bedtime.

right now har jag placerat mig under täcket i min härliga säng. flätor i håret, borstade gaddar och mobilen i handen. fint alltså! förut tog jag mig en tur till affären som sagt. köpte 3 vimmerbytidningar och en billys som just nu befinner sig i min mage. ihi. och JA det finns en bra anledning till varför jag köpte 3 tidningar. jag lovar att jag inte har gått i väggen eller något! jag orkar bara inte förklara. jag har även samlat ihop äpplen som ramlat ner på gräsmattan och slängt dom i skogen, samt vikt tvätt. jag är för bra jag. tsss. nu ska jag nog satsa på att sova. har sovmorgon imorn så vi får se om jag uppdaterar på morgonen eller inte. godnatt på er

vi säger att vi vågar fast vi egentligen vill säga att vi inte gör det



nu - FÅNGARNA PÅ FORTET!

back to old times



phs_ old. (plus att första bilden ser ut som *** men den bjuder jag på!)


kollade nyss klart på Las Vegas och innan det One Tree Hill. tjöt lite till one tree hill och blev jävligt förbannad när Las Vegas slutade med (fortsättning följer)
jag blir såååååååå arg! man vill väl för sjutton gubbar inte vänta 24 h innan man kan se fortsättningen.
klart jag förstår att dom vill att folk ska kolla imorgon också. men nu kan jag ju nästan slå vad med någon att jag kommer missa det imorgon bara för att jag är så desperat av att se det! morrr.

skoldagen var precis som vanligt. helt okej. gick ner till centrum med anniepannie och jossanbossan. lunchen bestod av skratt, en pariserbulle och godiskulor. HAHA. 
ikväll måste jag skriva klart min artikel och göra klart min textsammanfattning. iinte kul. 
nu ska jag springa ner till affären. skriver mer senare.  



dagens





phs_ lite småsuddiga bilder sådär. haha.



hej alla coola bananer. ni gör väl som jag och sitter och kikar på Fångarna på Fortet hoppas jag?
när jag fick höra att det skulle göras nya säsonger av fpf så blev jag ÖVERLYCKLIG! man satt liksom och kollade på det när man var mindre och tänkte shiit vad coolt. och nu är det igen. fett brao faktiskt.

träningen gick sådär. jag hade nog en dålig dag eller nått. men man får ju hoppas att morgondagen är desto bättre! nu känner jag att det är dags för lite ipren och ett spann vatten. jag är trött som satan men kan inte sluta le. hur går det ihop sig egentligen? haha. nähä ni. nu ska jag nog slänga mig i soffan.
rocka pååååååååååååå



one tree hill


ph_ random



i nästa inlägg kommer dagens outfit.

sitter och kollar på one tree hill. jag måste byta om till träningskläder nu och sen draao. nästa inlägg kommer ju  efter träningen som slutar vid 7.  runt halv 8 kvart i 8 kommer det antagligen upp så håll utkik!
finns på telefonen så länge. men det vet ni ju.

eftersom allt är tillåtet i din värld



Fjortis är en beteckning på någon som beter sig naivt, omoget, osäkert, och pubertalt. Fjortisar tar däremot varje chans att på olika sätt visa hur mogen och vuxen han/hon är. Ordet fjortis syftar på fjorton år men det är snarare så att fjortis är ett sorts beteende och inte en viss ålder
(text tagen härifrån: Fjortis.se)




eftersom jag besitter förmågan att HÅLLA saker inom mig, TÄNKA TILL och ta första steget till att avsluta bråk, tjaffs osv så tänker jag göra det NU så ni alla ser. jag har inte varit någon ängel. jag har varit klantig. men det finns fler. här gör jag mitt SISTA svar på tal någonsin mot den här personen. så orkar ni verkligen läsa så varsågod.

- här har du. du får rätt. fast jag innerst inne vet så jävla väl att vi BÅDA har rätt så VISST. du har rätt.
ja, jag är jobbig, trögtänkt och så förbannat fjortis att man kan spy på det. jag hade blogg före dig. och jag provocerar inte i bloggen.
jag tror jag ska gå upp på mitt rum nu och tjuta för allt jag är värd. för det är ju precis vad jag sysslar med. indeed. jajjemen. du får tycka så om du vill men jag bryr mig faktiskt inte. jag har varit med om värre saker än det där. så skriv du vafan du vill om mig. gör det. men till slut kommer det komma till en gräns när jag blir så irriterad att jag skriver något som verkligen sårar dig. och det vill jag inte. så bara lägg ner nu för fan. hur mycket tålamod som helst har jag inte än. och det vet du också. jag älskar dig. så det här är bara fjanterier. FRÅN BÅDA HÅLL!!
är du smart nu så lägger du också ner stridsyxan. jag insåg redan när jag postade första kommentaren att det var dumt. för jag VET att det var dumt. men du borde aldrig ha skrivit så som du gjorde när du vet hur det blir. men nu lägger jag av. det här var oehört töntigt. av BÅDA TVÅ!!


tack för mig




skola

just nu står jag vid ett högbord i skolan. ska egentligen leta fakta till min artikel. men efterswom jag inte vet vad jag ska skriva en artikel om så bestämde jag mig för att göra det hemma ikväll typ.
plus att jag måste skriva klart min textsammanfattning. meegasvårt.
ingen som har någon ide om vad jag kan skriva en artikel om?
det MÅSTE vara något inom sport dock. och inte det där om zlatan. och inte nått om messi heller. men annars vad som helst annat. hjäääälp?

slutar om en kvart. då åker jag hem och käkar ordentligt med food för ikväll är det fotbollsträning. kyss på det!
nu blev jag kissnödig :$ haha.
har inte så himla mycket på my heart faktiskt. jag slänger in en dagens skolaoutfit.
nu hittade jag min artikeeeeeeel!!
hörs sen. chiaao

disappointed and amazed by you

sitter i soffan och myser under en filt. det är fint det. Irene Huss visar sitt face på televisionsapparaten. rejält bra filmer de dära. någon mer som gluttar? fredrik är rätt gullig faktiskt? tänkte på det nyss. om ni är intresserade av att veta? ihih. men nu ska jag fortsätta kika och sen bädda ner mig i världens goaste säng och sova lite. hadet gott.

går/dagens



sämstiga mobilbilder. indeed. men jag hade inte tid att ta bilder med gustav så..
men. det fick tillslut bli ett ihopsläng av ett färgglatt linne. tights med nätdetaljer. väska med metalldetaljer och skinnjackan. helt okej hoppas jag. haha.






