DOWN UNDER

Oh boy vilken störd dag det har varit. Samtidigt som skolan va hemsk, så hade jag lika kul som vanligt med vännerna mina!
Eftermiddagen har varit avslappnande och skön, umgåtts med syster, hennes man och min systerdotter.
Just nu är jag galet trött och jag spyr redan på skolan och stressen. nu ska jag kika klart på paradise hotel, kika lite på engelskaglosorna och sedan duscha. sist men inte minst ska jag slänga mig i sängen och sova extra länge imorgon. hela 10 minuter ska jag unna mig!
peace out!

DET FINNS SÅ MÅNGA VÄGAR, MEN BARA DU KAN SÄGA VILKEN SOM ÄR RÄTT FÖR DIG

Känns som att det är evigheter sedan jag sist bloggade, men det var ju faktiskt senast i torsdags, så det är ju inte allt för länge.. Idag har jag haft storfrämmat, nämligen två storasystrar, deras respektive och min lilla systerdotter!
Jag lagade maten, penne carbonara, och bakade en morotskaka till efterrätt. Mums! Förutom att hänga med dom så har jag också sprungit en runda och kollat på tv. Nu är jag så trött så att ögonen går i kors, så jag får helt enkelt avsluta här och dra täcket över huvudet! Puss och kram!!


Ph_Systerdotter Nova!


VI VET ATT DET ÄR SÅ HÄR MAN MÅR NÄR MAN HEMLIGHETER HAR

för tillfället är jag busy. Måste måste måste bekräfta gymnasievalet så att jag förhoppningsvis blir Ekonomielev nästa år. SÅ BRA! för övrigt så har jag en jäkla massa att fokusera på i skolan, så bloggen ligger på is ett tag. ha det bra!



love

FÖLJ DIN EGEN STIG OCH SE DEN MED DINA EGNA ÖGON

Okej, jag brukar försöka tänka på att vara lite mer positiv o.s.v här i bloggen, men den handlar trots allt om mitt liv, så därför kommer jag nu uttrycka min åsikt.
Vad är det för fel på er, på oss människor? Jag förstår inte hur man kan börja dricka varken te eller kaffe bara för att alla andra gör det. Okej om man verkligen gillar det, men snälla, vi kan väl alla komma överrens om att båda dessa drycker har lite speciella smaker? Att dricka te och kaffe borde inte normalt sett vara en trend, men jo, för vi människor är så otroligt korkade att vi påverkas till 98 procent av varandra. Och snälla, väx upp och sluta kopiera varandras bloggar. Ingen orkar läsa om ni ska apa efter varandra. Sätt er egen prägel på det istället, man måste inte dricka te för att kompisen eller kändisen gör det. Det är bara jävligt lamt. Min design till exempel, den ser ut som fan, men inte en jäkel jag känner har nått liknande, och det har blivit "min grej" att jag näst intill aldrig bloggar utan en bild i inlägget, för det är så JAG vill ha det. Och till alla som eventuellt läser detta och blir irriterade, om ni känner irritation så bör ni nog känna er träffade, och lämna gärna feedback, både här och irl! Nu ska jag återgå till att dricka min varma oboy här hemma och läsa lite Buffé. Puss och fucking kram!


SO, MAYBE YOU'RE BIGGER THAN ME, BUT THAT DOESN'T STOP A GIRL LIKE ME

Hej och hå så tomt och trist det är här! Hejjerikaah håller på att gå i graven kanske? Jaja, what matters är ju trots allt att jag känner mig ok med den dåliga uppdateringen, ingen stress över det och så.. Något annat jag där emot är sjukt stressad och pressad över är gymnasievalet, och alla jävla prov och stora inlämningsuppgifter som väntar! Och utöver detta så har jag ju ett liv utanför skolan också. Jag har saker inplanerat varje dag och varje minut. Crazy!
Ikväll har jag varit på Tupperwareparty och imorgon väntas ett pass simning, plugg och städning. Och nu, nu väntas sängen! Natti!


Just nu sitter jag i bilen påväg till Kalm...

