WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM?

kärlek till låten som står för dagens rubrik. nämligen What are words med Chris Medina. mannen är gryym!
och det är vädret också förresten! helt jädra kalasgrymt är det faktiskt..
skoldagen har varit übertråkig, för vem vill sitta instängd i ett klassrum när solen gassar utanför? ingen, nej precis! det är nästan lite tortyr.. fast ändå inte..
jaja, nu ska jag sluta tjata om meningslösa ting och istället avsluta det här fina inlägget med lite positiva grejjer.
1. jag kommer slänga in minst två inlägg till under eftermiddagen/kvällen (!!)
2. om några få sekunder ska jag slänga mig i solstolen en sväng. GOTT!
3. jag har endast en dag kvar i skolan, sen har jag 5 dagars lov. bra grejer väntas!
4. jag är på allmänt bra humör! så bra så jag bjuder på lite bilder.









phs_ Jag och grabben som stal mitt hjärta vid det ögonblick jag första gången såg honom!



IT GOES LIKE THIS. THE FOURTH, THE FIFTH, THE MINOR FALL AND THE MAJOR LIFT

bra musik spelas i lurarna och ett litet leende sitter perfekt placerat på läpparna. barcelona vann igår och blev champions leauge mästare, jag har spenderat hela dagen till två saker jag älskar, att sjunga, le och umgås med Helena. för den tjejen är förjädra go! gudstjänst, dop och övning inför konfirmation stog på schemat för oss! dessa tre saker tog från 11 till 16, ungefär. sedan dess minns jag inte riktigt vad jag gjort. antagligen har jag legat på soffan och försökt dämpa huvudvärken. jag orkar inte tänka efter.. hah!
hur som helst så kliver jag upp extra tidigt imorgon och hoppar på tåget till kalmar med mina flickor. någon utställning med skolan och shopping ska hinnas med på ett par timmar!
låter rättså kalas i mina öron!
nu väntar sängen på mig, gooottttt!










ph_ jag .

NEVER MIND, I'LL FIND SOMEONE LIKE YOUHHFJJHEJ HEJ

hej och hå vilken superuppdatering det var här hörrni! jag har dessvärre varit upptagen konstant dessa dagar. tyvärr eller vad man ska säga, haha. igår var det skola, sen åkte jag hem, slängde i mig lite käk och sedan spenderade jag ett tag till att hitta kläder, platta igenom håret och drog på lite mascara, rouge och ögonskugga. sedan var jag fit for party! det slutade med att jag hade en toppenkväll helt enkelt. helt otroliga vänner har jag också! tack allihopa! Idag har vi pysslat i trädgården och lite. och ja, nu kollar jag såklart på champions leaguefinalen och hoppas på Barcelona ikväll! och nu säger jag tack och hej, slänger in tre bilder från igår och återvänder till matchen där David villa är förbaskat snygg, messi. Jaa, messi.. han är helt enkelt magisk! Och sen så passar jag väl på att ge lite cred till pedro som gjorde mål nyss. FINT!

INGEN KOLL

bild på dagens ovan, men det ser ni väl hoppas jag! i skolan gick jag dock omkring i shorts och tights, men jag bytte när jag kom hem. kvällen har inneburit soffhäng eftersom jag har varit och är så otroligt trött. för övrigt så gick sångövningen kanon och det är fredag imorgon. Bra!

SIMPEL

inte många meningar som hoppat in här dom senaste 48 timmarna, men så får det nog lov att vara då och då. gårdagen i vimmerby var toppen. jag ska försöka slänga upp bilderna från polen och vimmerby senare ikväll, nu ska jag iväg till sångläraren tillsammans med Helena och öva inför konfirmationen!







ph_ jag och det finaste i mitt liv, Arvid!

NO WORDS

jag har inte mycket på hjärtat alls idag faktiskt.. Saga och Helena kom hit förut. vi bakade morotskaka och myste lite. totalt underbara tjejer det där!
imorgon beger jag mig till vimmerby och spenderar hela dagen där. känns rätt okej!
nu tänker jag sätta mig och kika på massa nya kläder!



SKOLAN

ph_ söndagens outfit!

MÅNDAGSOUTFIT




svarta favvojeansen, ett transparant leolinne och skinnjackan hängde med mig idag!

