RENOVERING

som jag förhoppningsvis (?) har skrivit tidigare så håller jag just nu på att renovera rummet. där av den überdåliga uppdateringen. hur som haver så är tapetseringen klar, listerna sätts upp just i denna sekund och det enda som saknas är lite grejjer. med andra ord har jag det roligaste kvar!
nu sätter jag punkt, för jag har inte ett endaste dugg mer på hjärtat tyvärr.. hejsvejs!









(dock inga lister uppsatta på bilden)

LÄGG PÅ MINNET ATT STYRKA KAN BETYDA TVÅ HELT OLIKA SAKER

Hallå i stugan! hoppas allt är bra med var och en av er och att livet flyter på ungefär som ni vill. i förrgår åkte jag till Kolmården med mi familia. det blev en mycket lyckad dag! Sedan dess har jag spenderat dagarna till att inte minnas vad det är för dag och till att måla, slipa och spackla, för nu jäklar ska rummet göras om! Resultat får ni självklart se när det är klart. massa Bilder och lite annat smått och gott kommer upp inom kort. dags att kila, puss!

26 JULI

Hej på er! I förrgår kom jag hem och laddade direkt om batterierna för ungefär som på bilden såg jag ut igår då jag tog med mig ett par vänner och myste ner mig med ett gäng andra ungdomar @ibbes. Det kanske inte va den mest spännande kvällen i mitt liv, men kul va det i alla fall! Och tjena hallå vilka fina vänner jag har! Nu laddar jag om batterierna igen för imorgon är det mer äventyr på G! ajöss

I'M STILL WAITING FOR THE REAL LIFE TO BEGIN

Fy så jag saknar alla där hemma! Speciellt vovvsingen. Fast jag ska inte klaga, Helsingborg är otroligt vackert! Jag skulle kunna spendera en hel vecka till att endast göra det jag gjort idag, nämligen hoppa på färjan till Danmark och strosa omkring där, glida omkring på Helsingborgs innerstadsgator, fika, helt spontant gå in och köpa biljetter till en bio och gosa ner sig där. Helt underbart! Hade dock inte klagat på att stå på guldfågeln arena och gapa mig hes med mina fina vänner till ljudet av Håkan och the ark ikväll också, Men man kan inte få allt här i livet! Nu avslutar jag de här härliga inlägget med att överst ser ni dagens! pussheeej

23 JULI

hejsan hoppsan på er alla. För tillfället ligger jag parkerad i sängen på hotellet. handbromsen är i för ujj så trött jag är! För ungefär en timme sedan satt jag på mcDonald's och knaprade på en ceasarsallad. MUMS! Övriga dagen har jag spenderat bland annat på vallarnas friluftsteater där vi kollade på Stefan och Krister revyn Pang på pensionatet. Det var den roligaste på åtminstonde 4 år! Nu ska jag mysa ner mig under täcket och sova ett par timmar för imorgon glider jag vidare längst kusten och hoppas på bra väder! Dagens på bild förresten...

sitter i bilen och myser med en kudde, fil...

100media_imag158 (MMS)

sitter i bilen och myser med en kudde, filt och paddisen. mycket mer än så gör jag inte tyvärr. det blir lite knapert med uppdatering här under tiden jag är borta. Men nått inlägg ska jag väl kunna dra ihop! ha en bra dag, puss!


20 JULI

Hej på er! Hoppas allt är bra och att livet flyter på för var och en av er! Under dagen har jag varit upptagen med både det ena och det andra eftersom jag lämnar mörlunda city imorgon för ett par dagars adventure.. i mina öron låter det alldeles kalasigt! Eftersom klockan visar 06:00 imorgon borde jag antagligen sova. Så det är precis vad jag tänker göra! Sov så gott så hörs vi imorgon!

PADDIS

Så här ligger jag nu i sängen med min nya teknikvän som jag bestämt mig för att döpa till Paddisen! (ja, jag menar att jag dumt nog gick och köpte mig en ipad..) jag känner mig överlycklig! Kärlek och respekt till de människor som uppfann den här underbara prylen! Jag har varit lite tvivlande under kvällen då jag inte riktigt fått internet att funka, men när jag väl fick igång det så känns det som att det var ett rätt bra köp ändå! Nu är det bara lite smågrejer till som ska lösas och sen är allt frid och fröjd! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag tar mig för, men det löser sig nog det också ska ni se.. Pussar och kramar till er allihopa!

