ANGER IS A PLACE WHERE I CAN HIDE

känns för tillfället som.. jag vet inte?
jag känner mig förbannat arg och irriterad på det mesta. inget går riktigt som jag vill.
och ändå så känns livet så otroligt bra vissa dagar. knasigt där.
imorgon beger jag mig iallafall ner till vårdis och drar ut lite blod ur kroppen som ska skickas iväg och kikas på. efter det hoppar jag på närmsta buss och spenderar ett par timmar in skolan, och ja, efter det, vet jag inte? antingen ska jag iväg och fota damlaget när dom ska Kickboxas, och sen hänkar med nathalie hem och fixar mig hos henne innan vi glider iväg till okänt ställe och blir lite höga på livet!
eller så åker jag hem och fixar mig här hemma o.s.v. men jo det får ju bli ett senare projekt att fundera på, för nu ska jag ta tag i mitt äääääälskade skolarbete. till det käkar jag lite ice-cream och har musik på hög volym. för det är det enda som kan muntra upp mig under tiden jag pluggar.











HOST HOST

jo visst är det så, jag hostar och hostar. jobbigt men ack så sant. på tvn rullar off the map och jag varvar med glass och smultrondryck också. hoj hoj så bra! imorgon är det torsdag vilket innebär.. ttf? kul! jag har inte mycket mer att säga än att på bilderna ser ni dagens. Ljusa jeans och en kort, stickad tröja. nu klickar jag ner mitt lilla tangentbord på telefonen och fortsätter fokusera på tvn. BRA!

mobilblogg påväg till skolan som vanligt ...

100media_imag076 (MMS)

mobilblogg påväg till skolan som vanligt vid den här tiden varje morgon. och jag är lika trött varje gång. jag befinner mig någonstans mellan Kalmar och Linköping. för det gör jag ju faktiskt nästan jämt, ha-ha. försökte skoja lite där, men jag anser att jag misslyckades. bättre lycka nästa gång kanske? hur som så tänkte jag bara hoppa in och säga hej, i'm alive, i'm awake och så tänkte jag slänga med en bild på dagens fina lack som ni hittar på mina naglar!


LUGN MUSIK

och ännu har inte huvudvärken givit med sig. men egentligen. vem bryr sig när livet ändå är så fint?
fast jag hade ju inte klagat på lite varmare väder. men det kommer väl så småningom det också.
helgen är proppad, men inte planerad och bestämd. det får helt enkelt bli som det blir. men jag hoppas på partajj och även lite mys med kära syster som ska komma hem i helgen. det var bra länge sen det!
övrig tid ungefär 5 dagar i veckan spenderas till skola,skola och så lite skola. lusten till allt har försvunnit, men trots det känns som jag sagt tidigare, livet ganska bra.
vg och mvg strömmar in, och jag planerar väl att fortsätta hålla det på den nivån i cirka ett och ett halv år till. minst. och ja, sen är det väl gymnasiet nästa?

nu ska jag i vilket fall som helst klicka igång lite mysmusik och slänga mig i sängen och vila lite. möööjligtvis drar jag igång en film också. men huvudet påminner lite om en tickande bomb eller något sådant så vi får se.
slänger in lite nya bilder också. tagna typ. igår?







ph_ jag - jag


LEAVING HOME

skrev ett långt fint inlägg här förut, men något gick fel och det försvann så nu blir det kortfattat och möjligen nästan tråkigt.. summerar dagen med tre ord skola, josefine, skratt. bilderna under bjuder vi på både josefine och jag! nu lägger jag ner telefonen, stänger ögonlocken och försöker bli av med min jädra huvudvärk som kommit tillbaka. jag börjar undra om jag ibte är lite smått beroende av min medicin trots allt. men det får proverna om nån vecka avslöja. nu - Natti!

MY KIND OF LOVE IS STRONGER THAN YOURS

soffhäng, soffhäng, soffhäng hela dagen lång! huvudvärk och trötthet, jo det är symptomen man får efter partajj det! helgrym kväll igår alltså! trots det ena och det andra. det fick mig i alla fall att insé att jag måste ta vissa saker i livet lite enklare. typ..? haha. jag har hur som helst världens grymmaste friends! idag har jag varit i döderhult och kollat på en gospelkör på 90 personer. dom var förvisso riktigt bra, men mitt huvud skrek nejnejneejjjj! Efter det fikade vi på ett riktigt härligt fik, sen åkte vi hem och jag placerade mig i soffläge. skönt! nu är josefine här, vi ligger fortfarande i soffläge. asguutt! säger byebye sålänge..