POLEN










phs_ påväg till Polen

23 MAJ 2011

hejhejhejhej, massa hej.
kom hem omkring tjugo i två, eftersom vi har temavecka fick vi sluta lite tidigare. Jag och N har valt foto vilket kommer innebära en hel del fotande, information om kamerans funktioner o.s.v. kan nog bli intressant!
jag känner mig fortfarande lite både psykiskt och fysiskt utmattad efter polenresan, men jag antar att det blir bra så fort jag bara kommer in i vardagsrutinerna igen!
idag ska jag göra så lite som möjligt förutom att sitta här och mysa i solen. känns helrätt nämligen..
bilderna från skolutbytet kommer ikväll. tror jag! haha. bjuder på en eller två här också!



ph_ Majsan inne på Spa't!




ph_ mina tjejer inne på spa't!


@ HOME

tillbaka på svensk mark, tillbaka till svensk luft, tillbaka till allt normalt. skönt!
när jag ser tillbaka på vad vi har gjort, så är jag nöjd med min "resa". trots att jag mått dåligt lite då och då och så vidare så har jag ändå genomfört resan på ett ganska bra sätt tycker jag.
just nu sitter jag och laddar över bilder från kameran. 362 bilder blev det. men då har jag inte hunnit rensa ännu.
jag funderar lite lätt på att göra det precis just nu.
jag berättar mer om resan genom bilder i senare inlägg.







ph_ förra året! bild från Ellinor Harrysson!

POLEN - UTBYTESPROJEKT MED SKOLAN SISTA DAGEN

vid den här tiden hoppas jag att jag står och väntar på färjan som ska ta med mig, och mina vänner hem till älskade Sverige, Mörlunda, Sängen, Tingeling, Pappsen och allt som jag bara älskar med att vara hemma!
vi beräknas vara framme i Karlskrona omkring 19-tiden och då väntar Mc Donalds på oss, sedan är det raka vägen hem som gäller!
puss!

KAFFEGLASS. NO,NO,NO!!

howdie kompisar. what's up? sj'lv sitter jag och har kv'ljningar eftersom jag nyss var tvungen att proppa i mig ungef'r en liter kaffeglass? beh'ver jag ens s'ga att jag h'll pa att spy eller?
usch! big NONO pa det!
imorgon ska jag befinna mig vid skolan omkring kvart i 7 pa morgonen och vid 9 sa gar 'ntligen baten hem!
spa, massage och manikyr v'ntas!
idag har vi varit iv'g och shoppat lite, visar det n'r jag kommer hem. nu ska jag riva ur allt ur min v'ska och packa om den. h'rs imorgon. ha det bra!
ph_ ur arkivet, JP/Jecci och Jag!

POLEN - UTBYTESPROJEKT MED SKOLAN DAG 4

idag kommer vi fortsätta med Two countries one man- projektet och antagligen så längtar jag hem en hel jäkla massa!

eftermiddagen innehåller..? inte en aning!










ph1_ Ebba och Ania
ph2_ ha-ha. pyramidproffsen?

SAKNAR SVERIGE!!

sverige ar underskattat! jag langtar hem som in i attan! aven idag har vi varit med om diverse lustigheter. to much helt enkelt. och what's up with all this englishtalking? det suger pa riktigt.. dom forstar inte vad vi säger ända. (klistrade in 2 ä fran facebook. duktig tjej!)
nu ska jag snart slanga mig i sangen och mysa med ebbson igen. i'm lost without her! ha-ha.
Pussar och kramar till er alla, jag saknar er otroligt mycket men jag ar snart tillbaka!
ph_ fran photoshoot i vintras!

POLEN - UTBYTESPROJEKT MED SKOLAN DAG 3

idag har jag inte allt för mycket att dela med mig av förutom att precis nu hoppas jag att jag befinner mig vid Stutthof. klicka här någonstans för att se vad det är för något!

jag har inte en endaste aning om vad kvällen innebär. värdfamiljens kväll kanske?

POLISHPOLISH!

hej pa er. i am alive. kan inte skriva de tre sista i alfabetet eftersom jag inte r hemma. hoppas ni fattar endo. skriver lite slang sa kanske ni forstar battre. batresan gick kalas. lite jobbigt, men spa och annat mys loste det hela. idag har vi inte gjort allt for mycket, shoppat och traffat borgmastaren typ.. nu ska vi snart sova och sen imorgon ar det dags for Stutthof som jag namnt tidigare. PUSS!

