för att komma dit man vill måste man offra

hajjhajj sa en haj till en annan haj. haaaa-haaaa. dog en sekund eller kanske två när min kära vän elin sa det i skolan idag. oj oj, mycket slinker ur den flickans mun, det må jag säga!

hur som helst så kom jag för en stund sen hem från träningen. myyyyycket härlig träning.
även att jag kan erkänna att jag inte tar just den träningen på största allvar så mixar jag ändå det praktiska med skratt och bus. och kan det verkligen bli bättre om man har finfina julia bredvid sig eller? tror inte det faktiskt.
hur kul som helst!
nyss var jag ute i snön och lekte med min gamla hund. busig som hon är låg jag mestadels på backen, eller rättare sagt netryckt under snön med henne hoppandes och skuttandes omkring mig. blött!
nu blir det desperate houswifves och plugg, mys.



2010-11-30 sista dagen i november

god eftermiddag. hoppas ni haft en bra dag!
min dag har varit ganska upp och ned vänd faktiskt.. stressigt på morgonen, trodde jag va sen till första lektionen, men jag hade stressat i onödan. sen blev jag en aaning sen till matten då vi haft simning på idrotten och endast en kvart att fixa oss iordning, dusha, klä på oss och springa tillbaka till skolan.
därför bestämde sig vår mattelärare för att släppa oss vid 20 över istället för kvart över. rusade ner till bussen med en gaalet tung bag och missade bussen då den åkte iväg fem minuter för tidigt. amatörbusschaufför. (hahah det rimmade. eller? :$) ringde pappsen så han fick komma och hämta mig.
medans jag väntade tog jag mig en tur ner till FG. på vägen lyckades jag bli mulad. tre gånger.. kuuuul. 

nu är jag iallafall hemma. ska alldeles strax packa väskan med lite träningskläder och ge mig iväg på ett välbehövligt träningspass! 







ph_ två härliga bilder (lär nog få skit för den sista. HA-HA. förlåt älskling, men du va såå söt :*)

det här har jag i min pastasallad




såklart kan man använda vilka makaroner som helst, jag tog det som fanns hemma






(jag använder picknickbog, hittade ingen bild på det bara)




phs_ google

2010-11-29

nu är böckerna tillbaka i mörlunda efter deras livs åktur. längre än så kommer dom aldrig mer få åka. hoppas jag. haha.
jag har hunnit med att fixa lite mat också, det fick bli pastasallad idag, mums! som att kompensera för den äckliga maten som var i skolan. det var nämligen inte Nasi Goreng, utan det var kassler och champinjonsås (uäk!)
men förhoppningsvis så kommer det vara Nasi på onsdag istället.
men nu ska jag duka fram och äta. hejsvejs




ph_ pastasallad by google




klantighetsfaktor 10?

just nu känner jag att livet kunde flyta på liiiiiite bättre. jag klantade mig verkligen för en stund sen!!
satt på bussen, myste med helena. sen när jag skulle gå av så hade jag glömt bort att jag lagt mina böcker i ett fack på sätet framför. när jag sen upptäckte att jag inte höll i några böcker (då var jag nästan hemma) s¨å skrek jag höögt och tydligt "HELEEENAAAA, MINA BÖCKER ÄR KVAR PÅ BUSSEEEN!!??!?"
och helena började skratta.. :(
haha, ganska kul faktiskt!
nu ska jag snart springa ner till busshållsplatsen och fråga om de är okej att jag går på bussen och hämtar böckerna. hahhaha. så knasigt det kan bli hörrni!



ph_ when youre brain's flying high up in the skies you easy forget the things who doesn't matter.

school's entertaining

hej på er. haft en bra morgon? själv har jag haft en heelt okej morgon. men erkänn att det är rätt så jättejobbigt att gå upp en måndagsmorgon? jag är verkligen ingen morgonmänniska så just nu sitter jag med lite headache och är på depphumör. vädret förstör min dag.. 
är det mycket snö hos dig? 
nu ska jag iallafall göra lite korrigeringar på min bokrescension och sen jobba vidare på min muntliga redovisning om Kommuner och Landsting.

efter det är det dags för lunch, Nasi Goreng. MUUUUUUUUUUUUMS!! erika hjärta Nasi Goreng! ha en bra fortsatt dag så uppdaterar jag mer när jag kommer hem. chiao





ph_ erika, ur arkivet

 


a sad beginning with an happy ending

godkväll.
halva dagen har jag sprungit runt och städat, satt upp tomtar och bara myst till julmusikens toner. runt tre-tiden slängde jag mig i bilen och tog mig ut till Tveta Kyrka, där sjöng jag bl.a ett litet solo. gick sådär.
nu har jag suttit och kollat på finalen av ensam mamma söker och gossip girl i sällskap av lite cheesecake och vaniljvisp. muums!
nu slänger jag mig i sängen för imorgon är det skoldags igen!
nattinatti



ph_ vinter 2009 (kommer snart nya. promise!)

2010-11-28 - första advent

godmorgon! sovit gott?
själv har jag sovit toppenbra. om en liten liten stund tänkte jag bege mig ut till the kitchen för att käka en rejääääl frulle. jag är nämligen hungrig som sjutton!
utanför fönstret snöar det. mer och mer. känns som att vi kommer bli insnöade snart..
haha. nej det är inte riktigt såå illa än. men vi har nog cirkus gurkus 2 dm snö. och mer är påväg.
hua!

men hörrni. ha en bra morgon, frukost up next!




ph_ vinter 2009

livet förändras?

det här skulle bli ett jättefint långt inlägg. men allt gick åt skogen. jag har bara tre ord för detta..

morr morr morr.




livet är som snön, oregelbunden

hejhej. två timmar spenderades i älskade studion idag. very fint faktiskt. börjar få lite ordning på saker och ting nu känns det som.. men kommande veckor som är kvar fram tills lucia måste jag öva lucialåtar.

hur som helst så är typ det min enda anledning till varför jag inte uppdaterat, attans bra ursäkt tycker jag!
nu tänkte jag gluffsa i mig lite blåbärspaj, kyss och hej.

