2011 Á LA ERIKA SÖDERBERG

Som de flesta bloggare och bloggerskor gör vi den här tiden på året så ska jag nu slänga in min alldeles egna lilla årskrönika! Jag har valt att slänga ihop det i ett antal kategorier, till exempel, "Några outfits", "sommar & vänskap", "förändring" o.s.v

-enjoy!




Det här ska förställa sommar och vänskap, jag hade en otrolig sommar med goda vänner, mycket sol, skratt, sommarmys och foto. Riktigt bra!!





Jag gick från långt, slitet och tråkigt till kort, levande och skönt!
Det här ska nämligen föreställa "egorika och hennes förändring". Många sa att jag skulle ångra mig om jag klippte av det, och jag måste ju erkänna att jag ibland saknar det långa. Men jag ångrar mig inte! Jag trivs hur bra som helst i den här kaluffsen! under 2012 kan ni däremot förvänta er förändring på färgfronten där uppe!





under mitt 2011 hade jag många olika outfits, vissa snyggare än andra... haha!
Jag har däremot varit gräslig på att ta bilder på vad jag haft på mig, och därför blev det här ett ganska tråkigt ihopklipp. (inte mina allra snyggaste ihopsättningar). Men jag tror på att gå sin egen väg, även om andra anser att ens stil kanske inte är top notch så innebär inte det att man måste ändra något. Det viktigaste är att själv vara bekväm!
Jag är väldigt varierad i min stil, ena dagen kan jag komma i helsvart, andra dagen kan jag komma i ljusa jeans med en metallic-tröja, och helt plötsligt så vill jag ha lite punkigare kläder och slänger på mig bootsen. Det beror precis på om jag försovit mig eller inte (vilket händer rätt ofta...) och vilket humör jag är på, så
välj era egna stilar, lyssna inte på vad alla andra säger!






Dessa två collage ska försöka visa vad jag skulle vilja kalla "övrigt" och nu ska jag försöka berätta i korta drag om alla dessa bilder..
Under 2011 har jag rest omkring till platser i sverige som ligger mig varmt om hjärtat, bland andra, falkenberg, kolmården, linköping och stockholm.
Jag har shoppat, såklart.. Ätit gott, både nyttigt och onyttigt.. Gjort om rummet, trivs mycket bättre nu!
Jag har umgåtts med familjen och alla mina små syskonbarn och såklart tagit en jävla massa egobilder.
Jag blev vald till Mörlundas lucia 2011 och jag känner mig fortfarande så otroligt hedrad, både att bli betrodd till det och att jag hade världens underbaraste och vackraste Tärnor och en helt otrolig luciakör som gjorde detta möjligt! Jag vill även rikta ett stort tack till Sofia och Alexander som la ner sin fritid och själ i det, TACK till alla er!

självklart så måste jag ju passa på att skriva lite om mina underbara vänner!
Tillsammans har vi fart omkring, festat, myst, skrattat och stöttat varandra. Ni är helt otroliga!
Jag längtar tills alla gånger som komma skall där vi ska göra alla dessa saker. skratta, mysa, festa, dansa, sjunga och stötta varandra!
slutligen så vill jag börja med att tacka för det gånga året, så TACK!
Jag vill också nämna till mina klasskamrater att dessa tre år har gett mig otroligt mycket på alla sorters plan. Ni har lärt mig saker och hjälpt mig utvecklas. Jag är så oehört tacksam att jag har fått lära känna er alla! absolut speciellt ni tre tjejer, Nättan, Natta och Becci! Vi 4 kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och i mitt minne. Högstadietiden.. ja herregud..
En sista termin är det kvar, och jag ska ta vara på den här terminen med er, och jisses vad jag kommer sakna er när vi inte längre kommer skratta, tjaffsa och bara vara så som bara vi kan. Mest kommer jag sakna alla gånger vi hängt inne hos johanna.. Tack tjejer. TACK!  
Nu avslutar jag detta inlägg som har innehållit en väldans massa JAG, men, jaja, sån är ju jag! hihi! 

Au Revoir 2011, Bonjour 2012!


FUCKED UP MY TO DO LIST

Den fina (om än ganska långa och trista) To Do listan jag skrev igår hade jag bestämt skulle följas strikt, men som alltid med mig så fuckade det ur och jag gjorde bara hälften. Men det är ju alltid något! Igår när jag kom hem så möttes jag av ett färdigkaklat kök med de flesta luckor och lådor isatta. Otroligt skön syn!! Idag fick de upp fläkten, ugnen, och spotlightsen ställdes in så att vi kan styra hur starkt eller svagt det ska lysa. Lite annat småplock är också klart. Nu fattas bara hällen, tapeter, lister, handtag, hyllor, inredning till lådorna och lite annat smått och gott. Visar bilder på framgången imorgon!