POLEN - UTBYTESPROJEKT MED SKOLAN DAG 2

Idag gick jag förhoppningsvis upp omkring 8, för vid 9 skulle alla samlas vid skolan och ha en gemensam lektion för att se hur deras lektioner går till.
När det här inlägget ploppar upp så spelar vi antagligen volleyboll (heja sverige!!) och ska snart gå och käka lunch. dagen kommer fortsätta med så mycket som ett projekt vid namn "two countries one man" som jag inte har en aning om vad vi ska göra. sedan ska vi på sightseeing i Rumia (jag hoppas på lite shopping också!)
ikväll ska vi på någon teater. spännande!









ph1_ uuuh, snygga svenskor!
ph2_ grymma pojkar från sverige! Tim - Eric - Ilhan - Richard

POLEN - UTBYTESPROJEKT MED SKOLAN DAG 1

vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis på båten. Vi anländer i Gdansk omkring 19.30 där vi ska hoppa på en buss och åka ner till Rumia där vi ska spendera kommande nätter. jag har inte mycket mer att säga faktiskt. Så fort jag kommer hem till tjejen jag ska bo hos ska jag slänga mig i sängen och sova! 
imorgon kommer ytterligare ett inlägg, förhoppningsvis kan jag skriva mer där. 
Ha en bra fortsatt dag! 





 
ph_ Ilhan och Jag från förra året då Polackerna befann sig hos oss hemma i Sverige.
(blondietimes!)

NY DESIGN

nu är nya designen på plats. vad tycks?

hur som helst... sista dagen innan min lilla minitrip till polen. jag tror att vi kommer ha jättekul på bussen och båten över, resten av tiden får vi väl se!
huvudet går på högvarv just nu och allt jag kan tänka på är om jag har glömt att packa något. det vore ju inte så kul att kom ner dit och insé att man glömt hälften. det vore rätt tyiskt mig faktiskt... 
men. jag har bestämt mig för att jag ska försöka hinna med ett litet spabesök på båten. och en massage också tror jag!
MUMS! behöver jag ens nämna att jag längtar redan nu? 
något jag däremot inte längtar till är att vakna upp imorgon eftersom klockan visar 03:30 imorgon när jag öppnar ögonen.. ganska jättehemskt faktiskt. 
nu ska jag sätta mig och skriva ihop ett par förinställda inlägg så att ni får något att läsa åtminstonde. haha. 
rock on!










 
phs_ jag och min största kärlek, Systersonen Arvid. Jag älskar dig något otroligt hjärtat   

TILL KLARA

hej Klara! tack för din kommentar. det värmer när ni säger till och ger tips när det är något ni inte är riktigt nöjda med! jag har nu kikat runt lite och bestämde mig ganska kvickt för att skapa en frågelåda som ni hittar i menyn till vänster. Jag hoppas nu att det ska gå lättare och snabbare för er att fråga mig saker ni undrar över!
jag ska också framföra problemet till fragamej.se så att dom kan jobba vidare på det problemet med seghet o.s.v.
ännu en gång, tack för din kommentar!





7 SAKER OM MIG

# jag tycker att skitig disk är något av de äckligaste som finns! # jag är jätte försiktig med mitt hår (förutom när jag färgar det..) # jag lider av en rejäl dos scenskräck # jag använder inte någon slags foundation förutom ibland till finare tillfällen # jag är en fena på de flesta sorters bilspel! # jag tycker inte om på något som helst sätt att ta i offentliga handtag eller saker som många personer rör vid ofta.. # spindlar, ormar och övriga kryp ligger mig långt ifrån hjärtat!

15 MAJ

en månad kvar till min födelsedag. om ni kanske ville veta?
igår fick vi besök av en syster, svåger och min största kärlek Arvid. han är förjäkla go den grabben!
idag har jag varit iväg på konfirmation och sedan pluggat. eller i alla fall försökt. för egentligen är att plugga precis just vad jag skulle behöva göra i detta nu. men jag fastnade visst här?
not good. men livet går väl vidare i guess.
bara en och en halv dag kvar tills jag hoppar på båten till polen en vecka. tyvärr. jag ska göra så gott jag kan för att få bloggen uppdaterad. troligtvis blir det bara ett inlägg om dagen.
nu - mer plugg åt folket!




ph_ Jag & Arvid

VILKEN HEADER?



h j ä l p!

