sjuuk

heej, lite smått magsjuk idag. uppdateringen är tillbaka när jag mår bra igen!

Erika Söderberg By Amanda Karlsson





phs_ en teaser från dagens photoshoot. ni får fler imorgon. puss!

what a wonderful thing

hemma! det gick riktigt bra hos Amanda och nu väntar jag på käk. efter det slänger jag mig i bilen igen och åker iväg för ett pass zumbaa! mer update kommer ikväll!

I want you to make me feel like i'm the only girl in our world

moooorsning! musik i högtalarna, ett leende på läpparna och en hel massa grejer står redo bredvid mig, FOTODAGS!
om ett tag slänger jag mig i bilen och åker ut till ett place ungefär en mil härifrån där jag möter upp en tjej som heter Amanda som brukar fota mig, för nu är det dags igen! vädret är toppen, solen lyser och himlen är klarblå, PERFEKT! ni får självklart se resultatet ikväll då jag också slänger upp lite bilder från längdskideåkningen i torsdags! i mina öron låter det alldeles utmärkt, hoppas det gör det i era också! heh.
ha en grym dag, för det ska jag ha!







phs_ från tidigare photoshoots med Amanda

ehehehh

Ph_ jag & Arvid. Bloggen har legat nere hela dagen, anledning okänd. men nu tror jag att allt ska funka! igår slängde jag mig på bussen och åkte till hultsfred. tänkte käka lite kinakäk och så, men istället promenerade jag till systers lägenhet och spenderade natten där. finfint! idag har jag spenderat dagen hemma i sällskap av syster 2, svåger och världens bästa systerson, ätit middag tillsammans och bara haft en härlig familjekväll! nu satsar jag stenhårt på soffahäng till synen av A Cinderella story! hejsvejs.

mobilblogg! sitter på en bänk i skolan, vä...

mobilblogg! sitter på en bänk i skolan, väntar på att engelskalektionen ska börja. prov väntas, kalasigt! huvudvärk en aning, lite trött, glad och irriterad på samma gång. en blandning av allt nivet. vi får se vad kvällen bjuder på. något intressant ska väl hända hoppas jag. det är ju trots allt fredag People! nu- bra musik, härliga vänner och troligtvis lite skratt! kyssar


let's straighten this baby, it's not two, it's a million pieces

sugen på zumba. faktiskt..
jag har nämligen kommit på att träningen gör att jag slipper sitta hemma i tystnad och mörker. med andra ord är jag rätt sugen på sommar. NUU!!

uppdateringen är inte så bra just nu, fast det kanske ni märker.. he-he. 
mitt wi-fi på das telefon är lite frånvarande då och då, och som många av er kanske vet så bloggar jag mycket från mobilen. hur som, jag sätter punkt ungefär nu med ett halvt om halvt löfte att uppdateringen kommer vara grym imorgon. puss

sometimes we make promises we can't keep up

uppdateringen kommer bättras snart.

maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year

jag ska vänta, om jag så ska vänta tills hoppet är försvunnet så ska min dröm bli sann

lathet och för lite tid på dygnet!

jo. det är nog lite så som rubriken säger, jag är lite för blogg-lat och tiden på mina dygn räcker inte till allt jag vill göra. problem där!
jag får helt enkelt försöka ta tag i det här och blogga som sjutton, plugga för livet och sova så mycket jag bara kan. men då är den stora frågan, vaart får jag plats med all min träning? jag har nämligen blivit någon slags träningsberoende. jag vill träna hela tiden.
det känns ganska bra faktiskt! jag nästan känner hur armarna blir större och magen blir rutigare. wohooo!!

som avslutning (innan jag springer ut i köket som en ninja och kollar vad det var som just lät, scaary!) på mitt informativa inlägg slänger jag upp någon random gammal bild, bra va?








ph_ Nathalie, Rebecca och erika the bloggare söderberg

funny things comes from funny people

hola amigos. hela kvällen har spenderats på nattfotboll i Vimmerby med ett gäng klockrena people! dessvärre har jag ingen aning om vem som vann, jag åkte hem innan det var slut. eheh. Toppenbra kväll med fotboll, goda vänner och en hel massa skratt. kan det bli bättre än så? Undrar faktiskt det.. slänger in en dagens imorgon istället, jag har nämligen redan packat ner mig i sängen med tanken inställd på sovasovasova. fint som attan! Sov så gott, hej!

