hemskt hemskt hemskt!!!

Megan Fox Transformers-stjärnan Megan Fox är många killars och tjejers dröm. Megan är 167 centimeter lång och väger 51,8 kilo. Megans BMI ligger på 18,6.

Jessica Alba Latinobejben och den nyblivna mamman Jessica Alba är 170 centimeter och väger 57,73 kilo. Jessicas BMI ligger på 20,0.

Adriana Lima Victoria’s Secrets-modellen Adriana Lima är verkligen i spinkigaste laget. Hon väger minimala 51 kilo till sina ståtliga 177 centimeter. Adrianas BMI ligger på 16,3.

Jessica Biel Justin Timberlakes bättre hälft Jessica Biel är en träningsnarkoman av rang. Och visst ger det resultat – 49 futtiga kilo utdelade på 172 kaxiga centimeter. Jessicas BMI ligger på 16,6.

Britney Spears Britney är ett proffs. I alla fall när det gäller att kicka igång sin form igen. Efter två graviditeter och ett antal vändor in i väggen och in på rehab, så är Britney nu i bättre form än på länge. Hård träning, flera små mål mat om dagen, fettsnål youghurt och frukt har hjälpt henne att hamna på lite över 52 kilo till sina 163 centimeter. Britneys BMI ligger på 19,6.

Beyonce Beyonce har alltid varit känd för sina härliga kurvor som hon flashar på scen och i musikvideos. Så fort den 173 centimeter långa stjärnan haft lite för mycket hemmamys med Jay-Z i soffan så kör hon en stenhård diet för att komma i form. Nyligen gick hon ner 9 kilo på bara 14 dagar –något som fick henne att landa på 59 kilo. Hemligheten var en detoxdryck bestående av sirap, citronextrakt, cayennepeppar. Uäck! Beyonces BMI ligger på 19,7.

Dita Von Teese Dita gav burleskstrippen ett ansikte och framförallt – en skållhet kropp som ibland tar sig ett dopp i ett martiniglas. I strumplästen är Dita 168 centimeter lång och hon väger yttepyttelilla 47 kilo. Ditas BMI ligger på 16,6.

Lily Allen Minimänniskan Lily Allen knappar bara in 157 centimeter. Efter en stenhård diet, hypnos (!) och PT-pass på gymmet tre gånger i veckan, så kunde Lily Allen se resultat. Och det gick fort. På bara sex veckor gick hon ner två klänningsstorlekar, vilket i hennes fall blir hälsosamma 62 kilo. Lillys BMI ligger på 25,2.

Marissa Miller Ännu en Victorias Secrets-ängel? 173 centimeter lång och 50 fräscha kilon får henne att gå stadigt på catwalken, på playan och på shoppingstråken. Marissas BMI ligger på 16,7.

Du kan räkna ut ditt egna BMI* genom att dividera din vikt i kilo på din längd i meter upphöjt i två. Eller så är du lat och går in på Recepten.se:s BMI-kalkylator.

Som tjej är det hälsosamt att ha ett BMI mellan 18,5 och 25,0.

*Observera att är vi alla är olika byggda, och att det därför finns en viss marginal, inom vilket ditt BMI-värde kan ligga. Tänk också på att BMI-värdet inte kan användas för kroppsbyggare och elitidrottare. Deras höga andel muskler ger dem en relativt hög kroppsvikt, och därmed ett högt BMI-värde, utan att de egentligen är överviktiga. Således är BMI-värdet ingen exakt vetenskap, utan bör istället ses som en riktlinje.

Källa: http://www.netdoktor.se/


någon mer än jag som tycker att det här känns så himla fel eller?
jag är fjorton år gammal och väger mer än Adriana Lima som dessutom är längre än mig?
hur mår egentligen dom här brudarna? anorexia fall allihopa..
är det ingen mer än jag som tycker att kurvor är snyggt eller? jag säger inte att jag tycker det är "snyggt" när man är kraftigt överviktig, (och nu säger jag inte att det skulle vara fel att vara överviktig!!) men det är INTE snyggt när man ser varenda ben en människa har i kroppen.. alla får tycka vad dom vill. men JAG är emot size zero.


kommentera gärna

här kan du kommentera mitt inlägg:

Namn:
Komma ihåg?

E-postadress: (publiceras ej)

har du en hemsida?:

tack för din kommentar!:

Trackback
RSS 2.0