Nu bjuder jag på två bilder från igår och drar täcket över huvudet!


TRY TO MAKE THE MOST OUT OF YOUR DAY

Hej på er darlings!
Idag har jag hängt med my homie, the one and only, Nättan.
Vi tog en tur till vimmerby, myste på Bakfickan och kikade omkring lite i alla affärer. Rent torsdagsmys helt enkelt! Vi har också kollat på Mia Skäringers "kåt och hur helig som helst" som verkligen är att rekommendera nån dag när ni behöver ett gott skratt!
Bra dag!!
Nu ligger jag och gör miljoner saker samtidigt. Eller egentligen bara tre.. Kollar mailen, bloggar och skriver en s.k To Do lista. Planerar att ha en fullspäckad hemmadag imorgon! Nu ska jag sova för ögonen går i kors, tjillevipp!!




Bjuder på lite att vila ögonen på med, alltid trevligt såhär i slutet av ett inlägg kan jag tycka!


Just nu sitter jag på bussen och ännu en d...

100media_imag305 (MMS)

Just nu sitter jag på bussen och ännu en dag så lämnar jag renoveringskaoset bakom mig. Det är totalt kaos och det trängs byggare rörmokare och kaklare där inne på samma gång. Puh! På bilden ser ni dagens, bättre bilder kommer ikväll när jag kommit hem! Pussar och kramar!


SHOPPING

Imorse kände jag att jag inte hade något att ta på mig. alls. Så jag, storasyster och systersonen lämnade renoveringskaoset bakom oss och åkte ner till Kalmar!
Det kändes som att det blev en riktigt lyckad dag faktiskt, jag hittade en hel del plagg. Bland annat ett par nya favoritbyxor och lite tröjor. Ni får en överblicksbild nu, ni får se bättre bilder sen när jag har på mig plaggen!




KITCHEN

Tider som den här är det svårt att få tiden att räcka till, och även om man ibland sätter sig ner och vilar så vet man att "jag borde göra det där istället", så då har man liksom inte mage att sätta igång datorn eller ens blogga via Ipaden. Det är helt enkelt så att man vill umgås med familjen och göra det man ska när det är såhär efter jul och renovering i huset.
Jag anser också att det är så pass rörigt här hemma just nu (läs kaos) så att det påverkar mitt sinne, jag är virrig och alldeles knasig i bollen. Då är det svårt att få nått vettigt skrivet här. Tyvärr.
Men nu ska jag avsluta här, slänga in lite bilder så ni får se vad som skett i mitt kök den senaste tiden och sen återgå till annat. Många kramar!






Det nya taket kom upp efter mycket slit!




Den gamla utslitna mattan slets bort och lisa ville ligga kvar på den in i det sista!! gullan!!





Skåp och diskmaskin har slängts ut, och idag har vi hunnit slita bort de sista skåpen ni ser på bilden och även reglat upp en ny vägg där så att allt ska bli någorlunda rakt!
Inte många veckor kvar tills det är inrett och klart!!!

CHRISTMAS EVE

Jag hade på mig den guldiga tröjan som jag inte använt tidigare, en nyinköpt gullig kjol och dom nya heelsen. Tänkte bryta trenden att bära rött på julafton, åtminstonde iår..
Jultomten kom och delade ut alla klapparna och Arvid och Nova fick sitta i knät medans alla skulle ta kort, sötnosar!
Min kusin gav mig en barbiedocka i julklapp, tro mig, det var en rejäl partyhöjare! Tack Teddis!
Lille Arvid fick 100 plastbollar och han valde att, bokstavligt talat, bada i dom. Smart grabb den där!
det (om ni till synes) bjuds på är dåliga mobilbilder då jag inte hade med mig kameran, men ni fick i alla fall något litet att kika på, även om kvalitén inte är top notch..


image description

image description
image description
image description

ANNANDAG JUL eller OKTOBER?

Är det annandag jul eller en höstdag i Oktober? Ja det kan man ju undra..
Regn och blåst har jag utanför mitt fönster, så jag har spenderat dagen till att hjälpa till med renoveringen. Det går sakta men säkert framåt och det är imorgon det stora börjar då väggar ska rätas ut, golv ska läggas o.s.v. Innan nyårsafton är kommen så ska alla skåp sitta på plats! Efter nyår kan jag äntligen börja inreda och dekorera,
u-u-underbart!!

