it's my life and it's now, or never!


ph_ efter att jag somnade i poolen i somras. HA-HA!
smärtan var hemsk. tro mig! jag kunde varken sova, sola eller göra
nått där jag behövde röra mig alltför mycket.
(det ljusa området ser vitt ut på bilden, därför ser det lite värre ut
än vad det egentligen var)




saknar verkligen sommaren nu. jag vill vara brun, springa runt osminkad i shorts och linne med bikini under. med halvblött hår, utan skor och med en glass i handen.  ååh..

gårkvällen var rätt gaalen! det tog ungefär tre timmar att gå genom hultsfred. HA-HA! ett gäng på omkring 10-15 personer, peppade, taggade, glada och höga på livet. tre timmar alltså. det är något att prata om det. och att gå har nu fått en ny betydelse för mig. just nu känns livet så bra, så lätt, så otroligt lättlevt, lyckligt och underbart. låter det inte bra elleeeer? de tycker jag!
dom sista tio minutrarna inne på dansgolvet höjde kvällen ännu mer som om det vore möjligt! en av låtarna som spelades då var Bon Jovi – It's My Life. den fick mig att tänka till. varför bryr jag mig så mycket om allt igentligen? från och med nu ska jag leva mitt liv. för det är nu eller aldrig!
byyyyyyyyyyyyyyyyyyye

hajhojj i stugan. nu sitter jag i bilen på...

hajhojj i stugan. nu sitter jag i bilen påväg hem. ni anar nog inte hur fint det kommer bli att lägga sig i sängen under ett skönt täcke och bara sova i sisodär hundratusenår. förhoppningsvis vaknar jag inte förrens typ minst ett. men bara för att jag vill sova så vaknar jag antagligen runt 11. syster kommer nämligen hem och ska byta däck på sin bil. då kommer hon säkert busa lite med mig. ha-ha. just nu känner jag en stor hunger, ett illamående och vätskebrist. men sen så känner jag otrolig lycka också! helt sjukt vad bra jag mår! som jag säkert skrivit tusen gånger så hoppas jag att ni hade en kick ass-kväll! kyssar


10-10-30 | 17:09


ph_ R A A A N D O M



för ungefär tre timmar sen skrev jag godmorgon, och om en liten stund drar jag iväg på förfest. jag kunde ju lika gärna ha sovit tills nu! ha-ha. kul chey. idag satsar jag på tights och linne. bilder kommer typ imorgon?
möjligtvis om nån timme eller så på vägen till hultsfred. men det märker ni väl antar jag.
hoppas ni får en kick ass kväll, för jag vet att jag kommer ha det! kysss

godmorgon?


ph_ yesterdays


rubriken säger väl en del. jag har varit vaken i en timme ungefär. kvällen igår va gaaaaaalen!
stort tack till alla som gjorde den så himla bra! ikväll kör vi igen och då kör vi tio gånger hårdare!
(påminn mig bara om att jag måste äta något precis innan vi går till metro? :$)
jag häll på att dööö av hunger igår! men det är ju sånt man får stå ut med. ha-ha. 

när jag vaknade så gick jag upp och stekte lite ägg och sånt till frukost. det var rätt gott liksom. om ni vill anteckna så är det okej. peppmusik spelas redan. det lär den göra ett par timmar. ikväll är det förfest i hultsfred. så då blir det promenad från JJ till Metro. med nadra ord promenad genom heeela hultsfred. lär ta ett tag! vi får väl se hur det går. ha-ha.

hejhej hemskt mycket hejjj sitter just nu ...

dsc00680 (MMS)

hejhej hemskt mycket hejjj sitter just nu och väntar på skjuts hem. mina tights är sönder och jag är förjädra trött. Men kvällen har varit sjukt bra. Nästan hela tiden iallafall. nu ska jag dra in och vila upp mig, imorgon är det en ny partykväll med brudarna! och så får jag ju träffa bästa vän. mycket jäkla fint!! peace


i'm out!

nu drar jag vidare mot förfesten i målilla. hoppas ni får en grym kväll, det ska jag försöka ha (såklart liksom)
jag mobilbloggar om jag har tillfälle. som jag säkert nämnt tvåtusentrehundra gånger. ha-ha.
aja. puss och kram skumbanan

pepppppppp!



ph_ jävligt pepp bruuuud


jag vet inte varför. men bilderna får mig så så jävla bra humör. och om ni klickeliklickar på översta bilden så kommer ni hitta en länk med grym musik. alldeles jättesnart ska jag släppa ur håret från knuten som den suttit inbundet i hela dagen och platta det lite. efter det sminkar jag mig, sen klär jag på mig och drar till nathalie där det vankas förfest. sedan spenderas resten av kvällen/natten på metropol med väääärldens bästa människor. fiiiint eller vaaaaaaaad? kickaaasss kvääääääällll!



10-10-29 en dag vi väntat på i tusen år


ph_ aningens gammal bild.



morsning korsning.. idag är det FREDAG. imorgon är det LÖRDAG.
om jag är pepp? OM JAG ÄR! hihiih :$
jag hoppas på en fet jävla grymming kväll. that's it! och imorgon får jag träffa bästa vännen, har inte träffat honom på cirkus gurkus femmiljonerår. saknad kille de där.

Jag börjar vid halv tio idag. jag ska delta i en workshop om ungdomars hälsa. kan nog bli rätt intressant vill jag tro. och nu byter jag ämne lite konstigt här. men vill ni veta vad som hände igår eller?
jag satt och skrev min slutuppsats. jag skrev tre sidor och jag va riktigt noga med att spara flera gånger.
när jag sen stänger ner och ska läsa igenom så är ALLT borta. då fick jag liite smått panik och psykbryt och visste verkligen inte vad jag skulle göra.. men men. jag får skriva om den nån dag i veckan helt enkelt. men oj oj vad arg jag va! ha-ha. 
nu måste jag klä på mig och allt sånt. frid ut, peace love, puss och ja, allt sånt jag brukar kladda ner you know. 

kan det här vara okej?





alla bilder ser ju ungefär likadana ut och så, men tycker ni jag kan ha det här imorgonkväll eller? :$
jag blir galen på det här med kläder. ååh! lördag har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. katastrof.
men det löser sig nog får vi hoppas. och jag vet att det inte syns så bra på bilderna, och det kommer inte synas inne på RockCity heller. men överdelen är transparent och sen är det som så att det hänger typ som hängslen på nederdelen. det kanske ni ser om ni kollar noga. i värsta fall vet jag inte vad jag gör. haha.
men det är blir väl rätt okej va?

nu måååste jag skriva klart slutuppgiften! jag har inte gjort det än! dags att fokusera lite kanske..
jajjemen.


käääk



phs_ ceasarsallad och minute maid juice.


