let's go, away, away.


Ph_ vatten



aop, som vissa av er har sett på fejjan drar jag iväg ett par dagar, lever ett annat liv, vilar upp mig.
Det blir nog lite shopping och bara allmänt härliga aktiviteter. Jag är ganska säker på att jag kommer ha möjlighet att uppdatera varje dag, så det är ju positivt! Men nu ska jag fika, sen drar jag.
Ni hittar mitt nummer på eniro, hör gärna av er (förfina sökningen med att skriva "erika söderberg" - "Mörlunda")


rocka på!

-

vissa misstag vill man bara dansa förbi och, glömma.

dentrettiondejuni tiotrettiotre


ph_ me.



Godmorgon. Det blev en lite knasig bild där, men aja.
vaknade runt halv tio eller något sånt. Och vet ni vad jag kom på nyss?
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om?  Typ hej, godmorgon, jag lever, syster,svåger och systersonen är påväg hit, och jag måste bestämma mat :s, jag är trött och hungrig, jag ska nog äta frukost nu, puss. 

yesterday

Igårkväll blev det ingen bloggning för jag drog iväg till lillesjö och mötte upp Oliwia igen. Bad och sol hela dagen, mycket skönt! När jag kom hem där ifrån började jag fixa håret och runt kvart över 4 kom Johanna hit. Vi fixade oss lite till och sen åkte vi till Målilla för lite jobb.
Johannas andra gång och min första.
Vi var alltså uppe på VIPen och jobbade som "servitriser" eller vad man nu ska kalla det. Stressigt, jobbigt och ibland väldigt kul.
Nästa gång jobbar jag den 13 juli, mycket roligt folk även den gången.


dagens


tightsfrånMonki/linne/jeansjacka/gladiatorskor/ringar/rockigt armband/havsinspirerat armband.

time's flying by, do you have the time to catch it?

Hemma från springturen nu. Sprang 2 och 1/2 km på ca 12 minuter, både dåligt och bra, men nästa gång ska jag nog springa liite längre, HA-HA. Men jag kände liksom att det var sååååååå varmt..
Nejmen nu ska jag gå och dra på mig lite kläder.
Sen kommer dagens.
puuuusssss

dentjugoniondejuni-nollnioförtiotre


Ph_ me/by me


Guten Morgen blog! ging aus dem Bett auf etwa halb neun. Nått sånt? ;$
aja, god morgon, jag gick upp runt cirkus halv nio. Varför vet jag faktiskt inte, så bry er inte ens om att fråga..
Vädret är galeet fint och jag älskar det! Det är nämligen en ganska bra start på dagen att springa ner och kika på termometern och se att den visar 24 grader varmt HALV NIO liksom!? lycka!

Igårkväll så mötte jag upp målvakten i mitt grymma fotbollslag [som också är en god vän] och vi drog oss ner mot Lillesjö och badade i cirkagurka en timme, helt underbart skönt faktiskt.

Nu ska jag gå och käka lite nyttig frukost och sen ta mig en springrunda tror jag. hä-hä.
skriver när jag kommit hem igen.



rocka på!


dagens


vitt oversizelinne med text. kjol med hängslen. rockigt armband. gladiatorsandaler.

a tiny change

- som ni ser har det skett en liten förändring här, jag tyckte det var snyggare så, vad tycker ni?

tiotrettio


ph_ blommor/by me



Godmorgon bloggen. Vaknade för ganska länge sen faktiskt, men jag har liksom bara inte orkat uppdatera här. Proppade nyss i mig lite pollenmedicin, inte för att jag vet varför jag fortsätter käka den eftersom den knappt hjälper, men jag fortsätter väl tills den tar slut ifall den kanske hjälper fast jag inte känner det bara.
Kom ganska nyligen ut ur en härlig dusch. Om ni ville veta?.
Vår kära sol fortsätter att lysa starkt och det gillar vi, nä, det älskar vi!! Det är runt 20-23 grader och det har det varit sen nollåttatrettio imorse-gaanska niice sådära.
Now är jag fett sugen på att gå ut och ligga i solen hela dagen, men först måste jag städa lite.. -.-
hatar't.. Men jag ska inte klaga, det finns ju dom som har det värre!
Nu tycker jag ni ska sluta läsa här och stänga av er lilla dataskärm och gå ut i det härliga vädret, för snart kanske det vänder.
puss och kram, chiao, peace out o.s.v..