100media_imag334 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen påväg till Kalmar. Ska försöka inhandla lite nya träningskläder och lite grejer från Ikea.. I morse när jag vaknade så hade det landat rejält med snö på marken, mysigt, men kallt. Ikväll slänger jag upp lite bilder och bloggar lite mer. Så länge önskar jag er en fantastisk vinterdag!


Myser hos knutssons med Helena och Nättan....

100media_imag333 (MMS)

Myser hos knutssons med Helena och Nättan. Till extra sällskap har vi överdrivet mycket godis och har storartade planer på att kolla skräckis hela natten. Älska fredagkvällar! Nu är det dags att återvända till mina fina vännisar, ha en kalaskväll mina fina vänner! Puss!


INGEN TID FÖR BLOGGANDET

Just nu är det mycket på gång, plugg, läxor, vänner, träning, familj, och samtidigt så ska jag ränna omkring och leta bord till köket. Jo jag känner att jag inte har tid för bloggen riktigt. Men som vanligt så återkommer jag så fort tiden finns, och jag SKA försöka mobilblogga lite då och då.. just nu ska jag i alla fall fokka på fysiken och systerdotterns som är hyperaktiv här hemma, sköna bebis!
i vilket fall som helst så hoppas jag att ni har fina dagar, och inte är lika trötta som jag är!
Puss & Kram!






_ Nova By erika!

ERIKA FÖR SJUTTON, TA TAG I SAKER OCH TING!

Ungefär så tänker jag just nu. Att jag borde ta tag i lite saker. Som att till exempel vika tvätten eller plugga. Något annat jag måste ta tag i är das problemos med mina glajjer. Dom är totalt jätteknasiga och jag verkligen måste ta tag i att gå ner till optikern innan mitt huvud sprängs. Det finns säkert en miljon andra saker jag borde göra också, men jag är feting trött efter 1 timmes simpass med nättan förut idag, men det känns rätt skönt i musklerna ändå faktiskt!
och DÄR tog det stopp i huvudet och jag kommer inte på mer att skriva. Hoppas i alla fall att ni har bra dagar, precis som jag.





Massa Love till er!

NO TIME AT ALL

Ser ut att bli en bra vecka det här! åtminstonde på träningsfronten. Men jag borde väl förmodligen inte nämna något om träning överhuvudtaget då jag gnäller på att det är ett jäkla hets om det just nu, men jag skyller på att jag i alla fall inte skriver det på twitter 10 ggr om dagen! :)
Spelade squash och gick en lång prommis med Lisen i regnet idag, ska simma imorgon, gymma på onsdag, köra ett pass spinning på torsdag och promenera en hel massa med syster när tid finns. Och NU ska jag inte nämna ett ord till om träning, från och med nu alltså..

Strax ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag plugga lite engelska och sedan kika på Mammor och minimodeller på tvn.
Nu orkar jag inte skriva mer, och det här räcker väl.. Puss och kram!







[mobilis]

DET FINNS INGA GRÄNSER, MEN DET TAR SLUT NÄR DU INTE KLARAR MER

Och helt plötsligt denna lördagmorgon så sitter jag nu på min älskade barstol och väntar på att tapetklistret ska gotta till sig lite innan nästa tapet åker upp!
Om nån timme eller så så drar jag till storasysters nya lägenhet och är lite barnvakt medans dom bär möbler. Och ikväll ska jag fortsätta tapetsera och sen mysa framför tvn! Dags att jobba, hardworkwork!



Ph_jag och Novsing


BEYOND THE DOOR, THERE'S PEACE I'M SURE

Would you know my name, if I saw you in heaven?
Would it be the same, if I saw you in heaven?
I must be strong, and carry on




den här sången träffar mig rakt i hjärtat. Saknar som aldrig förr när jag hör den, men så sjukligt fin text!