det är precis vad jag smaskar i mig just nu. bilder lånade från google.
finns det verkligen något godare än en färsk ceasarsallad med iskall MM juice? tror inte det!
det är en standard för mig när jag inte orkar laga något och pappa jobbar. ha-ha.
snart ska jag skriva klart slutuppgiften och skicka iväg den till Karol (som är i egypten och glassar runt. orättviiist!). hann inte skriva klart den idag nämligen. SKÄMS ERIKA! sen ska jag plocka fram kläderna tills imorgon, och ta fram allt som kan vara användbart inför kvällen. ni får räkna med lite dålig uppdatering. men jag ska försöka mobilblogga lite. som vanligt när jag är borta. frid ut

end of part thousand

rubriken kom från ingenstans. den bara dök upp liksom. ha-ha. sitter och gör samma sak som igår, försöker få någon ordning på min slutuppsats som ska lämnas in imorgon. och det roliga (som faktiskt inte är så roligt) är att jag inte är här imorgon, jag är på idrott och hälsa föreläsning/workshop hela dagen. Jag ska försöka ta någon bild eller något så ni får se vad jag sysslar med. låter det bra?
men det är ju morgondagen och vi är ju i nuet. uppsats var det ja..


ph_ imorgon är det daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaags!!


peace love




10-10-28 | 06.42

ingen bild just nu. jag väntar på att plattången ska bli varm så jag kan sätta igång och försöka få någon ordning på håret. hemskt. idag kommer jag hem sent, så ni inte undrar varför uppdateringen är sämre än vanligt. eller ja, sent och sent, men jag kommer hem efter fyra nån gång. jag måste gå på TTF och göra en engelsk intevju och lite smått och gott. jag försöker slänga in en mobilblogg nån gång under tiden i skolan om jag inte har tillgång till dator. ha en toppendag. peace out. 

"oj vilken rytm!"

rubriken är från en låt, nämligen den hära -> Kobojsarna – Studentsången om någon känner för lite kul musik eller nått sånt. kvällen spenderades i församlingshemmet, först kör och sedan "gård"
det blev film och allmänt mys med helena, saga, anna och sandra. och alla andra som va där såklart!
och nu hände något med min dator så det tusen meningar långa inlägget som jag suttit och knåpat ihop försvann. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh jag blir såhäääääääääääääääääääääääääär arg!
jä*la internetskit.. morr..
allt positivt jag skrev bara försvann? ååh. skitsamma. jag är på toppenhumör och snart slänger jag mig i sängen. massa kramar!



ph_ åh. underbara ni..

Nice ass, High class, Sexy smile, Småland style


ph_ Tingeling bjussar på bild


haha, jag tyckte rubriken va lite kul. finns en GILLAgrupp på facebook som heter så. om ni undrar.
kom hem vid kvart tjugo över tre efter en kanondag. på förmiddagen hade jag tvåtimmar äö. det va då jag uppdaterade här och skrev att jag höll på med min slutuppsats. de måste bli ett MVG på den. annars får jag psykbryt.. haha ;)
hur som helst, efter det hade vi hemkunskap, vi gjorde soppa och bakade bröd. delicious!
sen blev det lunchdags. onödigt.se
sist men inte minst hade vi syslöjd. mycket fin dag!
oj oj. såg nyss vad klockan va, jag skall infinna mig i församlingshemmet om tjugo minuter och måste möta helena snart. höööööööööööööööööörs

dagens




phs_ en onsdagsoutfit



nu är jag hemma. eller jag har varit hemma i en timme, men spisen och tvn snodde den tiden för mig. jag lagade faktiskt typ mat till mig själv idag. schnitzel och rösti. mätt tjeeej. 

skola 10-10-27 | 09.35

hojhoj. sitter just nu i skolan och försöker skriva lite på min slutuppgift. det går väl sådär, eftersom jag och nathalie sitter och kollar på roliga videos på youtube istället. HA-HA! vår vikarie börjar nog bli lite trött på oss skulle jag tro..  stackars flicka. snart är det dags för lite hemkunskap, det vankas soppa och nybakat bröd. MUMS!
hoppas ni får en toppenbra dag. för det ska jag ha! vi hörs när jag kommit hem. pusspuss


ph_ rätt ful. men enjoy!

efter kvällen kommer allt vara annorlunda


ph_ tuff brud asssooooo



hej på er. igen. kom ganska nyligen ut ur duschen och fick reda på lite äcklig information som veeerkligen fick mig att typ spy. vad de va kan vi ta en annan gång. men nu har jag jobbat upp humöret igen och fick just reda på att jag kan bli moster för fjärde gången vilken dag som helst. dessvärre hoppas jag att den lille skruttungen ligger kvar i mammas mage i ytterligare tre månader, men det återstår att se då det har varit lite oroligt under dagen. jag berättar mer när jag vet!

nu tänkte jag gå och göra mig en smoothie, ta mig en kaka och glutta lite television. kyssar och kramar 

några bilder






jag skrattar idag.

uppdateringen är verkligen inte bra någonstans här på bloggen. men jag skyller på skola, helgen och massa annat! skoldagen har varit helt okej, hela förmiddagen spenderades med men massa föreläsare som pratade om entrepenörskap o.s.v. sen hade vi lunch och håla i en timme, efter det hade jag matteprov. efteråt när jag diskuterade provet med några vänner visade det sig att jag hade gjort några små slarvfel. men det kan jag nog leva med så länge betyget håller sig över VG. haha.
efter skolan så gick jag på engelska TTF i väntan på två klasskamrater som gjorde prov i fysik. efter det var det bara vänta på bussen för att sedan sitta och umgås med fina och sjukt roliga vänner på vägen hem. fint!
nu tänkte jag plocka fram mitt wii och leka lite. hahahhaha.
man måste ju fördriva tiden med något. ha det gott vänner! puss


ph_ en knasig brud med ett stycke rookiebiljett

you are amazing just the way you are

här sitter en trött tjej och lyssnar på musik. gilla. jag försöker få ihop någon slags partylista till helgens tvådagarsfest. jag längtar SÖNDER! oj oj vad vi ska skaka roompaaaah!
och till alla er som säger att det är tråkigt på rookie --> allting blir vad man gör det till! och you better believe me när jag säger att vi ska göra kvällen G R Y M!
har inte så jättemycket mer på hjärtat, nu tar jag mig en kaka och lite juice och sätter mig och spelar spel. kyss



ph_ cp öga. här ser ni mina konstiga bruna fläckar jag har i mitt öga. enjoy!

en fin vän!


tjejen som sjunger i den här låten heter Elin och är en god vän till mig.
jag tycker att hon är en helt sjukt otroligt fantastisk sångerska och jag hoppas att hon följer med mig när jag åker till idol när jag fyllt sexton. Nu tänkte jag att ni skulle få njuta av Elins och Dennis röster (dennis är väl mer känd som YoungKiing. även han en grym sångare som skriver otroliga texter!)



endast elin.
puss på dig vännen!

Sno stilen av: Elin Kling



med kläder från endast Nelly.com




såg nu i efterhand att jag glömt både ringar, väska och brillor. men jag fick ju med det viktigaste. och bara för att göra en sak klar för vissa så skriver jag med fet stil, JAG BYTTE UT SKORNA!


eeeeeeeeey


ph_ mitt hår en gång i tiden
snart ska det färgas igen. mörkare!


musiken spelas i högtalarna. volymen på max. humöret på mitten. trött, pepp, glad och ja, hela jag är en blandning av miljoner olika känslor just nu!
jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva, jag har fått bloggtorka!
hoppas ni kan hålla ut ett tag till så ska jag nog försöka komma igång lite.

kom ganska nyligen hem från konfermation med världens bästa, finaste och underbaraste bruden Helena. 
vi kollade på en kort film om sekter, pratade lite och kollade på nån annan film, JUMPER. den va faktiskt riktigt bra! lite overkligen ibland, men det är väl sånt man får leva med. ha-ha. 
nu tänkte jag kika lite kläder och sånt där, det kanske kommer en sno stilen snart. we'll see!
 