DAGENS





svarta tights med spetskant. svart linne. solbrills. jeansjacka och klackskor. fula som satan. men ja-ja.
snart börjar oth. jag sitter bänkad. som vanliiiigt. världens bästa serie! jag tjuter varje gång. skojar inte.
det är helt fantastiskt!! jag håller tummarna för säsong 8 nu bara!
om ni ville veta så är jag på gaalet bra humör idag. plus att jag samtidigt är feett trött på rykten. speciellt sånna som inte riktigt stämmer. människor alltså.
stort tack till alla bruds jag hängde med igår. jossan, fillan, em, elle, elin, becca, emma, rebecka, ida och nattis. har jag glömt nån nu? :$ jaja. galen kväll however!
peace ut.





some happines mixed up with sorrow


ph_ randoom by me



hemma från kyrkan och även ett besök på Bambugården (kinarestaurang). mumsimums.
vid 11 började ehm. nu tappade jag ordet. men ja ni vet. när man är i kyrkan på söndagar iallafall..
(nej jag är INTE kristen. vi var där eftersom man läser upp folk som gått bort i församlingen varje söndag)
sen pratade vi med prästen angående begravning o.s.v. efter det åkte vi upp till hultsfred för att äta gott tillsammans en sista gång innan alla skiljdes åt. den ena bilen styrdes mot tranås och den andra mot mörlunda.
  
nu sitter jag här. dunkar some music och tänker på hur grymma friends jag har egentligen. tack för igår säger jag bara! <3
i nästa inlägg hoppar det in en gårdagens outfit och även en dagens.


-

nu duschen. sen kyrkan. uppdaterar mer later. kyss

lycka och mindre positiva tankar på en och samma gång. vilket är starkast?

Right now ligger jag i sängen och chillar. eller nej. fel av mig. jag ligger på en luftmadrass. toppenskön faktiskt! kom hem rätt så tidigt men roliga kvällar sliter på orken. that's the way it is. hoppas ni har haft en bra kväll. jag vet i alla fall att min var perfekt!

i'm off to hultsfreeeeeed!


ey nu kör vi brudaaaaaaaaaaaar!



slänger in en kvällens outfit typ imorgon?
nu drar jag iaf upp till hultsfred som jag nämnt i säkert 100 inlägg tidigare. haha.
hoppas ni har en aaaawesome kväll. (annars har jag lite kul för er också!) ;)
chiaaaaaaao

för er intresserade..

..här på hejjerikaah har statistiken flugit iväg massor. jag är så otroligt glad. jag har världens underbaraste läsare! det är riktigt kul att jag har så många trogna läsare. många har nog hängt med sen starten 1962. HAHA!
nej men några av er är nog värda att bli kallade för veteraner snart tycker jag! 
ett och ett halvt år av läsning. inte dåligt hörrni! 

bara för att ni är så himla bäst ska jag ha lite kul för er ikväll också!
now käk. sen måååste jag hoppa in i duschen!!



ph1_ bästa fillan och jag. möter upp henne lateer :*




ph2_ jag och världens bästa jossssaaaaan. möter upp henne också later :*

till eriiik!

Lugna låtar

jag är med och tävlar!

jag är med och tävlar i LOLADs tävling. vi tävlar om en bloggdesign gjord av självaste LOLAD. grym blogg. kika gärna in hos henne hääääääääääääääääääääääääääääääääääääär!



<a href="http://lolad.se/2010/august/for-er-som-bloggar-pa-bloggse-2.html"><img src="http://lolad.se/images/2010/bild1_104107741.jpg" alt="" /></a>

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh

vad arg jag blir ibland :)



dagens enda inköp fick bli ett par nya brills. svarta. gott.
lite proublems i my hjärna just nu. jag har nämligen ingen idé vad jag ska ha på mig ikväll.
det är ett sånt där vanligt problem som jag avskyr. plus att jag är sjukt hungrig!!

around 6 a clock glider jag upp till hultis för att möta upp fillan. sen drar vi till marknadsplacet för en awesome kväll. i gotta feeling that tonight's gonna be a good night helt enkelt.



bjussar på några random bilder här dåå.


pepp?

runt ca 10 i åker jag till G&B arena för att städa med tjejerna efter dackefestivalen som var igår och även ikväll. ta er gärna en tripp dit. jag skulle tro att det är riktigt go stämning där faktiskt!
sen är det folkrace där idag. min kusin Tom kör. (jag tycker alla som är där kan heja på honom)
hähä.

nu ska jag borsta the theets, sätta upp håret och dra på mig skorna. uppdaterar mer senare.


till helena och saga!

Taio Cruz – Dynamite

happiness.


ph_ jaaaaaaaag



dagen har spenderats i skolan med fina vänner. sen direkt hem och slänga i sig lite food för att sedan glida upp till hultsfred för ett såkallat begravningsmöte på hultsfred begravningsbyrå. uscha.
det bästa med allt det här är att världens bästa underbaraste arvid spenderar helgen här. myyyys!
ja, syster och svåger är såklart här också. dom har typ förvisat mig från mitt rum. så för tillfället är mitt rum övervåningshallen där också syster 2 sover fram tills typ måndag? äre någon som har lite plats över i sängen och känner sig ensam någon dag så slaggar jag gärna där en natt eller så ;)

deäfint. nu har vi precis ätit hemmagjorda piroger, bäddat sängar och nu myser alla utom jag framför tvn. ihih. 
mina öron slår lock hela tiden hallå!?
och det är INTE bra. för imorgon spenderas förmiddagen på G&B arena med fotbollsgirlsen och kvällen/halva natten med världens finaste flickor och pojkar(antar jag?) i hultsfred. fiiint!
förlåt för den dåliga uppdateringen. jag kommer att bättra mig efter allt med det som hänt nu. promise.
nu ska jag leta reda på en plats i vardagsrummet med alla andra mysfisar. pussN

I know that if we ever become a couple, we'll make an end sometime.


bilden är redigerad.