ATT DU ALDRIG KOMMER FÅ VETA ÄR DET SVÅRA

trött! uppdateringen här fortsätter vara kass, men jag kan inte göra så mycket åt saken. men jag klämmer in ett inlägg här och ett inlägg där! Igår kom oliwia hit och spenderade dagen här, promenad i solen och matlagning stog på schemat. mums! på kvällen tog vi oss vidare till Hultsfred och så småningom silverdalen för lite partajj. en helgo kväll med bra vänner helt enkelt! nu ska jag fortsätta mysa och sen drar jag iväg med ett gäng ungdomar och kikar på en stor kör. bild från promenad med oliwia!

behöver jag verkligen skriva mer? bilden s...

100media_imag071 (MMS)

behöver jag verkligen skriva mer? bilden säger ju en del tycker jag...


NÄR TIDEN INTE FINNS, VAD GÖR MAN DÅ?

stressstress och så lite stress. skolan är verkligen kind of jobbig just nu. uppsatsen hann jag inte klart med och därför får jag endast kritik på det jag skrivit klart innan slutinlämningen. slutsnackat om skolan. vidare till repetitionen inför morgondagens show Turbulens där jag är conferencier tillsammans med härliga Annie. jag hade länkat om det inte var för den lilla detaljen att jag mobilbloggar.. jag försöker ta lite backstagebilder imorn och slänger in när jag hinner. topptopptoppen! nu fortsätter jag kolla på Big brother, har ångest för att jag inte hittade mina tyskapapper och för att N inte svarar när jag ber henne skicka orden vi ska kunna,och är sugen på ben&Jerrys och helt enkelt skiter i tyskan också. senare så ska jag packa väskan full med kläder och sen sova så mycket jag bara hinner! godnatt!

mobilblogg påväg till härliga skolan. jo. ...

100media_imag070 (MMS)

mobilblogg påväg till härliga skolan. jo. jag tror ni fattar att jag var ironisk va? skolan är det sista stället jag vill vara på och det mesta känns lite småsurt. men efter regn kommer solsken, right? slängde med en bild på gårdagens kvickt ihopsatta outfit. blå jeans, peace,linne och en liten jacka/kofta. nu ska jag fortsätta fokusera på att hålla ögonen öppna och sen inta mattelektionen. kul!


M A Q

för vissa människor som inte fattat vad MAQ är (ELIN!? ;) ) så kan jag tala om för er att det är en träningsform. Det står för MuscleActionQuality och man tränar mycket muskler man inte tränar i vanliga fall på gym eller kanske fotboll.
det är en träningsform som går ut på att alla rörelser ska utföras med atletisk hållning och alla ska göra övningarna efter sin egna förmåga för att uppnå bäst resultat. man gör vissa övningar som t.ex s.k Plankan som den kallas där man håller sig uppe med hjälp av magmusklerna med armarna mot backen och tårna som när man gör armhävningar. man gör också just armhävningar av olika slag och situps. såklart gör man mycket mer!
kort förklaring som inte säger det mesta. i min grupp har vi haft lite fys-träning också. toppen!
hoppas ni blev något klokare!



SKOLTRÖTT

Rubriken stämmer! För tillfället är jag bara riktigt trött på skolan! Det känns värdelöst. Men det är det väl förhoppningsvis inte. Jag har faktiskt inte så mycket på hjärtat utan jag slänger in tre bilder på dagens från idag, svarta nästan lite glänsande jeans och en guns'n roses tirre av kortare modell. Nästan på gränsen till att visa magen. haha.. om en liten stund hoppar jag i träningskläderna och kör ett lugnt pass MAQ. hörde något om att de är sista träningen för säsongen. aj aj aj.. men jag tror faktiskt jag sätter punkt och trycker ner tangentbordet på min lilla htc och sätter mig i soffan innan jag drar!