"vart finner man det som inte finns?"

heej på er! ett antal timmar, eller närmare bestämt 4 h (nio till ett) har spenderats med det härliga kör-folket á la mörlunda i församlingshuset. besök av en SångCoach vid namn Britt stod på schemat.
askalasig kvinna!
Hon gav mig bara positiv kritik och tyckte min röst var väldigt ren och klar. tummen upp med andra ord!!
det kändes verkligen skönt, som en bekräftelse på något vis. speciellt kul att höra eftersom gon jobbat med det i 51 år, så hon kan nog sin sak om man säger så!
(tack anna för att du övertalade mig!!)

nu ska jag sätta igång att städa, det behövs. indeed!
kyss








ph_ onödig och konstig bild på mitt vackra klassrum. bara för att ni skulle få nått att fästa blicken på liksom.

Sno Stilen av Erika




T-shirt - basplagg (alltså något alla borde ha i garderoben)
kavaj - HM
chinos - Gina T

skärp från vero moda, halsband från JC.




OBS, GÅRdagens!!

jag vaknar klockan fem och ser solen gå ner igen

äntligen hemma!!
avslutade min intressanta dag med H-Kommuns politiker omkring 2-tiden. vi lyckades komma fram till både effekter och lösningar och fick även lyssna på andras idéer omkring de två övriga "ämnena" Kost Droger och Inaktiva ungdomar, (jag var med i Kost-gruppen)
lyckad sista dag med dessa politiker!

efter det promenerade jag bort till studion och spenderade ett par timmar där, sedan fastnade jag och pratade med killarna som jobbade kvällen på FG och lite annat folk ett bra tag. efter det bestämde jag mig för att gå och kika en sväng på handbollen i Hagadal, men ändrade kurs och gick till systers lägenhet och myste lite istället. helt okej kväll!
slänger upp min dagens imorgon istället, jag varken orkar eller har lust med det just nu.. istället bjuder jag på några svartvita gamlingar!






phs_ erika söderberg By Annie Ilvonen





Hej på er, fick bli en mobilblogg här. sit...

Hej på er, fick bli en mobilblogg här. sitter på möte/workshop i valhall med nathalie vid sidan och en hel massa politiker omkring. om ett tag ska vi gå och plocka i oss lite lunch. hörde nåt om potatisgratäng och kassler. låter ganska bra, uppdaterar senare, kyss!


Sno Stilen av Erika





linne - JC (nya favoritlinnet, askalasigt och skönt!!)
kofta - HM (favvokoftan, häh)
jeanstights - Vila


för tillfället har jag fått dille på att markera ögonen med lite ögonskugga i ögonlocksvecket!
och murriga färger på nagellack, snart dags för de ljusa att krypa fram.


det är okej att spåra ur och tömma huvudet på moln

hej på er! blev inget bloggande igårkväll. kom hem runt halv tio, packade väskan, kollade lite på televisionen och somnade. tyvärr.
hur som helst hade jag mest tänkt berätta att vi fick besök av polisen igår, ja, i skolan alltså. två polisbilar kom farandes över entrégården och parkerade sig utanför cafeterian. jo ni fattar att det blev lite nyfiket folk därinne..
ingen sa något om vad som hänt, det ända vi fick höra var "det är inget som är farligt för er, vi är bara här".
jag har hört massa rykten sedan dess, att någons mobil var stulen, men då skulle det inte komma polis. knarkinnehav, SJÄLVMORD och MORD? hm. troooligt!!
läste i tidningen imorse att det hela handlade om en kille som rymt hemifrån, hans förlädrar var lite oroliga för hans hälsa och visste inte vad han kunde tänkas ställa till med. polisen fick ett tips att han kunde befinna sig på Albäcksskolan (min skola) och därför bevakades eller låstes alla dörrar på skolan. man hittade honom inte just då, men jag hoppas han är tillbaka där han ska vara nu!





ph_ artiklen i Vimmerby Tidning

jag skulle följt dig tills ditt hjärta slutade slå

konsten att börja ett inlägg snyggt är f*n inte lätt alltså!
allt skrivande i skolan gör att man är helt och hållet tom i skallen när man tagit sig hem. lite lagom skönt med huvudvärk sisodär varje dag också, annars flyter livet på helt toppen, och det är skönt!