// bjuder på lite bilder här och där. det kanske ni har märkt? HA-HA.

ett sista stänk av sommar?


ph_ LOVE/by me



host host. hela dagen lång. det blev ingen skola för min del idag. jag har gått runt med lite feber och massa skit i 2 dagar så idag orkade jag helt enkelt inte. och hur fräsht är det att springa runt och hosta bland folk på en skala?
just därför fick papi ringa och sjukanmäla mig imorse. 
förhoppningsvis orkar jag gå imorgon (om jag inte har hostat upp hela bröstkorgen innan dess dvs)

jag skulle tro att jag redan ligger "efter" lite i skolan. det är nämligen mycket på en gång förstår ni.
 


-




going down down down.

dagen har varit rätt okej antar jag. skolan renoveras. kul. jag är sjuk men jag går till skolan ändå. kuul tjej.
tror jag håller på att få öroninflammation också. skulle verkligen inte förvåna mig!!
när jag kom hem fick jag ett besked som vände världen upp och ner. igen..
jag berättar kanske nån annan dag. inte nu.


trött tjejjjj

just nu sitter jag här. trött. flätor i håret. osminkad och snorig. yum!!
det betyder att jag stax ska platta håret, dra på mig lite mascara, ta lite nässpray och sen snyta mig.
mysig info va?
som jag berättade igår så drar jag härifrån runt 07:14 och går bort mot släntstigen där helena förhoppningsvis står. hähä. hoppas ni får en toppen bra skoldag, arbetsdag eller kanske till och med sista sommarlovsdag.
puss

som ett minne blott

som ett minne blott försvinner du nu bort. påminnelsen om mitt underbara liv kan inte ens förstöras av en knivs vassa blad mot min lätt brunbrända hud. lycka är ett av alla tusen ord för att beskriva dig. kärlek är ett annat. du är årets stora händelse och alla vill säga hej. men ingen vill säga hejdå. kära sommarlov, nu försvinner du sakta bort. som ett gott minne blott. love

maybe someday we'll meet and fall inlove.



bjussar på två typ somriga bilder.



alldeles fett snart springer jag upp på rummet. flätar håret, smörjer in dom nyrakade legsen, plockar fram kläder och ställer tre olika alarm för att jag ska palla kliva upp. ha.ha.
jag bloggar nog lite på morgonen, tror jag. men ni kan ju inte kräva fööör mycket av mig.
skrattar lite smått.

07:16 står jag right utanför världens bästa helena och möter upp henne innan vi glider ner till busshållsplatsen där vi möter upp saknade saga. myys på dessa brudar!!
när bussen väl kommer sisodär 07:26 så åker vi med den till målilla där vi hoppar av och hämtar upp nathalie. efter det så hoppar vi på the next buss för att sedan gå av vid hagadal i hultsfred och vandra dom 500 metrarna fram till skolans dörrar där våra mentorer väntar på oss. hä-hä. det blir nog gräjt.
just nu tänker jag gå och snyta mig. godnaattt!!

fångarna på fortet

träningen gick toppenbra. det blir lite tufft ibland men det å så livet är. eller hur? för tillfället ligger jag i soffan och glor på fångarna på fortet. jag hade fått för mig att blogglagen skulle börja. men tydligen inte eftersom dessa två lagen heter "fortets mästare" och "sveriges mästare". kollar ni på fpf?

bilder från tranås 2









fler bilder kommer under veckan..


imorgon börjar skolan. ganska konstigt det känns att jag ska börja åttan. hel knaasigt faktiskt.
men det ska bli grääjt att träffa alla härliga människor. säger som becca i min klass. dom första veckorna är kul, men resten är bara plågsamt.
men visst har man roliga dagar också. ohja. hela tiden!

känner mig lite småkrasslig. förkyld och så. men träning ikväll blir det. och skola imorgon. wiih.
jag har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt. puss

bilder från tranås










den konstnärliga sidan av mig. i nästa inlägg kommer lite roligare bilder. hah.

i'm back home

och jag hoppas det är okej med er att jag slänger in bilder antingen senare ikväll eller imorgon?

ja, jag har ju varit hemma ett par timmar men jag tänkte hoppa in i duschen och lite sånt nu. så får vi se hur trött jag blir. häh. pusss


förra rubriken är felstavad

det ska ju stå nothing else matters. haha. bra erika. bra. dagen har varit rätt så lugn. vi stoppade arvid i vagnen och tog oss en promenix till parken för att mata lite änder. och sen gick vi även vidare till affären och köpte bl.a godis :$ häh. man måste få tjocka sig ibland! för tillfället sitter arvid på golvet och trycker på en traktor som tutar och blinkar. plus att den kan köra iväg. nyss hamnade den mot väggen. haha. snart är det mat. hemgjord pizza. mums!

nothing alse matters

erika söder ligger right now i systers och svågers bäddsoffa. bekvämare än vad man skulle kunna tro faktiskt. smsen dom bara flyger in. om någon bryr sig? blev lite shopping förut. 3 par jeans och en stickad tröja. love at first sight(stavas?:$)visar dessa grejer när jag kommer hem på söndag.. nu ska jag nog sova. jag är riktigt trött. hur som helst, kyssar.

bus med världens bästa arvid

som ni antagligen förstår på rubriken så sitter jag och arvid i hans rum och leker. nu ska han få sig lite mat och sen går vi in till city. det blir ju inte så mycket bloggning kanske. men jag skriver lite senare. kyssar

jag kom och jag gick men jag minns fortfarande dina vackra ögon.

alltså det här med rubriker är svårt? jag får börja skriva lite tråkigare rubriker helt enkelt! kolla vad klockan är. häh. andra och sista gången på mitt sommarlov som jag går upp innan 7. (för jag gick faktiskt upp kvart i 7 idag) eftersom runt 8 måste jag ha packat. ätit frukost och satt upp håret i en knut igen. vilket kan ta sisodär en kvart om det ska tjura rejält. haha. och som ni kanske har fattat så mobilbloggar jag så det är därför jag inte slänger in några bilder i inläggen som poppar in sent/tidigt om dagarna. det är verkligen toppensmidigt det här med wi-fi! (för er som inte vet vad wi-fi är så kan jag förklara det som att man går in via sitt egna, eller någon annans trådlösa nätverk. man behöver vara ganska nära nätverket och ibland behövs lösenord för att logga in via ett nätverk.) men nu skriker både min och hundens mage ikapp så jag får väl ta och mata dom båda. tsss. ha det bäst.