BRA DÄR

känslan när man inser att man hade bestämt att man skulle göra något men inte kommer på vad det är..
sjukt jobbigt faktiskt. jag hade verkligen bestämt att jag skulle göra något idag, men jag minns inte en endaste liten detalj som skulle kunna hjälpa mig att komma på vad. så om någon som jag möjligen skulle träffa eller kanske hjälpa med något, ser det här. FÖRLÅT!

så länge slänger jag i mig lite frulle, försöker plugga lite och sen ska jag fortsätta städa. tror jag..?


GORGEOUS

för 2 dagar sen hade jag noll, zero, nada inspiration och jag kände mig tråkig och alla kläder kändes HEMSKA. men så klickade jag mig in på Maja Tannås blogg och fann inspiration till både rummet och garderoben!
tjejen är helgrym på att klä sig med stil och jag hade mer än jättegärna bytt både garderob och rum med henne, men eftersom det inte är riktigt möjligt så får jag istället söka mig till hennes störtsköna blogg och inspireras.
rummet ska SNART göras om, det blir vitt vitt vitt med svarta detaljer och en del färgklickar. ungefär som jag tänkt mig innan, men nu har jag bestämt mig. nu ska det bara tas tag i.
och garderoben, ja den är ju redan uppgraderad med vårkläder!

hur som helst så har jag genom majas blogg kommit fram till att det på bilden under är sjukligt snyggt.
ett vitt småtransparent linne och sen en BH i en skrikig färg under.
love!






ph1&2_ erika söderberg
ph3_ MAJA TANNÅ

NYTTNYTTNYTT

oj oj oj vad jag älskar att komma hem, slänga upp alla nya grejer på klädhängaren och bara njuta av hur underbara nya kläder är. slänger in bilder på allt nu och sen fortsätter jag inlägget under alla bilder!




ops. mage....
Shorts från HM







kul att mitt hår ser.. konstigt ut?
Kort linne från HM och svarta byxor från Lindex







Guns'n Roses t-shirt - HM
byxor - samma som ovan







småtransparent linne - HM  (knutet i ryggen)
byxor -||-






halvt om halvt transparent linne - HM (haha, märks det att jag gillar Hm kanske?)
byxor - repriiis






tröja - Lindex (den är marinblå och vit, trots att den ser svart ut)
och jeansen är samma som alla andra bilder ovan....






Crockerjeans från JC.
Crocker är verkligen ett märke jag rekommenderar till alla er långa tjejer som ändå är väldigt smala.jag har haft väldigt svårt att hitta jeans senaste åren eftersom jag är ganska lång, väldigt smal men ändå har ganska breda höfter. men på JC fanns massor av Crocker jeans och nästan alla satt helt perfekt. dock fastnade jag för dessa nu till våren!
självklart rekommenderar jag dessa till alla er fina läsare, men eftersom det är lättare att hitta jeans när man är "normalstor" (vad det nu är..?) och svårare när man är lite extra thin så gick rekommendationen till alla smalsmala tjejer!





med mig hem fick jag också två BHar i just nu grymmaste färgerna Rosa och Orange, en ring och två lack. ja, ni ser ju färgerna. det svarta är helt enkelt Manhunter By HM och det rosa är Deeply in Red with U By HM.



Nya ringen


mobilblogg från Västervik. befinner mig på...

100media_imag066 (MMS)

mobilblogg från Västervik. befinner mig på biltema. väldigt intressant. känn ironin.. jag har i alla fall hittat en del grejer som kommer hängas upp dirrreeekt på klädhängaren! lovelovelove! Ovanför ser ni dagens. men det fattade ni väl va?


VÄSTERVIK

så fort jag knåpat ihop några meningar här och satt punkt ska jag springa upp på det halvstädade rummet och slänga ihop något att ha på sig under dagen. jag beger mig nämligen mot västervik som jag nämnde igår. förhoppningsvis får jag med mig några nya plagg hem att hänga på klädhängaren.

grymt väder ute idag, förhoppningsvis bidrar den härliga solen en jädra massa till att snön försvinner idag. jag orkar nämligen inte se den en dag till.. 
slänger upp en bild på vad jag hittar att slänga på mig senare i en mobilblogg. så ni vet!
och så länge bjuder jag på lite gamla outfit-bilder..






