FÖRSTÅR EJ

Vad jag aldrig kommer förstå är människor som inte kan erkänna att de är ledsna eller irriterade över något man gjort fast man frågat. Varför inte bara säga "Ja Erika, du gjorde mig ledsen och upprörd och jag gillade inte det" istället för att hålla tyst och bete sig illa och förstöra stämningen i en hel grupp?
It's as simple as that.

TODAY

 

BILDER


 
 

LIFE AT THE MOMENT

Just nu är det mycket. Skola, plugg, träning smärta och sjukdom. Hänger i för glatta livet och försöker vara så positiv som möjligt! Hoppas att allt slit ger resultat!
 
 

INSPO FOR ALL

 
 
 
 

FUN PRANKS OF LIFE

Kul ang. mitt förra inlägg: Träningen gick svinbra, var inte alls kass. Kanske bör klaga mer så kanske jag blir grym på planen! ;)
 
Hur som haver. Efter en skön genomgång på gymmet, lite matchspel och lite fika så gick jag hem och lagade lite mat. Sedan blev jag upphämtad och drog till Oskarshamn för myskväll med fina vänner. Oj vilken bra kväll! Toppen faktiskt! Somnade gott i min egen säng och vaknade upp idag med en ovanlig pigghet i kroppen. Så det fick bli lite städning och bus med Lisen fram tills nu då jag har planer på att kolla film och ta en liten paus..
wehoo
puss
 
_yesterday 

 
 
 
 

TRÄNING

Ska snart ner och lira lite boll. Känner mig inte alls lika pepp som förra året, vet inte riktigt varför. Självförtroendet sviktar lite, men jag försöker intala mig själv att det inte spelar någon roll att jag inte är så bra utan att det viktigaste är att jag får motion och lite schemalagda aktiviteter!
Bara kötta på! 

JUST CALL ME A SURVIVOR, HAVE TO BE A FIGHTER

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Ibland är det lätt, ibland är det svårt. Det viktiga är att aldrig någonsin ge upp helt och hållet
 

RSS 2.0