-


nemo, skaparen av ordet/livsstilen/religionen SKÄGG! såååå jävla skön kille alltså. HAHA!

vet ni vad?

en sak jag hatar mest av allt i hela världen är när folk skriver att dom ska iväg någonstans när jag sitter hemma med en chipspåse i näven :$
och sen hatar jag att inte ha koll. usch!


ungefär såhär känner jag mig just nu, och någon borde sätta en skylt på min dörr där det står KEEP OUT, CRAZY WOMAN INSIDE! ha-ha. de där va nästan lite kul faktiskt.
ha en grym festkväll, (eller hemmakväll om ni gör precis som jag) peace out, puss, över och ut och allt sånt.

Ibland önskar jag att jag var en del av dig..

att du var en en del av mig.


-

det blev chips.

you can't mess with my mind

ojoj så himla social och duktig jag är på att uppdatera här känner jag. ha-ha.
just nu känns kvällen oklar. antingen blir det silverdalen med grymt folk, och då kan det bli som så att natten spenderas där, eller så blir det en lugn hemmakväll med tjockischips och film. om man säger så så låter väl det första roligare.. vi får väl se helt enkelt! :D

jag tänkte bjuda på lite sommarbilder bilder. enjoy!








frid ut


10-10-23 | 13.47





ph_ en saknad så stor.



hej på er allihopa. förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var i hultsfred och hade en toppenkväll!
först hem till Jossan där vi åt och mös (HA-HA. heter de verkligen så?)
sen vandrade vi vidare till fg, dans, musik, film och massa annat fint. efter några timmar där vandrade vi till nästa place som fick bli bowlinghallen! jag kan ju få skryta lite med att jag faktiskt kom tvåa? :$
senare blev det tacobuffé. otroligt gott, och en riktigt,riktigt lyckad kväll! stort tack till alla som var där!

nu på förmiddagen har vi städat i klubbstugan och tvättat målen och sånt där skitigt ni vet.
välbehövligt! men nu är det nästan skinande rent och vi är redo för en ny säsong!
fint!

10-10-21 | 21.36


ph_ bild från förra året.



hej igen. jag kom på att jag har inte berättat att första snön har kommit va? den kom inatt.
det kanske blev 5 centimeter. och jag tror men hoppas inte att det kommer mer snö inatt. det skulle vara heemskt! kvällen har spenderats framför tvn med kex, smör och ost. mums!
snart tänkte jag gå upp och lägga mig i sängen med praodagboken och engelska som sällskap. o g i l l a..
engelskaförhör imorgon, och praodagboken skulle varit inne i måndags. ha-ha.
jag är förjäkla snabb jag!

hoppas ni får en fin torsdagskväll och att ni sover lika bra som jag planerar att göra!
frid ut och allt sånt nivet.


glosor.

tänkte ni ville veta hur fantastisk jag är på engelska. inte för att jag tror att ni är så intresserade, men det är ju en del av mitt liv, och bloggen handlar ju som jag nämt tidigare, om mig.
ni får tänka positivt, det här hjälper ju mig att plugga samtidigt som jag får sitta vid datorn. päääärfa liv liksom?
och jag vill bara tillägga att NEJ. jag fuskar inte, jag har alltså dom engelska orden framför mig och facit i väskan som är ute i hallen. så har jag fel får ni rätta mig? :)

apply - ansöka
first-hand experience - praktisk erfarenhet?
relevant - relevant
paperwork - pappers/anställningshandlingar
eg (for example) - till exempel
CV (curriculum vitae - meritförteckning
unavoidably - oundvikligen
appointment - möte?
aim at - ?
greet - hälsa?
clammy - klängig?
challenge - utmaning
impression - intryck
asses - bedöma/värdera
tension - spänd
squeaky - skrikig/gäll
heart rate - puls
shallow - ytlig
appropriate - lämplig
apply - tillämpa
confidently - självsäkert
firmly - fast 
achievement - färdighet
get across -
force - tvinga
fidget -
slouch - ihopsjunken
go over the top - tappa humöret
brief - kortfattad

och va snälla. jag läste igenom dom för första gången för fyra minuter sen och har dom tills imorgon. ha-ha.

a picture can tell you a hell lot moore than me


ph_ Gotta keep moving on.
                             take a risk,
                                      make a change



(klicka på bilden för grym musik)

jag vet. men vad gör allt det här om hundra år?




phs_ snart ett år sen. sjukt vad tiden går. SJUUUKT! snart kör vi igen babe?



satt och kikade på lite gamla bilder och stötte på dom här godingarna. fina minnen.se!
en kväll jag kommer minnas i mååånga år kan jag lova! jag hoppas att nästa elg kommer bli ungefär lika bra, om inte bättre!
om jag inte nämnt det tidigare så har vi något som heter Rookiefestivalen i hultsfred. dom flesta av er vet väl vad det är, men jag tänkte bara förklara för dom som inte vet.
det är en festival där några lite mer kända band kommer (iår kommer bl.a Familjen och Adept) och sen så spelar många helt okända band och gör sitt bästa. antingen blir dom utbuade eller så svänger hela RockCity.
jag drar dit med väääärlens fetaste gäng med coooola brudar. nu är det dags för käk. kyss

förut trodde jag. nu hoppas jag.


ph_ random



eeeeeeeey. vad har ni för er? själv sitter jag och spelar min älskade musik. (ovanligt. eller hur?)
he-he. när jag lyssnade på min kära vän elins nyinspelade cover så blev jag äckligt sugen på att själv ta och spela in några covers. men det får vi väl se. det får bli mitt nästa projekt om saker inte går riktigt som det ska.
och ja, jag vet att det där lät helt konstigt och jag fattar ingenting, och ni fattar säkert heller ingenting. men skitsamma. hur som helst känner jag mig som ett stort frågetecken just nu.
mycket i skolan, och en hel del utanför skolan. både positivt och negativt. mest positivt såklart!
nu måste jag vända blicken mot plugget. tyvärr. senare kommer en dagens outfit hade jag tänkt, de var ju cirka 948763952 år sedan jag slängde ut en sån. så jag får väl ta mig lite tid till det idag!


en aningens gnällig erika

ligger nerbäddad i sängen och har ont i magen och halsen. inte kul alls faktiskt. fryser gör jag också, men så tänker jag liksom, vad gör de om 100 år? Inte ett skit, haha :) träningen gick super. eftersom jag är riktigt trött så var jag rätt, vad så man säga.. skrattig. haha. men hjälp vilket bra humör jag va på, helt underbart! godnatt

vi pratar om vart vi ska just inatt, men jag antar att vi menar resten av livet




ph_ L O V E! (på sista bilden kan man se mina smilgropar. hahhaha)



musik, gamla bilder och tanken på att jag snart har träning får mig att må så jäkla bra i all oro och allt tänkande..
de har varit lite för mycket av dom sista två sakerna dom senaste fyra dagarna.
det ska de bli ändring på, snaaart!
bara att umgås med mathilda och även livan ikväll på träningen kommer antagligen få mig på så bäst humör som man bara kan vara på!
(förlåt för möjliga stavfel som kan ha uppstått, jag skriver i all hast här och hinner inte riktigt kolla igenom vad jag skriver. alldeles strax ska jag gå och byta om, sen är det nog dags att åka. pepp tjej.se!