åååh.. bruna armar...






favorit i repris ovan






JAG FÖRSÖKER HÅLLA DIG UTANFÖR MEN DU SLÅR DIG IGENOM MIN TJOCKA MUR

heeela dagen har gått åt till att städa mitt rum. nääästan. min taktik är typ som att flytta en sak, plocka upp en sak, sen slänga sig i sängen och byta låt tre gånger. och därför tar de visst ganska lång tid att städa har jag hört. eheh. har inte så mycket mer på hjärtat än att jag tar mig en tur till Västervik för lite shopping imorgon. askalas! nu ska jag fortsätta glo på Big Brother, så jädrans bra program! hej på er! gash. såg inte hur hemsk den såg ut när jag valde den från mobilgalleriet, hoppas ni ursäktar.. ha-ha..

SNÖ

jodå, rubriken stämmer. SNÖ. med andra ord är det idag fyra månader sen första snön föll.
och nästa helg ska man väl ställa om klockan till sommartid. eller?
förhoppningsvis smälter denhär snön bort under helgen. annars stänger jag in mig på rummet och drar er rullgardinen tills ALL snö är borta och bannlyst från.. åtminstonde smålands yta!

gårdagen var helt sjukligt härlig! det är sånna dagar som gör att livet är så otroligt bra!
dagen innehöll iallafall en väldigt snäll kvinna som hjälpte oss med vart vi skulle och vilken buss vi skulle ta, övriga snälla människor, lasergame, pizza, massa cola, rulltrappeåkning, kundvagnsåkning inne på domus, ungefär hur mycket skratt som helst! jag tror jag fick med det mesta där i alla fall..
jag slänger in lite bilder som kanske säger lite mer. jag antar att vissa av er har sett typ. alla. på facebook, men so whaaaat hörrnii!



(går) dagens









småkul att allihopa hade converse på sig!

EN DAG MED FINA VÄNNER

om ett tag springer jag ner till busshållsplatsen och hoppar på bussen tillsammans med ebba till oskarshamn. på bussen finner vi förhoppningsvis 6 andra peppade tjejer som ska med oss till The Big Bang på lite LaserGame. hur fint låter inte det? en heldag med dom grymmaste tjejerna on earth!
jag har inte mycket mer på hjärtat, jag tar lite bilder och får se om jag uppdaterar ikväll!

TRÄNING




tog mig alldeles nyss ett kortkort pass på träningscyklen ovan. det står att jag cyklade i 30 minuter, men nej, det gjorde jag inte. jag cyklade i ca 10 minuter, och innan mig har antagligen pappsen tagit sig ett pass och inte nollat.
efter cyklingen blev det lite styrketräning också. stolt över mig själv. men nu säger kroppen att den vill hoppa in i duschen och sen ligga i soffan under en gosig filt resten av kvällen, och jag kan ju inte påstå att jag protesterar!


EN DAG I VANLIG TAKT

direkt när jag kom hem från skolan så svassade jag om till en annan outfit. lite mer chill ni vet.. därför blir det ingen bild på dagens idag. men jag tror väl ni överlever ändå va?
skoldagen, ja vad ska man säga om den.. äö, fysik, moderna språk, lunch, idrott och matte. en dag där det enda roliga var idrotten. och inte ens den var rolig. hahha. visst var jag rolig nu? känn ironin.
jag är så trött på ALLT med skolan just nu. sol, 20+ och sommarlov, JA TACK!!
trött som jag är tänker jag nu gå ut en liten sväng med vovvsingen och sen placera rumpan i soffan och vila lite. jag känner mig helt slut? knasigt där.

får se om jag orkar sätta mig och ta ett väääldigt lugnt pass på träningscyklen och försöka jobba lite på kondisen, förhoppningsvis ska jag må lite bättre när jag kommer igång och tränar lite igen!








ph_ våren 2010?


THAT'S THE WAY MY HEART GOES

exakt NU börjar Big Brother, jag firar detta med att slänga ut lite mobilbilder från idag. dåliga, men rätt fina tycker jag. HA-HA. känn ironin!




dagens - tights, linne med peace tecken i guld, skinnjacka, halsduk, lurar, converse och väska. typ.

blingblingbliiiiing!






jag och N, haha, så söt!





skoooor



sov så gott!