27 juni

heeeeeeeeeeeeeeeej bloggen. Tänkte typ bara säga att jag kom hem från en lå-å-ång motorcykeltur med pappsen för en stund sen, ganska härligt sådär. Vi åkte runt halv fem och kom tillbaka vid åtta-tiden.
Now blir det television och en härlig smoothie tror jag. PUUSS

Shine, make me feel alright again.


ph_ älskling.


Åh hjärtat, om du bara kunde förstå. Jag saknar dig så. Att se dig idag var som en kniv i hjärtat..
Du bryr dig inte, jag finns inte i din värld längre. Det tär på mig, det äter upp mig.
Jag ville bara springa in till dig, hoppa upp på din rygg och rida hem dig till VÅRT stall och bara älska dig som alltid förut! Jag vill att allting ska vara som då, som den tiden då vi 2 var 1. Jag saknar tiden då vi flög över hindren och slog alla! Jag saknar den tiden då jag kunde sätta mig under din krubba när du stog och åt och bara njuta av livet.. När vi två tävlade fanns inget annat, vi hade ALLT! vi hade kärlek, fokus, tur, skicklighet, snabbhet och tanke! Vi hade gått långt älskling, jag vet det, jag känner det på mig.. 
Jag hade tanken inställd på SM i år igen, troligtvis ditt sista SM. Men du slets ifrån mig snabbare än jag någonsin kunnat ana. 6-7 år av kärlek, lycka och tårar, det är sånt man aldrig glömmer.  
Så mitt fina hjärta, en gång ska du bli min igen, om det så ska bli i himlen så ska jag komma till dig på trappalandas evigt gröna ängar! DU och JAG kommer bli 1 igen, glöm aldrig det!

Bockrödsle Maritza

guten morgen!


Ph_ innebandylaget '10


Gooooooood morgon bloggen.
vaknade för en liten liten stund sen, väldigt skönt. Solen sken utanför, och nu har den gått i moln. Idag väntas en tråkig,tråkig och lite tråkigare dag-igen-.-

Jag har faktiskt inte så mycket mer att nämna här. Jag skriver väl senare antagligen..
puss 


I know, sorry baby.


ph_ ganska random bild faktiskt?



Hej hopp gummisnopp. Jag är mycket medveten om att uppdateringen på den här bloggen suuuger och det syns på statistiken, men aja, that's life ey. Solen fortsätter att skänka sina underbart värmande strålar till oss här i mörlunda och jag älskar det! Det är helt enkelt min ursäkt, och det tycker jag är en väldigt bra ursäkt.
Jag njuter av livet helt enkelt, det gör väl ni också hoppas jag? Bra musik, grymma kvällar och underbara vänner, kan det bli bättre liksom? Nu har jag fått ett "bloggjobb" igen, åt en tjej som heter Caroline, så jag ska sätta igång right now. puss

pictures -


BJUDER!!!



schteekarn precis efter att vi hoppade i med kläderna på efter träningen ;)




blööööööööött (y



det var ju några iallafall..








 GLAD MIDSOMMAR!

we have to keep it up!


ph_ flower-power



Hej bloggen! Dessa tre dagar har vädret varit helt great och där av den här kassa uppdateringen.
Jag bara njuter av solens strålar helt enkelt. Det gör min kropp också ska ni veta, jag har nämligen skaffat mig en ganska fin bränna. hähä. MEN under dagarna har jag också dragit på mig en rejäl förkylning, not good. Men det bästa av allt är ju att jag ändå inte har någon träning den här veckan, med laget alltså, jag ska ju självklart motionera på egen hand när jag blivit frisk! Idag har jag faktiskt inte gjort så jättemycket, mest tagit det lugnt. Kvällen fortsätter i sitt lugna tempo, väldigt tråkigt, aja livet går vidare! :)
Dom flesta av er håller säkert på att göra sig i ordning inför fest eller bara en mysig kväll på Öland kanske? Själv är jag ganska rejält sugen på en vecka eller två på Öland, men det får bli eventuellt senare i sommar med min underbara vän Josefine! Och när jag nu ändå nämnde hennes namn så kan jag ju berätta att jag slänger in lite bilder från dagen/kvällen/natten/morgonen med henne i förrgår lite senare, typ nästa inlägg. Men så så länge, toodles. :*


-

solar.

bääästa!




tjaah, är med snyggingen som jag ligger på på bilden, mede andra ord josefiiiiine :)
vi har ganska kul, nu ska vi CYKLA till träningen, sen ska vi bada i poolen, puss :*

bilder


upp-packning



grillmästarna! :D



myyyyyyyyyyyys


morgon städning och en trött majsi! :)



blöta härliga flickor efter en blöt härlig träning! :*




godnatt!