förresten.. STOOOOOOOORT tack till alla er underbara, grymma, fantastiska, otroliga läsare som kommenterar snälla saker. det kan verkligen göra hela dagen! just därför tänkte jag snart sätta punkt, kolla igenom kommentarerna och sen dra mig iväg. more update to come! (eller nått sånt. hahaha!)

fint

vilka underbara läsare jag har. dom snälla kommentarerna värmer, och tro mig, dom lever jag på länge! otroligt härliga människor som läser också! ligger i sängen och mobilbloggar. därför ingen bild och väldigt ihoptryckt text. men det får ni stå ut med. Imorgon ringer klockan på 06.00, frukost framför brasa är de första som händer. det är verkligen det bästa som finns! imorgonkväll väntas ett pass maq med mathilda. gillagillagilla! nu satsar jag stenhårt på lite sömn. frid ut

hejjERIKAah



har ni problem med att jag skriver om mig, mitt hår eller kanske mina fötter så kan ni väl sluta läsa?
det är verkligen ingen som tvingat er hit. hoppas jag.
och sen tycker jag att det är min ensak vad jag har för header på min blogg, vad jag lägger ut för bilder och vad jag skriver så länge det inte är direkt elakt mot någon. och om ni inte har lagt märke till det så heter den här bloggen hejjERIKAah och som ni förmodligen vet är mitt namn ERIKA. jag lägger ut bilder på mig om jag vill, för det är mig bloggen handlar om, HAAALLÅÅÅ, den är döpt efter mig!?
ge er eller sluta läs. valet är ert :)


10-10-18 | 15:54



ph_ två frostiga, kalla bilder.


hej på er. sitter och lyssnar på min älskade musik. kärlek till den som kom på det!
om en stund tänkte jag ta mig en tripp in till vimmerby för att köpa ett par nya converse. jag är nämligen äckligt sugen på ett par nya och riktigt vita! dom gamla går inte få helt vita. tyvärr. men dom nya ska få lite mer kärlek och omsorg än dom förra. ha-ha.
skoldagen har varit som dom flesta andra. helt okej liksom!
ikväll satsar jag på hemmamys, jag gör lite tacos och bara vilar. det kan behövas efter helgen! ha-ha.



sorry,

förlåt för förra inlägget, men jag är riktigt trött och jag är en såndär som blir irriterad ganska lätt när jag är trött. (jag skrattar en hel del också ska ni veta)
och just nu vet jag inte riktigt om jag blev irriterad eller bara road av den ganska oigenomtänkta kommentaren.
hur som haver. jag är feting trött och tänkte slänga mig i sängen snart. pussar och massamassa kramar!

skrattanfall?

hahahhahahahahahahahaha *andas* hahahahahahhahahahah. jag fick just en kommentar som fick mig att skratta.
SNÄLLA MÄNNISKOR. VÄÄÄÄÄÄX UUUUUUPPPPPPP!!!
om ni kikar in i kommentarfältet ser ni en anonym kommentar där någon har stört sig på mitt inlägg om L C. kommentaren känns för mig helt meningslös, fjollig, omogen och efterbliven..
ni får tycka vad ni vill, men det är inte riiiktigt meningen att man ska kopiera outfitsen rakt av utan man ska ta likadana plagg, sen vilka färger just jag väljer spelar väl för sjutton ingen roll? 
tänk lite innan ni kommenterar. tack på förhand :)

btw.
1. jag är inte dålig, snarare tvärt om. jag är förbannat bra!
2. det heter SKORNA. och som jag skrivit under bilden så bytte jag ut skorna.
3. det är ett armband. och lycka till att hitta ett likadant som hon har.
4. smartskaft kan du vara själv som varken tänker, klarar av att stava eller kan läsa. lycka till i livet.

sno stilen av: Lauren Conrad



med kläder från endast Gina Tricots hemsida


och ja, jag bytte ut skorna. jag tror inte att så många av mina läsare springer runt i klackskor till vardags. that's why.

borta bra, hemma bäst.


ph_ finaste R.I.K brudarna.



hej på er. nu äntligen är jag hemma på egen mark. efter att ha sovit ungefär två timmar inatt känner jag mig rätt trött och borta just nu, men desto skönare blir det ju att sova inatt!
hjärnan står helt still på mig verkligen. haha..  hur som helst har jag haft en toppenhelg med alla härliga människor, och jag ser fram emot nästa gång!
nu funderar den lilla delen som funkar av min hjärna på om jag kanske skulle gå och proppa i mig en alvedon eller nått och dricka ett par glas med vätska. det har väl inte riktigt varit överdrivet mycket av det i helgen. (tänkte skriva ett haha här, men de gör jag inte nu. bara för att jag kom på mig själv med att jag tänkte skriva de liksom).
i mina högtalare spelas John Mayers underbara röst. jag ryser av människans underbara låtar. maj gadd..
nej men nu ska jag sluta babbla om mmeningslösa ting och göra som jag skrev tidigare!

bjuder på en bild på min älskade michael c...

michael_cupon (MMS)

bjuder på en bild på min älskade michael cupon. han måste seriöst vara en av världens snyggaste killar. han får gärna komma och besöka mig om han har vägarna förbi mörlunda någon dag. haha ;) just nu ligger jag på min madrass och kikar på E.T. (kolla tiden då jag skrev de här). det va meningen att vi skulle dygna, men brudarna som kom med själva idén somnade efter 5 minuter, det är bara jag vaken just nu. häh. ja juste ja, de är verkligen inte de lättaste att förstå något av lille e.t.s morrande! ;o (det där låter säkert konstigt, men skitsamma. ni kanske fattar?) hur som helst ska jag sova nu tror jag. godnatt!


mobilblogg - snart börjar pilgrimsvandring...

dsc00650 (MMS)

mobilblogg - snart börjar pilgrimsvandringen. hej på er. sitter just nu på någons madrass bredvid sötaste agnes. och vips så kom maja och helena och ramlade rätt på oss. mysigt ;$ snart ska vi bege oss iväg på en ca 5 km lång pilgrimsfärd. usch.. ikväll vankas bowling! ah juste. agnes sa att jag skulle skriva att hon inte kan knäppa sin gylf ;) på bilden ser ni agnes och helenas mysiga kram! frid och kärlek.


mobilbloggg - just nu på madrassen hej he...

mobilbloggg - just nu på madrassen hej hej. ligger på min madrass och tänker. Mycket tankar, en hel del huvudvärk och en rätt trött brud som knapprar på knapparna. och om någon vill veta kom jag just underfund med att i ungdomstjejers värld existerar inte orden hålla ihop. och med dom orden tänker jag nu stänga ögonen, krypa ner under täcket och bara sova! natti.


just nu i erikas värld - lunch hej på er....

dsc00652 (MMS)

just nu i erikas värld - lunch hej på er. har ni haft en bra förmiddag? själv har jag haft en aningens dryg men helt okej början på dagen. på bilden ser ni dagens lunch, ceasarsallad med dressing och krutonger (frostade brödbitar. delicious!) Och en minute maid juice. toppenfint! jag kände att jag måste nog äta något nyttigt innan helgen, för i helgen har jag konfirmationsläger så det blir nog en del gottis kan jag tänka. men nu ska jag kolla facebook och sen cykla tillbaka igen. kyssar


-

natti!

hemskt hemskt hemskt!!!