tag fram er intressebok för sjutton gubbar!

mm just det. gör som jag säger i rubriken. för jag tänkte nämligen berätta för er att jag nyss var påväg att ta tvål på tandborsten.. då är man verkligen trött alltså. shit. klockan står på 07.00 så det är väl bäst att sova nu antar jag. häh. godnatt göllisar.

vinst i bagaget


Ph_ gammal bild



vinst. 3-0. fiiint! med lite andra ord har vi nu hoppat upp på översta platsen i serien. yum.
spelade inte så mycket pga andningsproblem. förhoppningsvis får vi reda på vad det kan vara imorgon.
vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. jag är riktigt trött och på riktigt dåligt humör. tur att jossan lönn är i örat på mig right now. tsss :$
nu drar jag igång en film. pussN

VI PRATAR OM VART VI SKA JUST INATT MEN JAG ANTAR ATT VI MENAR HELA LIVET

// inspration



en tjej från Italien




svenska Frida Johnsson




constance victoria

eh. en rubrik?






phs_ en hel hög med BJUDBILDER!!



vaknade runt halv 11. käkade frulle. klädde på mig. fixade håret och nu ska jag strax slänga mig i bilen och glida ner till oskarshamn igen. bäst att passa på när man har tid liksom.
ikväll är det match som jag säkert nämnt 100 gånger redan. men ja-ja. och imorgon kliver jag upp riktigt tidigt och åker till tranås. fina grejjer.
men hörrni nu ropar pappsen att det är dags att dra. pussN

jo visst. allt är viktigt här i världen.

nu måste alla ta fram papper och penna för det jag ska säga nu är riktigt riktigt viktigt!!! jag ligger i sängen :$ nu måste alla skriva upp det på intressepappret och sätta upp det på kylskåpet. häh. Jag har kommit underfund med att mobilen är en jädra bra uppfinning! helt finnemang! haha. godnatt.

Mode - det handlar inte om priset!

ungdomar nu för tiden skryter. retas. och tror att dom vet så mycket. vad vi egentligen inte riktigt fattat är att även om person 1 har på sig ett par jeans från ACNE, trosor från Frank Dandy, en t-shirt från WeSC, en kofta från Fred Perry och skor från lacoste och person 2 har på sig mammas gamla jeans (avklippta till shorts), ett vitt linne från JC och en gammal sjömansjacka från Second Hand. så skulle jag gissa på att jag hellre hade valt person 2. DET är mode. Det handlar inte om priset längre ungdomar. kom ut ur skalet. snälla.
även om man kan se skitsnygg ut i alla dessa dyra kläder så kan du se minst lika snygg ut i kläder från second hand, om inte snyggare! alla ni som vet vem elin kling är. nivet hon som var med i Let's Dance.
Hon handlar helst på Second Hand. många andra kända fashionistas har sagt ett flertal gånger i media o.s.v att dom hellre shoppar på second hand. kliv ut ur skalet ungdomar! mode handlar inte om priset!


phs_ second hand plagg

ja, såhär vid tolvslaget sitter jag och roar mig med att skriva ett litet modeinlägg. haha. bra erika. bra!




livets problem går alltid att lösa

jag har förhoppningsvis löst ett just nu. hiih.

kom hem från träningen för en stund sen. gick sådär. eller. ja. det kändes inte bra alls. men det löser sig nog. jag har ju trots allt inte tränat ordentligt på ett tag så.
imorgon är det match mot södra vi/rumskulla, tagga tagga tagga!!!
vi ska ge dom en rejäl omgång! man måste kämpa hårt för det man vill ha.

skriver senare. någon som vet om Starter Wife är något att se förresten?

angående videoinlägget...

angående videoinlägget ni hittar i förra inlägget.
fick en kommentar att man inte hör vad jag säger. men har du provat att HÖJA VOLYMEN? :)
ett litet tips bara.
och sen så vill jag bara meddela alla er som inte fattade det.
Det är liksom lite skämt i det hela. jag är inte sådär i vanliga fall utan det var meningen att jag skulle bjuda på mig själv till maaax!
har ni problem med det så ska ni veta att jag bryr mig faktiskt inte så mycket. alla måste ju få fatta sina egna meningar om mig och allt. så som sagt. ett ord. SKÄMTVIDEO.

videoinlägg. HA-HA.


hahahaha. varsågod att skratta! jag låter som en kille. men det är för att jag är väldigt hes som sagt..

dagens


tröja @ BikBok - tights @ HM - converse @ Inter Sport - väska @ typ ullared?



enkelt, snyggt och skönt. det är ungefär vad som gäller den sista veckan.. John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre spelas i högtalarna. jag ryser.
nu börjar one tree hill så jag tänkte kika på det en stund. sedan slänger jag mig på cyklen och drar till pappas jobb. han ska skjutsa mig till träningen.

nu kommer ni typ tappa hakan. men jag har gjort ett videoinlägg. ha-ha. min röst låter helful på inspelning. plus att jag är hes och så. men ni får iallafall lite att skratta åt. hahaha. jag skrattar lite själv faktiskt..
och snälla ni, ha överseende, jag har faktiskt aldrig gjort sånt här innan. jossan kommer säkert skratta sönder sig när hon ser den och sen reta mig i typ 13574975 år. men det är liksom sånt jag får leva med. tsss.


från arkivet




mobilblogg

ligger i soffan och kollar på Uptown girls. grym film! blev tyvärr ingen Dagens. men så kan det gå när det inte blev som det skulle. haha. vitsigt av mig. men nu började filmen så jag ska kika klart på den och så kanske jag skriver mer senare. peace

she's a girl girl

tillräckligt mycket underhållning för en kväll som denna hittar ni här -> ärikä


Göteborgsresan

här hittar ni bilder ..


dag etttttttttttttttttttt - söndag i göteborg


dag tvåå - måndag i götet


dag treei - tisdag i käraste göteborg 


dag fyraaaa - onsdaaaaaaaaag


dag five - torsdag i gothenbuurg


torsdag i Göteborg

den femte dagen i sveriges näst största stad började relativt tidigt med match mot sunnanå som vi förlorade med 8-0. ett resultat som många kanske skrattar åt. men det var helt rättvist eftersom sunnanå-tjejerna var otroligt duktiga och förtjänade segern. dom spelade verkligen fotboll.
med den förlusten i bakficken åkte vi tillbaka till skolan, duschade, åt och kollade på när alla packade.
jag, julia, camilla (julias mamma), anna, maja och marie (annas mamma) stannade kvar i klassrummet en natt till eftersom vi bestämde oss för att dra till liseberg och shoppa lite resterande dag.
dagen var helt underbar. stort tack till camilla och julia, men även anna, maja och marie!

veckan var den bästa i hela mitt liv. oförglömlig. underbar och helt otrolig.
tack till alla ni som var med och gjorde den så speciell som den var. den var något alldeles extra!

men hej hösten..