åt nyss lite Kycklingstroganoff, som skulle vara nyttig. ja jo, så kanske det kan vara. vad vet jag liksom. häh-häh.
berättar mer senare ikväll då jag också slänger in en dagens. snart tar jag mig en promenix iväg till tjugohundraelvas första sångövning med världens grymmast people. efter det fortsätter jag hänga med dom ett tag, blir preliminärt en film eller nått sånt fint nivet. låter ju en aaaning bra!!
hej på er!








ph_ Nathalie & Rebecca @ idrott/hälsa i tisdags

rubriker hit och rubriker dit..

stötte på två bekanta, hoppade på bussen, vandrade omkring i målilla och tränade med Matilda. fin kväll! himla go tjej den där mathilda! Orkar inte berätta om hur dagen varit så jag slänger istället upp lite bilder. imorgon. heh. nu slänger jag mig i sängen, hejs!

Sno Stilen av Erika



bjuder på den sista..


Dagens outfit bestod av
T-shirt med tryck - Gina T
"lång" svart kofta - HM
"boyfriendsjeans" - JC
+ converse till det. toppen eller något. häh.
om en litenliten stund slänger jag mig på första bästa buss som tar mig till målilla, det vankas träning!
därför skriver jag mer om dagen senare i kväll. puss


crying cause I dare to

hej på er. efter en otroligt seg dag i skolan och en missad buss så begav jag mig till syster och besökte henne en stund. omkring 18-tiden hoppade jag på en buss och åkte hem.
väl hemma myste jag en stund med vovven, tände alla lampor och placerade rumpan i datastolen med siktet inställt på One Tree Hill. med andra ord har jag suttit och tjutit ungefär konstant i en timme nu. hah-hah. ojoj. bästa serien ever made!!

nu tänkte jag glutta i kylskåpet efter nått att proppa i mig medans jag flyttar arslet till soffan för tvtittande. kyss!








ph_ jag @ party förrförra veckan?

it's not what you say that matters. it's how you say it

jag har bara två saker att säga, äntligen funkar mitt wi-fi här hemma, och godnatt! måndag imorgon, det innebär lång tråkig skoldag. usch är det enda ordet jag kunde få fram där, hehe. dröm sött hörrni!

de va fint!

hojhoj, känner mig som en helt ny människa. eller något. phaha.
zumban gick toppenbra, börjar lära mig stegen nu, aawesome! nu måste jag bara komma på hur jag ska lösa problemet med hur jag ska ta mig till träningarna. hm.
vi får väl se, det kanske blir att jag förflyttar mig till hultsfreds zumbaklass istället. synd, men funkar bättre.
jajja. nu slänger jag mig i soffan och inväntar SOLSIDAN, resten av kvällen låter ungefär som tvtvtv..

hejsvejs.







ph_ amanda & mathilda @ MAQ-träning!

"har inget mer på hjärtat"

dagen har gått ut på att städa varvat med lite television. he-he.
jag tänkte bara hoppa in och säga att om en stund åker jag iväg till silverdalen för ett zumbapass med erica. sååå kul! det är en sak jag tycker att ni alla borde prova på!
jaja, nu måste jag byta om, vi hörs senare ikväll. kyss







ph_ jag och arvid 2009 (?)

mobilskrivet inlägg, ganska ointressant ka...

100media_imag026 (MMS)

mobilskrivet inlägg, ganska ointressant kanske, men jaja. förut idag pratade jag med två härliga brudar som läser min blogg, dom tyckte att jag istället för att köra med sno stilen från en kändis så skulle jag köra med sno stilen från Erika. och jag tänkte, ja, varför inte liksom? så nu prövar vi, säg gärna vad ni tycker om idén! Vit t-shirt - gammal Gråa byxor från gina tricot & halsband med taggar - jc. enkelt, bekvämt och förhoppningsvis helt okej utseendemässigt! hej och godnatt!


busy

dagen spenderas nere i Hallen då det är fotbollscup. spännande! uuppdate kommer ikväll, gotta go. kyss!