Megan Fox Transformers-stjärnan Megan Fox är många killars och tjejers dröm. Megan är 167 centimeter lång och väger 51,8 kilo. Megans BMI ligger på 18,6.

Jessica Alba Latinobejben och den nyblivna mamman Jessica Alba är 170 centimeter och väger 57,73 kilo. Jessicas BMI ligger på 20,0.

Adriana Lima Victoria’s Secrets-modellen Adriana Lima är verkligen i spinkigaste laget. Hon väger minimala 51 kilo till sina ståtliga 177 centimeter. Adrianas BMI ligger på 16,3.

Jessica Biel Justin Timberlakes bättre hälft Jessica Biel är en träningsnarkoman av rang. Och visst ger det resultat – 49 futtiga kilo utdelade på 172 kaxiga centimeter. Jessicas BMI ligger på 16,6.

Britney Spears Britney är ett proffs. I alla fall när det gäller att kicka igång sin form igen. Efter två graviditeter och ett antal vändor in i väggen och in på rehab, så är Britney nu i bättre form än på länge. Hård träning, flera små mål mat om dagen, fettsnål youghurt och frukt har hjälpt henne att hamna på lite över 52 kilo till sina 163 centimeter. Britneys BMI ligger på 19,6.

Beyonce Beyonce har alltid varit känd för sina härliga kurvor som hon flashar på scen och i musikvideos. Så fort den 173 centimeter långa stjärnan haft lite för mycket hemmamys med Jay-Z i soffan så kör hon en stenhård diet för att komma i form. Nyligen gick hon ner 9 kilo på bara 14 dagar –något som fick henne att landa på 59 kilo. Hemligheten var en detoxdryck bestående av sirap, citronextrakt, cayennepeppar. Uäck! Beyonces BMI ligger på 19,7.

Dita Von Teese Dita gav burleskstrippen ett ansikte och framförallt – en skållhet kropp som ibland tar sig ett dopp i ett martiniglas. I strumplästen är Dita 168 centimeter lång och hon väger yttepyttelilla 47 kilo. Ditas BMI ligger på 16,6.

Lily Allen Minimänniskan Lily Allen knappar bara in 157 centimeter. Efter en stenhård diet, hypnos (!) och PT-pass på gymmet tre gånger i veckan, så kunde Lily Allen se resultat. Och det gick fort. På bara sex veckor gick hon ner två klänningsstorlekar, vilket i hennes fall blir hälsosamma 62 kilo. Lillys BMI ligger på 25,2.

Marissa Miller Ännu en Victorias Secrets-ängel? 173 centimeter lång och 50 fräscha kilon får henne att gå stadigt på catwalken, på playan och på shoppingstråken. Marissas BMI ligger på 16,7.

Du kan räkna ut ditt egna BMI* genom att dividera din vikt i kilo på din längd i meter upphöjt i två. Eller så är du lat och går in på Recepten.se:s BMI-kalkylator.

Som tjej är det hälsosamt att ha ett BMI mellan 18,5 och 25,0.

*Observera att är vi alla är olika byggda, och att det därför finns en viss marginal, inom vilket ditt BMI-värde kan ligga. Tänk också på att BMI-värdet inte kan användas för kroppsbyggare och elitidrottare. Deras höga andel muskler ger dem en relativt hög kroppsvikt, och därmed ett högt BMI-värde, utan att de egentligen är överviktiga. Således är BMI-värdet ingen exakt vetenskap, utan bör istället ses som en riktlinje.

Källa: http://www.netdoktor.se/


någon mer än jag som tycker att det här känns så himla fel eller?
jag är fjorton år gammal och väger mer än Adriana Lima som dessutom är längre än mig?
hur mår egentligen dom här brudarna? anorexia fall allihopa..
är det ingen mer än jag som tycker att kurvor är snyggt eller? jag säger inte att jag tycker det är "snyggt" när man är kraftigt överviktig, (och nu säger jag inte att det skulle vara fel att vara överviktig!!) men det är INTE snyggt när man ser varenda ben en människa har i kroppen.. alla får tycka vad dom vill. men JAG är emot size zero.


rubrikproblematik


ph_ feting gammal ful bild.



hemma nu, eller jag har varit hemma sen fyra, men jag fastnade vid tvn..
härlig näst sista dag på praoplatsen. riktigt kul faktiskt. även om man ibland känner ungefär som "fan ta den här skiten. ååååh!" så har jag oftast haft otroligt kul och jag trivs verkligen med alla som jobbar där!
sen har folk frågat om det är något jag skulle kunna göra senare i livet. svaret är nej. inte på heltid. någon dag i veckan, skulle vara helt okej. men det är liksom en helt annan sak än de jag verkligen vill göra senare i livet. därför är svaret nej. men självklart skulle jag kunna tänka mig att jobba med det i värsta fall. på det villkoret att jag har lättsamma, snälla och ROLIGA kollegor.

nu tänkte jag sätta mig och klinka lite på gitarren och slita lite på stämbanden. vad säger ni om de?
jag säger. f*siken så fint!
frid ut och allt såntdära

laauuuunchh


ph_ random ur hejjerikaaharkivet


hej på er. haft en bra morgon? min morgon har varit rätt bra faktiskt. ganska lugn o så.
har ingen aning om hur länge jag jobbar idag, skulle tippa på tre/fyra. hoppas på tre!!
jag är aningens dödstrött och rejält sugen på att gå och lägga mig och sova i typ sisodär tio hours.
vad säger ni om de va? tsss :$
nu ska jag strax åka ner igen. lunchen börjar ta slut.. men jag hoppas ju såklart att ni har en fortsatt bra dag!

och så fick det bli.

min kväll bestod av en massa leenden till Bonde Söker Fru, tjuta lite till greys och skratta som sjutton åt Kungarna av Tylösand. helt okej kväll! nu ligger jag här i min underbara säng, smsar med blandannat världens bästa vän mattias. saknar grabben rejält faktiskt.. nu tänkte jag släppa alla tankar, problem och lyckor och bara sova så gött jag kan! natti.

nått

Klädsel
Vad har du på dig idag:
jeans, linne + tjocktröja
Vad använder du just nu för skor: conveerseeeeee
Favoritfärg på kläder: svart, eller. typ allt förutom grönt och ORANGE!

Senaste person som
Sov i din säng:
ny säng, bara jag som sovit i den än :$
Du pratade med: anette
Du delade en drink med: ingen
Du gick på bio med: oj maj gadd. ingen aning faktiskt.
Du gick på stan med: nathalie och ebba?
Skällde på dig: ingen aning

Senaste
Låt du hörde:
Glee Cast – Take A Bow (Glee Cast Version)
Film du såg: ?
Mat du åt: ugnspannkaka
Kram: mathilda? :$
Puss: ingen kommentar
Fest: ajdu, de va ett tag sen :$
Känslan: "fuck you" känslan?
Ilska: ..
Resa: ?