"jag siktar mot toppen så långt jag kan nå"

dagen har varit mysig. alltså inte skoldagen, men här hemma. jag har ägnat cirka fyra timmar åt mina underbara tomtar! och så räknade jag hur många tomtar jag har i köket. sätt er ner och ta ett djupt andetag.
slutsumman blev.. SJUTTIOÅTTA tomtar. i bara köket! mysigt.se!
jag har även fått upp ljusstakarna. fint!
och utöver allt julepyntande har jag skrivit klart min bokrescension på omkring 1900 ord. tänkte bara dela med mig av lite såndär allmänt tråkig fakta nivet. ha-ha.
nu tänkte jag i alla fall avsluta med lite bilder, för nu slänger jag mig i sängen. bums!









phs_ nästan alla tomtarna i köket det är väl runt tio till på första bilden nu skulle jag tro.
sista tre bilderna är allmänt random från idag. alldeles färska vinter/julbilder.



nattinatti

telly

tv och julfix känns helrätt just nu. uppdaterar mer ikväll. promiise!



ph_ höst

vikarie/tråkigdag/trött/kortdag

ja, rubriken säger väl en hel del tycker jag, men jag kluddrar ner ett par ord ändå.
vi sitter i en äösal och har vikarie. en tjatig och konstig sådan. jag försöker skriva klart min bokrescension, hjärnan står still (vilket den gjort hela dagen) och jag har tidspress på mig. skitans...
om nån timme har jag lunch och sen idrott med E. efter det slutar jag. mycke fint faktiskt.

jag uppdaterar mer när jag kommer hem. dags att återuppta fokusen och försöka få igång hjärnan nu. häeiyj.

-

glömmer bloggen ikväll.
igen.
förlåt.
godnatt.

hurry hurry

skoldagen - seg, dryg och allmänt tråkig. och ja, jag har ju inte gjort nått mer ännu. så aah. ha-ha.
om ett par minuter klampar alma palma in genom dörren. vi tänkte göra ett försök att trotsa snö, mörker och kyla för att ta oss ett par kilometer åt ett annat håll. nämligen luciaövning i kyrkan och sen vidare till gården en liten stund. fett mysigt såhär i vintermörkret faktiskt. men ha det så bra så länge. jag får ursäkta den dåliga uppdaterngen. men just nu är det ganska mycket med skolan och fritiden. det lugnar sig nog snart och då ökar uppdateringen. håll ut!

tjillevipp






let it take time

NU är jag så gott som klar med vardagsrummet. det behövs en duk, en gardin och en extra damsugning.
utanför mitt fönster skulle man kunna tro att det är snöstorm. det är minusgrader, det blåser som sjutton och snön yr värre än en galen höna. förhoppningsvis lugnar det ner sig snart.
min kväll spenderas framför tvn, massa mys med varm oboy, juleskum och vindruvor. jäkligt fint faktiskt! man får ju passa på när man är ledig.

imorgon är det skoldags igen. dagen börjar med 3.5 h skapande skola (med andra ord, slöa, skratta åt andra. slöa) och slutar med syslöjd. kul dag!









phs_ jul i erikas vardagsrum 2010



jul, ge mig jul

hokus pokus, julen i fokus


2010-11-23

imorgon är det endast en månad kvar tills julafton. den finaste högtiden av alla. mysigast också!
just nu har jag precis satt ihop en jullista med musik som spelas, jag julstädar och snart börjar jag sätta upp alla mina tomtar. det är några stycken om man säger så! det kommer nog lite bilder ikväll.
men nu måste jag fortsätta! chiao




phs_ jul 09

-

you were so amazing, you shone like the stars! don't forget that I love you and i hope you are waiting for me at the gate of heaven.

tårar rinner från min kind. men jag försöker tänka positivt, så jag tänker att du bara gått i förväg, att vi kommer träffas igen. jag bara önskar att jag fått chansen att säga hejdå, att få säga hur mycket jag älskar dig.




love

bilder. bara somriga bilder





en erikaoutfit. lite mysigt sådär.





det här har suttit på min kropp under dagen. eftersom det bara var skridskoåkning och konstutställning som gällde. det är så man går klädd här på landet fast ändå inte landet! ha-ha.

ibland undrar jag varför jag ens bryr mig

hejhej hallåhallå. idag har jag varit i stora Virserum och hängt lite. ha-ha. nej men jag tog mig en tripp dit med min klass. först konstutställning i 1 och en halv h. tog ca trettio minuter att kolla igenom, resterande timme låg jag och några andra flickor i filmrummet där det inte va någon film och lyssnade på musik. kul liv!
sen gick vi vidare till hockeyhallen där vi snörade på oss skrillor och sladdade omkring några timmar. det blev hockey och lite sånt. ganska mysigt faktiskt.. men jag saknade varm oboy!! det hade suttit fint!
om en stund kommer dagens outfit. chillevipp




ph_ en blond somrig erika.




new

ny kategori. startar från och med. NU!

dagens o-f




sliten, osminkad tjej som helst hade legat och sovit vid den tidpunkt då bilderna togs. därav första bilden. knas.se. men det här är iallafall det jag sprungit runt i idag. enkelt, skönt och. ja. skönt!

nu sitter jag och kikar på underbara Gossip Girl, lika bra varje gång. sen blir det ensam mamma söker. how nice?
lovely!  


somethings gotta give

nån som vet vart jag fick rubriken ifrån? jag känner igen den sååå väl, men jag kan inte komma på vartifrån jag har fått den.. hm.. anyway. runt tio/kvart över fyra kom jag hem från konfirmandläsningen som har hållit på sen elva i förmiddags. 5 h för er som inte orkar räkna. nu lagar jag mat samtidigt som jag försöker knåpa ihop det här gulliga, ganska tråkiga inlägget. Det får bli kokt potatis och citronmarinerad torskfilé i gräddsky och lite sallad på det. mums!
nehe, nu måste jag gå och vända på fisken. mer uppdatering kommer! so long


ph_ konfirmander


en lista

Blond eller Brunette
Blåa
ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Lip-stick
eller Lip-gloss
Rock eller Rap
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor
eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster eller Broder
Svart eller Vitt
Långt hår
eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Tall eller gran
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Sverige eller Norge
Höst eller vår
Jeans eller leggings
Jul eller påsk
Tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes benz eller BMW
Nyår eller Midsommar
Hetro
eller bi
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor
Guns n' roses eller Iron Maiden
Chokladboll eller Wienerbröd
Sommar
eller vinter
skola eller jobb
Lockigt eller rakt hår


lånad från Maja Lönneheds fina blogg!

victor "kungen" carlson



aha. de här är då victor, en av mina bästa vänner. han är sötast i skolan och bäst i världen!
och han tyckte att jag skulle skriva det här :$
frid ut och allt de där.

bloggtorkan lyser med sin klarhet

rubriken säger väl en hel del. eller? hur som helst så har jag nu käkat kebabrulle för första gången i mitt liv. eeh. det va en upplevelse!! den gick typ sönder på mitten o.s.v. ha-ha. jag har också hunnit med att mysa lite med arvid, spana in vårt nya bredband/boxer och packat systers bil full med hennes julgrejjor. nästa vecka är det min tur att plocka fram alla mina över 200 tomtar. åhåhåh såå mysigt!
något som inte är så mysigt är julstädningen innan. men det är något som måste göras. ordentligt!
nu säger jag hejj och guddbajj.



