET

i mina högtalare spelas nya favoritlåten, klick, (jag tackar min vän N för tipset!) samtidigt som jag sitter och leker i photoshop. småkul faktiskt..
uppdateringen här har varit kaos den senaste veckan, och den kommer fortsätta så fram tills jag börjat skolan och får lite ordning på min vardag igen. nu vill jag bara passa på att njuta av den sista veckan ledig!
alldelles strax ska jag springa ut en runda med vovven och sen släppa ner näsan i den tredje boken på över 200 sidor den här veckan. bokmal, OHYES!
men jisses så skönt det är att bara sätta sig under en filt med en bok i näven! och jag är tyvärr en sån människa som inte kan sluta när jag väl börjat.. haha!
hoppas ni har det bra allihopa. PUSS









ph_ selfportrait

ÄRENDEN OCH VÄNNER, FINT


NANANAAAA

hallå på er. under dagen har jag hunnit med att ta lite bilder, snacka ikapp med N som kom hit på förmiddagen, handlat, lagat mat och bakat. Jag har också funderat på hur jag ska göra med mitt hår.. Jag är sjukligt sugen på att klippa av skiten och bara ha axelkort ett tag. för just nu hänger det bara där och hänger.. Men jag är samtidigt rädd att jag kommer ångra mig. Hur som haver.. Nu ska jag alldeles strax slänga mig i sängen. slänger in en bild på min vän Elsa som flyttade idag, nu är hon en stor tjej! Puss och godnatt!

bjussar på den här gulliga bilden och till...

100media_imag174 (MMS)

bjussar på den här gulliga bilden och tillägger att jag ligger i sängen med feber. igen. där av den dåliga uppdateringen under kvällen. nu ska jag i alla fall försöka sova. puss och godnatt gott folk!


14 AUGUSTI

tjena vad sugen jag är på utlandsresa. typ. nu.. men men, vi får se hur det blir med den saken helt enkelt!

hela dagen och kvällen igår spenderade jag till att ränna omkring i tranås och kolla på bilar. kanske inte det roligaste man kan göra en lördagkväll, men trevligt hade jag det i alla fall!

, PUSS!





A och familjen har varit här idag. yesyes!

12 AUGUSTI

i förrgår spenderade jag hela dagen i kalmar med de mest fantastiska människorna på vår jord, nämligen alla mina fina vänner. på förmiddagen hoppade jag på tåget till Kalmar med Ebba och Maja, Rix FM festival stog på schemat! Väl framme så shoppade vi ett par timmar i väntan på fler tjejer som skulle göra oss sällskap, när de sen kom så åt vi kina, ben&jerrys, skrattade och njöt av livet. under kvällen stötte vi ihop med en massa andra underbara människor som vi slog följe med. kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men kul hade vi ändå!
orkar inte riktigt skriva mer för tillfället. så jag bjussar på ett par bilder och draaaar!









PUSS


NEW.

vad tycker ni om nya headern?

****

Den här listan hittade jag hos Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

1 -   Hur länge har du bloggat?  Jag har bloggat i två år och ett par månader!

 

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? jag tyckte det var fränt, och spännande!

 

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Paulina Paow Danielsson tror jag minsann..  

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? HA-HA är ungefär vad jag känner! ;)

 

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? omkring 15 stycken skulle jag tro.

 

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 50/50 kanske?

 

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. My Blomquist



8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. i'm one of a kind i bloggvärlden!

 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? bra fråga.. min far tycker det är lite läskigt, eftersom jag delar med mig av det mesta, men mina syskon bor långt bort och tycker det är kul att få veta vad jag gör om dagarna. (tror jag?)

 

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Jo men det tror jag att i alla fall dom flesta tycker..

 

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? jag har en viss gräns och jag försöker alltid läsa och framförallt tänka igenom vad jag skrivit innan jag publicerar!

 

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. jag nämner ofta familjen, men jag berättar aldrig om mina familjemedlemmar och jag försöker undvika att dela med mig av namn på grund av att vem som helst kan läsa bloggen. jag bloggar heller aldrig om mina problem med vänner eller familj, har jag bråkat med någon så skriver jag inte om det. jag kanske beskriver att jag är arg och så vidare, men inte varför.

 

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? på en skala 1-10 skulle jag nog säga 1.

 

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej det tror jag inte, det kanske kan kännas så, och man vet ju kanske såklart mer om en person med blogg än om en person utan.

 

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? inte efter att bara pratat med dom via bloggen nej.

 

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? ja, det tror jag.

 

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar. Jo, det är klart man blivit det, det blir väl alla någon gång? men jag väljer alltid att i så fall leta reda på lite roliga kommentarer och läsa dom!

 

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? ja, det har jag nog gjort..

 

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? det är beroendeframkallande och jag kan ibland få lite ångest över att jag inte uppdaterat bloggen.