Ph_ yesterday



angående förra inlägget.. det var ett skämt. ni fattade det va? jag ville bara göra det klart för alla. haha.
för tillfället sitter jag och lyssnar på nya kärleken John Mayer. kärlek till honom!
ute är det molnigt som tusan och det regnar och kommer lite sol om vart annat. typ som mitt under hösten. så jag säger bara - hej hösten.. -
gled till oskarshamn i systers bil som vi för tillfället lånar av henne pga fett stora problems med peugeoten.
den är rätt nice faktiskt. Hälsade på sjuklingen som mår bättre än igår. hoppas hoppas hoppas x3000 att det håller i sig!
kanske slänger upp en dagens senare. nu kör jag på nayz music och soft.


grejt dag

Nu är jag tillbaka i mitt strandhus. Alldeles solo och har det skönt. Dagen har varit lång som sjutton, men jag har haft det bra! Dock blev jag rånad på 60 miljoner av de där jädra korvgubbarna i affär'n, eller, dom tog 120, men jag gjorde mission impossible för att få tillbaka hälften i alla fall. orkade liksom inte kriga mer för den lilla summan. Efter det luffade jag och några ”homies” runt på stan och såklart träffade jag ju U.S.As president. Barack Obama! han är väldigt snäll och vi bestämde att vi skulle ta oss varsin bärs på harrys nästa veckan. nån som hänger på?
vi planerade att glida till gymmet i hans limo nån dag också. men vi får la se om jag har tid liksom.
Nu ska jag hugga av min hals och koka den i varmt vatten. för oj så ont det gör ibland..
men imorrnmåste jag träna. så jag biter ihop så gott det går.
nähä. nu ska jag softa lite i min ensamhet innan saddam husein kommer över på middag.
greeeeeeejt dag alltså!

mobilblogg. Fy skäms fido!

ibland blir jag så irriterad på min hund vid namn Lisa (Tingeling). hon är en helbrun Labbe utan minsta lilla fläck. 5 år gammal och hur galen som helst. hon kan vara en riktig "pain in the ass" ibland och man tappar lätt humöret med henne. men innerst inne är det världens underbaraste hund. om jag bara gav henne lite mer tid skulle hon antagligen visa den positiva sidan lite mer. men en sak jag blir galen på är att hon helt plötsligt (ganska ofta) börjar skälla sent om kvällarna. och det är inte 3-4 voff, utan snarare 15-20 ordentliga skall. och när man ligger uppe i sängen mitt emellan sömn och reality och man hör henne börja skälla nere vid dörren så får man ju panik och börjar tänka på alla möjliga sorters orsaker! Är det någon utanför dörren? försöker någon bryta sig in? brinner det? ja, ni fattar.. det kan vara riktigt läskigt ibland och jag undrar, är det fler som har samma problem eller är det bara min hund som är lite annorlunda? nog om hundar. nu är jag sjukt trött i min högra handled eftersom jag skrivit allt detta via telefonen. hih. sömn nästa. sov så gott alla coolingar som rockar omkring här i världen.

"we are going out on that pitch, playing like heroes!"

three old one's











kollade just klart på Varsity Blues. awesome film. indeed! har druckit lite varm oboy och bara filosoferat lite ikväll. kan vara rätt så skönt det också.
det blev en del bilder men jag har inte ens orkat slänga över dom till datan än. fixar det typ imorgon?

ingen träning idag. MEN. jag kommer träna på onsdag och kommer förhoppningsvis kunna spela matchen på torsdag om det blir någon. hoppashoppashoppas!
sen på fredag åker jag upp till tranås för lite shopping, mys och underbart sällskap sådär innan skolan drar igång. kameran glider med. såklart.
nu ska jag springa upp på rummet och ställa lite grejer i ordning. sen tror jag att det blir sängen i sällskap av telefonen. tsss. peace out

i swear..

.. om jag skulle lägga ut en outfitbild idag skulle ni skratta sönder. hahhaha.
sitter i en rosa T-shirt som det står GOTHIA CUP 10 på, och ett par svarta tights med spetskant. en slapp- outfit helt enkelt. just för tillfället tänkte jag slänga i mig lite glass för halsen och sen ta med mig kameran ut och fota en sväng. hunden följer ju med. såklart.
och ja. jag kommer byta kläder innan jag går ut!!!!

hemma.




phs_ matchen mot KFF



gick bra hos läkaren. dom hittade inget men dom skickade iväg ett svaljprov till kalmar. eftersom jag har ont och är svullen i halsen får jag inte träna. så dagen kommer spenderas här hemma med massa filmer och bra musik. myys. såklart har jag ju telefonen som sällskap (ja, och hunden då).
Jag har faktiskt inte så mycket på hjärtat just nu. jag skriver väl senare. chiao.

don't cry here with me

om sisodär 10 minuter glider jag ner till v-centralen för att träffa läkar'n. ska kolla upp halsen lite.

dagens

DAGENS VILL HA: Enbent Stativ till kameraan
DAGENS KLÄDSEL: "trasiga" jeans från VILA + oversizetröja från MANGO
DAGENS FRISYR: "middle horsetail"
DAGENS LÅT: Ashley Tisdale – Masquerade    Basse – Ölandstek
DAGENS PLANER: sängen
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: håret 
DAGENS DROG: arvidplutttt
DAGENS KÖP: käääak
DAGENS GODIS: -
DAGENS HUMÖR: glad,
DAGENS CITAT: ingen jävla aning..
DAGENS ROLIGASTE: Arvid såklart
DAGENS ÄLSKADE: farmooorr

nere vid elden samlas både stora och små


ph_ världens sötaste och coolaste IVAR!