//

You think that if you could turn back time, you would. But really. why?
If you turn back time, you have to walk through life once again. not just the good things, cause you have to walk through all the bad times also. And the reason why you wanna turn back time sometimes is because you miss "the good old times" right?
human often forget that if we turn back time we loose so much, we have so much to look forward to. but we never se the back side of our stories.

en dag såhär i januari

100media_imag025 (MMS)

jag tänkte vara lite rolig fast det egentligen inte är så roligt och slänga in en GÅRdagens outfit. jag har inte orkat ta någon idag. tråkigt för er! nu ska jag gå och plocka ut morotskakan som jag svängt ihop, alldeles själv! kyss


no inspiration.

jag oorkar inte skriva just nu. och inte vet jag vad jag ska skriva heller. knaas.nu!


t-r-å-k-i-g-t t-e-s-t e-l-l-e-r n-å-g-o-t

Hur bor du: hus
Brukar du komma i tid: nej
Hur lång är du: 173 centriometrus
Kan du laga mat: jovars
Vad jobbar du med/pluggar du: just nu. massa olika.
Vad har du på dig just nu: jeans och oversize
Har du någon fobi: spindlar!!
Hade du en bra kväll igår: funkade nog
Vilket är ditt senaste inköp: chips.
Din favoritdryck på morgonen: drickyogurth
Var fick du dina senaste pengar ifrån: papps
Har du sovit i din egen säng inatt: javisst har jag det
Vad hade du sönder senast: min pärm i skolan
Vem snackade du med senast: saga
Varm favoritdricka: oboy!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: iskall cola
Alkoholhaltig favoritdricka: hoppar nog över denna fråga..
När gjorde du senast något riktigt dumt: nån vecka sen
Saknar du någon just nu: jodå
Vad ska man göra för att få dig irriterad: allt möjligt
Någon jag stör mig på: kissie
Intressen: fotografering och musik
senaste person du kramade: erica berggren :*

Senaste person du ringde: kan ha varit syssling
Senaste person som ringde dig: zumbajossan. hah!
Vad drack du senast: äppeljuice
Vill du ha barn: ja
Längtar du till din nästa födelsedag: ja
Har rakat dina ben någon gång: nej verkligen inte. de är som en djungel där! passa er!
Är du sugen på något nu: chips
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: noll, zero, nada, 0!
Använder du hudkräm: jomen visst de
Attraheras du av män med skägg: nej
Micro-pop eller poppa själv: får nog säga micro
Brukar du baka: kladdkaka
Röstade du i det senaste valet: socialerna
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jodå. finns ju definitivt dom som har de värre!!
Vilken låt lyssnade du senast på: Säkert! – Dansa, fastän
Har någon annan sovit i din säng inatt: mobilen
Vad tycker du är äckligt: spindlar, disk och säkert tusen saker till
Har du pengar på mobilen: alltid!


i'm here without you, fighting against life.

ingen aning om hur jag ska börja, så de fick ju bli såhär helt enkelt. he-h. skoldagen har varit bra, lektionerna har varit extreeemt dryga, jag känner ingen skollust alls.. blä!
i alla fall, nu tänker jag slänga i mig lite käk och sen hoppa raakt ner med matteboken i näsan. måste jobba igen lite som jag missade dagen jag var sjuk. (ännu ett blä)
och ikväll glider jag iväg på lite Zumba! myycket mycket fint! hej så länge!






ph_ erika

SOL



ph_ "sol" by erika söderberg.

you gotta live for something, else you'll die for nothing

raaastlööööös är ordet!!
har inget att skriva om, har legat nerbäddad ett par dagar (några frivilligt, andra inte) som ni vet, och då får jag den där känslan av att jag skulle vilja springa upp på en scen och bara skaka loss med typ britneys spears. eller något. hahah. jaja, någon mer som känner så?
skallen är helt tom, men jag vill göra så mycket. men jag kommer inte till skott med ett endaste dugg!

hur som haver. pallrade mig iväg till skolan i snöovädret imorse iallafall. trots att jag inte kände mig helt toppen. det gör jag inte nu heller, men det är smällar man får ta, för dagen har varit toppen!
började med att jag började kvart i nio, med äö. skrev ett par meningar och bytte sedan till hemkunskap, lite teori och spaghetti och köttfärssås. mums! sen en timmes rast och sist lite syslöjd. finfin dag verkligen!
kul att få träffa alla!
nu ska jag slänga in lite disk i maskinen och sen plocka iordning träningsväskan, för imorgon stog tydligen volleyboll med på schemat.
haddijo.





ph_ egoerika? heh.