 

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? ja, det tror och hoppas jag!





gammal bild


10 AUGUSTI

den senaste timmen har jag spenderat till att vara sur, leta inspiration, vara sur, leta inspiration, vara pissed. typ.. beställde hem en jumpsuit till mig och en onepiece till min syster från gina i fredags, leveranstiden är 2-3 dagar, så jag fick ett sms idag om att paketet finns nere på posten. glad blev jag! åkte ner och hämtade det, kom hem, öppnade och möttes av onepiecen. dock ingen jumpsuit. morr..





lite såhär känner jag mig just nu.. bild lånad från google.

YESTERDAY


gårdagens slappoutfit ovan. jag pimpade med wedges (läs kilklackar) och röda lips. för att få lite liv i det så att säga.

vaknade omkring 11 idag, duschade, käkade frukost och hamnade i soffan med headache. efter en timmes soffmys så bestämde jag mig för att jag skulle göra något meningsfullt!! men så jag hamnade här. haha!
så fort jag punktat här så måste jag springa upp på mitt rum och hitta något att dra på mig för jag måste springa lite ärenden sen. men man ska inte klaga, känns skönt att veta att jag kommer få lite gjort under dagen i alla fall. men hörrni då var det inte mycket mer jag ville ha sagt i det här inlägget faktiskt. så jag skriver au revoir och placerar ut en vacker punkt    .

8 AUGUSTI

Nej men hej och hå vilken rolig blogg det här är då.. hehe, ironi alltså, vad vore världen utan det fenomenet? För att uppdatera er lite kort om mitt liv just nu så kan jag ju tala om att jag ha lidit av feber hit och dit de senaste 24 timmarna, som tur är mår jag lite bättre nu. Hihi.. Den här dagen har jag spenderat i liggande position i soffan med lite film på tvn, bland annat footloose. Go film, indeed! Nu har jag storartade planer på att slänga mig i sängen till tonerna av hoffmaestro. Almänna livsbilder kommer IMORN.... kyss

THE BEST OF THE BEST

Hej hallå tja, och allt sånt där.. Ligger placerad i soffan under en filt. På tvn rullar en film. Gott kallas det! Hela dagen har spenderats i sällskap av familjen. sol, bad, skratt och grillat, de är grejjer det!! Hehe. Bjuder på en otroligt vacker (känn ironin) bild på mig och mitt hjärta som jag ju tyvärr inte står som ägare på sedan ett och ett halvt år tillbaka. Väldigt synd, hon var och är en stjärna. Hihi. pusshej!

6 AUGUSTI

yesbox, det är allaredan 6 augusti, fy sjuttan så tiden går! snart skolstart. blöh..
familjen är hemma, och jag har inte så mycket mer på hjärtat, försöker uppdatera mer ikväll. puss och kram skumbanan!





kul bild på mig och sysslingggggg

WHO CAN SAY WHERE THE ROAD GOES, WHERE THE DAY FLOWS? only time.

halli hallå. här i mörlunda har vi nu haft två dagar i rad med tooopppenväder. åhåhå så skönt det är! lite färg har jag nog skaffat mig i alla fall. hoppas jag.. ;)
bloggtorka.nu är det som gäller för tillfället, så ni hänger med på var vi står just nu alltså.. jag avslutar det här otroligt trevliga inlägget med att jag har storartade planer på att ta mig en springtur strax. BRA DÄR!


2 AUGUSTI

bonjour på er allihopa! som vanligt hoppas jag att allt är sådär toppenbra med er! vädret idag har varit alldeles perfekt här i lilla mörlunda! jag har till och med solat en snutt idag. känns rätt bra faktiskt.. det har ju varit snålt med det i år!
i förmiddags tog jag mig en tur upp till hultsfred där jag myste gärnet med det nyaste tillskottet i familjen, Nova. (läs systerdotter).
vacker är hon den lilla tösen!
senare har jag svaga planer på att ta en prommis med Nea som kommer hem från öland, eller mysa på altanen eller något annat trevligt.
nedan bjussar jag på lite bilder på vad som hängt på mina axlar under dagen..





skönt att bara slänga på sig något tunt när man inte ligger i poolen eller i solstolen!



À bientôt

SOME CATCHING UP









åkte till falkenberg, stog i väldigt långa bilköer, åkte till kolmården med familjen, och en massa annat smått och gott och här kom visst några bilder, enjoy!

RUMMET!


nu är det 80 % klart! och nöjd är jag! nu ska det upp ett citat på väggen till höger om dörren där jag ritat yinyang. där har jag också tänkt ha någon sorts fotovägg senare. KALAS.
dagen spenderade jag i kalmar där bland annat mattan, spegeln och hyllorna inhandlades. såklart blev det lite annat också, till exempel två lampor. detaljer helt enkelt. nu tänker jag avsluta min dag i soffan, och imorgon glider jag iväg till syster och systerdottern. lovelovelove. peace


RSS 2.0