Johanna Persson by me bjuder på bild!


if you're to school for cool

tänkte bara kladda ner några ord och sen slänga in massa bilder. klockan är tre och det har redan börjat mörkna. livet är bra ljust hörrni! ha-ha. det va nästan kul!

behöver jag ens nämna att musiken är på eller? tror knappast det! hur som helst så sitter jag här och fryser en aning. borde kanske slänga på mig nån tjockare tröja.. men nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag låter mina bilder prata för sig själva!











2010-11-20 | 12:13

hejsan. uppdateringen här på bloggen är ju verkligen toppen. I know! som tur är har jag en bra ursäkt.
gårdagen spenderades även del i hultsfred. först lite i studion, sen lite i danslokalen och sen mys i soffan med min otroligt härliga och bra vän M. det var verkligen jätteskönt att bara prata ut! efter nån timme där så fick jag för mig att jag skulle gå till fiket igen. men så blev de inte utan jag tog mig istället en tur till systerysters lägenhet och hängde lite där idag igen. mycke fint! efter det hoppade jag på tio bussen hem med helenus. världens bästa brud! 
kvällen får typ 7 tummar upp av 10. 

i morse drog jag iväg på lite fotbollsträning. jobbigt men riktigt kul. igentligen skulle jag just nu sitta i en bil påväg till högsby för att besöka min andra syster på hennes skola. öppet hus. men ändrade planer, just nu sitter tredje syster i bilen påväg hit från Tranås med svågern och systersonen, så istället stannar jag hemma och bjuder dom på mat och lite sånt. mys! nu ska jag klä på mig lite vettiagare kläder, kom nyss utfrån duschen nämligen. hä-hä. kyss oh goodbajj.




ph_ systersonen Arvid. puss pluttis

xplenation

hej på er! jag har inte haft möjlighet att blogga under dagen då jag inte haft tillgång eller tid till dator. direkt efter att jag slutat tog jag med mig min vän A ner till studion och sjöng lite och bara njöt av tystnaden i det härliga rummet! sen tog vi oss vidare till danslokalen och försökte sätta ihop någon slags koreografi till vår idrottsuppgift. svåååårt!
efter inga framsteg alls bestämde vi oss för att ta en promenad i härliga hultsfred (kan inte riktigt bestämma mig om jag menar allvar eller inte) och hamnade till slut på ett fik. där satte vi oss med varsin kopp varm choklad och bara kollade på folket som gick förbi. njöt av sällskapet. det är en konst att sitta alldeles tyst en längre stund och ändå njuta. kan man göra det med en människa så är man trygg med personen. (och antagligen känner jag mig trygg med henne eftersom vi gått i samma klass i fyra år och varit bästa vänner) ha-ha.
hur som helst så satt vi där i nån timme. huur mysigt som helst!
efter det drog vi vidare till min kära systers lägenhet där vi åt godis, skar lök och bara hängde. sen tog vi oss vidare till hagadal som var As slutstation. jag gick själv därifrån till min busshållsstation där jag hoppade på bussen och tog mig hem till mitt place. käkade lite food och hamnade här. nu tänkte jag kluddra ner några ord till och sen kolla vad televisionsapparaten bjuder på tonight. pusshej leverpastejj!




ph_ jag och nyaste hårfärgen. vad tycks?

en lång lista

1 - Hur länge har du bloggat? jag har haft den här bloggen sen Juni 2009, innan dess bloggade jag på en annan domän nått år.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
man hade ju hört om Kissie, Paow, Kenza och dom där tjejerna, men annars var jag faktiskt inte alls insatt i bloggar. det var min kompis som tyckte jag skulle starta en blogg.


3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? minns inte riktigt. Stina-Lee kanske?


4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
det känns som att jag har mognat och förändrats en hel del. men det är kul att gå tillbaka i arkivet! 


5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
förut va jag helt inne i bloggvärlden och följde otroligt många bloggar, Kenza, Kissie, Paulina, o.s.v, men nu har jag över 600 inlägg att läsa på bloglöööövin.


6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
90% är ju dagboksbloggar. resten är väl typ fotobloggar tror jag.



7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kenza



8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Stina-lee


9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
det tycker dom förhoppningsvis om. det kan ju vara lite kul att få veta allt som händer i mitt mycket intressanta liv (känn ironin i det sista)



10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
jag har fått den reaktionen från en del iallafall. jag har fått några kommentarer som t.ex. "din blogg känns så äkta" "det känns som att jag har känt dig hela livet, ändå läser jag bara din blogg" o.s.v. jag hoppas iallafall att alla tycker det!  


11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det är ju en väldigt komplicerad fråga. och väldigt varierande från person till person. jag väljer nog oftast att tänka lite extra på vad jag skriver och så.. vissa saker kan man ju bara inte skriva ut, andra kanske man kan berätta lite om.
 


12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
saker som händer i familjen eller mellan mig och mina vänner och så. det känns som en lite låg mognadsnivå när man läser en blogg där man till exempel skrivit skit om en vän eller så för att man bråkar. det är inte helt okej.. man kan kanske visa att just nu är jag förbannad på en person. men man måste ju tänka lite på att det faktiskt finns gränser.. jag tycker helt enkelt att ni inte har att göra med vissa saker. ni får veta så mycket ändå.


13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
knepig fråga.. igentligen bloggar jag nog mest för min egen skull, men självklart vill jag ha respons från er, vad ni tycker och tänker om det jag skriver, hur jag skriver och så vidare.. det är ju alltid kul med kommentarer om vad ni tycker om bloggen eller mig (positivt eller negativt. såklart är det roligare med positiva saker. men om ni t.ex tycker att min design är hemsk och jag får in mycket kommentarer om det kanske jag borde kolla igenom den lite?) 