AND THE WHOLE WORLD DISAPPEARED AND I ONLY SAW YOU

Waddup mates!?
Haha, nej, men skämt åsido såhär en fredagskväll, hoppas ni har en riktigt go fredagkväll! Själv sitter jag i köket och har precis avslutat ett tapetseringspass.
Min fredag var, trots de sjukligt trista lektionerna, en riktigt bra dag på skolfronten! Dock lackade jag ihop när jag kom hem och kände mig alldeles slut, och väldigt irriterad på allt möjligt. Men, nu är gamla erika tillbaka och jag sitter nu redo för ett myspass framför Paradise hotel norge. Bjuder på två bilder från förut där ni även skymtar dagens.
Och ja, jag vet att det mestadels serveras mobilbilder här nu för tiden, men som Sak Noel hade sagt, wtf.. För övrigt så borde alla testa nya Kesella hallon (bilden) SUPERGOD!! Over and out.


YOU MAKE TIME WHEN YOU REALLY NEED TIME

Har märkt de senaste dagarna att inläggen jag skriver inte alltid kommer upp, de försvinner trots att det står "ditt inlägg har nu publicerats, blabla". Men, ni verkar ju hänga på trots det så wtf..
För övrigt har jag svårt att somna om kvällarna, men då får jag massa annat gjort, så jag får se det positiva med det! Till exempel har jag nu bestämt kläder tills imorgon, svarat på massa mail, twittrat och instagrammat. Yepp, bara bloggningen kvar här nu..
Skoldagarna rullar på som de alltid gjort, skönt med ordentlig vardag igen, fett jobbigt dock att mina glasögon har fuckat ur, måste lämna in dom snarast, märker att ögonen och huvudet tar stryk av att jag inte använder dom.. Meeen, nu ska jag lägga mig och drömma lite, fredag imorgon ju! Pusspuss!

_ haha, söta på bilden........


NY DAG

Så här ser jag ut när jag intar dag nummer 2, svart vitt och röda lips!


TIDIG MORGON

Första dagen på sista terminen på högstadiet. Ärligt talat så känns det nervöst, bara för att jag vet att det är inom en månad jag ska ha gjort mitt val. Det känns lite jobbigt, men samtidigt så otroligt kul!
Idag ska jag bara njuta av att vardagen är igång igen med mina mates.
På mig idag har jag svarta höga jeans, ett svart lackbälte och en mintgrön stickad tröja. Nu är det dags att släppa ut hunden o.s.v. Ha en riktigt bra dag!







KLOCKAN TICKAR VIDARE TILLS BATTERIET ÄR SLUT

Idag sov jag länge, kollade massa på sjunde himlen, och lite på paradise hotel. Sen duschade jag, fixade mig och åkte och handlade. Bakade morotskaka medans Pappsen lagade mat, och nu står jag redo för halvårskalas.
måste gå nu. Hoppas ni har såna där finfina dagar!
puss!!









_ Amanda by Erika

ANYTHING YOU CAN DO I CAN DO BETTER

Erika känner för tillfället att det finns en del som behöver redas ut i hennes tröga skalle, MEN. Hon orkar nog inte riktigt faktiskt.. Skulle behöva sitta och fundera och läsa så mycket jag kan om gymnasievalet o.s.v. Jag skulle också behöva reda ut oredan på mitt lilla rum, och sist men fan inte minst så måste jag reda ut mina kvällsplaner. Avskyr att inte ha saker planerade, och nu är det lite si och så med den saken.. Förmodligen bär det av mot Hultsfred för lite catching up med mina flickisar.
Nu ska jag höja musiken lite och radera lite bilder.
ha det!






WHEN YOU SPINN IT UP, TWENTY LEVELS UP

Idag har jag haft en sån där dålig fast ändå bra dag ni vet? Hade kul, som vanligt med my mates, men jag känner mig lite osäker inför den nya läraren. Men jag ska hålla ut ett tag och lära känna henne lite innan jag yttrar mig något vidare på den punkten.
I övrigt har jag haft en bra dag. Lugn, skön och så..
Jag väntar med spänning på att det ska bli morgondag så att jag äntligen får blir introducerad för gymmet. ska bli skönt! Det blir nämligen starten på min nya och något nyttigare livsstil. (hoppas vi alltså.. jag kan ju inte lova något...)
nu drar jag. Igen.
PUSS!