Efter dagens besök i oskarshamn känns det mycket bättre. Jag var rätt så förstörd efter gårdagen faktiskt. (jag har inte skrivit vad det handlar om. men det känns lite privat. dom som vet är dom som står mig närmast. that's it.) Sen så har ju kära syster varit här med världens bästa svåger och världens finaste systerson. Vi lagade mat och bara hade det trevligt. Jag har även städat upp i rummet. det var verkligen välbehövligt! (tack syster för hjälpen!!!)
Nu saknas bara lite nya tapeter, nya sängen och lite annat smått och gott. men det kommer. var så säkra!
tsss. nu satsar jag på musik och löjliga spel på datorn. senare blir det nog movie i think. pusss.

stekig lååt


new //

som ni ser håller jag på och renoverar lite. jag vet inte om det blir snyggare precis. men ja-ja.
jag är inte helt klar. men jag är fett trött i huvudet så jag fortsätter imorgon istället och drar igång en film nu.
Hoppas att alla ni som var på GPt hade urkul. chiaaao.

jag är i något sorts mellanting mellan sorg och glädje..

..så jag slänger upp lite bilder från det lyckliga arkivet!




ph1_ jag och josefine innan vi drog till Metro (1 april - 10)
ph2_ -||-
ph3_ jag -||-








ph1_ becca at musiklektioon
ph2_ natta @ musiklektion
ph3_ nättaan på bildlektion
ph4_ nattaaa -||-





ph_ nyår 09/10






Rallycroosssss


Tom Nilsson






Thomas Karlsson




Rallycross är, en hastighetstävling med specialutrustade bilar på sluten bana med grus- och asfaltsunderlag. Banans längd är cirka 1 000 meter. En rallycrosstävling består av ett eller flera heat med flera bilar. En tävling kan bestå av flera heat med sammanräkning av uppnådda resultat eller försöksheat med utslagning och finaler.

Den första rallycrosstävlingen, för särskilt inbjudna rallyförare, ägde rum 4 februari 1967 på Lydden Circuit utanför Dover i Storbritannien och vanns av den blivande Monte Carlo-vinnare 1968 och sedermera formel 1-föraren Vic Elford.

Den första svenska rallycrosstävlingen ägde rum 17 oktober 1971 i Hedemora och vanns av rallystjärnan Per Eklund i sin Saab V4. Den hittills mest framgångsrike rallycrossföraren är Kenneth Hansen från Götene, som vunnit FIA:s Europeiska Mästerskap för rallycrossförare inte mindre än 14 gånger till och med 2008.

källa: TomNilsson.se (wikipedia)


och överallt i mitt huvud finns du

kom ganska nyligen hem från en sväng till vetlanda. hämtade en ny ruta till motorcyklen och käkade världens äckligaste kebabtallrik på sibylla. uuusschh. har inte så mycket att säga idag faktiskt.
jag funderar på att renovera bloggen igen. ny header, ny bakgrund. allt. vad tycker ni?

mode - trender kommer alltid igen!

Dom allra flesta i min omgivning bryr sig på något sätt om "mode". Även jag är ett litet modelejon och gillar oftast att följa trenderna. Det är spännande och kul att ändra sin stil ibland. Kombinera dom nya och dom gamla trenderna, det är min stil.
Det vi unga inte tänker på är att ALLT KOMMER IGEN. Ett exempel är dom väldigt populära Conversen.
Converse-modet föddes 1908 i Massachusetts som ligger i USA. En känd basketspelare vid namn Chuck Taylor stegade in på fabriken där dom tillverkade gummibaserade skor och klagade på ömma fötter. Converse anställde då Chuck som ambassadör och han åkte land och rike runt och marknadsförde basketskon.
Han lyckades mycket bra och den lilla tygskon med exakt samma design som i dag(?) upprättade ett slags monopol som den essentiella sportskon, det självklara på fötterna för i princip alla atleter på High Schools och universitet. Då gjordes den bara i svart och vitt, och skosnörena byttes i stället ut för att matcha lagens färger.

Efter några år började Adidas, Nike och senare också Reebook sälja liknande modeller och Converse föll i smak hos kunderna och snart förlorade de också titeln som den officiella skon för SPORT.
Tillslut gick Converse i konkurs och modet försvann sakta men säkert.
Nu har dessa ursnygga skor kommit tillbaka och dom säljer bättre än någonsin!

likadant med t.ex Systemkameror. För många herrans år sedan ville alla ha en systemkamera. Sedan tog den Digitala kompakt-kameran över och systemkamerorna som inte var digitala på den tiden försvann mer eller mindre. Men nu vill dom flesta ha en systemkamera och det finns i alla möjliga olika modeller.
Nikon, Canon, Sony o.s.v.



nikon D5000



ph_ by me.


mörning

nu är klockan snart 1. jag ser det som morgon. eller åtminstonde tidig förmiddag. vid den här tiden om 2 veckor har jag antagligen min näst sista eller sista lektion. ha-ha.
vaknade faktiskt runt 10 halv 11 idag. så ja, jag har varit vaken ett tag!
men jag har ändå inte riktigt lyckats få igång hjärnan än. det var nämligen steekhett inne på mitt rum igår. jag kunde inte somna. när jag väl somnade blev jag hungrig och vaknade.
då gick jag ner och kissade. sen somnade jag igen. iihhi. vad ska ni göra idag?
chiao.

--

ingen uppdatering idag förutom det här. jag har varit kind of busy you know.
jag tar igen det imorgon.tror jag. hä-hä. peace och godnatt.


I like the way it hurts


kärlek till låten. den är nu mer min drog!

*

imorgon slänger jag in lite videoklipp och sånt, så håll ögonen öppna!
nu satsar jag på film och sen sängen. peace.

just gonna stand there and here me cry.