17 JULI

hej igen! jag har fortfarande inte allt för mycket på hjärtat. men eftersom det är en blogg om mitt liv så kan jag ju dela med mig av det lilla som har hunnit hända! jag har varit och badat med syster och hund, men det visste ni ju allaredan..
sen fick jag ett stoort, stooooort sug efter en iPad och satte mig och letade igenom varenda sida jag kunde hitta. nästan. haha.. och hittade tillslut en jag ville ha. förhoppningsvis blir det ett köp nu ikväll eller imorgon. GLAD TJEEEJ! punktar now!    .





love till livet om den blir min!

VINTAGE STYLE

ni skulle bara veta hur otroligt sugen jag är på att införskaffa en provdocka! helst i vintagestil. skulle passa perfekt i mitt rum när jag fixat iordning det..
hur som haver. om en liten stund har jag planer på att ta med mig syster och vovve till sjön, så jag sätter punkt ungefär. här.








ph_ LISEN!

16 JULI

sitter och myser här framför datorn i min stickade tröja med huvudvärk och till tonerna av Ulrik Munther. dagen har jag spenderat delvis i vimmerby, gnagardalen där jag kikade på folkracet. jag sänder lite kärlek till den sporten faktiskt! jag har även spenderat 95 minuter i soffan med ögonen fastspikade mot bronsVM-matchen mellan Sverige-Frankrike. hej och hå vilken match! otroligt spännande! som tur var så slutade det 2-1 till kära sverige tack vare Lotta Schelin och Marie Hammarström. självklart hade det inte gått utan de andra tjejerna, men dessa två hade turen att få näta varsin boll!
säger inte mycket mer utan avslutar med att syster är påväg hem, hon stannar ett bra tag och jag satsar på att mysa massa med henne innan hon lämnar mig igen.. puss och hej!






ph_ min saknade älskade lilla bästis!

DAG/GÅRDAGENS


dagens





gåååårdagens

NEW IN

från vimmerbyturen med nättan!

nya favvisbagen




hahahhaah. söt bild. ny puderrosa blus och ett par nya jeans med hög midja




men hej och hå, vilken snygg bild!!! ny oversize också ju..
köpte även två lack, ett gult och ett blått tror jag. sen en jeansväst och ett ögonfransserum. säkert var det något mer. som jag bara glömt bort.

15 JULI

tjena vilken otroligt härlig blogg det här är då! uppdatering en gång i veckan - check!
eller kanske inte riktigt. men nästan.. haha.
jag får väl ta och berätta vad jag gjort dessa två dagar utan er!
i onsdags så fick jag besök av min vän Nathalie och även två av mina fotbollsgalna grabbvänner. först kikade vi på allsång på skansen, tror jag..? och sedan kikade vi på vm-matchen mellan frankrike-usa. seger för usa.
sedan slängde vi oss i poolen och busade runt rejält. det är väl ett under att poolen fortfarande är hel! haha!
efter det spenderade vi resten av kvällen till att kolla vm-matchen mellan sverige-japan. förlust för sverige..
Igår gjorde jag bannemej inte rackarns många knop. jag hängde med far upp till hultsfred och kikade på alla festivalare. såg dock inte så många av dom, men jaja, jag handlade, och resten av dagen spenderade jag nog i soffan med rejäl huvudvärk och ramlösa som vän, om jag inte minns helt fel..
nu- fixa mig för dagen
sen- uppdatera med dagens




12 JULI - VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG MEN MED BILDER SOM KAN GE ER ETT GOTT SKRATT

hej på er! hoppas allt är bra med er och att ni har vädergudarna på er sida såhär om dagarna!
jag har i vilket fall som helst haft två toppenbra dagar! igår åkte jag ju som sagt iväg tidigt tidigt till vimmerby med min underbara vän Nättan. nån timme direkt när vi kom dit spenderades till att springa runt i hela vimmerby och leta frisörer som hade tid för en klippning åt nättan någon gång under dagen. ett par centimeter kortare blev hon efter mycket om och men!
sedan gick vi i all ro in till affärerna och kollade noga igenom allt som fanns. känslan av att inte ha en enda tid att passa, känslan av att inte ha en aning eller bry sig om när nästa buss går kan ju vara något av det skönaste som finns!
jag fyndade lite grejer. slänger upp det senare.
på kvällen kom Nathalie också, promenad till preem och vidare till willys, en halv skräckis som mest var obehaglig och konstig, massa skratt, massa mys och en allmänt härlig kväll är några ord som berättar lite. somnade bredvid nättan och vaknade bredvid henne. låg kvar under våra täcken och bara pratade ett par timmar. kändes rätt jättebrabra!
frukost, prommis med Poppino (hunden) och lite film. sen drog vi till stationen och jag hoppade på nästkommande buss med destination mörlunda. JAG ÄLSKAR SOMMARLOV!
skiter i att skriva mer nu och satsar på att bombadera er med ren grupp roliga, snygga och jävligt fula bilder!