_ "The mates" i somras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TRÖTT OCH GLAD

Man kan ju fråga sig vad sjuttsingen jag gör uppe vid den här tiden på dygnet. Men det är faktiskt så simpelt som att jag fastnade framför tvn. Den überklassiska rullen Cliffhanger med sylvester stallone gick ju faktiskt ikväll! Viktigt!! Han är minsann inte att leka med!
Nu ligger jag och funderar på vad som kan ha tagit mig in i denna eufori av lycka.. Allt känns så bra just nu helt enkelt! Skönt! Nu ska jag avrunda här och sedan försöka hitta johnnie my man. Massa kramar till er alla!


OCH DET SPELAR INGEN ROLL HUR MYCKET MAN TÄNKER, MAN KOMMER INTE PÅ NÅGOT ATT SÄGA

Idag har varit en bra dag. Den senaste veckan har varit en bra vecka.
Det började med nyår, världens härligaste förhäng hos Becca med mina favoritisar, sen blev det lite sämre när vi gick vidare, men kvällen var trots det helt okej!
Sedan dess har jag bara som man brukade säga, chillat runt. Sovit länge, gått omkring i myskläder, umgåtts med familj och lite vänner och bara varit. Självklart har jag kollat på en massa paradise hotel också, bästa realitysåpan som finns!

idag har jag fått massa gjort i köket, det börjar arta sig, dock är det ju allt det här småpillet som tar tid. Men oj så bra det här kommer bli! Nu ska jag slänga mig i soffan och se om det är något värt att kolla på.
Hejsvejs!







_ Sommaren 2010

HAKUNA MATATA

Såhär på morgonkvisten sitter jag färdig och klar framför brasan redo för en ny dag.
Igårkväll kollade jag sista delen av Kronjuvelerna och måste därför bara nämna vilken otrolig film det är. Den fick i alla fall mig att fastna totalt! Såna där filmer får mig att tro på framtiden, så är det bara!
Nu ska jag gå och göra en massa viktiga jäkla saker. Över och ut.


DREAMING IS BELIEVING

sover länge om morgnarna, myser framför brasan under en filt och kollar massa bra på tvn, dagdrömmer en hel massa. Jo, jag får nog erkänna att jag har det rätt slappt för tillfället. Dessvärre saknar jag nästan att ha tusen saker som måste göras, stressen. inte själva skolstressen, för den kan ta sig någonstans, men den där vardagliga stressen liksom..
Vad jag också saknar är sommar. Ska man inte kunna åka skidor i januari så kan det väl i all fall bli lite vår tycker jag!
Nu ska jag gå och undersöka vad som finnas kan på min klädhängare. Ska iväg och sjunga med tjejerna sen, vore ju idé att se okej ut då i alla fall.
Hoppas ni har fina dagar ni med, med mycket vila och glädje!


au revoir











1_ i somras någongång
2_ sommaren 2010, blondiin!





BACK ON TRACK - HAPPINESS!

yepp, nu har jag suddat bort de allvarliga minerna och ersatt dom med ett leende :D
det blev lite väl mycket deep thoughts här ett tag, och det måste jag nu ersätta med glädje och pepp!

Antalet människor som avger nyårslöftet "jag ska träna mer i år" är stort. Riktigt stort, och nu har även jag gått med i den gruppen. 2012 ska bli ett skitbra år, 2011 var bra, men 2012 ska bli bättre! Så fort skolan börjar så får jag fri tillgång till gymmet och då ska här pumpas!
Andra saker jag ska göra när skolan börjar är att gå till syon och prata om vad mitt val innebär o.s.v. Jag är riktigt sugen på gymnasiet nu!
Jag ska också satsa rejält på nationella den här terminen. Betygen ska höjas så mycket det bara går, och jag lär nog vara helt slut och totalt uppgiven när vi står i kyrkan på avslutningen.
Nu ska jag kolla elsas värld och göra lite andra trevliga saker. Ha det!





boxercise med homie, nättan, för ett antal månader sen!