DAGENS VILL HA: ett liiiiiiiiv
DAGENS KLÄDSEL: jeansshorts + linne
DAGENS FRISYR: halvt plattat och utsläppt
DAGENS LÅT: Eminem – Love The Way You Lie
DAGENS PLANER: film
DAGENS DUMMASTE: jag?
DAGENS MISSLYCKANDE: träningen
DAGENS DROG: halstabletter
DAGENS KÖP: chips :$
DAGENS GODIS: -||-
DAGENS HUMÖR: glad, trött och oseriös
DAGENS CITAT: flyg inte om du inte kan!
DAGENS ROLIGASTE: nathalie kanske? :)
DAGENS ÄLSKADE: josefine lönn

regn hela veckan?


Ph_ sandra|ida|maja - regnig träning för sisodär nån månad sen


right now är jag väldigt säker på att det kommer börja ösregna snart. därav bilden. enligt väderprognoserna ska det regna resten av veckan. suck..
om ca 13 & 1/2 dag börjar jag åttan. hemsk tanke faktiskt. fast ändå är jag rätt så pepp på det. om ni fattar vad jag menar? jag har inte så mycket mer på hjärtat för tillfället faktiskt. peace.

onsdaag



linne från lindex/shorts från HM

ännu en version av Dagens

DAGENS VILL HA: en häst.
DAGENS KLÄDSEL: jeansshorts, relativt transparant linne och skinnväst
DAGENS FRISYR: en knut mitt på skallen
DAGENS LÅT: Naturi Naughton – Hold Your Dream
DAGENS PLANER: film
DAGENS DUMMASTE: fillaaaan
DAGENS MISSLYCKANDE: hm .
DAGENS DROG: halstabletter
DAGENS KÖPmat?
DAGENS GODIS: baconsnacks
DAGENS HUMÖR: sliten, trött, smått sjuk
DAGENS CITAT: kom över trösklen!
DAGENS ROLIGASTE: fillan
DAGENS ÄLSKADE: josefine lönn♥

-



can't get you off my mind. ♥

dageens



jag har varit lite dålig på det där med att lägga upp dagens, men som jag nämt i säkert 500 andra inlägg så njuter jag hellre av den sista tiden på sommarlovet än o sitta här och glo. jag ska bättra mig nu fram tills att snön kommer. då har jag ändå inget snyggt på mig. HAHA.

let's do this, alright?



phs_ @ rallycrossen i Jönköping häromveckan.


har erika söderberg gått och blivit duktig? har någon slagit henne med en stekpanna i huvudet? eller har hon typ fått en stroke?
nej, absolut inte! jag bara är tilfälligt uttråkad så jag typ diskar, lagar mat och är allmänt snäll varje dag.
+ att jag är rätt sugen på att umgås med världens coolaste brudar. hä-hä.

nu blir det ut och fota en sväng och sen vet jag inte.
men peace out coolingar.

Please mom, can you tell me a bedtime story from heaven?

Eftersom jag har varit så väldigt duktig idag så fortsatte jag i samma bana och bakade en kladdkaka runt 8 tiden. Mums. imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. det blir antagligen inget vårdcentralsbesök, utan jag ska bara beställa tid om jag inte mirakulöst mår bättre imorgon. Och sen ska jag laga mat, ta hand om hunden och duscha. Ge gärna förslag på mat, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska tillaga. Haha. Nu är jag aningens sugen på en isglass för halsen och en härlig tidning, men jag har inget av dom i närheten så jag får nöja mig med täcke och kuddar. hoppas ni sover gott och länge. Godnattt.

¨

ingen träning för mig idag heller. min halsmandel kan ** *** * *****!
om jag inte mår bättre och om den inte har svullnat av (kan man säga så? :o ) så blir det antagligen en liten visit till vårdcentralen tomorrow. usch.
det är nämligen såhär. min högra halsmandel har fått lite snurresprätt och är svullen 24/7 ungefär.
och som ni kanske förstår leder det till att jag ofta får ont i halsen.
that's why.
jag berättar såklart hur det blir imorgon. tsss.


weard?



Ph_ ett inlägg?

ha-ha. jag är liiiiite busig right now.
hoppas ni ser nått.




översättning - Jag har varit duktig idag!
jo för jag gick till affären förut. hä-hä. + att jag både diskat och lagat mat! jag funderar på att baka bullar också. haha. chiao


when nothing else matters.




ph1_ en Rallycross-start
ph2_ kusin Tom Nilsson - Herr Nilssons RacingTeam
ph3_ Thomas karlsson - team racepage.org


goddagens. Statistiken höjdes lite igår, det är ju ganska så positivt om man nu ska bry sig om sånt.
vädret är lite sisodär. molningt, grått och x-tremt tråkigt.
ni ska se att när skolan drar igång kommer vädret vara underbart! endast tanken på vinter, snö och kyla får mig deprimerad.. skolan får mig också deppig, för nu finns inte jossan, ingen fillan, och inga som gör alla knaasiga saker liksom. jag kommer sakna dom och skolan kommer antagligen aldrig bli sig lik.
Men när vi börjar nian, då jäklar. ha-ha.

nu ska jag gå en sväng med hunden. jag tror det är åska på gång så det är bäst att passa på. hoppas vädret är bättre hos er. chiao, pussen, frid ut, o.s.v..


kväll?

ibland känns det som att jag bara borde skämmas för den dåliga uppdateringen här på bloggen. jag har runt 100 besökare om dagen och jag bloggar sämre än dessie.. Ha-ha. men dom sista veckorna på lovet vill man liksom inte sitta framför en dataskärm. då vill man skratta, stojja med vänner och bara njuta av livet. Jag hoppas nämligen att det är precis vad ni gör eftersom allvaret snart drar igång för dom flesta! skola ca 6-7 h, 5 dagar i veckan, plus läxor. usch säger jag bara. usch.. dagen har varit otroligt seg och väldigt lugn. man skulle nog kunna säga att jag har gjort just ingenting. jag har fortfarande ont i halsen och är som vanligt svullen i höger halsmandel. antagligen blir det ingen träning för min del imorgon heller, och då blir det förmodligen ingen match på torsdag(?) heller.. jä**a halsskit helt enkelt.. nejmen nu ska jag nog slagga. chiao.

morgon

sovmorgon idag. fyy så skönt!
resten av dagen kommer jag spendera här, vid tvn och lite till här.
vi får se hur mycket uppdatering det kommer idag. pussN.