22 juni

NU har jag sovigt (stavning?) igen gårdagens lilla sömn.
Det var ganska rejält skönt att lägga sig i sin egna säng, och ligga en BRA BIT ovanför golvet, haha!
Det är nämligen ganska stor skillnad på att ligga i sin egna säng som är en meter hög med två madrasser och att ligga på ett "liggunderlag" som är 3 centimeter tjockt. Jag har lovat er bilderna från i förrgår kväll, natt och igårförmiddag, så dom kommer att hoppa in här under dagen någon gång, eller i alla fall några eftersom det blev en hel del foton, nämligen cirka 150 stycken. I väntan på min vän Josefine Johansson som kanske skulle komma hit en sväng så ska jag gå ut och lägga mig i solstolen, för solen kikar fram idag, ganska mysigt sådär.

pussen

21 juni


ph_ konstig bild?



hej på er. Kom hem från Rosenfors vid 1-tiden efter en natt spenderad i klubbstugan där med världens mest underbara och fantastiska tjejer! jag säger inget mer, det hände grejer som var läskiga och helt fantastiska, ni skulle aldrig tro mig, så det får förbli en hemlighet. ;)
bilder kommer imorgon för just nu är jag bara trött och känner mig lite borta, några kanske fattar och några kanske känner likadant vad vet jag. Hoppas ni har haft en gryyyyym dag, nu ska jag dra, peace.

-

Dags att avslöja vad som finns i din telefon!


Har du mer än 20 st sms i inkorgen?: yääei

Vad står det i ditt tredje?: datan, dudå?<3

Och vem var det ifrån?: jossan lönnnnn

Är han/hon snygg: ooohja! :o

Smsar ni ofta?: hah, dum fråga.

Vad står det i ditt 18: Gulligt :D:D <3 <3

Och det var ifrån?: MS

Är han/hon farlig?: ja ;$

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?: jossan lönn, anna andersson, elin ståhl, erik dahlberg, ida svensson, jonatan edgren, josefine johansson, josefine staxensjö, Jess, julia pettersson,-, Lucaz green, marie, matte sandelius, mikaela söderberg, nalle puh, nathalie johansson, nattiz Del Cid, oscar lockström, ronja söderberg, saga knutsson, syssling och Therese dahlberg .

Smsar du ofta?: jau

Hur många sms har du skickat?: nånting över 10.000.

Hur många mms?: typ 1

Är du beroende?: nja

Vem ringde du senast?:  syssling (fillan)

Vem ringde dig senast?: syssling (fillan)

Vilket är ditt senaste missade samtal?: fillan ;p

Vem är snyggast på din kontaktlista?: haha, många?

Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser?: en bild på josefine johansson i hatt ;p

Hur många bilder har du?: 9

Vilken är din favoritbild?: den på gitarren

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell: sony ericsson aino, svart/blå/, ful, dålig och extremt tråkig, plus trasig?

har du varit helt ärlig nu?: nej? jo klart. :)


New

It's a brand new day It's a brand new year and the world is just new.
The rest of my life can't compare to this, this time of my life.


hööööög musik med mycket bas!


ph_ hopp?



Blev faktiskt inte alls bilden jag hade tänkt mig här nu då va, men så äre.
Som ni kanske fattar på den sööööööööta rubriken så spelar jag right now, in this moment höög musik med mycket bas, det finns inget bättre än detta för att höja stämningen, hä-hä.
Now sitter jag här, påklädd |chinos&tröjafrånBikBok&Adidaskoftaplusenguldringmednågonsortsdiamantpå| glad och redo för en grym kväll, hoppas och tror jag.
Alldeles right snart ska jag sätta punkt här, stänga av skärmen, springa ut i hallen, lyfta upp träningsväskan och börja packa allt. Men inna dess så ska jag göra en sur min, för jag insåg nyss att det regnar -.-
det är ganska mycket som ska packas, men ändå inte liksom.. två ombyten för träning, ett extra ombyte tills efter duschen, mat, godis, dricka, och såklart, ett glatt humör!  hoppas ni får en Kick Ass kväll, för det ska jag ha!


chiaooooh

20 juni

ingen uppdatering igår pga bröllopskoll och åskväder!