Glädje: naturlig, underbar glädje!
Dröm: om någon mördare
Boken du läste: Elsas Mode
Personen du träffade: Annette och alla på Sundbergs
Personen du pratade i telefon med: nathalie?
Personen du fick sms av: liwan
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig
Gången du var utomhus: 10 minuter sen
Gången du sov: inatt.
Saken du köpte: en Minute Maid Juice

Om dig

Namn: erika söderberg
Ålder: 14
Längd: 1,72 cm
Vikt: 52.5kg
Civilstatus: -
Smeknamn: -
Syskon: Ronja, Mikaela, Fredrik, Sofia, Therese och Frida
Sysselsättning: skola, fotboll, MAQ
Bra egenskaper: snäll?
Dåliga egenskaper: irriterande, konstig?
Hårfärg: nu för tiden brunett
Ögonfärg: blå/gröna
Skostorlek: 39/40


nu vet ni lite. undrar ni över något så får ni gärna kommentera! :)


lunch

trött brud här. började vid nio, slutar vid fem. jag borde verkligen dra ner och fortsätta, men jag är sjukt trött verkligen.. men ha en bra dag!

nu


har jag tränat. eller igentligen slutade träningen för en timme sen. hahahah.
snabb cheeey. toppenskön träning iallafall. du är bäst mathilda!
nu blir det televisionstittande och sen sängen. nighti night!

kallt.


ph_ vinter



hej på er. jag har lunch nu så jag tänkte slänga in ett kort inlägg här. bra va?
jag måste dra iväg alldeles strax. jag har suttit i kassan nästan hela förmiddagen, så det är väldigt chill faktiskt.
nu tänkte jag slänga på mig tröja, jacka och vantar och sen slänga mig på cyklen och jobba ett par timmar till. närmare bestämt 3h till. hoppas ni har en awesome dag!
kyssar

baby, please don't let me go.



ph_ sysslingkärlek!


good morning. how are you? själv mår jag fint, lite trött bara.. börjar som sagt vid nio idag igen. jag tror de här blir en toppendag. fråga mig inte varför, för de vet jag inte. svinkallt utomhus kan jag ju meddela, cirkus gurkus en minusgrad. alldeles för kallt Gud!!
frost är verkligen de näst värsta som finns. de värsta är snö . .

men som tur är är vädret ändå riktigt fint, himlen är riktigt blå och det ger en fin kontrast till alla dom färgglada löven. lovely!
sen att man behöver vantar, mössa, halsduk och tre lager jackor de är ju nästan en baggatell (NEEEEEEEEEEEJ!!!)
jag vill kunna gå i shorts och linne utan att frysa ihjäl, året runt. SÅ DE SÅ!
rörigt inlägg känner jag, men hoppas ni hänger med såhär på morgonkvisten.
men nu gnäller hunden och vill gå en runda, så jag borde sätta fart.
pussar och kramar

jag tror..

.. jag säger godnatt nu. jag tar med mig telefonen som sällskap upp till sängen och laddar upp för jobb 09:00 - 16:00 imorgon. sov så gott hörrni!

världens bästa musik. i bilden på världens finaste hund


klick

sno stilen av: Hilary Duff



med kläder endast från HMs hemsida



själv hade jag kört på ett par andra dojjor. men det är ju upp till var och en vad NI använder, men jag är inte typen som springer runt i klackskor så ofta (bara vid speciella tillfällen ;) )

allt brukar gå snett ibland. vi brukar kalla det LIVET


ph_ random



morsning kosrign. oops. felstavat.. jag försöker igen. morsning korsning!
hur är det med er alla happyfaces? är ni inte överlyckliga för att det är måndag och ny arbetsvecka igen eller?
här hemma sitter jag i morgonrock och dunkar musik till tusen. egentligen börjar jag jobba vid nio, så jag borde typ klä på mig och platta håret, men jag kom nyss på en lösning. jag klär inte på mig förrens halv, sen slänger jag upp håret i en toffs och bara plattar till toffsen lite. sen så går jag, då kommer jag till affären prick nio. f*n så smart jag är. helt sjukt alltså! :D
nu ska jag snart släppa ut hunden, hoppas ni får en grym dag!

btw.. utanför mitt fönster ligger frost, frost och frost. deprimerande.

duschen. igen

hoppar in i duschen. musklerna behöver verkligen de känns det som. sen slänger jag mig i sängen..
imorgon - jobb 09:00 - 16:00. segt, men rejält fint ändå liksom.
godnatt älskade vänner och läsare. ni är förjäkla fina!


jag hoppas på något mer

BLOGGEN
Hur många besökare har du haft som flest?
147
Vad skriver du om för något? mitt liv, sport, mode, foto och mycket mer
Är du nöjd över din blogg? jaodå
Vad vill du ändra? allt?
Vad gillar du mest med den? att den är så pass gammal
Hur många komentarer har du haft som högst? om du menar på en gång när jag loggat in, 32.
Har du fått nån kommentar om bloggen nån gång?
ja de är klart
Har du svårt att bestämma rubriker?
haha, jaaaaaaa!!
Hur många gånger är du inne om dagen? runt tre, fyra kanske?
Hur många inlägg dagligen? typ 3?
Är du beroende av statistiken? njaae.

BLOGGAR
Vilka bloggar brukar du titta in på?
ojoj. måååååååååååååånga.
Vem har finast header enligt dig? antingen Sandra Madestam eller Isabella Lindroos.
Vem har finast bilder? mathilda, sandra, anna och saga. men absolut finast - NEVNARIEN
En duktig fotograf? Nevnarien
Någon bloggare du känner? maassaaa
Snyggast design? många ju :$
Intressantaste inlägg? no ideaa!
Nån som skriver bra? gaaaaaah, svååårt!
Någon blogg du stör dig på? kissieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fina redigerade bilder? kissie såklart :o HAHAHAHAHAHAH!

PERSONLIGT

Du tror på kärlek vid första ögonkastet? vetinte. kanske
Varit störtkär?
ingen kommentar
På gång med någon nu? -

Ditt senaste sms var från? josefineälsklingjohansson
Det stog: puss världens finaste vän! :$ <33

Du spelar instrument? nä, tyvärr
vad för något? -
Hur länge? -
Du sjunger/rappar osv.. sjunger mkt :)
Du har kissie som en förebild till bloggen? ohja. 10 gånger om dagen..
Vilken bloggare vill du vara? Kenza

Gillar bäst vinter vår sommar eller höst? I spell it S O M M A R!!

Du sitter med benen ihopkrypta just nu efter alla frågor? näääh
Du bet dig i läppen? nääääääääääääääääääh :D

oväntat


ph_ bild från systers bröllop



mötte upp Helena runt kvart i elva, vidare till kyrkan för guddstjänst. efter det gick vi till församlingshemmet och fikade. där kröp det fram att vi skulle åka till Högsby och kolla på en vigsel. Det var riktigt riktigt vackert och det visade sig att jag kände igen brudparet Freddy Johansson och Sara Melzén.
stort grattis till er!

nu tänkte jag ta mig en bit daimtårta. sen springer jag ner till sporthallen för att kolla på innebandy med nathalie. fasiken så jag saknart. men tyvärr finns det inget lag där jag passar in känner jag. haha.
hoppas ni får en bra fortsatt dag, mer uppdatering kommer.