Sno Stilen Från: Olivia Palermo


finns ju antagligen snyggare outfits hon har haft, men det här va det första jag hittade och det får ni nöja er med nu när jag ända gör ett försök att blogga. hi-hi. tjejen vars outfit jag försökt imitera så gott det går idag är en stööörtsnygg brud med rätt så grym stil vid namn Olivia Palermo. ni hittar henne bl.a på kanalen MTV där hon medverkar i realityserien The City.




jo jag vet att det inte blev toppen. den här gången heller. men det är iallafall ett försök, och det är ju trots allt tanken som räknas, right?
nu slänger jag mig i soffan igen och fortsätter gnälla. (man måste ju passa på när det är okej ;) )







blä?

stannade hemma från första dagen i skolan. det kändes nämligen inte allt för mysigt att åka dit och möjligen spy och smitta alla. heh-heh. istället stänger jag av datorn och kollar klart på Barnen I Bullerbyn. pusselipuss

sjuk.

behöver jag skriva mer än så?

t r ö t t

joodå. rubriken skriiker ut ordet trött.. galet!
jag börjar skolan om en och en halv dag och jag är trött som en sengångare. eller något.
huuur ska det gå när jag behöver gå upp vid kvart i sex och sen vara i en skola hela dagen. uuh.
men nu ska jag SNART ta tag i mitt liv. nya träningsrutiner ska införas, jag ska skärpa min matsedel (nej inte för att jag vill banta utan för att jag vill äta sunt!) jag ska städa mitt rum bättre, rummet ska renoveras och mina betyg ska hållas tiptop!
men först.. tv..






ph_ mobilbild by mig

mobilbildbomb från i onsdags!







sista bilderna BJUDER jag på!! ha-ha!
grym kväll trots allt!

VÅR

i vår vill jag ha LJUSTLJUSTLJUST!
vitt, beiget, ljusblått, you name it. ljust!
jag vill också ha randigt, mönstrat överhuvudtaget. det ska vara fortsatt med mycket accesoarer. det är en sak som är säker!

vårens modespaningar:
ljust (kamel, beige, vit o.s.v)
svartvit randigt
accesoarer
transparent
virkat
och slutligen, 
väskor i alla dess former!







transparent skjorta



lisa olsson från bloggen Lisaplace i en klänning från topshop & sofi fahrman i en stickad "väst" över bikinin



boxercise, poweryoga, zumba, pump, rodd, o.s.v..

ja, vad sjutton ska man göra? det finns hundratals olika träningsformer och jag ska sätta igång med åtminstonde en av dom. yoga kanske? känns dock lite för lugnt för mig. därför finns Poweryoga! det känns som en stark kandidat. plus att jag är lite sugen på både boxercise och zumba. jag får helt enkelt testa. eller vad säger ni?
har ni någon idé?





phs_ boxercise och yoga By google

vandraren har ingenstans att gå när han slutligen nått stupet

heeej. imorgon är förhoppningsvis uppdateringen tillbaka as usual, med bilder och mycket text!
musik i öronen och ännu en trött dag med huvudvärk. jag boorde nog göra något åt det hela. typ ut och springa en sväng eller vad som. haha.

idag har jag inte gjort ett endaste dugg. sovit, handlat, hjälpt till med maten och lite sånt, annars har jag bara njutit av sista dagarna på jullovet. på tisdag börjar vt' 11!

för att göra det här inlägget liite intressantare bjussar jag på en bild eller två. he-he.








ph_ josefine, jessi och erika. ett fint minne





(blev bara en bild visst. heh.)

Det har fått bli nån slags bloggpaus som n...

Det har fått bli nån slags bloggpaus som ni märkt.. mobilbloggar just nu, därför ingen bild. Jag ska bättra mig jag lovar, det har varit lite mycket ett tag nu bara.. he-he. mitt WiFi på telefonen har lagt av och datorn har jag knappt hunnit eller orkat sitta vid, det gäller ju att leva livet medans man kan. right? if you snooze you loose som man säger! nu är det några timmars sömn som gäller, sen får vi se vad dagen bjuder på. Natti!