Jag satt bänkad framför tvn mellan ca 12 och 21,  efter det satt jag och kollade på andra program mellan 21 och 23.30, ganska ordentlig huvudvärk sen ;)
men ett sjukt vackert bröllop var det, indeed! en klänning med ett 5 meter långt släp, heelt underbart!
Men mitt under kortegen så började det åska här i mörlunda, så min tv stängdes av, men direkt när åskvädrets två ordentliga knallar var över så drog jag igång tvn igen!

Vädret idag; Lite sol, lite vind, några ljusa och en hel del mörka moln. Kanske inte det roligaste vädret, men jag har hört att det ska bli bättre under nästa vecka.
Nu ska jag fundera ut vart alla grejer som jag behöver ikväll finns, för ikväll väntas en natt med UNDERBARA flickor! hoppas det blir greeeat, men ni får veta vad det är vi ska göra och vilka jag gör det med, efteråt ;)

pussss 

it's when we turn around we can remember all of our memories


ph_ yesterday, sooo yesterday.


Hej bloggen. Nyss satt jag och tjockade mig med en kebabtallrik och innan dess var jag i hultsfred och lämnade in vår trasiga tv på reparation och jag hälsade även på min underbara vän Josefine lönn, kul att träffa henne!
vi lär nog inte ses alltför mycket hädanefter, lite smått sorgligt, men sånt är livet.

Nu blir det looka lite på the television och sen sätta sig här igen, rocka på!

18 juni

Jaaaaaaaaag somnade igår! haha, därför kom det inte några bilder eller mer uppdatering.
Men först och främst så vill jag bara nämna att jag spenderade hela dagen ute i det vackra vädret, 25-26+, inga moln och djupt, ljust blå himmel. Jag hoppas ni gjorde samma sak?

Idag lyser solen, men det blåser och är molningt, alltså inte ens i närheten av gårdagens härliga väder..
Jag kan väl inte påstå att jag mår prima ballerina heller, för jag har riktigt ont i huvudet och känner mig alldeles trött. Tur man har vänner som är sociala via sms! Och vill ni veta det bästa av allt? jag råkade lägga märke till att huvudvärkstabletterna är slut, greeeat.
hä-hä.
Nej vet ni vad? nu slänger jag in lite härliga bilder från gårdagen!




gårdagens outfit - oversizetröja, tights och gladiatorsandaletter.






rocka på coolingar!



blue heaven and sun


Ph_ jag och annie :*



good morning! ja, det är verkligen en GOOD morning! solen skiner och det är redan 20 + utomhus.
Right now sitter jag här och väntar på att solen ska flytta sig förbi trädtopparna som är i vägen för att jag ska kunna sitta precis bredvid poolen och sola, alltså på min favoritsolplats! Det är nästan helt vindstilla och jag är sugen på glass, kanske ringer josefine sen, så drar vi och käkar glass in the sun, fett glassigt faktiskt! ;)
himlen är sådär underbart blå och träden, gräset och blommorna är riktigt starkt färgade, gilla!
vi har galet bra planer fotbollsbrudarna, hoppas på lite gryyymt nayz days!

now -> frulle!




rocka på

Till Therese

presenten jag fick från arvid (1år)
FÖRE:



EFTER:

det här blev alltså resultatet av den 8 meter långa plastgrejen jag håller i på första bilden..
..en leksak till poolen ;)

födelsedags bilder




bjuder på den!



tårtan (som jag och bästa syster gjorde)



lite av det jag fick (:



och jag fick ju faktiskt både objektivet och kameraväskan i tidig födelsedagspresent också! (:

yäah..

..bilder från gårdagen kommer, men inte nu..

16 juni

godmorgon.
Visst är det väl jäkligt kul att vakna av att en hund står och skäller vid något hus här i närheten? och inte nog med det, den stog och skällde i minst 10 minuter, så till slut blev jag så förbannad så jag gick ner tror ni inte hund ****** slutar skälla efter nån minut eller? -.-
men min älsklingsvovve blev iallafall glad när hon fick "tidig" frukost.