"in the morning great chicago, tralalalala"

har jag på hjärnan right now. inte så himla kul. för den är ju inte någon hit precis. haha.
om en liiiten liiiiten stund slänger jag mig i duschen, sen klär jag på mig och sen möter jag upp min Helena på the bike för att sedan ta oss vidare mot konfirmationen. där ska vi spendera 5 h från och med eleven a'clock.
kul? jadå, vissa stunder.

nu --- duuuusscheeeeeen!


sängen

ligger i sängen och bloggar från mobilen. jäklarns bra funktion de där. Jag har haft en TOPPENKVÄLL och det är därför jag inte bloggat. den har innehållt massa massa kramar, breakdancetävling (vi battlade och jag va med ;$) en jädra massa skratt, bra musik och världens finaste underbaraste vänner. jag finner bara ett enda ord. p e r f e k t! nu tänkte jag sova, vi har nämligen konfermation imorgon, 11 till 4 -.- godnatt

just nu - påväg mot pizzerian hejhej cool...

dsc00581 (MMS)

just nu - påväg mot pizzerian hejhej coolingar. som ni ser är jag just nu påväg till pizzerian med brudarna på the bild. rätt fint. vi kollade fotboll förut. rätt dålig fotboll. därför drog vi vidare till handbollsmatchen, och nu är vi påväg mot TreKronor. världens godaste pizzeria! hoppas ni har en bra dag. peace


jag förmedlar musiken via mina bilder (klicka på bilderna för bra musik)




pepp till tusen. lycklig som fan och trött som en apa. GODNATT!

dålig stil erika!

förlååååååt. jag måste ju skaffa mig en ny hjärna eller ngt. här satt jag och skrev att jag skulle uppdatera mer och så är det den sämsta uppdateringen på flera dagar? INTE acceptabelt!
men just ikväll satsar jag på mys med telefonen. just för tillfället är den min bästa vän, det som finns i den gör mig nämligen rättså lycklig. imorgon är det öppet hus i skolan och det är obligatoriskt. fyfäään. vi börjar vid nio, så det blir ju himla kul att inte få sova. men jaja, vi får hoppas att hela kvällen sen gottgör det eftersom jag planerar att ta en heldag i hultsfred med underbara vänner. G I L L A!
jag uppdaterar självklart genom mobilen imorgon. så många gånger jag orkar!
(nu överdrev jag nog.. det blir kanske tre till fyra uppdateringar imorn)
haha. nu tänkte jag vara så himla kul att jag tänkte spela spel på datorn. vilken tönt jag är alltså. HAHA!




ph_ Let's spell it R A N D O M

när mina vänner talar


ph_ Annie, MIN annie!



bruden på bilden sa till mig förut att jag bloggar för lite, jag kanske borde ändra på de?
kan liksom vara som så att de ligger en del i det hon säger nämligen.
Dagen har hur som helst varit awesoome.
Även fast min lärare kan vara lite smått annorlunda iblan. haha. trögfattadlärare.se! säger inte mer än så.
efter skolan tog jag med mig världens snyggaste och bästa brudar till Bambugården för mys, gott snack, käk och en jääävla massa räkchips. HAHAHHA! (ni fattar brudar?)
jag kan berätta om ni vill?

mathilda hade aldrig ätit sånna där chips (nivet såna där man får på kinarestauranger. vita?) och då när vi ätit upp våra två så frågade nathalie-knaas om vi kunde få nåååååågra fler. då fick vi en hel tallrik med typ 20 stycken på. haha. vi åt inte ens upp hälften, så när vi skulle gå så fick fröknarna för sig att dom skulle fråga om dom kunde få en liten påse eller något  att lägga ner dom sista chipsen i. då fick dom en påse i storlek ICA typ, proppad med chips i :o haha!
de va roligare än det låter. prooomise!
ah herregud vilka underbara brudar! stort tack maja, nathalie och mathilda. de va toppen!



innan hon la i färg

ph_särerika hos frisören Såhär såg jag ut i huvudet innan Pia(min frisör) la i själva färgen. det va något slags förberedelsepreparat eller något som skulle hjälpa håret. och jag kan ju berätta att jag har verkligen inte vant mig vid färgen! varje gång jag går förbi en spegel blir jag livrädd när jag ser att jag är brunhårig. det här liksom aldrig hänt innan. och nu känner jag att jag tjatar om mitt hår hela hela tiden. Dags att byta ämne? ;) hur som helst. nu tänker jag sova. Peace and love!

Brunett eller Blond?



känns som att de kommer ta ett tag att vänja sig, men sen tror jag att jag är redo att färga ännu mörkare. om ni inte tycker att det ser hemskt ut alltså? :$

DEN NYA ERIKA!



dåliga mobilbilder. men det här är den nya erika!
brunett alltså :D det är dock lite lite ljusare än vad det är på bilderna.
grymt nöjd cheeey!

vad säger vi om Robinson?


jaha. dags för robinson nu igen..
när jag var mindre tyckte jag verkligen om robinson, det var liksom grymt. men nu känns det som att även det programmet har ballat ur? eller?
idol är ju likadant. förut var jag ett troget fan, men nu orkar jag inte se på det. det känns bara för mycket liksom.
så nu frågar jag er. vad tycker NI om robinson? :)

kläderna som jag skulle lagt ut för tretusen år sen.


"transparenta" tights med leotryck




mysig, stickad tröja (snyggare på)






lite smått ihålig tröja. mycket mysig.




sjukt galet snygg hoodtröja. jag och två andra kompisar köpte likadana för att "skämta" lite med människor
i skolan. men nu är det verkligen inte kul längre eftersom en tjej härmade oss och köpte en likadan.
haha. så det kan bli hörrni :)




nördbrillor. från BIKBOK. (minns att elin frågade efter det, så BIKBOK alltså ;) )


där har ni allt tror jag. neuj förresten, jag köpte ett snyggt linne också, men glömde ta en bild på det så ni får se det någon annan dag? :$








just nu - hos frisören! nu jäklar. nu blir...

dsc00546 (MMS)

just nu - hos frisören! nu jäklar. nu blir jag brunette! jag har funderat i över ett år och nu kör jag. Jag har lite hjälp, men ändå ohyes känsla liksom. Jag uppdaterar när jag kommit hem med resultat! frid och kärlek.


just nu - hos frisören! nu jäklar. nu blir...

dsc00546 (MMS)

just nu - hos frisören! nu jäklar. nu blir jag brunette! jag har funderat i över ett år och nu kör jag. Jag har lite hjälp, men ändå ohyes känsla liksom. Jag uppdaterar när jag kommit hem med resultat! frid och kärlek.


tidiga bussen


ph_ världens goaste unge och en smått sliten jag ;)


toppendag! inte alls så mycket huvudvärk idag som innan. det kanske börjar vända?
jag tror inte ens jag nämnt att jag har haft hemsk huvudvärk i ungefär en vecka nu?
vi har i alla fall kommit på att det kan vara spänningshuvudärk eftersom jag spänner mig väldigt mycket när jag får ont och jag har haft lite problem med rygg och nacke ett tag. Vi får se vart det leder.

efter min tredje och sista lektion -idrott då jag och mina brudar, rebecca och nathalie sprang ifrån lite tidigare för att hinna med bussen (btw. nättan vi saknar dig!!) så var det riktigt skönt att bara komma hem, dra på lite musik och bara blunda. ojoj så skönt.
kvart över tre stationerar jag mig i Pias stol nere på Saxette. översättning: jag ska klippa mig.
fiiint. vi får se om jag färgar lite också. det lutar åt något mörkare. eller vad säger ni?