OCH JAG ÄLSKAR LIVET, DET FÅR DU INTE TA IFRÅN MIG

ibland undrar man hur svårt det kan vara att bara skriva några inledande ord. för mig är det tydligen jäkla svårt. jag får hjärnstopp och allt bara stannar upp. men nu fick jag ju till en hel start här..

ganska seg skoldag, minns inte en enda lektion jag hade? haha, tjejen med bra minne här! eftermiddagen har spenderats åt. ingenting?
jo, men inte så mycket. jag har suttit lite här, hängt lite vid tvn, försökt skriva lite music, filosoferat över hur jädra irriterande matte är, tagit mig en kort springtur och insett att jag inte borde gjort det eftersom jag inte mår riktigt kanoners ännu, och ja, pillat lite med Gustaf (kameran, för er som inte minns, har fattat det eller inte visste)
annars har ju dagen varit chillidilli. asguttt.
vet inte vad mer jag ska skriva än att jag tar och glor ett avsnitt One Tree Hill nu och sen placerar jag mig in the couch(?) där jag inväntar Big Brother! kyssar och massa kramar







phs_ weit


EVERY NIGHT IN MY DREAMS I SEE YOU, I FEEL YOU

åhåhåh så bra Titanic är! hur många gånger man än och sen ser den är den alltid lika bra! det är helt otroligt att det faktiskt har hänt på riktigt.. usch så hemskt. och nu, i dagens läge så är det allt med kärnkraftverken i japan. så irriterad jag blir! varför i hela världen har man kärnkraft när det finns så många andra alternativ? jag bor 4 mil ifrån ett kärnkraftverk vilket gör att jag i princip bor i en dödsfälla? typ... jaja. kollade solsidan för en stund sedan, nu rullar time out på televisionsapparaten, snart börjar bb. gooo kvälllll! hej på er!

TITANIC

om cirka gurka 45 minuter finner ni mig i en feet soffa med massa goa vänner. Titanic står på filmschemat. i mina öron låter det som en helt perfekt söndagseftermiddag! ikväll blir det mer mys här hemma, för då är det veckofinal i big brother som gäller. galet bra hörrni. men nu ska jag ta och byta brallor och sen promenera iväg. ha en bra eftermiddag, jag försöker uppdatera mer senare, men jag lovar inget... heheh.

LALALA COME ON!

heeey. galet bra kväll/natt igår, indeed! jag var påväg att skriva ett inlägg när jag kom hem, men något gick fel och jag somnade med telefon och lurar i näven. hehe, trött tjej! hur som helst så var det en toppenkväll och jag längtar redan till den 21 april då vi ska dansa till tonerna av tove styrkes liveröst. huuur bra blir inte det hörrni? idag har jag bara tagit det lugnt, vilat och myst, och just så planerar jag att fortsätta kvällen. melodifestivalfinal och chips. helt okej kväll! hoppas er kväll är toppen, även om ni är ute på stan och partajjar med goda vänner eller om ni kanske ligger i soffläge, som jag gör! Puss ph_ Jessica och jag, yesterday!

I'LL BE YOUR COMMANDER

hej på er! tidigare idag fick jag höra att jag uppdaterar rätt dåligt. det ligger nog en del i det. kanske.. helt okej skoldag med moderna språk, äö och engelska. två prov också. väl hemma tog jag mig ner till affären där jag hämtade ut mitt nya skal (som ni för övrigt ser på bilden under. Love!) nya hörlurarna och även ett displayskydd. härligt är ordet! ikväll kör jag på utgång och party hela natten lång. sååå fint! Nu ska jag resa rumpan ifrån soffan, gå uppför trappen och sätta igång att fixa mig. åh så jädra bra! hoppas ni får en grym kväll, kyss!

TTF ÄR GREJEN

jomen tjena på rubriken! jag har nu alltså spenderat två timmar på en vecka till ttf.
vart fan tog sjuan vägen då allt var så enkelt?

huur som helst, efter idrotten promenerade jag och två andra tjejer ner till solariet och tog oss en kortis, jag brukar ju aldrig sola i vanliga fall. det var en spontangrej liksom. men lite färg fick jag iallafall.. och i vilket fall som helst så var det jäkligt skönt!
efteråt tog vi oss en härlig fika och snackade lite. mys!
och ja, nu sitter jag och väntar på N som skriver rent lite texter på datorn. jag tänkte plugga lite matematik, men efter några tal så tröttnade jag och bestämde mig för att hänga omkring på facebook istället. tyvärr tröttnade jag på det också, och hamnade här. nödvändigt kanske?
men nu tänkte jag sätta punkt, stänga av datorn och hjälpa N. ha en bra fortsatt dag så försöker jag uppdatera mer ikväll!




ph_ från arkivet!