DET FINNS BÅDE FÖR OCH NACKDELAR MED ATT BLOGGA

Jag har bloggat i ungefär 3 år och räknar mig själv som en bloggveteran. Att blogga är inte enkelt, så enkelt är det.
Även inom bloggvärlden finns regler, både skrivna och oskrivna, som ska följas.
För mig och för näst intill alla bloggare så är privacy viktigt. Man vill vara öppen i bloggen, men man vill samtidgt vara privat.
Igår hoppade det in två inlägg, ett som jag skrivit för länge sen och ett jag skrev igår.
båda var inlägg som handlade om något som är väldigt känsligt, men även jag är mänsklig och behöver skriva av mig och ventilera dagar som då. Man kan tycka "varför skriver du här o.s.v" men det är för att bloggen är en så jäkla stor del av mitt liv, och jag förstår att det kan vara svårt att förstå för många, men en två och ett halvt år gammal blogg betyder rätt mycket innerst inne. Det här är mitt lilla kryp in på något sätt. Här känner jag mig trygg.
Därför anförtrodde jag mig dessa två inlägg till hejjerikaah. Och ni fick läsa. Det är EN gång om året jag blir så öppen om mitt liv här, EN gång. Och det känns ändå svårt att trycka på publicera varje gång.
jag funderar på om det verkligen är rätt, om det kanske är respektlöst mot alla andra som sörjer.
Så jag ber er om ett par saker här i det här djupa lilla inlägget -
Klarar ni inte av att blogga utan att provocera eller outa folk i bloggen, starta inte en blogg.
Klanka inte ner på folk som bloggar, det är inte vem som helst som klarar av att driva en blogg "helt korrekt" så att säga.
Om ni någonsin kommenterar anonymt så har ni bevisat för er själva att ni borde jobba på ert självförtoende.
Skit i vad alla andra säger om ert språk i bloggen o.s.v. Ni skriver som NI själva vill! 
Byt inte blogg allt för ofta, tänk på hur kul det är att ha kvar gamla blogginlägg sen!! 



 



Många pussar och kramar till er!

HOLD YOUR HEAD UP HIGH SOLDIER

På något sätt känns det som att det blir svårare för varje år, att skriva om det. Det känns jobbigt att skriva, för jag vet att så många läser. Men jag skriver för att jag vet att jag mår bättre av det. Av att ventilera.
Jag är inte ute efter bekräftelse eller att någon ska tycka synd om mig, jag behöver bara få berätta för alla hur fantastisk denna människa var.
Hon var fantastisk, och som jag alltid säger, en ängel sänd till jorden för att lära mig och alla andra i hennes närhet hur god en människa kan och borde vara. Hon lärde mig så otroligt mycket, och jag önskar att jag blir som hon.
Så otroligt oegoistisk, så stark men ändå så mänsklig som man kan vara. Så älskad.

Det enda vi kan göra är att fortsätta hedra dig, minnas dig och aldrig, aldrig, aldrig någonsin sluta älska dig.
Det sägs att smärtan dör ut, försvinner, på något sätt, någongång. Men så är det inte. Men jag kommer alltid minnas dig med lycka och glädje, för DU var lycka och glädje.

Jag kan aldrig beskriva hur mycket du betyder för mig, ingen kommer någonsin förstå. Att du inte längre finns här ger mig en känsla att livet är slut, men du tog hand om mig, du tog dig an mig, du gav mig ett liv värt att leva. Och jag tackade dig aldrig för det. Förlåt, men Tack!
Jag hoppas du har det bra där du är nu, min ängel    





PICTURES OF YOU, PICTURES ON ME, REMIND US ALL WHAT WE USED TO BE

The Last Goodnight – Pictures Of You
Hilary Duff – Someone's Watching Over Me


Sometimes I try to feel your fragrance, hear your voice, getting a part of you back. all I see are pictures of us, images stored in my memory, things one will never forget. you were incredible, wonderful and perfect. I would give a piece of myself just to see you again. to get a chance to say I love you and that I never ever will forget you. cause i'll not. Never ever!
You are always with me. in my heart, it is said that the heart is the most beautiful place to be with someone. therefore I think it is suitable for you there, just because you are the greatest and most wonderful human that God created. His most perfect creation, perhaps too perfect to live on earth? I tend to think you were an angel sent to earth to help me, to give me happiness. to give all the people you met a piece of your fortune cookie. at least I hope it is just like that.

I will never forget you my angel!


RSS 2.0