14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
nej verkligen inte. det kanske kan kännas så. men man får ju igentligen bara en insyn i en människas liv. ibland mer eller mindre.


15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
tror inte det, men det skulle väl vara kul!


16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
ohja. man kan nog bli väldigt stressad och beroende! sen tror jag att om man lyckas skriva helt fel saker så kan man nog råka illa ut irl.


17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar?
ja. har inte alla det?  


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
jo det är klart. men gjort är gjort som jag brukar säga!


19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
jadu. det kan kännas jobbigt om jag glömt bort eller inte har möjlighet att blogga en dag. det är väl en liten nackdel kanske. annars tror jag att det är väldigt bra för mig att blogga!


20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
oj. inte en aning. men jag hoppas det!


21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
äh, jag säger väl som den jag tog den ifrån. alla som vill kan väl göra den!


-

bloggar imorgon istället. förlåt, hoppas ni överlever! ett tips: gå bak och kika i gamla inlägg. det är rätt kul att se förändringen!

dagens



godnatt!

Sno stilen av: Emma Roberts



med kläder från endast Nelly.com




1. (skorna är inte från nelly tyvärr)
2. Jag satsade på en Body, det var svårt att hitta något annat, men det kan ni ju fixa själva om det här är något ni finner stilintressant!
3. koftan är mycket mörkare än den emma har på sig på bilden, men jag hittade ingen ljusare.

2010-11-16 | 08:33

morsning! är ni vakna eller? det är knappt jag. det är en sak som är säker.. det känns som att jag är i en annan värld. ha-ha. strax ska jag börja skriva på min bokrecension om boken Dr Jekyll & mr Hyde. toppenbra klassiker faktiskt. bättre än man kan tro. dagens outfit består av tighta gråa kavajbyxor, vitt oversizelinne nerstoppat, svart ganska lång kofta, ringar, armband och självklart mina älsklingar. conversen!
bild kommer i eftermiddag!
dags dra, chiao.


en rubrik vare här ja..

tränat, ätit, duschat och gluttat lite tv. ganska så soft kväll faktiskt.. nu är jag trött så jag tror jag satsar på sängen om nån minut. telefonen hänkar som sällskap. as usual!
jag har tyskauppgift tills imorgon. men smart som jag är så hittade jag varken papper eller tyskalärare förut idag. så jag får re ihop nån knasig vit lögn om att jag typ råkade teleportera till saharaöknen i Afrika och överlevde en sandstorm som teleporterade mig till de allra djupaste regnskogarna i amazonas (eeh. heter det amazonas. eller är det nått annat? :$)  skitsamma. jag hann iallafall inte göra min uppgift pga detta... jajjemen. det låter alldeles toppen!
haha. skämt åsido.. Jag brukar faktiskt vara väldigt duktig med att komma ihåg läxor o.s.v. men man kan ju inte alltid vara perfekt! nu säger jag hej och godnatt!




ph_ ur arkivet. jag och en liten pålle

practice, not just for your body

om nån minut när jag kluddrat ner ett par meningar till här ränkte jag packa väskan och springa ner till sportis för fika och fotbollsträning med dam och 15 årslaget. mycket fint!
rubriken är en aning ful, men det får vi leva med.. ha en bra fortsatt kväll. mer uppdatering kommer!


2010-11-15 | 16:15

aha. hej hoj i stugan. lever ni? själv funderar jag på att hoppa i ide och inte komma ut förrens det är sommar och sol igen.. vad säger ni om de? jag tycker att det låter som en helt fantastiskt idé! eller en bättre sak förresten skulle ju vara att flytta till thailand över vintern. det skulle ju såklart vara det allra bästa, men hur stor är chansen liksom. ha-ha.

förmiddagen i skolan höll allvarligt talat på att knäcka mig. hua så tråkigt! vi jobbar med kommuner och Landsting. vi ska ha en muntlig redovisning på det. låter det inte typ såhääääääääär intressant eller?  
jaja. allt kan ju inte vara som livet i en ros.. Nu ska jag kolla fejjan, lyssna på lite musik, plugga och sen dra iväg på säsongens första fotbollsträning. typ. hä-hä. hejsvejs lattjo grejs.






ph_ tältning i hammarsjön i somras. hjärta ♥






and i forgot, forgot about you.

kom hem runt lite över åtta. varit en sväng i Kristineberg och sjungit med min kör. toppenbrudar de där!
grymma som satan också! innan dess var jag på en timmes konfirmation. ska tydligen lära mig trosbekännelsen eller vad den heter tills nästa vecka. vad tycker vi om detta? hmm..

nyss drack jag en kopp varm choklad och gnagade i mig en skorpa och nu tänkte jag kika på dagens program av Gossip Girl på kanalplay eftersom jag missade det. efter det slänger jag mig i duschen och sen mars pannkaka vidare till sängen! kyss och goodbye!



ph_ something.

so sad.

jag satt nyss och läste en blogg. en blogg där en mamma skriver och berättar om hur det är att leva med sitt barn som lider av obotlig cancer. man får följa henne och hennes familjs liv ändra fram tills dagen då moa avlider. jag gråter. och jag lider med familjen. kika in. det är värt det. man förstår verkligen hur viktigt det är att aldrig somna osams, hur viktigt det är att leva livet och ta vara på all tid man har tillsammans..

ni hittar bloggen om ni klickar här. Moa Henriksson - R.I.P





phs_ Moa Henriksson. bilder lånade från bloggen.

vila i frid kära du. jag hoppas att jag får chansen att träffa dig när jag dör så att jag kan berätta hur otroligt tagen jag blev och hur stark jag tycker att du var ♥

2010-11-14 | 10:15

morsning korsning.
till att börja med kan jag ju säga att jag är såå himla tacossugen fast jag käkade det igår!? hur är detta möjligt?

jag vaknade upp rätt utvilad och med humöret på topp (trots att pappsen väckte mig när han rullade motionscyklen över golvet. gnisselgnisselgnissel.)
eftersom jag sitter här i morgonrock och ser h e m s k. ut i håret så tänkte jag ta med mig morgonfrillan och morgonrocken för att göra mig en stor mumsig frukost. yummie!
ha en bra morgon hörrni!