i love you bebisar

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD MIN SKATT

jag glömde ju att lägga upp bild på min vackra systerdotter Nova som föddes natten till igår vid 23.06. Hon vägde 3280 gram och är 50 centimeter lång. detta gör mig till moster för femte gången. jag börjar känna mig gammal nu! haha!



du har redan stulit en bit av mitt hjärta lilla vän, och den ska du få behålla
för evigt


HELF MIR FLIEGEN

godmorgon! ruskigt tidigt är det nu känner jag, men vad gör man inte för att få spendera lite kvalitetstid med en vän? idag ska jag hänga omkring i vimmery med härliga Nättan. jag tar dagen som den kommer och ser hur det känns! jag ska inte planera någonting!
men nu måste jag sätta fart att få nån ordning på mitt liv innan jag drar. kläder och sånt kan ju vara bra. eller..?
;)




ph1_ osminkad, nyvaken erika. vet att nån har frågat efter det nån gång.
ph2_ nättan!


10 JULI

oh hej vad dagarna går! livet känns ganska lätt helt enkelt.
just nu sitter jag och njuter av att jag har haft två toppenbra dagar! igår spenderade jag mesta delen av dagen i poolen och i solstolen och försökte byta nyans på huden. det gick inte allt för bra.. jag blir helt enkelt inte brun. men jaja, skönt är det ju i vilket fall som helst! på eftermiddagen fick jag för mig att börja olja staketet här hemma, så det är en liten syssla jag har när jag är görolös här hemma på eftermiddagarna.
på kvällningen satte jag mig och kollade på film och myste ner mig under en filt, men till slut blev jag så rastlös att jag satte mig på cyklen och trampade iväg nån kilometer söderut och hamnade hos en vän till familjen här i samhället där det var ett härligt gäng människor! dom spelade gitarr och vi sjöng tillsammans allihopa, levande ljus och allmänt go stämning. härlig kväll!
idag vaknade jag upp och kände mig allmänt glad. såna mornar är bara för bra!
käkade frukost, myste en stund på altanen och sedan gick jag ut och målade lite igen.
efter nån timme bestämde jag mig för att springa upp till hembygdsparken här i mörlunda där det var musikcafé eftersom grabbarna från igår skulle underhålla med musik. otroligt begåvade killar. verkligen!
nu de senaste timmarna har jag hänt omkring här på trädgården, läst nya veckorevyn, målat och badat lite. mycket skönt!



slänger in en låt som sjungs av grabbarna från igårkväll. de kallar sig AdamAlexander. (om ni inte förstog det. ha-ha)

JESSICA


vi började vår dag med promenad, vi hade ingen slutdestination men vi hamnade på kinan. goottt! tog trerätters. låg gott i magen ett par timmar!
sedan spenderade vi en liten stund hemma hos jessi där vi mixtrade med hennes blogg och fixade i ordning henne inför vårt lilla photoshoot.
sedan tog vi oss bort till platsen jag bestämt att vi skulle fota på. resultat får ni se häär...













och sista bilden på fotografen för dagen, (jag). sliten och dan..
samtliga bilder är tagna av mig och vi befinner oss på en gammal järnväg som inte används längre och ligger ungefär 30-40 meter ifrån den riktiga järnvägen!




du är vacker min vän!

NO TIME TO LET GO

jag har egentligen ingen större blogglust idag. solen lyser utanför fönstret, mitt rum ska snaart göras om och om nån timme eller så åker jag till hultsfred och fotograferar Jessica. tjohoo, livet flyter på nu!
jag har också planer på att passa på att springa in till min höggravida syster som gått fleraflera dagar över tiden, spännande!
i vilket fall som helst så är jag rätt säker på att det blir en liten tjejja som ska heta Nova! behöver jag ens skriva att jag längtar en aaning tills hon kommer ut till stora världen?