Jag avskyr när folk låter sina hundar stå och skälla sådär! bor man i ett samhälle så kan man väl försöka få tyst på hunden ändå? Klart att hunden ska få vara ute och så, men som till exempel jag, jag blir riktigt irriterad på min hund när hon skäller, hon skäller *** inte mycket på en dag vill jag lova! Och det är ju inte bara i hänsyn till mig själv, utan även till mina grannar! Tänk om det hade varit min hund som stod och skällde och det var dom som satt här och skrev? så hade jag INTE velat ha det!
näpp, en stor fet DISS till hundägare som låter sina hundar stå och skälla utan att göra något åt det!

thin, bigger, taller, shorter, who care's?

hallihallå!
Jag har ägnat ca 5 timmar åt att städa huset, så just nu känner jag mig jätteduktig!
Alldeles snart väntas moster Nina, sen syster och svåger, sen pappa och till slut moster Eivor, mycket trevligt.
fast det bästa med allt är ju ändå presenterna ;)
nejmen nu kom Nina, så ha det bra nu allihop, jag skriver mer sen, bye.

15 juni - dagen jag har väntat på!


ph_ JAG!:O :D




undrar vem som fyller år idag? någon nämnde någonting om att någon fyller år idag,
nån jag känner väldigt väl, men jag kan inte komma på vem det möjligtvis kan vara?
pappa? nää..
therese? nää..
ronja? nejnej..
mikaela? nää..
erik? nepp..
jossan 1 eller 2? nää, inte det heller..
JP då? nää..
*tänker, och ni ska höra hur det knakar och knastrar!*

nemen? det är ju lilla JAG som fyller år idag? :D

hihi, busigt ;$
men nu har jag levt 14 jordsnurr, jippiiiee! nehe, dags att städa, finns på mobilen om ni känner för att skicka iväg ett sms!
pussipuss
sov så gott, rocka på sötnosar!

heaven can be a tricky place baby, don't forget that!

bildlöst inlägg, kul? nääe, inte särskilt ;p
men ja, så kan det vara..
efter ett antal timmars städning har jag nu ätit och kollat på tv, neeerd. -.-
right now funderar jag på att gå dom 16 stegen upp till övervåningen och spela lite gitarr, lockande tanke faktiskt, så det får nog bli så!
vill ni veta vad jag gjorde nyss? hih, jag zoomade in massor så jag har vääääärsta stora texten, hä-hä.. no-life!
*zoomar ut* nemen nu blev det värsta litet hallå? aja..
hoppas ni antecknar allt jag skriver just nu? väldigt intressant inlägg faktiskt.
nepp, nu ska jag gå och kika vart jag har alla träningsgrejor, för vid 17.30 är det träningsdags igen, R.I.K  F15 is back! :D (efter en vecka ifrån planen) fattar ni att det är bara några veckor kvar och sen drar vi till göteborg, GOTHIA 2010! helt underbart!

time to leave this dataskärm, rock on!

14 juni - one day!


ph_ jag


godmorgon, eller ja, god förmiddag kanske.. gårdagen var vädigt lugn, var ute och sprang en sväng med Lisa och lite, men annars tog jag det väldigt lugnt. Huvudvärken har släppt väldigt mycket, men tro mig, den känns! men det är ju otroligt positivt att den känns bättre.
dagen kommer bestå av städning, musik, äta, träna, film, sova! helt okej dag? nä, hade kunnat vara roligare faktiskt! men imorgon är det min födelsedag, hade hoppats på fest på kvällen, men så blev det icke eftersom några från släkten kommer på besök.

hoppas ni får en greeat day, rocka på!




helgen med annie








10 sommarfrågor.

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- jag får nog lov att säga öland, det är underbart på öland och trots att jag inte är där varje sommar har jag spenderat många somrar där, och ååh vad jag älskar det!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- hm, svår fråga.. På stranden med många vänner, 30+ och en fotboll kanske?

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- ett riktigt saftigt grillspett med kyckling och några goa köttbitar! synd bara att man inte gör det så ofta! 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- jag ska umgås med vänner, sola, bada, åka på gothia 2010 och bara njuta av livet!