bilder från mitt knasiga adventure


jag längst till vänster. visst har jag snygga shorts? :$






amanda i snygga jeans (y)






Qamar i "mormors outfiten" som jag fint döpte den till! ;)


bilder från Michelle H (facebook)

SOFI FAHRMAN. du har räddat mitt liv!


ph_ framsidan på boken Elsas Mode.


i'm STUCK! jag lånade den här boken från min vän amanda och nu är jag helt fast! jag läser och läser varenda möjliga sekund. snart utläst. amazing bok, indeed! 
LÄS DEN!!


dagen har varit toppen. sjukt god mat på hemkunskapen, vi lyckades som vanligt. 
snackade lite med min vän victor.  ( som tyvärr är DIF tönt..) 
och hans två killkompisar, Josef och Andy. rätt kul sådära. på syslöjden spelade jag och nathalie fotboll med ett skumäpple näst intill hela lektionen och i slutet hittade vi en låda med massa jeans och grejer i. TRASIGT. 
då fick vi för oss att vi skulle slänga på oss lite roliga trasor och springa ett varv i skolan för att liva upp stämningen. och tro mig, de gjorde vi! 
ska försöka få tag nån bild på det sen.
frid ut sålänge! 



?


snygg eller inte?

en klickbar bild. bara tryck.


morning


ph_ erikaaa



hojhoj alla stekiga bananer. har ni haft en bra morgon?
själv sitter jag just nu i skolan, magen kurrar eftersom jag nästan inte hann käka och ögonen känns lika tunga som magnus samuelsson. inte bra alltså.
orkade faktiskt inte blogga igår, jag satt nämligen fastklistrad vid tvn och kollade på Sveriges Skönaste Familjer och Desperate Houswifves. fiiint.
runt 10 börjar jag packa ihop grejjorna och går vidare till lektion nummer 2, hemkunskap. (lägg märke till att vid tio börjar jag endast lektion tvåå!?)
iiinte helt okej med två/tretimmars lektioner faktiskt..
men som tur är har jag bara tre lektioner idag.
ÄÖ 2h, h hemkunskap och ca 2h syslöjd. helt okej ändå.. det blir troligtvis en liten mobilblogg lite senare, så håll utkik!
frid ut.

träning!


drar snart iväg på MAQ träning med ingn mindre än världens snyggaste mathilda ivarsson.
den bruden är riktigt fin. på redigt!
jag uppdaterar mer när jag kommer hem såklart. peeeeeeeace

kul cheey!


hahahhahahahaha. någon mer än jag och amanda som lagt märke till att jag har stavat mitt efternamn fel på headern eller? *skrattar*
kul chey jag är. haha!

töntigt?

fick just en kommentar som va lite kul. fast nä, den var rätt så töntig egentligen.
skitsamma. de var väl någon skitunge som tyckte han/hon va rolig eller något :)

jag tänkte hjälpa den här och många andra personer på vägen till en bättre blogg eller kanske t.o.m ett bättre liv.


för ett mindre patetiskt liv:







för ett roligare liv:


och snälla ni, lägg märke till att det här är bara MINA TIPS
inge propaganda eller så.

mobilblogg - on the bus on my way home rä...

mobilblogg - on the bus on my way home rättså goa skills jag har i engelska ju? haha. som det står i rubriken är jag påväg hem nu. efter en sjuk dag. tråkig, jobbig, seg och galen. och idag menar jag inte positivt galen utan negativt galen. jag berättar mer senare. när jag kommer hem drar jag ner till sundbergs och fixar allt med praon. sen får vi se om jag slänger i mig lite käk eller inte, men hur som helst så spenderas kvällen hos familjen karlsson. amanda ska fota mig, sen ska vi kela i photoshop och sist men inte minst skratta så som bara vi kan! grym brud de där. på redigt. nu tänkte jag fortsätta lyssna på radio och chilla loss. frid ut och allt sånt.


nytt


ph_ nytt i höstgarderoben



färger i all ära, men svart och vitt är alltid något att lita på! men såklart fick jag med mig lite colours hem också. som tur är! slänger upp en och en bilder imorgon, för nu satar jag stenhårt på sängen.
peeace



nu


ph_ jag - natta - ebba



söta tjejjjer de dära.
sitter och gluttar Ensam mamma söker på tredje kanalen. reklam nu så jag knåpar ihop ett litet inlägg under tiden. pappa satte just in en äppelkaka i ugnen. yuuuuum!
efter ensam mamma tänkte jag kika på Irene Huss - Guldkalven. låter bra va?
någon gång i nån reklam kommer bilder på det jag köpte i fredags. de låter ännu bättre va?
nu började det igen, hoppas ni får en toppenmysig söndagskväll!

link

Bilder från Rumia-Projektsdagarna!


hope

hoppas ni gillar nya designen! :)

åh, älskade musik!



phs_ kalmar - fik - stora chokladbollar - ebba&nathalie = MYS!




jag har verkligen inget att blogga om. men jag tänkte göra om bloggen.
jag vet att det händer titt som tätt, men jag är inte helt nöjd med den här designen..
sen har jag två andra bloggar att göra om. ett ord för det. OMG. trött redan nu. hahah ;)
jag tänkte ta mig en joggingtur senare. det kan verkligen behövas!!

mobilblogg - i'm so out of focus! /bild:...

dsc00550 (MMS)

mobilblogg - i'm so out of focus! /bild: mina converse i blått neonlight\ Jag känner att jag verkligen inte har kommit igång med bloggningen än. men det kommer, snart! sjukt bra kväll jag har haft! bäst som alltid! tack flickor och pojkar ;$ nu ska jag sova. ni anar inte hur trött jag är! godnatt


trött cheey

laddar upp bilder på facebook. länkar sen. det kommer såklart komma bilder här också. men kanske inte alla.
det är som sagt typ trehundratrettiotre bilder. eller något sånt.
som ni fattar på rubriken är jag ganska trött. ändå slängde jag mig i sängen och sov i ca 5 timmar till när jag kom hem. ikväll funderar jag på att åka till hultsfred och spendera kvällen på f-g med fina vänner. det skulle verkligen sitta riktigt fint just nu.

gårdagen i kalmar var underbar! tack till ebba och nathalie och även rebecca och linnette.
såklart ett feting stort tack till alla er andra också, för bussresan och hela veckan!




ph_ syns den? har lite problem med bloggen idag. hoppas ni ser den. :)


Mobilblogg - en tidig höstmorgon Iskallt u...

dsc00544 (MMS)

Mobilblogg - en tidig höstmorgon Iskallt ute, massa löv under fötterna, mörkt. det är höst helt enkelt. Om ni kikar på vad klockan är när jag skriver det här så vet ni att det är ganska tidigt. min polska vän ska nämligen åka tillbaka till polen idag. bussen till färjan går från hagadal om en halvtimme (5). Jag har nog inte gått upp såhär tidigt på 3 år. haha.. På bilden ser ni mig i mina nya brillor och den nya tröjan. Resten visar jag senare, eller imorgon. jag har nämligen över 300 bilder som ska kollas igenom och slängas in på facebook. lovely. när jag kommer hem ska jag sova ett par timmar. peace.


RSS 2.0