ph_ random

eey come and get your sun

hola. sis och hennes manvän är här. hej ronja och pelle säger alla då?
vi har lagat lite mat, tacos, och ätit gott, kollat film och nu. soffhänger vi lite bara. rätt chillidill sådära..
har ni haft en bra kväll?
som jag skrev tidigare har jag verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om så jag typ kluddrar ner några finishing words och klickar ner internet. lateroo.




sometimes better other times worse

jag vet att jag verkligen inte är en tiopoängare på att uppdatera nu för tiden. men jag lider av "dåligtmedidéer" syndromet idag. kaanske blir det bättre imorgon? man vet ju aldrig liksom..

fick reda på för en stund sen att det blir inget linköping. istället kommer syster och hennes kille hit på lite myskväll. how nice isn't that liksom? och sen har jag tänkt på sen grej.. jag gillar verkligen ordet Liksom. det passar in lite överallt liksom. eller hur?
jag bjuder på lite fler hästbilder. det är sannerligen ett vackert djur!







2010-11-13 | 10:45

godmorgon världen! hur är det med er? här är det bara bra. med bra musik i örat mår jag alltid bra! 
igår spenderade jag min dag i hultsfred. mestadels i studion. jag ska spela in snart tänkte jag. därför blev det ingen bloggning igår. men ni klarade er va? 
bra! idag känner jag bara för att spendera heeela dagen där. men det går ju inte riktigt. ha-ha. om ett tag drar jag till linköping. eller rättare sagt om några få timmar. 

men nu är vi i nuet och jag är sugen på frukost. så breakfast it is. chiao


   




phs_ horses 

nothing else matters




jag börjar bli en aning trött på dina kommentarer nu. har jag inte sagt till dig ett antal gånger tidigare att det här är M I N blogg? sluta läs om du stör dig? eller kanske du ska ta och växa upp?
vem fan bryr sig om jag har samma bild femtusen gånger om?
och för de första så är det ingen jävla kopia? det är samma bild som jag hade förra gången (vilket råkar vara för flera månader sen?)

till er andra. förlåt för mina svärord och den negativa känslan som nu infann sig. jag ändrar på det i nästa inlägg eller imorgon. promise!


gooddnajt mjusick lööövers

ingen bild här. alldeles jättesnart tar jag med mig telefonen och musikens toner upp till sängen.
ögonen känns en aning tunga och jag har hemsk träningsverk i ryggen. hä-hä. nu ska jag rysa klart till låten ni hittar om ni klickar på bilden under. pusshej leverpastej. 

K Ä R L E K



klicka på bilden för att höra min nya favoritlåt. kärlek! jag är beroende och kan inte sluta lyssna!
Tove har stigit i mina öron den senaste veckan! jag väntar på fler härliga låtar.
men klickaklickaklicka och njutnjutnjut!

tjugohundratio-elva-elva | sexton:sexton

efter en toppen dag i skolan (okej, förmiddagen va feeett dryg. men de lät bättre med toppen) så sitter jag nu här och känner en stark lukt av mat. hungrig tjej!
utanför mitt fönster är det redan ganska mörkt. väldigt väldigt tråkigt.. hur som helst. resten av dagen lär antagligen spenderas här eller vid tvn. jag vet, visst låter det hemskt ansträngande?
ha-ha. men nu ropar pappsen att maten är klar och det är min slutsignal. lateroo



ph_ gammal. konstig. random.

jacket



det fick bli en 8848 altitude tillslut. efter mycket omochmen om man säger så. ha-ha.
men nu har jag iallafall en vinterjacka! jag köpte också med mig två par vantar. huuur mysiga som helst!
dom på bilden nedan.


fick inte med dom svarta på bild. men skit sak samma!

something

BLOGGEN
Hur många besökare har du haft som flest?
312
Vad skriver du om för något? mitt liv, sport, mode, foto och mycket mer
Är du nöjd över din blogg? jaodå
Vad vill du ändra? headern
Vad gillar du mest med den? att den är så pass gammal
Hur många kommentarer har du haft som högst? om du menar på en gång när jag loggat in, 32.
Har du fått nån kommentar om bloggen nån gång?
ja de är klart
Har du svårt att bestämma rubriker? om jag har :$
Hur många gånger är du inne om dagen? runt tre, fyra kanske?
Hur många inlägg dagligen? typ 3?
Är du beroende av statistiken? näää

BLOGGAR
Vilka bloggar brukar du titta in på?
ojoj. ganska många faktiskt
Vem har finast header enligt dig? Sandra Madestam tror jag.
Vem har finast bilder? mathilda, sandra, anna och saga. men absolut finast - NEVNARIEN
En duktig fotograf? Nevnarien
Någon bloggare du känner? maassaaa
Snyggast design? megasvår fråga faktiskt..
Intressantaste inlägg? no ideaa!
Nån som skriver bra? gaaaaaah, svårtsvårtsvårt!
Någon blogg du stör dig på? kissemissen
Fina redigerade bilder? kissiiiiie

PERSONLIGT

Du tror på kärlek vid första ögonkastet? vetinte.
Varit störtkär? ingen kommentar
På gång med någon nu? -

Ditt senaste sms var från? Det stog: JL, var e du
Du spelar instrument? nä, tyvärr
vad för något? -
Hur länge? -
Du sjunger/rappar osv.. sjunger en del :)
Du har kissie som en förebild till bloggen? ohja. 10 gånger om dan..
Vilken bloggare vill du vara? Kenza

Gillar bäst vinter vår sommar eller höst? I can spell it for you,  S   O   M   M   A   R!!

Du sitter med benen ihopkrypta just nu efter alla frågor? näääh
Du bet dig i läppen? nej?

-

mycket mycket fin kväll! bild på jackan kommer imorgon. orkar inte just nu utan jag satsar på duschen, sängen och massa härliga drömmar. nattinatti!

-

det har varit lite mycket idag. men nu är telefonen på lagning, jag är ägare till en ny toppenmysig jacka och två par vantar. nu ska jag minsann inte frysa längre! bild på jackan kommer. antingen ikväll eller imorgon. alldeles snart drar jag iväg på Luciaövning, efter det blir det nog gården en sväng, och sen hem och sova eftersom jag har skola imorgon. ha en bra kväll!