6 januari 2011

heey. sitter för tillfället i linköping. eller närmare bestämt bjärka säby. tröttttt!!
i och för sig har jag verkligen mig själv att skylla, men just nu struntar jag i det hä-hä. kvällen blev rätt great till slut i alla fall. först förfest hos henrik psyke svensson, sedan vidare till metropol en sväng. rätt trist. kändes helt hopplöst eftersom vi hade med oss en tjej som är gaaaaleeeen. hih. med andra ord gullejossan. efter ett tag tröttnade vi och promenerade tillbaka till henkes apartment. myys!
kom hem runt halv 3- 3. bilder kommer ikväll eller något.
just nu ska jag fokusera på att ta mig igenom dagen utan att somna.


dagens tips: "festa" inte halva natten när du ska iväg innan 10 dagen efter!








ph_ lääänge sen!

ojojOJOJJJJJJ

uppdateringen är verkligen sämst i hela världen. sårryy.
igår kom jusefine hit, vi sparkade oss iväg till Daniel och Linda. film och allmänt skoj. mys!
sen hem och inta sängen. idag har vi ätit frukost, kollat på tv och fixat oss. hä-hä.
om sisodär en timme drar vi iväg till hultan för lite parteeey!
fintfintfint. pussheej!






min telefon verkar leva sitt egna liv så det går inte skriva i själva inläggsrutan. men jag tänkte bara skriva typ godnatt! bilden är från nyår.


SÖTVARNING



Joel Lütsow som Jonte och Rebecca Plymholt som Klara


dessa två otroligt söta människor har tillsammans spelat in filmen KLARA som handlar om att Klara(rebecca plymholt) flyttar med sin mamma till ett annat ställe då hennes föräldrar skiljs. hon känner sig utstött i skolan och har svårt att få kompisar. de flesta tjejerna i klaras klass rider och då ljuger hon ihop en historia om att hon också rider och att hon har ridit länge o.s.v. när hon tvingas visa går det åt skogen och hon träffar Jonte (joel lütsow) som lär henne rida på en häst som ingen vill ha, vid namn Star. även att ingen vill ha star så visar det sig senare i filmen att han är en riktig stjärna!

det är en härlig familjefilm som får en att både höja och sänka mungiporna. filmen är kort sagt härlig, charmig och på vissa ställen riktigt roande. trots att den kan ses lite som en småbarnsfilm. tur att jag är lite barnslig av mig!  

3 januari 2011

puh. äntligen hemma!
gick upp vid nio, satte mig i bilen och åkte upp till Bjärka Säby, hämtade upp syster på jobbet och åkte till donken. tjocktjeeej. men jag var såå hungrig. hur som. tillbaka till hennes lägenhet, chiillll.
efter det åkte vi vidare till eksjö och kollade på en bil, vi är lite småsugna på en cab med HT. men vi får väl se.
det vore i vilket fall som helst fett nice att glida omkring i i sommar!
och efter eksjövisitenså gasade vi vidare till vimmerby, fika och skitsnack hos moster. mys!
och ja, nu är jag hemma.
fin dag. just nu är jag dock rätt så trött, och nu tänker jag hoppa in i en lång skön dusch och sen placera mig framför tvn ett par timmar. jag återkommer latero. pussN







phs_ by Erika Söderberg



en liten teaser från mitt senaste fotoalbum Natur 2011, någon som vill se fler?


aaaauuyeeaah

heeeeeey. glad tjej här!
bra där.
ville bara hoppa in och meddela att imorgon kliver jag upp skapligt tidigt och beger mig mot linköping för en visit i Bjärka Säby. fintfintfint. he-h.
nu tänkte jag avsluta med att dela med mig av lite härlig musik by Katy Perry. pussen





new

shopping i stockholm

vit skjorta i spets





vit t-shirt med trycket "Fear less Hope more"






beige kavaj med leotryck






linne med guldigt Peacetryck



köpte lite annat också, två par öronhängen, ett halsband, ett annat linne och lite sånt. det blev liksom inte så mycket shopping när man var så uppslukad av allt som hände runt omkring. stockholm kan vara amazing, i sommar drar jag till Peace And Love festivalen. det är liksom spikat på nått vis. linnet kanske passar då? hä-hä. 
 

årsresumé 2010


året 2010 hann jag med en hel del. även fast det inte riktigt känns så.
jag hälsade på mina förra hästar, jag solade och badade massor, jag fotade, blev fotad, spelade massa fotboll, gick klart första halvan av konfirmationsläsningarna, hade ett par rusligt bra gånger med alla konfirmander, umgicks med syssling, hade flera dagar bäst med josefine, jag tränade, hade på mig massor olika outfits, vissa snyggare än andra, jag tältade med underbara tjejer!, spenderade 24 h på två dagar till fest (rookiefestivalen), jag medverkade i Rumiaprojektet då vi fick besök av polacker och hittade på lite skoj, jag var iväg på Gothia Cup, färgade håret till brunt, sov över i klubbstugan med fina R.I.K brudar, myste och busade massor med arvid, kollade lite folkrace/rallycross och fotade, jag levde livet! 
visst hade jag motgångar, men å andra sidan hade jag en sjuhelvetes massa flyt och härliga dagar.
året 2010 har varit bra, rejält bra. och som vi alla säger varje år, 2011 kommer förhoppningsvis bli ÄNNU bättre!