Hade ni en bra julafton igår? Min var alldeles utmärkt och jag fick umgås med såväl släkten som familjen. Mysigt!
I nästa inlägg delar jag med mig av lite olika bilder från några minnesvärda tidspunkter under dagen, så länge får ni en bild på mitt vackra rum..


SOMMARSUG


Den här låten får mig att längta något otroligt till sommaren 2012!

YOUNG, WILD & FREE

Och så var det redan Dan före Dopparedan. En sån där dag som man ibland önskar kunde strykas ur kalendern.. Det enda den faktiskt innehåller är stress, höga förväntningar och en jäkla massa att göra.
På ett sätt kan jag finna denna dag roande, på ett annat lite småtråkig.. Men det beror ju på vilket humör man är på och vilken sinnesstämning man har för tillfället!
Det är trots allt lite mysigt med julafton imorgon ändå!
Julafton innebär ju också för mig att det vänder mot sommar igen. Det får mig att bli lite piggare!

Som jag skrev förut är detta en dag av stress och uppgifter att göra klara innan morgondagen, detta gäller ju även en liten skit som mig, därför har jag inte kunnat uppdatera tidigare under dagen och inte heller så mycket igår.
Nu är i alla fall de flesta julklapparna inslagna och kläder framlagda o.s.v. Nu är det bara jag som ska bli ren och fin, vilket innbär dusch, ansiktsmask, lackning av alla 20 naglar, fransböjning, håret ska flätas o.s.v...
och nu ska jag tydligen fixa julskinkan och skicka in den i ugnen med, bäst att skynda sig.


Pussar och kramar till er mina fina vänner!











förra året på julafton var jag blond, i år är jag brunett, undrar vad jag är nästa år?

NOTHING LIKE THE BEAT

Två dagar kvar till jul och nu kommer alla kvinnor/tanter höja sin hetsnivå ytterligare ett par steg. Puuh, rädda mig... Jag ska nämligen ut och julhandla lite idag, se om jag hittar nått att bära på julafton och inhandla de sista klapparna.
Hoppas ni får en bra dag!





Puss


JE SUIS INVINCIBLE, JE VAIS CONQUÉRIR LE MONDE

idag är det chilldag. onsdag liksom.. För mig har det inneburit lååång sovmorgon, fix i köket, mys med vovven och datahäng. yepp!
som ni förstår har jag inte så mycket kul att dela med mig av just idag. så jag tänkte sätta mig och försöka hitta på något med lite mer fakta och slänga in här lite senare så ni har nått att läsa! i'm out!







ph_ HORSES by Erika

I'M A SURVIVOR, i'm not gonna stop.

ja jisses vad tiden tickar på! Redan nu är det jullov, sjukt! 
Två dagar har jag ägnat åt att endast glida omkring på en massa lek-aktiviteter i skolan, till exempel bakat julgodis, lyssnat på julmusik, gjort julkort och sånt där som man gjort sen man gick i förskolan. mysigt!

eftermiddagen spenderade jag på sibylla med fina vännerna och sedan hos min vackra systerdotter Nova. Bebismys hela kvällen! Nu ska jag sätta mig och kolla på lite Paradise Hotel, fint!











Nova

NEW DESIGN

Pillade ihop en ny design nyss. Hade noll inspiration men jag hade bestämt att jag va tvungen att göra något juligt. det här var det bästa jag kunde åstadkomma. HAHA. dör.. Men jag orkar inte mer nu, så det får vara såhär nån vecka eller två. (eller kanske tre..)





Kan ni inte se den nya designen så tryck F5.

I'M DYING JUST TO HEAR YOU SAY..

Just idag är jag ovanligt trött. Kanske beror det på att jag varit uppe sent om kvällarna och sedan inte riktigt gjort något på dagarna. Eller så beror det på att jag inte är frisk än. Svårt att veta.. I vilket fall som helst så var killarna som var här i förmiddags och satte in nya fönster i köket imponerade över att jag inte hade vaknat av deras oväsen, och ärligt, jag undrar varför jag inte vaknade? jag brukar vakna relativt lätt i vanliga fall.. Men det var ju skönt att jag inte gjorde det just idag. Jag behövde nämligen sova ut lite!

om ett tag så åker jag iväg och sjunger in julen lite med världens härligaste gäng. BRA!









Bild från Lucia 2010 då vi hade 2 lucior i Mörlunda.


