LATEST FROM MY IG

    
Erikasoderberg

WHAT AM I DOING THEESE DAYS?

Exakt. Tänkte besvara den frågan här och nu. Vad gör jag nu för tiden?
Går upp cirka 06.30 efter att ha snoozat i en halvtimme. Tar med mig en filt och de kläder jag har tänkt ha under dagen och sätter mig framför en brasa och käkar frukost. Fixar mig lite lätt, drar handen genom håret och springer ner till bussen. Lyssnar på musik och småpratar med Matti i cirka en h på bussen. Går omkring i skolan, har lektioner, skrattar, tjafsar, har det bra. Sätter mig på bussen, åker 1h är hemma antingen 16.05 eller 17.05.
Käkar, chillar, PLUGGAR!, chillar, sover.
Och sen repeat i 5 dagar.
På helgerna är jag ful, pluggar, sitter vid datorn och är lat. Eventuellt hittar jag på något med några vänner. Men tyvärr gör jag inte mer än det här. Visst låter det kul?
 
 
 

MY SATURDAY

I lördags åkte jag till Vimmerby med mina underbara tjejer. Vi kollade EGO på bion och satt på pizzerian i en evighet och bara pratade, skrattade och njöt av att äntligen vara samlade igen. Åh vad jag saknar dem hela tiden..
Önskar att vi hade kvällar som i lördags lite oftare. Det gör så ont i hjärtat att vara så nära men ändå så långt ifrån dem hela tiden. Som tur är känner vi varandra utan och innan, så varje gång vi träffas är allt som att vi aldrig splittrats. Mina finaste, vad vore jag utan er?

 


MÅNDAGSKUL


"TWO AND TWO TOGETHER WILL NEVER CHANGE" - ZARA LARSSON

Hon vann Talang som 10-åring för fyra år sedan och är nu ute med sin första skiva som är riktigt bra!
 
 When Worlds Collide
http://open.spotify.com/track/1sJ2iMkwIcqNOttrV1mzsG
 
Ni hittar mer på Spotify och Itunes!
 
 
 
 
Zara 10 år
 
 
Zara 14/15 år
 
 

I'M INLOVE AND IT'S HARDCORE, GONNA BREAK YOUR HEART

Fotade lite idag igen...
 
 
There's more to come!

BEEN THERE, DONE THAT, MESSED AROUND I'M HAVING FUN DON'T PUT ME DOWN

Vadå hej egoblogg liksom..
 

ATT GÖRA FEL ÄR INGET PROBLEM, VI LEVER FÖR ATT GÖRA OM OCH GÖRA RÄTT


FOTBOLL

 
saknar fotbollstiden en aning ibland!
Förlåt om någon känner sig ledsen eller upprörd över mitt val av bilder, men ni är så genuint härliga och fina!
 

SENA KVÄLLAR TIDIGA MORGNAR

Hejhej, jag lever! Kämpar på med skolan, allt plugg och övrigt livspusslande. kommande dagar/veckor är det samhäll, företagsekonomi, historia och tyska som ska pluggas lite extra på. Utöver detta försöker jag leva lite, och dessutom städa bort julen. Nu, sova. PUSSAR!


SUMMER

Snart är den här igen, sommaren!

DREAM A LITTLE DREAM OF ME

Otroligt vacker låt, väldigt begåvad sångerska, extremt duktig Louis! Perfection

SO SHINR BRIGHT, YOU AND I, WE'RE BEAUTIFUL LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Har spenderat dagen med storasysters lilla familj på Leklandet i Hultsfred. Är för tillfället helt slut.
Nu, plugg!

WHEN YOUR LIPS WERE ON MY LIPS AND OUR HEARTS BEATED AS ONE

 
latest from my Instagram - erikasoderberg

ÅRSRESUMÉ DEL 3

i Juli spenderade jag långa dagar i poolen, kom in på Oscarsgymnasiet, umgicks med tjejerna, firade Novas 1-årsdag, drog och dansade i parken med fint sällskap, började kolla The vampire diaries, började övningsköra, lekte massa med dipdye, sommarjobbade hos pappsen och tjänade fett med cash, fotade nea, gick på loppisar, åkte till kalmar med Nea och var ute och åkte båt och försökte lära mig åka vattenskidor med tre fantastiska grabbar. Den här månaden va sååå chill!
 
 
Augusti var ytterligare en sån där skön månad då jag hängde myket i poolen, fulade mig massor, spenderade en helg i Falkenberg, var på Rix FM festival i Kalmar, dansade ytterligare en kväll i parken, hängde i en stuga mitt ute i skogen, hoppade i vattnet från en kanot, myste på en ö, Började på Oscars, fotade en del, började träna igen och lite sånt. Rätt go månad ändåå
 
 
September var saknadens och förvirringens månad. Jag hade inte riktigt fått fotfäste i Oskarshamn och kände mig osäker, det var tufft i skolan och jag fick kämpa hårdare än jag förväntat mig, och herregud vad jag saknade albäck och mina fina tjejer!
Jag pluggade röven av mig och längtade massor.
den 24 hoppade jag på ett flyg och åkte till Spanien och var överlycklig mest hela dagarna!