2 januari 2011

hojhoj, vi är redan inne på dag 2 av det nya året. jag tror att 2011 kommer ROCKA!
eller, jag hoppas det i alla fall ;)
nej men det har året har nästan ännu bättre förutsättningar än förra året att bli grymt. så vi får helt enkelt hoppas på det! eftersom jag inte har haft tid med det innan så tänker jag nu försöka slänga ihop en årsresumé av bilder och lite text. låter det bra?
men först ska jag slänga i mig lite frulle.

btw. i eftermiddag någon gång så kommer det upp lite nytt i garderoben ockå. puss

1 januari 2009

två år sedan. två långa år utav sorg, stor saknad och ilska.
det finns ett hål i mitt hjärta, en plats. den är tom, men ändå full. full av dig.
saknaden är obeskrivlig. den är som en hundra kilos säck som hänger på mina axlar. och den blir varken mindre eller lättare. 

jag ser barn med deras mammor, vissa är lyckliga och älskar sina mammor. andra skriker och gapar på dom, säger att dom är dumma i huvudet och diverse skit. men det dom inte inser är att ena dagen finns hon där, hon gör allt för dig och älskar dig fastän du säger att du hatar henne. nästa dag kan hon vara borta.  
jag ber er. Ta vara på tiden med era medmänniskor. ett liv kan ta slut på ett fåtal minuter. och då är det för sent att säga dom tre orden Jag Älskar Dig.
hade jag fått chansen att säga det till en speciell person hade jag gjort det tusen gånger om.
man förstår inte förens det är försent.


jag tror inte på gud, men om han finns så var du hans underverk. det bästa han skapade. du var en ängel han sänt till oss för att lära oss att älska.
med ditt härliga leende, ditt underbara skratt, och med din närvaro kunde du få vem som helst att falla för dig. en person mer älskad än dig har jag aldrig sett, jag tror inte det är möjligt.
av lite gav du mycket, av glädje gav du mer, av kärlek gav du ALLT!

jag tänder ett ljus, fäller en tår och sänder alla mina tankar till dig. mitt hjärta.

stockholm med mobilen i näven


farbror (som förövrigt är kock) in action





kaknästornet

läääängst upp var vi och kikade. mycket fint!





påväg ner till tunnelbanan! (jaa, vissa bilder SKA vara suddiga. effekter you know.)






feta gallerian i vällingby






random, kvällsmys
jag har såklart fler bilder, men det där var några stycken i alla fall. och eftersom jag inte riktigt är van vid telefonens kamera så är vissa bilder suddiga medans några är menade att vara suddiga.
jag hade ett par toppendagar i stockholm iallafall!
några bilder från kameran kommer också. HÅLL UT!



1 januari 2011

känns konstigt att säga första januari tjugohundraelva. fast ändå inte. hm. jaja. 
hoppas ni hade en grym kväll, och att det inte hände nått tråkigt. för det är ju inte så kul! ;)
haha. trött tjeeeej! 
kom hem omkring noll-tre:noll-noll igår, somnade en halvtimma senare och vaknade för sisodär en kvart sen av att det är ljust som attan i rummet. glömde dra ner persiennerna. GREAT! 
det hela resulterade i headdache och en aningens trött tjejja.
men gårkvällen var jävligt rolig i alla fall! stort tack till er! 
och även att vädret var riktigt otrevligt så var fyrverkerierna otrooligt härliga! det smällde ganska rejält redan från klockan 23 och vid tolvslaget så lystes hela himlen upp. fint som attan! skulle tro att dom höll på i ungefär en kvart med maasssaa raketer och sen fortsatte det ett bra tag efter. 
yay! 
men nu ska jag äta lite fruuukost. men först. lite mobilbilder!




ph1_ suddig "dagens"
ph2_ efter fyrverkerikollen
   

RSS 2.0