SOMETIMES YOU HAVE TO GO WITH THE FLOW

Heej! jag har haft en toppendag idag! en jädra massa skratt! men, jag mobilbloggar så inlägget blir ganska kort. sorry! jag har i vilket fall som helst hunnit med skola, powerwalk, gården, sortera tvätt och klicka hem lite nytt till telefonen. ni får se när det har hoppat ner i min brevlåda! Imorgon efter skolan tänkte jag ta mig en sväng till solariet med fint sällskap och sen springa ett annat ärende. helokej dag typ. men sov så gott People, kyssar! Ser besatt ut på bilden, heheheh.

BABY I CAN DANCE ALL NIGHT

host host. ungefär så låter det här hemma. hehe. dagen har spenderats i skolan som vanligt. gick också till ttf idag, det kändes som att jag behövde göra klart lite grann i äö området. jobbigt men ändå väldigt skönt! jag har inte mycket mer på hjärtat utan jag slänger in en bild på dagens outfit som består av tights, ett svart linne och en stickad blå tröja. väldigt bekvämt och helt okej utseendemässigt.. jag återkommer senare under dagen! puss

katastrof

jo men tjeena så kul den här bloggen är hörrni! uppdatering en gång i veckan och då med massa tråkigt svammel. heh. jo ja, livet flyter på, skolan tar sin tid, hosta, trötthet och annat tjaffs tar också lite tid. ja, ni fattar? så är det med det hela, jag återkommer så snart jag kan igen! hej på er!

OFF

känns som att hela bloggeriet står på OFF knappen just nu. uppdateringen suuger! jag vet!
ni får helt enkelt klara er?
med blåsor på tungan som gör förbannat ont, en hals som vägrar ge med sig och inre stress över allt jag inte hinner med i skolan känns saker och ting förvånande nog INTE pissigt? när det borde kännas jobbigt känns allt toppen? hm..
knasigt där.
hur som helst, käkar maaassa glass, glass i stora lass helt enkelt. och i bakgrunden hör jag Hunkarna från Hunk Edens röster eftersom dom visas live idag. hehe. och i vardagsrummet är tvn igång, jag flyttar mig nog dit nu tror jag och jag räknar med att spendera resten av kvällen just där. i soffan. KALASBRAAA!














ph_ två gamla bilder.
den sista? haha....

TRALLALALA

sitter och nynnar på lite smått asgrym musik. nämligen så mycket som -> Danny – In Your Eyes - Ozgo Radio Mix
tog mig till skolan idag efter mycket om och men. utstod ett två timmar långt äö pass, käkade Fish'n chips på HKn, spenderade 25 minuter på syslöjd och resten av tiden nere i Lindblomshallen där jag kikade på lite handboll. ganska fin skoldag ändå..

musik ur högtalarna, facebook, tvn på, huvudväärk, mätt i magen, trött, glad, msugen på GLASS! det är några ord som beskriver mig och vad jag gör just nu.
sedan funderar jag på att ta cyklen till gården, låter helmys. hoppas det blir film eller något gott där sen. heh. pusshej leverpastej!










ph_ finastefinaste arvid

I WAS BORN THIS WAY

heeeeeeej. idag mår jag någorlunda bra och jag har bestämt mig för att tvinga mig iväg till skolan imorgon. gash vad jag saknar alla. det är nämligen förjädra tråkigt att ligga ensam hemma i soffan och kolla på tv eller spela meninsglösa spel dagarna i ända. jag har ju trots allt spenderat 7 dagar som "sjukstämplad".
aiyah, slut på det nu!
och fråga mig inte vart jag fick det ordet ifrån. det var nämligen ruskigt fult. men jaja.
jag har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat utan avslutar som igår, med att jag ska gå och sätta mig i soffan med en sked och lite glass. MUMS!








ph_ Tinglanpinglan!

RSS 2.0