TWO BREAKFASTES

kom hem runt halv 4 från en go efterm, kväll, natt med mina vackra vänninor. Kinamat, nattfotboll, skratt och massa mys var det som gällde! Vi vaknade upp runt halv 10, åt frukost och sen gick vi och la oss igen. Drog igång en film, somnade, vaknade och åt frukost igen. Muums!! När jag kom hem satte vi igång i köket igen, och nu sitter jag placerad framför Göta Kanal 3. Braa kvällar! Avslutar och återgår. Pussar!


På bilden ser ni halsbandet jag fick när jag kröntes till lucia i tisdags, underbart!


STUDS 2.0

Kom hem för 45 minuter sedan, har ätit, vilat och hunnit med att kika igenom lite nya bilder. Om en timme är jag påväg till nästa place. (förhoppningsvis..) Fredagsmys med mina underbara vänner är det som gäller!
Vi har lite planer på att äta gott, kolla fotboll och skratta så mycket vi bara kan! perfection!
som jag lovat så slänger jag nu in lite bilder på nya klackarna som kom hem igår. Vi får se om det kanske ploppar upp en mobilblogg senare med! jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni har kämpat på bra i skola och på jobb såhär inför jul!





observera att bilderna är tagna mitt i renoveringskaoset. därav det hemska golvet och de otapetserade väggarna. tänkte bara nämna det så att ingen behöver haka upp sig. typ. liksom..






auf wiedersehn


STUD

blev lite för mycket att göra och sen lite för mycket trötthet efter det för att jag skulle orka slänga in bilder från kameran.. Erbjuder en teasbild nu och så får ni bättre bilder i efterm..
De va högre än förväntat men jisses så bekväma! De ser dessutom lite lägre ut på bild än de är i verkligheten.


ATT VÅGA ÄR ATT VINNA

Såg igårkväll att det hade blivit en dubblett på dagens, men jag tänkte liksom att ni fick stå ut med det.. Hade en rätt bra dag i skolan och nu är det torsdags chill som gäller! Ska springa ner och hämta ut mina nya skor sen också.. Försöker slänga in en bild när jag provat o.s.v! Nu ska jag återgå till tvn en stund.. Hoppas ni har haft en bra dag hittills!!


TODAYS

Idag har det varit en sån där bra dag. Allt har liksom klaffat bara! Skönt är det!
Efter ett par timmar i skolan, nån timmes afterschool på fiket och en hysterisk rolig sångövning inför julkonserten på söndag så sitter jag nu i soffan och myser. Imorgon är det torsdag och jag hoppas på bra-dag numero 3! Nu ger jag er lite bilder på dagens och sedan tar jag och avslutar min dag!


TRÖTT

Gårdagen va helt sjuk! Jag fattar inte att jag någon gång tvivlade på om jag skulle klara det! Jag hade världens vackraste tärnor som gjorde allt perfekt. Helt underbara!
Idag är jag väldigt trött men lycklig och avslutar med en bild. Fler kommer!


SHOPPING ❤

Har länge funderat på att investera i ett par Forget Your Boyfriends från Nelly, men min snygga vän Anna hann före och jag backar snällt tillbaka och låter henne vara den coola bruden i stan med de asballa klackarna! :) Men, som den skofantast jag är så ville jag ändå köpa ett par skor och beställde nyss de nedan. Lite samma stuk som FYB, men ändå inte samma.
Älskar skor
hoppas bara dom är sköna och passar ordentligt, jag orkar verkligen inte hålla på och returnera och beställa nya o.s.v.
Så håll tummarna!!

Stud SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM



I KNOW YOU ARE PROUD ALL THE WAY FROM HEAVEN TO EARTH

Usch så trött jag är! Och imorgon är det skola, blä-hä!!

Idag hade vi i alla fall genrep inför tisdag, pirrigt! Det gick relativt bra, några minimissar, men vi får hoppas att det löser sig tills den stora stunden! Ikväll vilar jag, och imorgon eftermiddag efter skolan har jag lite ärenden att uträtta så uppdateringen fortsätter suga. Drar nu, puss hej!


JAG KOMMER NÄR MÖRKAST DET ÄR HÄR I NORDEN, NÄR ALLT SYNTES DÖTT OCH FÖRFRUSET PÅ JORDEN

Ytterligare en dag har jag spenderat till att friskna till, och lyckligtvis så tror jag att jag börjar bli bättre (peppar, peppar ta i trä!!)
Imorgon har vi generalrepetition inför Tisdag och jag vill gärna vara helt frisk. Nu tänker jag slänga in lite randombilder istället för att skriva massa trams som ingen riktigt bryr sig om. Hoppas ni har en bra helg hitills!