Rebecca and Fiona







några bilder på dom underbara, fräna, sociala, coola IT girlsen Rebecca & Fiona.
länk till deras blogg hittar ni häääääääääääääär

dom DJar, precis som deras pojkvänner, dom lever livet, har kul, är gryyyymma med mode,
dom är IT girls, men utan den stooora ekonomin. dom är helt enkelt två "hippie" brudar som gör det dom älskar och vill göra. otroligt härlig blogg att läsa om man vill fördriva tiden eller liknande.

it's perfect, I know where i have you and you know where you have me

probleemo! jag har verkligen tusentals bilder på datorn som jag inte, aldrig någonsin använder. kanske dags att rensa. men själva problemet är att jag inte orkar! det känns verkligen sååå drygt att kolla igenom alla.. men vi får se om jag kanske tar tag i de imorgon då jag är hemma hela dagen, hemstudiedag är det som gäller. och det bästa är ju att de enda jag behöver göra är att läsa 2 h i min Klassikerbok. jag har endast 20 sidor kvar, och sen kan jag ju inte läsa längre eftersom jag inte har nån bok kvar att läsa. HA-HA. de gäller att vara smaart när man väljer bok och vet att man ska ha hemstudiedag! därför sparar jag ju miinst en timme där. sen ska jag sticka lite på min halsduk, och laga mat. och det är ju inget jag inte brukar göra ibland. (laga mat alltså. stickning hör INTE till min vardag!!) jag tänkte ta mig en sväng till vimmerby och lämna in min telefon på lagning, och kika efter en ny vinterjacka också. i mina öron låter morgondagen rätt toppen faktiskt!





ph_ gammal "goding" från i somras.

tjugohundratio-elva-nollnio | sjutton:trettiotre

hääääy. allt bra? här är de rätt bra faktiskt. lite huvudvärk, men just nu känns de som en ganska oviktig detalj.
skoldagen har varit gräjt. började med äö, läsning,läsning,läsning. sen hade vi fysik, och efter det språk. och jag blev så gott som garranterad att jag aaabsolut skulle få över G om jag bara skärper mig lite. och ja, det kan nog behövas. ha-ha. vi har rätt vilda tyskalektioner faktiskt.. hur som helst, sen hade vi lunch, norsk fjordlax, potatis och kall sås. dom två sistnämnda va helt okej, men fisk är jag inget större fan av..
efter lunchen var det dags för lite idrott. eller ja, vi satt bara och pratade och kollade på film idag, men debehövs ibland de med! vi har två gymnasieelever som är på apu hos oss i tre veckor framöver, Jonatan och Bekka. härliga människor! (bara för att jag känner dom. ha-ha) jonatan är nämligen en av mina bästa vänner. otroligt go grabb!
efter idrotten så skulle vi ha matte, men istället så fick vi besök av två föreläsare som pratade om alkohol. efter det gick jag på matte-ttf. bra för att fördriva tiden medans jag väntade på H och S som gjorde prov.

snart drar jag iväg på träning med två finfina brudar. vi hörs senare.
lateroo.





ph_ Rebecca och Fiona. två satans goa brudar!

eeeh. rubrik.

hejhoj. det skulle bli någon fin rubrik hade jag tänkt, men jag kom liksom inte på nån..
jag har suttit och kikat på Unga&bortskämda en timme. äckligt, sjukt, oseriöst, och en aaaaning fjantiga människor. kan man inte ens städa och laga mat till sig själv när man är över 18 så är det dags att söka hjälp!!
sen gluttade jag lite Rebecca & Fiona realityshow på svtplay. feett grymma brudar verkligen!
de får nog bli som så att jag hämtar lite inspirationsbilder därifrån. men ja, det märker ni ju.

nu tänkte jag slänga mig i duschen för att sedan sätta skrattmusklerna i arbete och kika lite på Pensionärsjävlar. hä-hä. rätt så fin kväll sådära. pusss




ph_ sommarbild. älskadeälskade sommar.. hjärta

tjugohundratio-elva-nollåtta | sjutton:trettiosex

första dagen i skolan efter ett lov är alltid seg. även idag. speciellt seg blev den när vi fick höra att den bästa dagen på hela veckan försvinner i två veckor. fysjutton. onsdagar är liksom chill, skratt och fjompdagen. hemkunskap och allt hallå.. hur som helst. även att dagen var seg och lite småtråkig så var den ändå okej! såklart.

utanför mitt fönster är det svart. jag ser asfalten, en häck, en mur och två gatlyktor. så mörkt har vi det här i mörlunda. och kallt som sjutton är de också.. vintern är verkligen hemsk överallt.
men puss på er, mer uppdatering kommer senare.






phs_ some old, lovely memories.

EMA 2010

jag tänkte bjuda på lite bilder från ema 2010 som gick igårkväll. vad sägs om det? enjoy!





The host, eva longoria bytte klänning ett antal gånger under kvällen, kvinnan är snygg i ALLT!




B.o.B och Hayley Williams var på plats och uppträdde.





och den sockersöta Katy perry såklart!






och självklart var vår älskade Ke$ha där. lika färgglad som alltid!





rockbandet Linkin park delade med sig av lite glädje.





en lättklädd Miley Cirus bjöd på fart och fläkt :)






otroligt vackra Rihanna var också på plats i Madrid, både på scenen och på lila mattan.





underbara, alltid glada och härliga Shakira bjöd på skakshow och spred glädje till folket!

det var såklart många fler artister på plats, och ni hittar fler bilder/videos om ni klickar på följande länk..
http://ema.mtv.tv/photos

2010-11-07 | sexton:förtionio

ikväll är det EMA 2010 på MTV. ska ni kolla? själv tänkte jag kika på Ensam mamma söker istället. men om jag känner mig själv rätt så kommer jag zappa över till MTV i pauserna.
det är ju Gossip Girl ikväll med. så först blir det Gossip Girl vid nitton:noll noll sen ensam mamma söker vid tjugo:noll noll. hur fint som helst en söndagskväll som den här. jag behöver nämligen något bra att deppa till eftersom skolan börjar imorgon. och vad kan vara bättre än lite GG och EMS? (lite one tree hill skulle förstås göra de hela ääääännnu bättre. men nu är de ju inget one tree hill på tv. så jag får klara mig).
nej men nu måste jag verkligen ägna ett par timmar till att skriva klart slutuppsatsen. förra gången jag skrivit klart den så försvann hälften.. *morrr* :@2/#&?!!

och om jag inte berättat det så har min älskade Sony Ericsson u10i aino lämnat mig ensam kvar i höstmörkret. r.i.p... nej men det jag egentligen försöker säga är att jag kan inte moilblogga alls om jag inte får en ny, eller lämnar in den här på lagning. ni lär ju få veta hur det blir. ho-ho.
(om ni ville veta har jag just nu en röd, uppfällbar Samsung med touchinspirerade knappar. den suger hårdare än DIF..) rocka på snyggingar!



ph_ erika "ego" söderberg ;)

Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett.