5. Dina bästa sommarfärger?
- vit och puder rosa!

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
bonnabränna! husvagnssemester, och mode!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- min barndom innehåller många sommarminnen, jag kan inte välja ett, jag struntar i den frågan ;) 

8. Havet, sjön eller poolen?
- en ren, klar och varm sjö!

9. Vad väljer du i glassbaren?
daimglass eller pecannöt. 

10. Vart går din drömsemester?
- den dagen jag ska åka utomlands bär det av mot Kanarieöarna!

bildinlägg #2


ph1_ avslutnings outfit. (:




9D

9D







Kören :)


jag älskar er 

 


bildinlägg #1







phs_ lite knaasigt från Bug-Run 2010 där jag var och fotade igår.  :)

alla bilder är tagna av mig om inget annat nämns, som vanligt.


13 juni - you know it huh?

uhja, ni borde veta, att om exakt 2 dagar blir jag ett år äldre! så på tisdag är det ett år kvar tills jag får min moppe, och då är det ett år kvar tills jag börjar övningsköra, och då är det två år kvar tills jag får mitt körkort! yäääah!

Det blev ingen uppdatering igår eftersom jag hade fullt upp med annat, bland annat att vara i Linköping, hähä.
Gick upp vid 7 imorse för vid 8 skulle alla rosenfors-spelare befinna sig på Målilla Motorbana för städning efter Traktorpullingen som var igår, tog ca en halvtimme och sen har jag suttit och kollat film.. ganska chill faktiskt!
nehe, nu ska jag hämta kameran och slänga in lite nya bilder tänkte jag, så håll utkik!

chiao


11 juni

tjena, sitter hos syrran i tranås och chillar med min älskade huvudvärk *gör en sarkastisk min* beställde pizza från nätet förut, jävligt easy faktiskt! gott och med helt okej leveranstid! nu är det dags för rabarberpaj och vaniljsås, muuums.. sen blir det till att sätta sig i bilen med min godispåse för ca 133 kronor, festis och lugn tyst musik! :D vet att det inte blir så mycket uppdatering, men huvudvärken har inte gett med sig så sålänge får jag nöja mig med att bara blogga lite.. imorgon drar jag till Mantorp och fotar gamla bilar, mycket kul! hä-häh. 

nej nu skrek dom att pajen är ready, så rocka på coolingar!

10 juni, dagen alla väntat på!


ph_ en liten blomma?



hejsan, jag orkar verkligen inte berätta vad som hände igår.. det får räcka med att jag har ont, väldigt ont till och från.

dagen har varit som en berg och dalbana, humöret låg på topp för det mesta, men så helt plötsligt så fick jag sjuuuuuk huvudvärk och ville bara skrika.. men ett STOORT tack till alla nior som än en gång bjöd på sig själva och klädde ut sig och slet hårt för att vinna tävlingen om vem som hade snyggast bås!
och jag vann ett pris i en tävling jag inte ens var med i? :s haha, knaas..
bussen hem var typ mega greaaat med fina vänner och andra roliga nissar ;d
men nu orkar inte varken mitt huvud eller ögonen med mer, ikväll är det skolavslutning och jag är inte pepp ens? ;s men dags att käka eller nått!


puuuuussss

9 juni



phs_ jag och japanen typ värsta knaasiga bilder hallå? :D


hej, jag har troligtvis fått en lätt hjärnskakning, hejdå.

nejmen jag kan verkligen inte sitta här, ögat är fucked up efter värsta smällen idag och så gör det äääckligt ont i huvudet av att kolla på skärmen, så jag skriver mer imorgon!




puusss

8 juni






Phs_min tisdagsoutfit.


hej bloggen och alla läsare! dagen har varit såhääääääääääääär otroligt chill! jag har verkligen inte gjort någonting.. har haft håla tre lektioner och massa, så det är riktigt skönt.. som min vän nathalie har sagt ett par gånger idag "vi kunde likagärna ha varit lediga, vi hade uträttat tusen gånger mer saker hemma!"
Bussen hem var sjuuuukt rolig! jag och världens finaste lovisa hansson satt och skrattade åt en viss *** s skratt! hahha, herreguuuuud! jag skrattade så mycket att jag började gråta och jisses så ont i magen jag hade efter alla dom skrattattackerna! ;o :D
tack finaste lovisa!

nu är det ännu mer chill som gäller, får se om jag drar ut och springer en runda sen eller om jag kör lite styrka.. hoppas ni får en underbar fortsatt dag!






chiao

O-H-J-Ä-H

vinst mot Hebe med 5-0, det betyder att vi nu ligger tvåa i serien, bara två poäng efter Södra Vi/Rumskulla!



godnatt!