FREDAGSOUTFIT




LIVET FLYTER PÅ

skolan känns urtråkig. men snart har vi ett par veckors lov framför oss.
i vilket fall som helst så har jag ett otroligt flyt i skolan just nu. mvg på svenskauppsatsen, vg på tyskauppsatsen, mvg på momentet orientering i idrott, vg+ på engelska muntligt och fysikprovet jag gjorde idag kändes rätt bra trots att jag knappt pluggat på det överhuvudtaget. jag skulle gissa på ett litet vg där med.
nu ska jag sätta mig i gungstolen och plugga lite till. kan nog behövas..
hoppas ni har haft en toppendag!







ph_ erika by erika

FREDAG 13 MAJ 2011

hörrni. det här tjaffset med fredag den 13 känns lite ut-tjatat nu. visst, helt okej att tro på det lite random, men man behöver kanske inte överdriva? jag tror förvisso också på det och man kanske är lite småskraj. men inte sjutton tror jag helt och fullt på att allt som händer och går lite snett har att göra med just det här datumet. nejnejnej. fakta är att saker går fel och känns jobbiga för att ni tänker negativt och tror på det!
tänker ni lite positivt och försöker så kommer ni förhoppningsvis inte märka någon större skillnad från vanliga dagar.
fredag den 13 kan lika gärna vara er turdag!
det blir vad man gör det till helt enkelt. men som jag skrev tidigare. jag tror också på det lite. men lägg märke till ordet lite. jag går inte runt och tror att allt som händer är datumets fel. absolut inte!

det är en myt som är från jesus-tiden. den största teorin är nämligen att jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet, och det var den trettonde (judas) som fick jesus att bli korsfäst på långFredagen.





DISAPPOINTED

besvikenbesvikenbesviken. ungefär så känner jag mig just nu. beställde hem två klänningar från nelly.com, fick hem dom idag, den ena var ordentligt genomskinlig, plus att det var fläckar på den. den andra var ruskigt fin, men den var nån storlek för stor och även den hade fläckar.
MEN. det finns ju något ljust i allt säger dom ju, och det gjorde det även här. jag beställde även en freebra, och den satt perfekt. plus att den var riktigt skön också!

det finns mer att vara besviken på. men det kan vi ju stoppa åt sidan, för här är det ju glädje som gäller. eller hur? :D




update: bloggen SKA omdesignas så fort jag har tid!

IN SCHOOL

sitter i skolans kafeteria och arbetar med översättning av en folder. den ska läsas upp för polackerna sen när vi väl tagit oss dit. därför känns det inte alls kul att sitta och översätta den.
meen, livet går ju vidare. det är åtminstonde en bra upplevelse!
på mig idag har jag svarta jeans, "orange-brunt" linne (det jag köpte förra gången jag var iväg och shoppade, minns ni?) och en svart lite längre kofta.
vädret. upp och ner, kunde varit bättre kunde varit sämre. man ska väl inte klaga kanske..
efter lunch vankas orientering och sen hoppar jag av dagens skolpass!
inte så roligt inlägg, inte heller så informativt. men lite tråkig, alldaglig dagsfakta kändes helrätt just nu. ha-ha.
PUSS!







ph_ från arkivet, från mina blondindagar, från den rockinspirerade fotokvällen med A.K


FÖR JAG TROR, JAG TROR ATT LIVET FÅR ETT LYCKLIGT SLUT

vårt vackra väder håller fortfarande i sig. dock har jag hört att det ska bli sämre till helgen..?
men jag hoppas för mitt liv att vädret är underbart på tisdag, för ni har väl inte glömt att jag åker iväg på ett utbytesprojekt med skolan då?
Polen it is. vad man tycker om det kan ju diskuteras.. men det ska nog bli alldeles kalas det också!

dagens skola innebar lite ÄÖ, gymnasieinfo på gymnasiet, HK, en underbar lunchtimme och sedan avslut med lite syslöjd. rätt okej dag faktiskt.. imorgon spenderar jag förmiddagen till att "mingla" med pressen och förbereda inför resan, och eftermiddagen till vanliga lektioner. intressant? njäe. men för att fylla ut inlägget lite så kan det ju passa bra! bjussar på nån random bild från arkivet också.







ph_ JFJ. saknar er tjejer! <3



[jag vet att ni kommer döda mig, båda ni till höger, men jag kan nog leva med det!]