-

mim statistik har sjunkit med 20 besökare på 3 dagar. jag orkar inte blogga, man har liksom viktigare saker för sig såhär i augusti månad. jag tar upp bloggandet ordentligt snart igen. jag LOVAR!
dagen spenderades i alla fall i Tabergsdalen där min kusin Tom Nilsson och min andra kusin Evas kille, Tomas Karlsson körde lite Rallycross. Tom hade antagligen ingen turdag men JAG tyckte han var toppenduktig ändå. Tomas körde också suveränt och kom 2 i sin grupp. Imorgon är det en ny tävling för båda 2, lycka till!

bilder och filmer kommer antingen få upp här om några dagar eller så kommer jag länka till toms hemsida där ni kan kika på dom ifall han skulle ha några. (med andra ord hoppas jag på det så jag slipper lägga upp dom 1 och 1*blink*) ha-ha. jag tycker ni ska kolla in på hans hemsida. för den är awesome! det är faktiskt Tomas Karlsson (som jag nämde tidigare) som fixat den. det ni!
hä-hä.

nu blir det sängen. chiiaao.

crazyy

Kom nyligen hem efter en sjukt nice kväll med dom coolaste brudarna in this world! vad som hände lämnar vi osagt. Det var nämligen en salig blandning av allt och lite till! men fy sjutton så kul man kan ha! lite sliten för tillfället och ska gå upp vid 7. ohyes! haha. Nu är jag trött och funderar på att sova. pussen.

pathetic and exaggerated


gammal biiiiiiiiiiiiiiild.

jag har ingen blogglust. falkenberg var awesoooome yesterday. nu ska jag åka och köpa kebabtallrik och sen sola. ikväll drar jag iväg med världens bästa brudar. chiao.

tidig morgon

godmorgon allihopa! Right now sitter jag i soffan och försöker vakna. runt 9-halv 10 drar vi. hähä. alla borde vara sociala, för 4 timmar att köra. och sen ska vi ju stanna och äta frukost såklart. så 4 timmar ungefär. alldeles strax ska jag rusa upp och klä på mig. satsar på spetstights/svart gina linne/oversize tröja. I think. sen ska jag packa i kylväskan och ja. sen drar vi. tänkte bara checka läget och berätta att jag lever. chiao.

a better place to live.




phs_ ur arkivet.



dagen har varit hur lugn som helst. kanske behövs inför morgondagen? för er som inte visste men ändå är intresserade av att veta så flyr jag till Falkenberg över da'n. Det blir shopping, skratt och en (förhoppningsvis) allmänt great dag. hinner antagligen blogga lite på morgonen om ni har tur.
kommer troligtvis hem runt 03:00, så då blir det kanske inte någon uppdatering. haha. 
nu ska jag gå och göra mig en kopp te, eller varm choklad. jag har ont i halsen. så det blev ingen träning ikväll. segt eftersom vi har match snart. men livet går väl antagligen vidare. 
chiao. 

soffpotatis!

Rubriken säger allt. För tillfället ligger jag alltså i soffan och försöker vakna (fast jag gick upp vid halv 11). Jag är trött, har ont i huvudet och ligger här och är väldigt glad. Varför? Haha. Just nu är jag väldigt sugen på wienerbröd också ;o peace out.

-

den här veckan gästbloggar jag hos - AliceAnna -  jag blir toppenglad om ni kikar in och kommenterar lite. Och så blir nog alice rätt glad när hon kommer hem från Öland på lördag. Så ALLA går in och slänger in en kommentar till alice och antingen välkomnar henne hem, eller bara kommenterar något kul?

KOM IGEN NU ALLA HEJJERIKAAHLÄSARE! ha-ha.



här har ni en länk tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllll

kul tjej?

visst är min blogg rolig nu för tiden? jag är galet bra på att uppdatera, elller huuuuur?
hah - hah. borde kanske skärpa mig på den fronten? jaja. vi har ju sommarlov,  och precis som jag, ni har annat för er än att sitta här och läsa vad jag hittar på hoppas jag?

Dagen spenderades hos lönn, världens härligaste josefine. Kan ni fatta att vi inte har träffats på cirkus gurkus 7 veckor? insaaane. Vi bara låg där i hennes säng och jag somnade nästan :$
mys till tusen! jag tror inte jag har så mycket på hjärtat för tillfället. chiaosi.

hejdå mörlunda..

hej hultsfreeeed!
för om nån stund elle så så draaor jag till hultsfred. jag ska nämligen få en feeeeeeeeeet kram från självaste josefine lönn. ett ord --> WOW!
hä-hä. Det kommer nog bli rätt så mysigt skulle jag tro. Oliwia ligger fortfarande på mitt rum och sover den lata lilla tösen, vaknar hon inte snart ska jag nog springa upp och hoppa lite i sängen eller något.
buuusigt.
vet ni vad? jag blev just riktigt sugen på cykelbingo! (n)
ha - hah. Jag är rätt trött, jag tror det här var allt jag hade på hjärtat för stunden. chiao.

++++++


Ph_ soulsister


godmorgon, eller oj. klockan var rätt mycket. god middag?
Eftersom sommarlovet börjar gå mot sitt slut så sover jag så mycket jag bara kan. man måste ju passa på att vila upp sig inför ett nytt tufft läsår när man har chansen. skulle har åkt till hultsfred och spenderat dagen med josefine idag. så blev det inte riktigt.. Maybe tomorrow. 
hoppas ni får en bra dag utan regn och moln! chiaao. 




en dag fylld av gott och blandat

hejsan hoppsan, det får bli lite nattbloggning medans jag ligger här och väntar på att Någon ska svara på mitt sms, jag vet varför det dröjer. För att jag har sämst täckning. ha-ha. dagen har varit helt jätteokej! film på förmiddagen, syskonhäng på eftermiddagen. Jag har alltså spenderat min kväll i hultsfred med min kära syster M och hennes sambo P. mycket trevlig kväll! jag har dock börjat tro att jag är kattallergiker. Haha. Det kliar överallt för tillfället och jag nös som attan när jag var där. men om jag nu skulle vara det så kan leva med det liksom. katter är inte min specialitet precis. nej nu är jag trött i tummarna igen. Jag säger väl godnatt nu. chiao.

people made me wonder

bloggen är cp.
uppdaterar mer när jag kan. chiao.

RSS 2.0