De döda är inte försvunna föralltid, de har bara gått ett steg i förväg.


svart, vitt och allt där emellan

rubriken kommer från Daniel Adams-Rays album. jag fattar inte varför alla är så kära i honom? jag hoppas att de inte är för att ni tycker han är snygg. för de är han inte! men jag kan hålla med om att han är grym på att sjunga och skriva. sen är jag mest bara ett fan av Gubben i Lådan. ha-ha.

Förmiddagen har spenderats i Tveta kyrka med fina flickor som är grymma på att sjunga. that's it! 
nyss käkade jag hemmalagad pizza á la erika. muuuums!! nä men nu har jag inte så mycket mer som är värt att plita ner. chiao


 
ph_ random by me

?

bloggen ligger nere idag. sorry. i'm back tomorrow.
men för att göra klart för alla. jag mår TOPPEN. jag är lika glad som förra veckan, men familjen är på besök idag, så man får passa på att umgås!
frid ut

think it. Feel it. Do it. Live it!

gillar rubriken. skarpt! sitter just nu med en slarvig knut mitt på huvet, en stickad tröja och mjukisbyxor. rätt soft faktiskt. huvudvärken har inte släppt. undra om de kan bero på att jag suttit här ungefär hela dagen? ha-ha.
med telefonen tryckt mot örat hörs josefines röst i mitt huvud. saknad brud.
snart anländer syster. då blir de television. chips och massa allmänt mys. sen ska jag sitta och sakna lite annat folk. för de är rätt många som jag saknar just nu. därför ska det bli fint med lite skola på måndag. ha-ha. 
men hejdå så länge. pusss 




ph_ systerson. imorgon kommer han heeeeeeeeeem!


L O V E

Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot









låten är så förbannat bra. bilderna är fina som sjutton. kan de här inlägget verkligen bli bättre?
(bilder från we heart it)

seg tjej.

bildlöst inlägg. kanske inte de roligaste i blogghistorien. men igentligen. spelar de någon roll?
huvudet värker, vädret är sjukt tråkigt och jag har inte ens orkat klä på mig något seriöst. då är det illa..
det här lovet har verkligen swishat förbi i en rasande fart och det gör mig depp.

hur som helst. igår kom Oliwia hit. vi kollade på film, Trubbel i Paradiset. ganska skön film sådär.
sen tog vi oss en rejält lång promenad. välbehövligt! massa mysigt snack, skratt och allt sånt där ni vet.
vi bestämde också att de ska göras om mycket snart! positivt feeling man får av att gå ut och gå med en vän. att något så enkelt kan vara så skönt, roligt och helt "befriande" är fint. med tanke på de tänkte jag om en liten stund ta med mig telefonen och dra iväg på en liten Powerwalk. sen ska det bakas morotskaka igen, efter de ska jag laga tacos eftersom syster kommer hem ikväll. och de är ju trots allt fredag. fredagsmyyyyyyyyyyys!
smell you later. 

and I sang, Here we go again.


ph_ mitt allt.


nu kommer lite negativt. men tro inte att mitt goda humör har försvunnit för det har de inte! jag bara fick syn på den här bilden och mindes hur förbannat mycket jag saknar den underbara hästen på bilden. Verkligen världens bästa vän! jag måste åka och träffa henne. SNART! så otroligt underbar häst verkligen. oj oj vad vi har hittat på saker tillsammans. mycket fina minnen!

även inatt har jag sovit toppenbra. som alltid. jag har faktiskt inte så jättemycket mer på hjärtat for now. men vad sägs om att jag uppdaterar mer sen?
pusss


Sno stilen av: Taylor Momsen



med kläder/accessoarer från endast Nelly.com




jag la dit ett par converse. gillar dom starkt.

en torsdagsoutfit




kanske inte så jättesnyggt. men definitivt enkelt och bekvämt!
med andra ord, en perfekt torsdagsoutfit!

alldeles snart springer jag ner en sväng till affären och köper hem ingredienser till Köttfärssås och spaghetti á la Erika. yummiii! håret har jag inte gjort ett skvatt med, bara dragit fingrarna igenom och slängt över de på högra axeln. dom dagarna det funkar att göra så älskar jag mitt hår!
mer uppdatering kommer sen. peeeace

2010-11-04 | 10:43

guten morgen på er! efter att ha sovit toppenbra med mitt nyfärgade hår så sitter jag nu här. lika trött som igår. ha-ha. 
det syns inte så bra på bilderna, men hur som helst så blev håret kastanjbrunt. ni vet nästan lite rödaktigt.
det är lite ljusa slingor i också. jag är hur nöjd som helst i alla fall. och de är väl de viktigaste tycker jag.

igårkväll kom min kära syster hit med hennes kille. vi kollade på film, skrattade och hade bara allmänt trevligt. stora plus på kvällen!
vi kollade på Killers. en heelt okej film enligt mig :) nu ska jag sätta mig och kolla igenom lite bilder. peace out







det ser ju alltid liiite annorlunda ut i verkligheten, men här har ni en liten hint iallafall ;)

baby we can do it all night


ph_ @ IKEA igår. längst bort, Joel, mitten, Albin, närmast, Kevin.



vill ni höra en grej eller? ha-ha. Jag har sångövning idag så jag tänkte vara ute i god tid och åkte iväg runt kvart/tjugo i tre. när jag är nästan framme så möter jag två andra tjejer som jag visste skulle dit. då blev jag veeerkligen jätteförvånad och utbrister "det börjar ju snart" varav tjejerna börjar skratta lite och säger "neej det är klockan fyra!" gissa om de var pinsamt och jag kände bara. ååååååh erika din dumsnut!
jag hade tydligen skrivit fel i min kalender. typisk erikagrej. hahaha..
nu ska jag höja volymen på musiken och bara mysa en stund för att sedan cykla iväg igen.
frid ut

2010-11-03 |

godmorgon. tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen. låter bra huh?









fler bilder kommer :) bye

Lägg in ett rosa band på din blogg!

det här är väldigt enkelt. bara följ mina 4 steg.