I'D LIKE TO BUY THE WORLD A HOUSE AND FURNISH IT WITH LOVE






phs_ bilder från fotopromenad med konfagruppen!

SOOOL

älskade sol! hade jag haft tid hade jag spenderat all min lediga tid i solstolen utanför mitt fönster, men det kan jag tyvärr inte. om ett liiitet tag dressar jag upp mig och åker in till hultsfred. möte står på schemat. spännande.
dagen har spenderats i hembygdsparken tillsammans med ett minst sagt härligt gäng. temat för dagen var 1800-talet och vi skulle prova på att tända eld med flintastenar, fnöske o.s.v, man skulle göra luffarslöjd med ståltråd och en några andra stationer.
vi gjorde antagligen bara hälften, vi hade roligare saker för oss. ha-ha. vattenkrig nere vid sjön. med andra ord - årets första dopp är avklarat. nästan. vi åkte nämligen i med kläderna på (hela nathalie och halva jag). bråka aldrig med folk som är starkare än er själva, haha.
meen, nu tar jag en tiominutare ute i solstolen för sen måste jag kila iväg. försöker uppa mer senare. KYSS











phs_ två bilder från i söndags då jag, helena och resten av Konfa-gruppen var ute och promenerade omkring

DET FÅR MIG ATT TRO ATT VI TVÅ KAN GÅ GENOM ELD, BARA FÖR IKVÄLL

vårt fina sommarväder är tillbaka. och förhoppningsvis är det här för att stanna. skoldagen har varit minst sagt otroligt rolig. trots att vi alla tre hade huvudvärk och var trötta. jag har inte mycket mer att säga om dagen faktiskt. förutom att jag var på utv-samtal förut så har jag bara legat en stund i solen, käkat och tränat lite. utv samtalet gick jättebra, bara massa positiv cred. och tur är väl det?

igår tog jag mig samman och beställde avslutnings klänning och konfaklänning. nu saknas bara skor. och det är ju kanske inte det lättaste. men det ska nog lösa sig. nu tar jag ännu en gång tag i mitt liv, stoppar näsan i böckerna och åtminstonde försöker plugga..








ph_ Helena Gustafsson By Erika Söderberg


VI PRATAR OM VART VI SKA JUST INATT MEN JAG ANTAR ATT VI MENAR RESTEN AV LIVET

tro det eller ej, jag försökte blogga igår, tyvärr så ville inte min telefon som jag och allt gick åt skogen säkert tre gånger. det hela slutade med att jag somnade med telefonen i näven, skolböckerna på magen och håret i en toffs. trött är bara förnamnet på vad jag varit ett par dagar nu. och bättre blir det antagligen inte eftersom jag har både en muntlig redovisning i engelska och fysikprov i början av veckan. för tillfället sitter jag med telefonen i ena handen, en penna över skolböcker i den andra plus att jag försöker varva med att få något i magen då jag knappt haft tid att käka idag. inte bra! nu ska jag sluta babbla, stänga av telefonen och foka på att plugga och äta. så länge bjuder jag på två bilder från igår där ni ser mitt livs kärlek, arvid!



update: inlägget skulle kommit upp igår!!

I CAN STILL FEEL YOUR BREATH IN MY NECK

heeeeeeeeeeej hej hemskt mycket hej! hejjerikaah har plötsligt blivit en otroligt tråkig och väldigt ointressant blogg. och jag kan ju inte direkt påstå att jag gillar det. men vad sjutton gör det om hundra år? jag ska försöka skärpa mig och lägga ut minst ett inlägg om dagen!

fredag i alla fall. syster är troligtvis påväg hem, och imorgon kommer syster nummer 2, svågern och den härligaste systersonen i världen. med andra ord blir det ont om tid för uppdatering och ni får nog räkna med tidsinställt struntprat.. fast det kan ju vara intressant ibland.. eller?

jag fortsätter mitt röriga inlägg med att jag låg i solen en stund förut, vädret är helt toppen nu.. meeen, nu måste lägga lite tid på att städa, vika tvätt och sedan plugga, ni får ha det bra så länge!
klick!








ph1_ lunchade med N på chinan förut. M U M S!
ph2_ nya poooolen!