7 juni


ph_ chinesen och japanen(:



hejsan hoppsan, blir ett riktigt kort inlägg nu! vid 5 kommer fina familjen andersson och häntar mig och så drar vi till Silverdalen för lite MATCH! gött..
hoppas på vinst, men tro mig, vi ska kämpa för den!
nu blir det lasagne, bye (;

6 juni, och två andra intressanta saker..




phs_ ett litet smakprov från helgen med annie :*




hejsan! min lediga tid har jag spenderat på andra ställen än just här i min datastol, som ni troligtvis har märkt..
varje dag har temperaturen legat runt 23-30 plusgrader och då finner jag ingen anledning att sitta här!

Från fredagen till Lördagen slaggade ju världens finaste anniepannie här, gryyymmaa dagar med henne kan jag säga! vi fotade massor, skrattade, var i affären 5 eller 6 gånger! :D badade (eller ja, jag gjorde) ;) kollade film och somnade i soffan, bäääääst!

På kvällen körde vi hem annie och sen åkte jag till vimmerby där det blev feeäääast med underbart folk!
stort tack till Elle, Emelie, FILLAN! Jossan, Micke, Andy, Oscar och Hjärne! Drog hem runt kvart i ett eller något? aja, skitsamma, haha. Ska fråga Elle om hon kan skicka nån bild, tss.
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, fotat lite och bara tagit det lugnt! imorgon är det skola och Match på kvällen mot HEBE, iiiiiiiihh! :D
nu blir det film, chiao.




förresten, GRATTIS till Syster och Svåger som firar Bröllopsdag idag! :)
och sen så måste jag ju nämna att det är Sveriges Nationaldag;)


5 juni

nemen great att jag är så duktig på att uppdatera här. Gårdagen/natten spenderades med annie, puss på henne:*
tog massa kort som ni tyvärr inte kommer få kika på förrens efter skolavslutningen då jag har på mig min avslutingsklänning, och den ska ni inte få se förrens då ;)

dagen började med chill, och fortsatte med match mot Tjust, vinst såklart! :)  4-0.
På måndag är det match i Silverdalen mot Hebe, hoppas på vinst där också!


nu ska jag och anniepannie dra ner och köpa oss varsin sallad till middag, sen blir det fäääst i vimmerby med massa nayzigt folk, muuums! :D nehe, dags att dra.



peeeace

3 juni


ph_ våfflanbuus :*


hejhopp, blev ingen bloggnin gigår, jag ville bara njuta av det härliga vädret liksom. Solen lyser för fullt och temperaturen ligger runt 25-30 grader, gilla! Snart är mina dagar som sjundeklassare slut, känns lite sorgligt eftersom mina finaste vänner försvinner och börjar gymnasiet..

Brännbollsdagen igår gick åt skogen helt enkelt, nämner inget mer, haha.. -.-
idag har varit en riktigt chillig dag, det gillas också! nu ska jag sätta igång och städa upp på rummet och lite, imorrn hänger min fina annie med mig hem, hääärligt! i helgen får vi se vad som händer, annars blir det väl till att neerda lite här :) ha en bra dag alla finaste! <3

1 juni - 15 dagar kvar!


jag älskar dig!



hejhej hemskt mycket hej! häh, såg nattas busiga inlägg förut, fett gulligt tycker jag dåva!
jag har ont i magen, bröstet och jag fryser, samtidigt som jag svettas, not good..
funderar allvarligt på att träna sen iaf, för vi har två matcher som närmar sig med stormsteg, så jag skulle mer än gärna vilja vara med på träningen, so that's how we do it!

tomorrow är det dags för brännbollsdag, rätt naiiis faktiskt? får träffa lite nya klasskamrater som ska börja i vår klass också, hoppas på några härliga grabbar för dom är det dåligt om i vår klass!
woops, såg nyss vad klockan är, så jag måste nog sätta en punkt rätt soon faktiskt (:
hoppas ni har en grym dag, rocka på!     .






nääähäääliiije och ääääriiikäääää

häääääääj, sitter häär med ärika, hihi. knas.
en timme kvar och vi nördar här^^
erika ligger på bordet och konstigar sig, hihi. jag känner att jag är väääldigt busig idag.
nu ska vi kolla på  ronny och ragge och skratta:D
pöööööössssaaaarrr :D:D

RSS 2.0