1. Gå in på din KODMALL.


2. kopiera följande kod.     

<
script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/
badge.pack.js
"
></script>



3. klistra in koden precis under det rödmarkerade ni ser på bilden under.(det blåmarkerade är den kod ni ska klistra in)


4. när du fått dit din kod på rätt ställe så sparar du din kodmall och göra likadant på alla kodmallarna. (bild under) glöm inte att spara innan du byter från t.ex Framsida och Inläggssida!



bilder lånade från designadinblogg!

you tried to catch a falling star and you failed. but hey, dont cry. just wait a sec, i'll help you


ph_ the moon/by me


hallihallå. en heldag i linköping med toppensällskap!
de började lite smått med en rundvandring i domkyrkan. otroligt fin kyrka verkligen! maffig och riktigt ögongodis. det finns liksom så mycket att vila ögat på. saker som man aldrig ser i "vanliga" kyrkor. bilder kommer upp imorgon. jag har inte ens hunnit flytta över dom till datorn än.. hur som helst. det fortsatte med en tur till Vär(L)dshuset. för folk som inte vet vad det är för något får jag väl säga Statsmissionens hjärthus. i linköping då. 
inte så intressant alls faktiskt. vi bjöds på mat, Kofta och Frikadeller. jag åt ungefär en tiondels frikadell och kofta vet jag inte ens vilket som var. så med andra ord. det smakade skit.. ;) 
där efter gled vi in till city där vi som inte åt på VH drog till donken och gluffsade i oss lite god mat. 
sen blev det shopping. eller ja, inte för oss. för vi spenderade hela tiden inne på ikea. HA-HA! 
bilder kommer imorgon som sagt! herregud vad kul vi hade! obeskrivligt! 
hemvägen var rätt mysig också. en mörk härlig buss och sjuuukt fint sällskap. kan de bli bättre?
skulle inte tro de hörrni. men nu ska jag slänga in ett inlägg om Rosa Bandet figuren i hörnet. peeace
 

2010-11-02 | 07:00


ph_ mys med syssling för typ hundrafemtiotre år sen..


morrnmorrn. sitter här med en smoothie i handen, som jag misslyckades med tyvärr. ha-ha. den va inte alls så god som den brukar bli :( hur som helst. snart cyklar jag iväg och möter upp helena. vi ska till linköping som jag sagt. jag tror de kommer bli toppen! och kameran får hänga med, jag bestämde mig precis nyss. rätt fint ju?
egentligen vet jag inte varför jag sitter här, för jag borde klä på mig, platta håret, dra dit en skvätt mascara och
massa sånt. men jag orkar liksom inte.. men jag får väl ta och ta tag i de nu. ha en grym dag pluttisar :*



btw: inlägg om rosa bandet kommer ikväll!

morotskakan



fin va? :D synd att jag inte kan bjuda på ett provsmak. den blev nämligen toppengod!
stort tack till syster T för receptet! och såklart tack till Oliwia som kom hit och gjorde mig sällskap.
kvällen spenderas framför tvn med morotskaka, god dricka och roliga teveprogram. vad sägs om Pensionärsjävlar? ha-ha. det ska bli intressant att se vad det kan vara för något. imorgon stiger jag upp ganska tidigt, så efter pj hoppas jag i säng skulle jag tro. det kan behövas lite sömn. det är nånting jag har haft lite småbrist på ett tag. haha. men nu kluddrar jag ner några avslutningsord och klickar ner internet explorer,
pusss

det finns inget bättre än din trygga famn och för dig ska jag göra det tusen gånger om


ph_ erika söderberg



sitter och lyssnar på en riktigt fin låt, gomenasai. och funderar på om jag ska dra igång en film. tror de blir så faktiskt. och så tänkte jag passa på att berätta att imorgon glider jag iväg till linköping med konfagänget och två andra konfirmationsgäng. nämligen Järeda och Virserum. mysigt? oohja! jag tror att kameran hänger med, men det får vi se. jag mobilbloggar vid tillfälle. promise!
nej men film var det ja.. peace/love

hard to melt


ph_ arvid. bilden som fick bli förra årets julkort



sitter här och kom nyss på att det är första november idag. vart fan tog juni, juli, augusti vägen? all gone.
snart är det dags att ta julkort, jag har inte köpt en enda julklapp. paniiiik! och snart är det dags för alla ljus, tomtar och röda färger att krypa fram. hojhoj..
jag tänkte iallafall skriva en önskelista. (för jag vet att åtminstonde en syster läser min blogg. hon kan ju tipsa resten eller nått :$)

1. Trebent stativ. funkar med enbent.
2. reflexskärm (silver, guld eller vit)
3. större kameraväska (fyrkantig!) (finns på GOLLA)
4. pengaaaaaaaaar (alltså. mycket pengar)
5. plattång!!
6. hårfön
7. nya tapeter. (kan man önska sig de eller? :$)
8. en resa till kanarieöarna


finns säkert mer. jag uppdaterar listan om jag kommer på nått!
ha-ha.





























Rosa Bandet 2010



som ni kanske har märkt har det poppat upp en symbol i högra hörnet av bloggen. jag stödjer rosa bandet, gör det du också! om någon är intresserad av hur man sätter in en sån symbol så släng iväg en kommentar så ska jag lägga upp ett visningsinlägg. det är JÄTTE-ENKELT!

tidigt.


ph_ we heart it



varför kan man inte sova när man vill och kan? jag blir ju galen! men skitsamma. inte ens det kunde förstöra mitt toppenhumör! :D  trots att jag inte ska göra någonting speciellt idag utan bara tänkt baka. så är jag bara glad!
och ja. jag skrev baka. jag har nämligen bestämt mig för att baka morotskaka idag! jag är så fruktansvärt sugen på det, så när jag nu är så glad kan jag ju passa på att baka!
jag visar resultatet sen, för antingen går allt åt skogen eller så blir dom toppengoda! självklart hoppas jag att ni håller tummarna för att dom blir suupergoda? ;)
hur som helst. jag tänkte dra på en film eller något nu, jag orkar ju inte riktigt börja baka nu precis. ha-ha!
peace/love

RSS 2.0