TWO DAYS AND TWENTYTHREE HOURS

så länge sedan är det sen senaste inlägget ploppade upp här. på tok för länge sedan!
men. skolan måste få ta den tid den behöver, och jag har även hunnit med att vara sjuk, blivit frisk och umgåtts med härliga människor. dessa nästan tre dagar har jag varit otroligt sliten, och jag borde försöka vända det och sova mer, plugga mer och prioritera bättre. häromdagen sprang jag iväg till skolan utan mascara, bara för att jag glömde det. inte för att det gör något, men en procedur man gör varje morgon borde man komma ihåg tycker jag! bra där erika!
skolan flyter på, redan, eller ja, flyter och flyter, den ångar på som ett skenande ånglok allaredan. men nu är det inte mycket skola kvar, sommarlovet närmar sig med stooormsteg och jag tror och hoppas att det här kommer bli en kick-ass sommar! nyfunna vänner, dom gamla fina vännerna och massa sol och en jädra massa snygga outfits. kan det verkligen bli bättre? answer: NO!
om en liiiten stund åker jag iväg till vimmerby, besök hos E står på schemat.
jag försöker uppdatera mer ikväll om jag har möjlighet.

DIREKT FRÅN NELLY.COM

hej och hå, här kommer lite ny inspiration från Nelly.com. Jag bloggar direkt därifrån, därför är bilderna små o.s.v.

Mandy Top SEK 349, Esmeralda - NELLY.COM

transparenta linnen känns ju en aning helrätt fortfarande. faaktiskt!


Kenza Shorts SEK 995, Jofama - NELLY.COM
dessa skinnshorts från Jofama By Kenza är l o v e l y!



D Brand Blue Shorts SEK 499, D Brand - NELLY.COM
och sen är jag ganska sugen på ett par blåa shorts. vad tror ni om det?


Sacrifice Jumpsuit SEK 1195, One Teaspoon - NELLY.COM
och den här jumpsuiten får mer än gärna hoppa upp på min klädhängare. NU!


Pom Pom Bikini SEK 1895, Hanne Bloch - NELLY.COM
mmmmums på Hanne Blochs underbara bikini!


och på något vis.. känns det som att jag skulle kunna tänka mig att dra på mig en riktigt snygg baddräkt i sommar. jag är annars lite smått emot det, men jag har nu börjat ändra mig. liite snyggt är det..
Zack Swimsuit SEK 299, Wonderland - NELLY.COMBluebird Closeup Monokini SEK 819, Vitamin A Silver - NELLY.COM

2 MAJ

behöver jag ens nämna att satan i gatan är ett g r y m t album? tror inte det! låtarna har gått i repris sen första dagen albumet släpptes. veronica maggio är en stjärna!

andra maj redan. känns skönt att sommaren närmar sig med stormsteg! dessvärre kändes det gaanska hårt när det föll lite snö över oss idag på förmiddagen.
första skoldagen på tio dagar. jag tror ni förstår att det var ganska segt?
jag har inte alls så mycket mer på hjärtat, men jag planerar att slänga ihop lite inspirationsbilder och sen slänga in lite mobilbilder från lovet! här bjuder jag på lite backstagebilder från Turbulens där jag och min vackra vän Annie var Conferencierer.




portarna slogs precis upp




Ebba Karlsson vid sina trummor!




Sandra till vänster och Annie till höger



förberedelser!

WONDERING

valborg valborg valborg, helgo valborg!
lugn, men helt okej tycker jag. sällskapet var toppen och mysfaktorn var hööög!
jag får väl passa på att tacka alla som var där.


men. just nu vill jag bara sätta mig och böla. eller nej, inte riktigt. men nästan.. jag insåg för en stund sedan att höga klackar inte funkar för mig. jag är för lång..
låga klackar ser förjävligt ut, kilklackar är lika höga som vanliga klackar och sandaler, ja det känns rätt knas att ha det till den klänningen jag har bestämt mig för.
men jag får ta det som det kommer och slänga på mig ett par sandaler i alla fall.
K U L! jomenvisst!
beger mig snart iväg ner till affären och köper glass med helena och hoppas att hon kan muntra upp mig, hon brukar vara rätt bra på det!
ikväll ska jag iväg och sjunga, "körslaget". önska mig och min kör lycka till!







ph_ GAMMAL! jag längst bort, alma närmast kameran. söta tjejer!

RSS 2.0