ÅRSRESUMÉ DEL 2

 
April, den här månaden var jag sjuk mycket, hade väldigt mycket huvudvärk och så.
Trots det så gymmade jag en hel del. Jag och nättan fortsatte åka till vimmerby titt som tätt och hängde på vårt favoritfik, Bakfickan.
Jag var dökär i Norlie och KKV och blev förkrossad när deras konsert i Hultsfred blev inställd på valborg!  
övrigt denna månad, jag hängde mycket med systrar och deras familjer, fotade med JP och blev BLOND!
 
 
i Maj spenderade jag en kväll i Silverdalen med fina vänner, grillade, skrattade, blev attackerad av kex och övrig mat. Storasyster hade sin bal, och jag var avundsjuk som få, för att hon var så fin!
Jag började blogga för Unicef, hade sjuk ångest över att jag snart skulle sluta nian, pluggade massor, gymmade och spenderade även denna månad ett antal dagar i Vimmerby med min bästa.
Denna månad hann jag även med att gå på släktkalas och firade både pappsens och kusinens födelsedagar.
Jag och några fler i klassen planerade ihop en klassresa, vi deltog i niornas asvlutningsshow, jag fotade massor o.s.v. Det här var en jävligt bra månad!
 
 
 
Älskade JUNI! Kan ju vara årets bästa månad!
Under månaden hann jag med att spendera en dag/kväll/natt i en übermysig stuga i Källviken med bästa tänkbara sällskap, jag var i Göteborg säkert 4 gånger, Vi hade avslutningsmiddag i skolan och alla var såå fina! Vi drog med alla nior ut till en sjö och hade klasskamp, och en dag klädde vi ut våra bås och underhöll alla människor.
Jag fyllde 16, syrran tog studenten, och skolan tog slut.
Bästa med månaden, Festivalen!
Firade midsommar med favoriterna och jobbade med fritidsgården som ledare när de skulle på läger till Gotland, grym vecka, BILDBOMB!
 
 
 

IN CASE YOU DIDN'T KNOW, SINCE YOU LEFT I'VE BEEN MISERABLE

Satt och läste vad jag gjort under året, och hittade det här, ett par meningar som jag komponerade ihop alldeles själv en tung kväll i januari. Ganska poetiskt tycker jag..
 
" You are always with me in my heart. It is said that the heart is the most beautiful place to be with someone and therefore I think it is suitable for you there, cause' you were the greatest and most wonderful human that God created. His most perfect creation, perhaps too perfect to live on earth? I tend to think you were an angel sent to earth to help me, to give me happiness, to give all the people you met a piece of your fortune cookie. At least I hope it is just like that. "
 
 

ÅRSRESUMÉ DEL 1

År 2012 firade jag in tillsammans med mina gamla skolkompisar, goda vänner och andra bekanta hos Ida. Det var inte den bästa kvällen i mitt liv, men jag hade det bra!
 
Under Januari hann jag med att renovera klart mitt kök, och jag blev så himla nöjd! Jag spenderade många underbara kvällar hos min finafina Saga med mina favoriter, jag bestämde mig för att välja ekonomiprogrammet på Oscarsgymnasiet (bra val erika!!) och jag balanserade träning, plugg, familj, vänner och allt annat riktigt bra!
 
 
i Februari var jag trött mest hela tiden, hade dille på massa olika roliga ord som mad, holy moly och skallebang, varför? Tog många turer till vimmerby med nättan, fika och pizza om vartannat, denna månad gick vi nog upp 10 kg vardera.. Jag fortsatte umgås väldigt mycket med nättan helena och saga, en kväll färgade vi håret på olika konstiga sätt. Det var kul!
Jag firade Arvids treårsdag, kollade Svenska Björnstammen på metropol, mina glasögon splittrades, jag sjöng massor, tränade en hel del och hade på mig massa vad jag tyckte, innovativa outfits!
Den här månaden gillade jag nog tror jag!
 
 
Mars, kära mars. Vilken månad! Jag var glad helahela tiden verkar det som, tackar våren för det antar jag!
Jag fortsatte hänga i Vimmerby mest hela tiden, antingen med nättan, helena eller Ted. Skrev tusentals uppsatser i skolan och siktade högt. Gymmade massor med marcus, fatima eller själv. Min fina Gussi fyllde år, Lisen åkte till Tranås på vacation hos syrran, men jag hämtade hem henne efter en vecka för att jag nästan grät av saknad. Älskade vovve <3
 
 
del 2 kommer förhoppningsvis imorgon!

ETT NYTT ÅR

Gott nytt är älskade vänner! Jag har inte riktigt haft tid, eller ork till att sitta här och komponera ihop någon årsresumé, men räkna med att det kommer!

Min nyårsafton spenderade jag i Oskarshamn med nya vänner, klasskompisar och övrigt folk. Jag hade det så himla bra!
Den bästa nyårsaftonen hittills!
Jag lärde känna mina klasskompisar och vänner bättre, jag träffade massor av nya människor, skrattade, dansade och pratade med alla som kom i min väg. Allt var verkligen kanon!
Jag hoppas att ni också hade det riktigt bra?

ph_ fire


RSS 2.0