SAKNAR SOMMAREN







blir riktigt sommarsugen av alla dessa bilder. hörrö sommaren!! KOM TILLBAKA NUUUUU!!!!!
bilderna är lånade från LOOKBOOK.NU

WHAT'S OUR DREAM?

jag fick ta en sjukdag idag igen. kroppen är väl helt slut efter all ansträngning som magsjuka innebär..
Hosta har jag också, så jag häver i mig så mycket hostmedicin som jag bara kan!
Jag hade verkligen behövt och velat gå till skolan, men som min gamle idrottslärare brukar säga,
Man måste lyssna på sin kropp!
Och jag är hellre frisk på Lucia faktiskt.

Hur som helst så sitter jag och lyssnar på gamla spellistor på spotify och kikar omkring på de olika klädsajterna efter lite inspiration. Jag är shoppingsugen!! Kanske har det att göra med att jag legat stilla så mycket de senaste dagarna, men jajjaja. Hungrig är jag också för jag kan inte äta något annat än yogurth. Magen är inte riktigt med mig än.. åt lite spaghetti och köttfärssås förut och trodde efteråt att jag skulle dö i magsmärtor. ajajaj!! så om ett par dagar lär jag vara urless på yoggi kan jag tala om! meen, nu ska jag sluta babbla om nonsens, för det här blev inte alls så intressant.. hehe. men jaja. ha det!





smålustig bild - bjuder på den







SJUKLING

Shit pommes, om ni bara visste hur trött och utpumpad jag är! Jag har dragit på mig vinterkräkan (tror jag..) och har spenderat hela dagen till att spy och må illa. Som resultat av detta har jag gått ner en jäkla massa och är hungrig som ett as. Blä..
Känslan när man vet att man missar massor i skolan är ju inte så trevlig heller faktiskt.. Ångest!! Men nu ska jag fokusera på att bli frisk och avsluta det här. Ha en fortsatt bra dag!


IT'S LIKE A TOTAL ECLIPSE OF THE HEART

jag förstår inte varför alla skriver att dom har ångest på söndagar.
Måndagar är bra!
destovärre är det med typ tisdagar, onsdagar och torsdagar. jäkla flytdagar!
dom bara finns där liksom.. hmm... lite måndagsfunderingar sådär..
hur som helst så mår jag för tillfället riktigt illa, känns som att jag ska spy vilken sekund som helst. men ni kan vara lugna,
jag har en hink redo!! hihi.
under dagen har jag hunnit med skola, (såklart..), en liten powernap, tvmys, promme med hunden, städat lite, fotat lite, tvättat och plockat ur dismaskinen. sen har jag drygat här ett bra tag och lekt med lite bilder(nedan). nu ska jag avsluta och återgå till att undvika att spy och mysa framför tvn. yeppyepp..







två bilder från förut idag. jag tog dom mest för att jag skulle ha något nytt att leka med i photoshop, men de blev så pass bra att dom till och med kunde få hamna här.
#disigt, mörkt, varmt, sepia.

ZB J HJUYJKLL

Jfheufvkgggyfkd k j
Yes, det där skulle alltså vara en hälsning á la Arvid, haha.. Just nu sitter han här bredvid och sippar på sin välling medans vi två spanar på Never Say Never, sen ska vi kolla på julkalendern! När den är slut ska arvid hoppa i säng, bebismys!

Imorgon återvänder jag hem till renoveringskaoset, hej och hå vad jag är nyfiken på framstegen! Men nu ska jag stäng av den här och fortsätta mysa med avve. Hej!



(bilder från dagen, facebookgrabben!)


WE'RE DANCING ON THE EDGE OF THE HOLLYWOODSIGN

trött erika var det här! Efter en blåsig, småregnig och kylig dag i växjö så somnade jag gott runt halv 2 inatt. Det är ju alltid lite svårt att somna när man vet att man ska upp tidigt.. Så nu sitter jag här, redo för skolan på min lediga dag.. Jag ska dra dit och plugga lite extra inför kommande veckor då vi har mycket att göra inför betygssättningen. Så nu ska jag slänga i mig lite frulle och dra!



Bild från phs med Helena!


just nu sitter jag i en buss påväg till Vä...

100media_imag280 (MMS)

just nu sitter jag i en buss påväg till Växjö. Teaterresa är det som gäller! Utöver teatern ska vi kika in på Utvandrarnas hus, och sen shoppa lite såklart! Nu ska jag återgå till musiken och försöka blunda lite! bör vara hemma runt 1 inatt, med andra ord, ingen mer update. Men jag hoppas ni har de rätt bra utan mig! pussar och kramar!


RSS 2.0