HÅR, HÅR, ÄLSKADE HÅR..

nått måste jag göra åt den här förbaskade kaluffsen. typ. NU!
jag har staarka funderingar på att färga lite till en ljusare nyans brunt och sen slänga i lite blonda slingor. och toppa såklart. men de vetisjutton om jag vågar mig på. för tänk så blir det riktigt himla fult?
det vore ju inte alls kul!
men samtidigt så går det ju färga om, om jag blir riktigt missnöjd alltså..
och sen har jag inte en aning om vem jag ska gå till... men det löser sig nog. jag får prova nån random, hähä!
Har nån av er nån idé om vad jag skulle kunna passa i?








här var jag nästan svart :o





BRIGHTER THAN THE SUN

idag har vår kära sol kikat fram igen. verkligen hur härligt som helst enligt mig!
lite moln här och där bara..
ytterligare en dag har passerat utan att jag gjort något meningsfullt, imorse när jag vaknat gick jag ner och placerade rumpan i en stol ute på altanen under en filt. efter nån timme där så käkade jag frukost, slängde på mig lite kläder och tog det allmänt lugnt. när pappa åkt till jobbet tog jag mig en lång sväng på farmors gamla bike. härligt är bara förnamnet! finns det något bättre än att fylla lungorna med doften av sommar? ren sommarlukt helt enkelt? enligt mig är svaret helt enkelt, NEJ!
bilderna under är tagna idag med mobilen.







morronmys på altanen!






cykliiiing!




PANIC IN ERIKAS BRAIN

jag är galet sugen på att beställa hem lite kläder från nelly. men förra gångens totala fiasko gjorde mig en smula osäker.. men jag får fundera ett slag..
Jag är väldigt sugen på jordgubbar också. färska. men då måste jag cykla ut till aby och sen stå där ute alldeles själv och plocka. och det är jag inte säker på om jag vill. jag får nog snällt vänta på att Nea har tid att hänka. men det hade varit bra gott hörrni...
nu tar jag mig nog en promenix med vovven eller något sådant eftersom jag inte har ett endaste dugg annat för mig.. puss och kram!






6 JULI - EN DAG SOM DEN HÄR

ja hörrni. vad ska man göra en dag som den här? moln så långt ögat kan nå. o jag som ville ligga i solen och mysa hela dagen.. men så kan det gå!
något måste göras idag i alla fall. städa kanske? det är ju inte så kul kanske, men det måste väl göras det också antar jag. haha.

jag tror att kommande vecka kommer bli super, jag har både det ena och det andra planerat. meen, nu ska jag placera mig i soffan och kolla på australias next top model. kan ju vara intressant!







ph_ Arvid på BB för ungefär 2 år sen, gulle!
och vilken dag som helst blir jag moster för femte gången, väntans tider är bra spännande hörrni!




REDAN 4 JULI?

hej och hå vad tiden går. klockan tickar för fullt om dagarna och veckorna passerar fort. jag avslutade precis ett litet styrkepass här hemma och nu är jag förbaskat sugen på att springa en sväng. men det regnar. så nu måste jag bestämma mig för om jag ska skippa springturen, eller om jag ska trotsa regnet.. jag tror på det sistnämnda.. sedan har jag lite att göra.. en blogg som ska designas, tvätt som ska vikas, ett kök att städa och efter det ska det duschas och lite allmänt shit. får jag tid över ska jag se jag lyckas få ihop nån video där jag sjunger. några har frågat så jag får väl se vad jag kan göra åt saken.. 

den här veckan har jag i alla fall insett ett par saker.. 
-Rockabilly kan ju vara nått av det häftigaste som finns, i och för sig.. det har jag alltid tyckt, men i helgen bestämde jag mig för att det är verkligen sjukt härligt! 
-Min scenrädsla är bara fjantig, jag måste lita mer på min röstförmåga!
-Jag måste försöka hålla lite ordning på mitt rum från och med nu.. 
-Folk borde njuta mer av livet än vad dom faktiskt gör. det är ideal hit och ideal dit, SCREW IT! jag trivs bäst om jag får vara som jag själv vill! :)







ph1_ RockabillyPinup
ph2_ Ensam Mamma Söker - Rockabilly tjejen Emma

DU ÄR EN TON I MIN SYMFONI

igår repeterade jag inför idag med att sjunga nere på Lundagården, det gick alldeles kalas och nerverna höll sig på sin sida av kroppen, händerna. för där kan dom få vara hur mycket dom vill så länge dom inte rör knäna eller rösten..
jag dressade inte upp mig något speciellt utan slängde på mig mina svarta heels för att piffa upp en ganska ful outfit lite. idag hade jag på mig det här och jag lyckades även idag genomföra mina tre låtar. gillar läget just nu!





sista bilden är kaos. men jag bjussar på den för att ni ska få se hur jag hade håret. gulligt va?
nu- hellcats!

en bild från idag. det är vad jag bjude...

100media_imag142 (MMS)

en bild från idag. det är vad jag bjuder på för dagen. hehe. puss och godnatt! *vet att jag skrev två, men nått blev fel, så endast en av bilderna kom med. jag har ändrat på det nu iallafall!


1 JULI 2011



ph_ dagens

RSS 2.0